Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 133
Látogatók tegnap:225
Összes látogató: 835623

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Benczés! Nekik is írsz MESSENGEREN? Vagy csak velem arcoskodsz?

Elóljáróban annyit, hogy személyes tapasztalatok miatt, én is, mi is, egyet értünk a DVTK szurkolóival! Remélem / reméljük, hogy problémájuk meghallgatásra talál és a nyáron lapátra tesznek mindenkit aki nem oda való! Amiért megosztom a DVTK szurkolók írását, csak azért teszem, mert a Salgótarján és az Eger SE is pojácák és semmirekellők kezében volt! Na de kinek a kezében van ma? 

DVTK szurkolók: 

Tudni akarjuk, mire számítsunk!

Tisztelt ismeretlen diósgyőri Tulajdonosok!

Eljött az idő, egyszerűen nem bírjuk tovább tétlenül nézni azt, ami szeretett klubunknál történik. Nem bírjuk és nem is akarjuk tovább elszenvedni a megaláztatást! Mi, diósgyőri szurkolók, azt akarjuk tudni, hogy mikor lesznek végre következményei azoknak a gaztetteknek, amit a vezetés a hozzá nem értés álcája mögé bújva követ el a DVTK ellen?

Mindenki nagyon várta azt, hogy a DVTK új tulajdonosa végre megértő, gondoskodó és jó gazdája lesz a 111 éves csapatnak, de csalódnunk kellett. Azt sem tudjuk, ki(k) az igazi tulajdonos(ok) és ami a legszomorúbb, újra nincs gazdája ennek a patinás egyesületnek. Miért nem áll ki az új befektető a szurkolók elé és vázolja a terveit? Minden szurkolót az érdekelne, hogy mire számítsunk. Megdöbbenve tapasztaltuk azt, hogy a vezetőség a helyén maradhatott a tulajdonosváltás után és tovább folytathatják azt a tevékenységet, ami több éve éberkómában tartja a diósgyőri focicsapatot. Ki gondolhatja azt, hogy a több éves sikertelenséget ilyen módon konzerválni kell? Ki gondolhatja azt, hogy azok a vezetők, akik felelősek az elmúlt időszak vergődéséért, ezután valódi szakmai munkát képesek végezni?

Amíg nem látják be az ismeretlen tulajdonosok, hogy a klubházban új, elhivatott és sikerorientált emberekre van szükség, addig teljesen felesleges egyetlen forintot is invesztálni a csapatba, mert minden fillér csak kidobott pénz lesz az ablakon. Vezetőinknek a saját karrierjük építésétől semmi nem fontosabb és ennek rendelik alá az egész klub működését. Ebből elég volt! Olyan emberekre van szükség végre, akiknek tényleg a Diósgyőr a legfontosabb és nem mellesleg értenek is ahhoz, hogyan lehet az ország egyik legértékesebb klubját a helyére emelni.

Unjuk már a klub által kommunikált semmitmondó és indokolatlanul optimista cikkeket, mert itt, Borsodban, az egyenes beszéd a divat. Nekünk nem kell magyarázni a vélt sikereket, hiszen a sikerek úgyis magukért beszélnek. De itt erről szó sincs!

Tíz év alatt a sokat dicsért utánpótlás egyetlen meghatározó játékost nem volt képes adni a csapatnak és sikerekről beszélünk? Mi nem tudjuk, de Önök biztosan tisztában vannak vele, hány százmilliót költött el az akadémia arra, hogy egyetlen játékos se kerüljön ki a falai közül. Tíz év sikertelenség után több mint arcátlanság arról beszélni, milyen nagyszerű munka folyik az akadémián.

De nézzük a futballcsapat eredményeit. Az elmúlt években rendre a kiesés ellen küzdöttünk és mások által lesajnált lett minden diósgyőri érzelmű szurkoló. Ez az eredmény? Ennek kellene örülni itt Miskolcon? Annak kellene örülni, hogy a legtöbb edző nálunk fordult meg az elmúlt években, a legtöbb vereséget mi szenvedtük, a legtöbb gólt mi kaptuk? Ennek kellene itt örülni a borsodi embereknek?

Legyen végre ebből elég! Mi, diósgyőri szurkolók azt akarjuk, hogy lépjenek végre elő a tulajdonosok és mondják el tisztán és érthetően, mik a céljaik a mi csapatunkkal? Folyamatosan azt halljuk, mennyire fontos a szurkoló, hát tessék végre megmutatni! Rakjon rendet az új tulajdonosi kör és köszönjön el attól a menedzsmenttől, amelyik egyértelműen felelős ezért az évek óta tartó vesszőfutásért! Mi nem kérünk ezekből az emberekből, az összes bizalmunkat eljátszották már!

Egyszer vége lesz a pandémiának és megszűnnek a korlátozások. Akkor nekünk is több lehetőségünk lesz arra, hogy kifejezzük a nemtetszésünket és élni is fogunk ezekkel.

Legyen ez a nyílt levél egy első lépés, amiben mi elmondtuk a problémáinkat az új tulajdonosoknak. Megvárjuk, hogy eljut-e a megfelelő helyre és megfelelő válaszokat kapunk-e. A türelmünk elfogyott és a kiesés réme mindennél jobban fenyegeti a csapatot. Tudni akarjuk, mire számítsunk!

 Diósgyőri szurkolók

Varsányi pincészet

A Farkas Gedeon által felajánlott 1 palack bort, ezúttal Mucsi Károly egri szurkolótársunk nyerte. 

Köszönjük a felajánlást és gratulálunk a nyertesnek!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

A győztes gól
Mestermérleg
Győzelem

Ellentétes félidők után kibrusztoltuk a győzelmet, az igen jól és szimpatikusan játszó kisvárdai csapat ellen. Az öszi fordulókban és a felkészülési mérkőzésen is igen brusztos, élvezetes meccset játszot ez a két csapat, amin most egy 11-es döntött a hazai csapat javára.

Eger SE - Kisvárda II 1:0 (1:0)

Gól: Boros G. büntetőből

Húsvét

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, 

a szurkolói oldal minden olvasójának!

Újra élóben közvetít az egrifocitv, az ÖREGriek jóvoltából

facebook.com/egrifocitv

(élő videós közvetítés)

Lájkold, kövesd, oszd meg!

Varga Iván: Nagyon fontos, hogy Boros mindig a „jó cipőjét” húzza föl

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Játékvezetői küldés

A Kisvárda II elleni hazai mérkőzésünket a Kiss Gergő, Gordos Árpád Mihály és Kovács Máté játékvezetői hárma vezeti.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Nacsa Péter

Ma ünnepli 29. születésnapját, csapatunk kiváló kapusa Nacsa Péter

(Marc-André ter Stegen)

Boldog születésnapot!

20 helyett 18
Az NB III mostani szezonjában a három csoportban 60 csapat szerepel. A következő idényben módosulhat a felállás, ugyanis az MLSZ tervei szerint a harmadosztályban hattal kevesebb gárda, vagyis 54 alakulat indulhatna.
 A szövetség elképzelése alapján az NB II-ből kiesett 3 csapat mellett a három csoport 2-14. helyezett együttese, a két csoport 2 legjobb 15. helyezettje, valamint a megye I-es bajnokok közül 10 alakulat alkotná a mezőnyt - ez derül ki az MLSZ dokumentumtárában fellelhető dokumentumban.
 Az is kiderült, hogy a bajnokság augusztus 1-én kezdődhet, míg az utolsó fordulót  2022. május 29-én rendezik meg.
Szavazás
ESE -Tiszakécske

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Nono 
04.18 18:54
Hihetetlen!

Cs..Csaba 
04.12 20:53
Isten Éltessen Drága Barátom Erőben, Egészségben!

Varg 
04.12 11:48
Boldog névnapot Kugi!

P.A. 
04.11 15:27
Gratulálok az ÖREGrieknek.

Varg 
04.09 09:53
Indexen DVTK riport Sántha Gergellyel

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség