Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 182
Látogatók tegnap:305
Összes látogató: 610950

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
Beharangozó
Vitányi László (ESE): Érzelemdús meccsre számítunk. Ellenfelünk edzője az a Vígh Ferenc lett, aki majdnem két évvel ezelőttig dolgozott Egerben és nemrégiben távozott. A keretet úgy ismeri, mint a tenyerét. Bár a tabellán előrébb állunk, több a pontunk, de most ennek ellenére sem mi számítunk az esélyesebbnek, a fenti okok miatt! A játékosoknak az a feladatuk, hogy megmutassák "tökös" gyerekek, mi a szakmai csapatban pedig azon dolgozunk, hogy meglepjük ellenfelünket és megfelelő motivációs szintre hozzuk a mieinket. Mikolka és Farkas továbbra is sérült. Szeretettel várjuk Ferit és csapatát, de bízunk benne, hogy most szomorúan fog hazatérni! Bármi is lesz, a jó barátságunk továbbra is meg fog maradni!
Vígh Ferenc (Sajóbábony):Váratlanul ért a felkérés múlthéten szerdán, de rövid gondolkodás után úgy döntöttem a bajnokság végéig megpróbálok segíteni a bentmaradásért folytatott harcban a bábonyi csapatnak. A keretet nagyjából ismertem. Eltiltásom lejárt így egy pikáns mérkőzésen ülhetnek újra a kispadra. Sok szépet kaptam Egertől ezalatt a két év alatt, eredményesek voltunk, amit vállaltam azt maradéktalanul teljesítettem is. A jövővel kapcsolatosan viszont voltak nézeteltéréseink, mert az igaz, hogy szeretem a kihívásokat, de csak azokat amelyeknek vannak realitásai. Most úgy éreztem Harmati Péter teljesithetetlent kér tőlem, így számítottam rá, hogy mással képzeli el majd a jövőt. Sok sikert kívánok neki és a csapatnak, érjék el céljaikat. A vasárnapi mérkőzésen átérzem a volt játékosaim lelkiállapotát, mert a teljes keretet én hoztam össze, többen már letettek arról,hogy nb3-ban játszhassanak. Vitányi Laci is nekem köszönheti az egri szerepvállalását. Nekem sem lesz könnyű kintről nézni őket, de számunkra élet-halál harc kell hogy legyen a kilencven perc, mert csak így lehet közelebb kerülni a fényhez az alagút végén.
Varsányi pincészet

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi ESE - Sajóbábony mérkőzés számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra. Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert EGER!

Vígh Ferenc

Vígh Ferenc a hétvégén vezetőedzőként tér vissza a Szentmarjay stadion kispadjára. Az eltiltását letöltve, e hét csütörtökétől Ő irányítja a Sajóbábony csapatát. Mi már hátradőlhetünk de az ellenfelünknek élet - halál mérkőzés következik.

Győzzön a jobbik csapat!

Mestermérleg
Vitányi László: A mérközés eleje sajnos úgy sikerült, mint múlt héten. Bentragadtunk az öltözőben. Ellenfelünk több átlövéssel is veszélyeztetett. Ma az akarat kellően megvolt a játékosokban. Egész héten jól edzettek, ami ki is jött velük a pályára. Bár a játék nem feltétlenül volt fergeteges, de a játékosok szerencsére azt játszották, amit kértünk és összességében megérdemelten hoztuk el a három pontot.
Ígéret teljesítve!

Voltak, akik hozzá nem értőnek mondták a vezetést és a szakmai stábot!

Voltak, akik egy bajnokesélyes otthonában elszenvedett vereség után le falábúzták a játékosokat!

Voltak, akiknek nem mindegy, hogy a csapat zöldben, feketében, vagy hupililában edzett!

Voltak, akiknek nem mindegy, hogy a gólt csatár, középpályás, hátvéd, vagy kapus szerzi!

Vannak, akik szerint egy bajnokságot pontokra játszanak és ebből a mai hárommal a csapatunk annyit szerzett, hogy három fordulóval a vége előtt teljesítették amit ígértek!

KÖSZÖNJÜK!

Tállya - ESE 1:3 (1:2)

Gresó hármat hintett!

111
111
Nótás Attila: Ha, Cigándot vertük volna, most nem lenne miről beszélni

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó
Vitányi László: A vereség miatt szomorúak voltak a játékosok. A hibákat kielemeztük, reméljük nem követjük el őket újra. Mikolka, Farkas, Dáné maródi, ettől függetlenül célunk a három pont megszerzése.
Ezen már nem múlhat
Az MLSZ Versenytanácsa az Amatőr Licenc Szabályzatban, az NB III. osztályú Amatőr Licencre vonatkozó előírások alapján az Eger Labdarúgó Sport Kft. sportszervezete részére a 2019-2020. bajnoki évre szóló NB III. osztályú Amatőr Licencet megadta.
TV Eger
A TV Eger jóvoltából IDE kattintva megnézhetitek az ESE - Cigánd mérkőzés összefoglalóját és edzői nyilatkozatát.
Mestermérleg
Vitányi László: Sajnos, a mai mérkőzés hasonló volt, mint az idén jó pár bajnokink, a helyzetek sokaságát alakítjuk ki, azonban nem tudunk gólt lőni, ezért ellenfeleink sorra szerzik meg a 3 pontokat. Ez történt ma is.
Szavazás
SBTC - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Toto 
05.26 11:06
Fuuuuuuuuuuuuu

farkas 
05.26 09:04
Ez a beszéd Harmati úr !

Jani 
05.26 01:26
Izgalmas olvasni az itteni dolgokat, nagyon kiváncsi vagyok a mai meccsre. Bizonyítsatok egri fiúk, bizonyíts Laci! CSAKAZESE!!!

ESE 
05.25 20:59
Két játékossal viszonylag jo viszonyban vagyok. Ök azt mondták,hogy az edzök biztosan nem vehetök bundára. Még a dvtk kérésére sem. Ha utasitást kapnának rá,akkor inkább lemondanának. Én ugy gondolom hogy mult héten is nagy volt a nyomás,mégis nyertek. Igaz hogy v.laci volt nográdban,söt tarjánban is,de a játékosok szerint ö egri és szarik rá,hogy kinek milyen eredmény lenne jo.


05.25 20:50
Agyhalottak nem zavar titeket hogy a tarjánnak és az egernek ugyanaz a legfelsőbb vezetés magyarul DVTK

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
05.19 20:41 - Végre hoztuk a hazai kötelezőt!
Szívből gratulalok a csapatnak. De ha jövőre ne...

05.19 20:34 - Végre hoztuk a hazai kötelezőt!
Gratulálok, végre itthon is sikerült nyerni, de...

05.16 10:17 - Beharangozó
Lacika a többi hazai meccsen is lehettetek voln...

05.12 20:48 - Mestermérleg
3 kieső van, szóval még nincs meg a bentmaradás...

05.12 17:42 - Mestermérleg
Gratulálok mindenkinek aki részt vett ebben az ...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség