Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Aktiválatlan tagok: 0
Legújabb tag: Hopp

Látogatók ma: 146
Látogatók tegnap:201
Összes látogató: 1169782

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Kugler Gyula
Mestermérleg

Lázok János, vezetőedző Eger SE: 

Jól játszottunk egy jó csapat ellen. Megmutattuk azt, hogy feltudjuk venni a versenyt egy ilyen csapat ellen is. Megérdemelten nyertük meg a meccset.

Szala Ákos, vezetőedző Putnok VSE: 

A mi játékunknak nem feltétlen kedvezett a pálya talaja, abszolút nem tudtuk azt futballozni amit tudunk, de jobban kellett volna alkalmazkodjunk. A hazai csapat jobban alkalmazkodott és jobban harcolt, akaratban felénk nőttek. Ezt nem engedhetjük meg magunknak. Többet volt az Egernél a labda. 70 percig elvétve alakítottunk ki csupán helyzetet, utána viszont többször odakerültünk az egri kapu elé, de rossz döntéseket hoztunk. Gratulálunk az egri csapat győzelméhez. Holnaptól dolgozunk tovább és készülünk a következő mérkőzésünkre.

Bravúr!

Csapatunk bravúros győzelmet szerzett az eddig veretlen és a tabellát vezető Putnok ellen.

Hogy mi történt a meccsen? A kapusunk lehúzta a rolót! A hátvédsor beton! A középpálxások, ha lehet még ettől is jobbak! Éa ráadásul most még jött elől a gól is, ami lehetett volna több is, ha a jogos tizit megitélik a javunkra!

Eger SE - Putnok VSE 1:0 (0:0)

Gól: Dulló

x a keleti tarcsik meccsén

A 16. fordulóból előrehozott mai mérkőzésen!

DVSC II - DVTK II 2:2 (1:0)

Beharangozó
Bukrán Erik, kapus Eger SE:

Személyesen a legjobban vart ellenfelem következik a bajnokságban. Elmúlt hétvégén nem egy összeszokott, de kvalitásban, egyéni képességekben egy nagyon jó Dvtk ellen sikerült dominálnunk. Sokat beszélünk róla, hogy mennyit fejlődtünk az első mérkőzés óta. Szombaton meg is kell mutatni a színpadon.

Varga Iván: a rúgott gól kevés

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó

Lázok János, vezetőedző Eger SE: 

Nagyon jó csapat ellen játszunk, de nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára. Szeretnénk megmutatni, hogy nem vagyunk messze a Putnoktól fociban.

 

Pál András, asszisztensedző Eger SE:  

A legjobb csapattal fogunk játszani, akik nem véletlenül vezetik simán ezt a csoportot, de ha úgy játszunk mint az elmúlt időszakban akkor egy jó mérkőzés lesz és szeretnénk itthon tartani a 3 pontot!

Szala Ákos, vezetőedző Putnok VSE: 

Nehéz mérkőzésre számítok több okból is Egerben szombaton. Egyrészt fejlődik fordulóról-fordulóra az egri csapat, másrészt, ahogyan tudjuk, meg kell majd birkózzunk a rossz talajjal is. Minden soron következő ellenfelüket részletesen kielemzünk, minimum 5 meccsüket videózzuk. Kevés csapatnál látni rendszerint visszatérő, tudatos dolgokat és az egri csapatnál látni. Jó munkát végez a szakmai stábjuk. Szeretnénk nyerni és rajta maradni a 21 veretlenül megvívott mérkőzésből álló utunkon. Kedvelem a várost, sok időt töltök Egerben és bízom, benne hamarosan visszatér a város csapata oda, ahova való.

Vajda Ákos, játékos: 

Szombaton a listavezető látogat hozzánk. Ez plusz motivációt kell, hogy adjon a csapatnak, mert ugye mindenki az elsot akarja megverni. Igy most meg lehet mutatni, hogy igazából mire vagyunk kepések. Becsülettel készülünk a heten is es remélem ez szombaton megmutatkozik a játékunkban és eredményességben is egyaránt.

Balázs Patrik, játékos: 

A bajnokság éllovasa látogat hozzánk, de nekünk ez csak plusz motiváció, hogy a legjobb teljesítményt tudjuk majd lerakni az asztalra, és megnyerni a mérkőzést!

Dulló Martin, játékos: 

A hétvégén tovább akarjuk folytatni a veretlenségi szériát egy magabiztos játékkal, a Putnok még veretlen szeretnénk mi lenni az a csapat, aki idén ősszel először legyőzi őket. Véleményem szerint 1 gól dönthet a mérkőzésen. Bizakodó vagyok és magabiztos a csapatunkat illetően.

Csanádi Péter, szurkoló: 

Az az igazság, hogy a DVTK II elleni meccs - az eredmény, ezen belül a további gólínység ellenére - némi bizakodásra adhat okot a listavezető ellen. A játékunk szervezett, a védelem jól muzsikál. A Putnok vélhetően nem áll be védekezni, így viszont talán a támadásaink is eredményesebbek tudnak lenni. Sajnos a felállt védelem ellen nem megy, egy adok-kapokból hátha mi jövünk ki jól, de legalábbis egy jó meccs kerekedik belőle. Ráadásul az esélysség terhe most bizonnyal nem a mi vállunkat nyomja. Borosra vigyázni kell és én nagyon váronám Beliczky felépülését is! Hajrá ESE!

tv eger
Varsányi pincészet

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg az Eger SE - Putnok mérkőzés, számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com–ra. 

Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről. (+18)

Mestermérleg

Lázok János, vezetőedző Eger SE:  

Jól játszottunk főleg úgy hogy 4 nb1es játékos volt az ellenfélnél. Sok helyzetet dolgoztunk ki de sajnos nem sikerült betalálni. Jobbak voltunk sokkal.

Pál András, asszisztensedző Eer SE:

Jobban játszottunk, mint az ellenfelünk, de nem pontozásos sportág a labdarúgás a helyzeteink megvoltak sajnos nem tudjuk még átlépni saját árnyékunk, de ezen dolgozunk, hogy ez sikerüljön!

X

Ismét egy nyerésre álló mérkőzést sikerült az ellenfélnek döntetlenre hoznia! Továbbra is hiányoznak a gólok.

Eger SE - DVTK II 0:0

Varga Iván: kicsit más a leányzó fekvése,

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

666  212366
11.16 16:42
A válogatott meccse miatt egy meccset pénteken a tőbbit szombaton rendezik.

ese 
11.16 15:19
nem vasárnap van a forduló, hanem szombaton?

Matyo 
11.13 12:35
A nyilatkozóknak kel játszani minden mérkőzésen győztes a csapat.

matyo 
10.18 12:30
Ha az edzők is fociznának,eredményesebb lenne a csapat.

Cs.P. 
09.04 08:47
Nem csoda Csabi, annyira "hasonszőrűek". :?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
11.28 11:18 - Tiszlavicz Luca, technikai és marketing vezető
Sok sikert az életed új szakaszára

11.27 08:32 - Aki nem látta, bánhatja!
Eddig úgy cseréltük az edzőket, mint más az als...

11.26 19:17 - Aki nem látta, bánhatja!
Hajrá Eger!

11.21 08:29 - Harmati Péter
Gyerünk Peti, hajrá Eger

11.20 09:28 - Harmati Péter
Harmati úrnál, mindig akadtak jó játékosok. Mos...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség
Table 'egrifc.fusion_new_users' doesn't exist