Egri Szurkolói Oldal
Igazolások
Érkező:
Hegedűs Dávid
(Kaposvár)
Katona Attila
(Komárom)
Pál Szabolcs
(Érd)
Boros Gábor
(DVTK II)

Távozó:
Vitelki Balázs
(Tiszaújváros)
Lőrincz Patrik
(Tiszaújváros)
Gajda Márkó (?)
(?)
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 252
Látogatók tegnap:394
Összes látogató: 742409

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
Hangot rá!!!!!!!!!!!!
Ki van a képen

 "Ki van a képen?" játékunk sorsolásos nyertese Kocsis András lett, aki helyesen Vitányi Lászlóra tippelt! Nyereménye egy üveg bor a Varsányi pincészettől.

Gratulálunk a nyertesnek és köszönkük a felajánlást!

Vitányi László a női csapatunk élén!
Köszönöm szépen a honlap megkeresését és érdeklődését a női labdarúgás iránt! Az elmúlt időszakban edzőink többlet feladatokkal végezték munkájukat, majd érkezett a szomorú helyzet és a bajnokságok félbeszakadása. Mindenképpen szerettünk volna edzőinknek könnyítést adni, ezáltal is motiválni őket. Ennek az lett a vége, hogy a női csapat vezetésére operatív vezető úr engem kért fel. Tudni kell, hogy az U20-as és a felnőtt együttes kerete nagyjából megegyezik, így az edzéseket egyben tartjuk. Ez a két csapat fog hozzám tartozni, ahová természetesen várjuk további hölgyek jelentkezését is. A női vonalon Sós Tamás lesz a segítségemre. Természetesen nem érzem visszalépésnek a lányokkal való foglalkozást, mert azt gondolom, hogy az Eger SE felnőtt csapatának vezetőedzői posztja minden esetben megtiszteltetés. Inkább szerencsésnek és kiváltságosnak mondhatom magam, hogy az NB3-as kirakatcsapat, a Megye 1 férfi gárda után a hölgyek felnőtt csapatát is én vezethetem, ezáltal "triplázok". Szurkolóinknak minden szinten eredményes csapatot és rengeteg rúgott egri gólt kívánok! A klub nevében ezúton is köszönöm kitartásukat! HAJRÁ EGER!
Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!

Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!

Véget ért a szavazás, már ami az elmúlt 40 év középső középpályását illeti. A szavazatok szerint a  40 év álomcsapatának középső középpályása Csepregy János lett 70 szavazattal. Második helyen Simon Antal, míg a harmadikon Vígh Ferenc végzett!

Minden posztra külön lehet szavazni, most folytassuk a baloldali középpályásokkal. Mielőtt neki állunk szavazni, tisztáznunk kell valamit! Tíz lehetőség közül lehet választani. Természetesen a több mint 16 játékost lehetetlen (a program tízet enged) megmérettetni, így a kiválasztott 10 játékos teljesen szubjektív alapon a mi döntésünk alapján megy. Azaz, biztosan van, ami valakinek nem tetszik, mert mást akarna stb.stb. Ezekből a hozzászólásokból nem kérek, hiszen ezer ember ezer gondolat, mindenkinek megfelelni nem lehet. Aki nem találja ott azt a játékost, akire szavazna, annak ott lesz a 10. lehetőség! Megkérek mindenkit, aki kötözködni szeretne, hogy mi csak egy játékot játszunk, és ha valami nem tetszik, akkor ezt a cikket olvassa el még egyszer! Szavazni a jobb oldalon lévő panelben lehet egy hétig!

Hozzászólásban megemlítjük az elmúlt 40 év egri baloldali középpályását, amiből szubjektív alapon kiválasztottuk a tíz lehetőséget! 

Keressük meg együtt az elmúlt 40 év legjobb baloldali középpályását ! 

Érdekességek az új idényről
Három csoport, csoportonként 20 csapat. Minden csoportból öt kieső lesz, plusz egy aki a három csoport alapján a legrosszabb 15.! A bajnok automatikusan indulhat az NBII-ben. Csapatunk számára tehát egyszerű a képlet. Első helyen kell végezni! Három hétközi forduló lesz, így két fordulót előre tudnak hozni tavaszról. Az év utolsó mérkőzése december 6.
Mestermérleg
Sütő Szilárd ESE: 
A hosszú kényszerszünet után nagyszerű volt újra pályára lépni. A játékosok az elmúlt hetekben kiváló munkát végeztek komoly terhelést kaptak. A mai napon a csapat nagy része 45 percet játszott ami a felkészülésünk újabb állomása. A mérkőzésen több olyan elemet viszont láttunk amit a csapattal gyakoroltunk, azonban azt is láttuk miben kell meg fejlődnünk. Szerdán a Tiszafüred ellen játszuk a következő felkészülési mérkőzésünket. 
Felkészülési mérkőzés

Gyöngyös AK - Eger SE 2:2 (1:1)

Gól: Gresó, Pál

NB I-es csapatból tért haza a védő az Eger SE-be

Hegedűs Dávid új fejezetet nyit az életében. A 35 éves védő hazatér Egerbe, és az ESE NB III.-as csapatában folytatja pályafutását, miután búcsút intett a Kaposvári Rákóczi NB I.-ből kiesett gárdájának.

Kattints a részletekre!

Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!

Véget ért a szavazás, már ami az elmúlt 40 év legjobb jobboldali középpályását illeti. A szavazatok szerint a  40 év álomcsapatának jobboldali középpályása Móricz István lett 71 szavazattal. Második helyen Hompoth Balázs, míg a harmadikon Vojtekovszki Csaba végzett!

Minden posztra külön lehet szavazni, most folytassuk a középső középpályásokkal. Mielőtt neki állunk szavazni, tisztáznunk kell valamit! Tíz lehetőség közül lehet választani. Természetesen a közel 40 játékost lehetetlen (a program tízet enged) megmérettetni, így a kiválasztott 10 játékos teljesen szubjektív alapon a mi döntésünk alapján megy. Azaz, biztosan van, ami valakinek nem tetszik, mert mást akarna stb.stb. Ezekből a hozzászólásokból nem kérek, hiszen ezer ember ezer gondolat, mindenkinek megfelelni nem lehet. Aki nem találja ott azt a játékost, akire szavazna, annak ott lesz a 10. lehetőség! Megkérek mindenkit, aki kötözködni szeretne, hogy mi csak egy játékot játszunk, és ha valami nem tetszik, akkor ezt a cikket olvassa el még egyszer! Szavazni a jobb oldalon lévő panelben lehet egy hétig!

Hozzászólásban megemlítjük az elmúlt 40 év egri középső középpályásait, amiből szubjektív alapon kiválasztottuk a tíz lehetőséget! 

Keressük meg együtt az elmúlt 40 év legjobb középső középpályását! 

Ki van a képen?

(Az előző "Ki van a képen" játékunk sorsolásos nyertese Dr. Sashalmi Árpád lett, aki helyesen Nacsa Péterre tippelt! Nyereménye egy üveg bor a Varsányi pincészettől.)

Ki van a képen?

A helyes megfejtők közül, kisorsolunk valakit, aki egy üveg bort kap a Varsányi pincészettől!

A tippeket az egrifoci.hu@gmail.hu-ra kérjük névvel és elérhetőséggel!

MLSZ: 3x20 csapat
A 2020-2021-es férfi NB III-as bajnokságok versenykiírásai az alábbiak szerint módosultak: Az eddigi 48 csapat helyett előreláthatólag 60 csapat vesz részt a küzdelmekben (3x20 csapat). A 37 bennmaradó együttes mellett a 13 megyei I. osztályú bajnok csatlakozhat, továbbá 10 NB I-es tartalékcsapat azzal a megkötéssel, hogy a fiókcsapatok esetében a sportszervezet maximum 4 fő 1999. december 31-nél korábban született labdarúgót szerepeltethet.
Felkészülés
Felkészülési mérkőzések:
07.02. csütörtök (18:00)
Gyöngyös - ESE (2:2)
07.08. szerda (18:00)
ESE - Tiszafüred (4:0)
07.11.. szombat (11:00)
ESE - Budaörs (2:5)
07.15.. szerda (17:00)
M.kövesd II - ESE (0:3)
07.18. szombat (17:00)
Rimaszombat - ESE (?:?)
07.25.. szombat (11:00)
ESE - III.Ker. TVE (?:?)
Szavazás
Az álomcsapat jobbszélsője

Baranyi Miklós

Szamosi Szabolcs

Truczka Tamás

Ördög József

Kis Gyula

Jefferson Alex

Hamar Ádám

Pavlov Dusan

Vujovic Goran

Valaki más

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

toto 
07.13 09:14
Egyen Lőre !!!! Igyon mindenki ESE bort !!! Rakkennrolll az élet!!!

666  10245
07.12 09:35
A cikk címe éppen ezért az, hogy "Egyenlőre"!

janonen 
07.12 09:05
nincs csonka csoport a hszoboszló a vésztartalék!

Cs..Csaba 
07.08 21:25
Boros G. 2, Vajda 1, Pataki 1

Apa 
07.08 21:15
Gratt góll lövők?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
07.16 16:03 - Beharangozó
*** tarjániak

07.16 11:28 - Győzelem
Dikk hol e?

07.16 06:41 - Győzelem
Itt is felllllltüntek a nyelvtanárok Grin

07.16 03:59 - Győzelem
Jó van a! Győzelem! Ez a lényeg!

07.15 20:05 - Győzelem
Igen, igen... Viszont ha a helyzetkihasználáson...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség