Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 251
Látogatók tegnap:247
Összes látogató: 879137

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Összeállt az új stáb

Nem hivatalos infó!

Juhász Gábor (ügyvezető igazgató)

Csuhay József (szakmai igazgató) (Segítője: Székely Károly)

Béres Mihály (?) (operatív igazgató) 

Fodor Pál (koordinátor)

Hajrá csajok

Meg van az első győzelem!

Női felnőtt – Női NB II. – 4. forduló

Gyulai Amazonok – Eger SE 3-5 (1-4)

Gól: Nagy Barbara (2), Bíró Petra, Mátyás Patrícia, Kovács Fanni

Vitányi László vezetőedző: Nagyon büszke vagyok a csajokra! Az első siker mindig édes, főleg, ha egy jó csapat otthonában érjük el. Köszönöm nekik az élményt 

Nem zörög a haraszt ha ........
Nem hivatalos infórmációnk szerint a csapatunk Hétfőn és Kedden Bükzsércen fog edzeni. Szerdán ugye mérkőzés, a Péntek és Szombati helyszínről még nincs döntés. Ha addig nem oldódik meg a helyzet akkor nagy a valószínűsége, hogy a következő hazai meccsünket Miskolcon ( vagy Salgótarjánban ) játszuk. Ha megtudunk többet, akkor azt azonnal megírjuk.
Interjú Mirkóczki Ádámmal

Ahogy korábban is írtuk és ígértük az Eger SE-vel kapcsolatos ügy kapcsán megkerestük Mirkóczki Ádám polgármestert, hogy konkrétan megtudjuk, pontosan mik történtek az elmúlt időszakban. Interjú.

Mi történik most az Eger SE háza táján?

Nem újkeletű ez a probléma, de azt hiszem most eszkalálódott olyan szintre, amit egri városvezetőként, az Eger SE szurkolójaként tovább nem tűrhetek. Hosszú évek óta látom, hallom és heti szintem tapasztalom a DVTK egri tevékenységét.

Nagyon sarkosan fogalmazok a lényegről:

Az elmúlt években „lopták” a gyerekeket, az edzőket a különböző stábtagokat. Soha semmilyen döntésük során nem érvényesültek az egri érdekek.

Megválasztásom után azonnal leültem a DVTK-val az együttműködésünk kapcsán. Tárgyaltam Benczés Miklóssal, Sántha Gergellyel számtalanszor, Képes Lóránttal, de még Leisztinger Tamás korábbi DVTK tulajdonossal is. Minden alkalommal elmondtam, hogy mit akarunk mi itt Egerben. Ne vigyék el a gyerekeinket, edzőinket. Ne szóljanak bele az egri csapat dolgaiba, azt had irányítsuk mi egriek! Mindenkitől, minden ígéretet megkaptam: új stadion, együttműködés, hogy a nagycsapat kap kölcsön játékosokat a Diósgyőrtől, hogy majd amennyi pénzzel támogatja az ESE-t az önkormányzat, ugyanannyit tesz mellé a DVTK, meglesz az NBII, szponzorokat hoznak és a többi.

Megmondjam mi lett mindebből!? Egy nagy semmi, nulla.

A diósgyőri ígéretekkel tele van az egri padlás, de csak a káosz uralkodik, ami egyértelműen csapataink és lassan már a gyerekeink rovására megy. Hónapokkal ezelőtt, amikor kenyértörésre akartam vinni a dolgot, akkor iderakta ügyvezetőnek a DVTK Juhász Gábort. Ő is megígérte szinte ugyanezeket, úgy tűnt végre lehet egy kölcsönösen korrekt együttműködés. De sajnos ismét megjelentek ugyanazok a problémák, sőt! Juhász nemes egyszerűséggel, szinte mindenben átnyúlt az operatív vezetőnk feje fölött. Ennek köszönhető, hogy nem sikerült bizonyos játékosokat megtartani, nem sikerült néhány játékost még pluszban leigazolni, akiket szerettünk volna. Emellett már a pályabeosztásoktól kezdve mindenbe beleszólt, amihez semmi köze nem volt.

Nekem az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor Harmati Péter távozott, mert már nem bírta elviselni a diósgyőri ámokfutást.

Azóta Bajusz Endrét küldték „rám” Diósgyőrből, hogy győzzön meg. Bajusz persze mindenben egyet is ért velem ha beszélünk és sorolom a problémáinkat, de én sem vagyok naiv. Ő nem döntéshozó és nyilván csak azt a szerepet szánták neki ebben a történetben, hogy eljátssza a „jó zsarut”. Valójában semmi sem változik. Én pedig azt mondom, nem leszünk tovább a Diósgyőr gyarmata.

Miért állt fel Harmati Péter operatív vezető konkrétan?

Mindazért, amiket felsoroltam. És ne felejtsük el, Harmati Péter az az ember, aki az egri fociból nem kivett, hanem bele tett! Az egyetlen, aki akkor állt a csapat mellé, amikor az NBI-es kudarc után totálisan szétesett az egri foci és ember nem volt, aki segítsen.

Péter a semmiből teremtette meg és építette fel ismét az egri klubbot. A napnál világosabb számomra, hogy ha ő azt mondja: „ezt nem bírom tovább elviselni”, akkor ténylegesen óriási a probléma! Biztos, hogy neki is van számos hibája és rossz döntése, ahogy mindenki másnak magamat is beleértve. De egyet nem lehet elvitatni: szívvel lélekkel az egri fociért dolgozott mindig is!

Nekem pedig ilyen emberekre van szükségem, nem pedig nagymellényű miskolciakra, akiket leginkább a saját pénztárcájuk érdekel, s nem az egri labdarúgás.

De ha a DVTK nem partner, mégis hogyan lehet megszabadulni tőlük, hiszen az Egri Labdarúgó Kft-nek mégis csak ők a többségi tulajdonosai?

Számos verzió és alternatíva van a kezünkben. Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni a jól felfogott egri érdekek minél hatékonyabb érvényesítése miatt.

Azt azonban garantálom, hogy legkésőbb a jövő évben már egy tisztán egri tulajdonú és százszázalékban egri vezetésű klub vág neki a bajnokságnak.

Az, hogy NBIII-ban vagy esetleg megyei első osztályban valósul-e meg, ma még nem tudható. Nyilván az lenne a legjobb, ha a DVTK visszaadná nekünk az ESE tulajdonjogát anélkül, hogy az ingatlanvagyonukat kérnénk. Én semmit nem akarok tőlük elvenni, csak azt, ami jár, ami a miénk, ami egri! 

De mégis miért nem partner a DVTK, ha láthatóan ennyire nem működik ez a konstrukció?

Ez most komoly kérdés!? Akkor inkább megfordítom: mondjon nekem valaki, bárki csak egyetlen egy érvet arra, hogy miért jó nekünk, egrieknek a diósgyőri jelenlét? Ezt a kérdést feltettem Sánthának, Juhásznak, Bajusznak ezerszer. Soha semmi érdemit nem tudtak rá válaszolni. Nekik viszont nyilvánvaló a hasznuk Egerből. De megismétlem: ennyi volt a DVTK Egerben. Most már csak a hattyúhaláluk van hátra, ami lehet, hogy lassú, de annál biztosabb. Az egri kézisek is sokat tudnának mesélni a DVTK ténykedéséről. Alig tudták kitakarítani őket az egri kézilabdából, de azóta sikeres a klub. A fociban is ez a cél.

Az a legfurcsább, hogy sokak szerint ennyire sport és különösen focibarát polgármestere jó ideje nem volt Egernek, de akkor miért épp Ön alatt robban ki ilyen súlyos konfliktus?

Pontosan ezért! Mert nem anyagilag vagyok érdekelt az egri sportsikerekben, hanem érzelmileg. Ezt „nézte be” a DVTK. Képtelenek felfogni, hogy ami például a miniszterelnöknek a Felcsút és a Puskás Akadémia, az nekem Eger és az ESE.

Nem csak a falig megyek el, hanem le is bontom azt, ha úgy kívánja az egri érdek. És a Jóisten sem tudna lebeszélni arról, hogy visszavegyem Eger számára a csapatunkat a Diósgyőrtől. 

A stadionból és az edzőközpontból való kitiltása a felnőtt csapatnak ezt a célt szolgálná?

Szerződésszegés történt. És ha büntetnem kell az ESE-t azért, mert az az ára, hogy újra miénk legyen a csapatunk, akkor ezt fogom tenni. Ez az első lépés. Követi még több más is, de ezekről még nem szeretnék beszélni. Senki nem tudhatja, hogy milyen érzelmi állapotban voltam szerdán, amikor köszöntek nekem a játékosok, ahogy sorra vonultak ki edzeni én meg már tudtam, hogy holnaptól nem focizhattok Egerben egy darabig. A szívem szakadt meg a döntésem meghozatalakor, mert azokat kell büntetnem, akiket szeretek! De ez mind értük van. Remélem a játékosok, az edzők és a szurkolók is megértik mindezt és rövid időn belül már csak egy rossz emlék lesz mindez. Álmomban nem hittem volna, hogy polgármesterként, ESE szurkolóként pont nekem kell majd büntetnem a csapatot… Ez a méltatlan helyzet a DVTK vezetésének szégyene! 

Mi lesz a DVTK által beígért új stadionnal?

Őszintén? Szerintem semmi.

Vagy megcsináljuk mi úgy, hogy nekünk ítéli majd a fejlesztést a kormány vagy marad minden a régiben. Két éve azt hallgatom Diósgyőrből, hogy a jövő heti, a két héten belüli, a jövő hónapi kormányülés dönt majd az anyagi fedezet megítéléséről! Szóval én már azt sem hiszem el nekik, amit kérdeznek.  

Mit üzen a szurkolóknak, játékosoknak, edzőknek, gyerekeknek?

Hogy kitartást és bízzanak bennem! Nem én vagyok a problémák okozója, sokkal inkább a megoldója szeretnék lenni. De be kell mindenkinek látni, hogy ezt a helyzetet nem lehet konfliktusok, adott esetben sérülések nélkül megúszni, megoldani.

Tudom, hogy én képviselem az egri érdekeket és tudom, hogy jövő ilyenkor minden futballszerető egri hálás lesz azért, amit most teszek!

Csak azért is: Hajrá Eger!

Forrás: egerinfo.comBeütött a KRACH
Információnk szerint a mai naptól sem a megyei sem az NBIII-as csapatunk nem használhatja az egri pályákat edzésre illetve mérkőzésekre!
Értékelés szurkolói szemmel

Megkértem T. Lacibácsit, hogy értékelje a játékosok teljesítményét az SBTC elleni mérkőzés kapcsán.

Kattints a részletekre!

Mestermérleg
Labancz Róbert, vezetőedző Eger SE: Túl nagy területeket hagytunk az ellenfélnek. Sokkal több futásra és a párharcok megnyerésére van szükség ahhoz hogy gyözelmi esélyünk legyen. Amíg ez nem történik meg teljesen mindegy hogy milyen játékrendszerben játszunk.
Szinte a szokásos

Rövid időn belül harmadszor is mattolt minket a Putnok csapata!

Az első félidő elején egy gyors gólváltást követöen 4 perc alatt szinte el is dőlt a mérkőzés, amit a vendégek az utolsó félórában biztosítottak be.

Eger SE - Putnok 1:3 (1:2)

Gól: Antal Zs.

Varga Iván: együtt sírunk-együtt nevetünk

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó
Labancz Róbert, vezetőedző Eger SE: 
A csalódást keltő játék és eredmény után sok mindent átbeszéltünk a héten.
Reményeink szerint az eszközölt változások stabilabbá teszik a csapatot.
Sérült: Katona, Olasz, Fejes, Kacsó
Eltiltott: Pál
Mírkóczki Ádám

Boldog névnapot Ádám!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Szavazás
DEAC - Eger SE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Toto 
09.26 11:39
Bode egy csel, Bode még egy csel! Bodeeee !!! Góooooolllllhelyzeeettt!! !!! ......................... ......................... ....khmmmm. Bedobás! Csere Bode!

vasutas 
09.26 08:08
Bode! Ennek mi köze a kialakult helyzethez? Grin Ha nagyon aggódok akkor kimegyek egy UP meccsre? Mi is oldódik meg ezzel? Grin

Bode 
09.25 12:27
Közben azok számára akik szeretik az egri focit,az Északin most megy az Eger SE-DEAC U13-as bajnoki,várják szeretettel oda is a nézőket! Majd 13.00-tól ugyanitt játszik női NB II-es csapatunk, 14.00-tól U12-eseink bajnokija következik,végül pedig lány U16-os bajnoki lesz 16.00-tól. Ha annyira aggódunk az ügyért,akkor legyünk ott... (mert állítólag sokan aggódnak az egri fociért...)

toto 
09.25 05:57
pitty ütés a DEAC-nak ,ha kérhetném . Csak az ESE!

Varg 
09.24 23:14
Így van. Nyilván azért hozta létre a DVTK ezt a céghálót, hogy minél több pénzt ki tudjon szipkázni

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
09.26 18:44 - Ezúttal nem tudtunk csodát tenni
Sajnos ez a realitás. A 4. helyezett ennyivel j...

09.25 10:34 - Összeállt az új stáb
Ez elég vicces felállás. Leírná valaki az igazi...

09.22 20:00 - A nehéz helyzet összehozta a csapatot
Gratulálok! Szép volt Kobra! Jó lenne valahogy...

09.20 19:21 - Összeállt az új stáb
Öreg vitézek. Szép múlt ,semmi jövő. Más kell...

09.20 17:27 - Összeállt az új stáb
Balogh úr! Igen ő az

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség