Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 95
Látogatók tegnap:449
Összes látogató: 641850

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
A villanások
Második félidő!
Tegnapi híradásomból kimaradt a második félidő elemzése az "admin" szemével. Nézzétek el ezt nekem, hiszen Cegléd nem itt van és igyekeztem haza a családhoz. Ami késik nem múlik és biztos vagyok abban, hogy aki nem volt ott annak a hétfői nap sem késő! A második félidőben már az iram nem volt az igazi. Én személy szerint azt vártam, hogy a "mester" neki küldi fiait a hazai csapatnak, de nem így történt. A Cegléd a vezetés birtokában nem erőltette a támadásokat, várta a hibát, amit Csiki dobott is, és növelte előnyét a hazai gárda. Előttünk is adódott egy komoly helyzet, de Árvai szokásához híven kihagyta.. Semmit nem láttam viszont az ígért egész pályás letámadásból, sőt az agresszivitást is hiányoltam. A végén még egy szép összjáték után három gólosra növelte előnyét a hazai alakulat, ezzel majdhogynem kiütéses vereséget szenvedtünk. A tavalyi szezonban nem játszottunk egyetlen egy mérkőzésésünkön sem ilyen alárendelt szerepet mint a tegnapi napon, pedig a Cegléd sem volt egy világverő csapat. Ez kérem nokedli volt! A vezetőség tényleg a minimális alá csökkentette a költségvetést és ebből komoly gondunk is származhat még. A mérkőzést a helyszínen tekintette meg korábbi siker edzőnk Vígh Ferenc is. A találkozó után reményeim szerint és több szurkoló társam egyöntetű véleménye szerint is Petinek fel kell újra vennie a kapcsolatot Ferivel és visszahozni hozzánk, mert ebből a csapatból ő tudna masszív gárdát kovácsolni, nem kell ecsetelnem, hogy tavaly is minimális költségvetésből a középmezőnyben végzett a kerettel. Azt a keretet kellett volna megtartani 3-4 erősítés mellett. A félidőben válthattam Ferivel pár szót és elmondása szerint hosszútávú tervei voltak, amiben az szerepelt, hogy ismertsége révén évről évre egyre jobb csapatot hozzon össze nekünk. Úgy váltunk el egymástól, hogy bízunk benne hamarosan ő irányítja a ESE-t, mosolyt csaltam az arcára.
Mestermérleg
Schőn László (Cegléd):  Gratulálok a csapatomnak, nagyszerű nyitómérkőzést játszottunk az Egerrel. Kis túlzással már az első félidőben eldönthettük volna a találkozót. A csapat megcsinálta, még így bennünk maradt három-négy gól.
Az első vizsgán bukó volt, nem jött a csoda!
Cegléd VSE 3:0 (1:0) Eger SE
Cegléd: Tulipán, Bagó, Bodó, Lukács, Bíró, Takács, Pesti, Kovács, Szilágyi, Szász, Markó Eger SE: Nacsa, Csiki, Farkas, Vajda, Antal, Vitelki, Titkó, Lőrincz, Stampf, Debreczeni, Bartusz

 A 18. percben Bodó Péter góljával vezet a hazai csapat! 1:0

Az első 20 perc a Cegléd csapatáé volt. Az Eger csapata jó ha négyszer átment a hazaiak térfelére, de még nincs veszve semmi!

Az első játékrész második felében is a Cegléd csapata dominált. A gólon kívül még volt 2-2 nagy helyzet. 

Félidő 1:0

Az első félidő jellemzése az admin szemével: A Cegléd kezdte jobban a meccset és már az elején döntésre szerette volna vinni a mérkőzést. Az Eger csak elvétve lépte át a térfelet. A gól után a hazai csapat egy kissé ráült a vezetésre és ezt az egriek próbálták kihasználni. Vajda előtt adott gólszerzési lehetőség, de lövésébe az egyik belső védő önfeláldozóan bele vetődött. Egy szöglet variáció után is zavar keletkezett a ceglédi kapu előtt, de a labda elsuhant a hosszú kapufa mellett. Összeségében megérdemelten vezet a hazai csapat, de nem adja könnyen a bajnoki pontokat az egri alakulat.

Kezdődik a második félidő. Bartusz helyett Árvai a pályán.

Lukács Richárd is betalált, immár két gólos hátrányban vagyunk.

71.perc Árvai lépett ki ajtó-ablak helyzetben, lövésig sem jutott el, bele vezette az előtte álló kapusba a labdát.

Markó Ádám beverte az utolsó szöget is a koporsónkba. 3:0 a 90. percben

Vége!

Benke SAGA

Információnk szerint ma Benke Norbert újra gombolta a kabátot Harmati Péterrel, és a végeredmény szerint Norbi mégis marad Egerben!

A játékosaink ezért a mezért köpik ki a tüdejüket Cegléden!
Benke úgy gondolta, hogy befejezte Egerben!

Benke Norbert, aki az edzőmérkőzések alapján a kezdőben kaphatott volna helyet, 2 nappal a bajnokság kezdete előtt, úgy döntött, hogy inkább Hajdúböszörményben folytatja a pályafutását.

Norbi! Köszönünk mindent amit eddig az ESE csapatáért tettél és további sok sikert a pályafutásodban!

Játékvezetői küldés

A Cegléd elleni idegenbeli mérkőzésünket Bálint Attila vezeti. 

Asszisztensek, Zahorecz Roland és Pogonyi Ferenc.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Az új szezon már az új szabályokkal indul

A labdarúgás nemzetközi szabályalkotó testülete tavasszal számos, a labdarúgás játékszabályait érintő kiegészítést és pontosítást fogadott el, melyek június 1-től kerültek bevezetésre. Az új idényben már a hazai bajnoki mérkőzéseken is találkozhatunk velük.

Kattints a részletekre!

Nótás Attila: egyetlen minőségi játékost sem igazoltunk!

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Ezt várják
   Klink Zoltán (Eger SE vezetőedző): -
   Schőn László (Cegléd, vezetőedző): Klink Zoli személyében egy új teljesen más impulzust kaptak az egriek. Együtt végeztük a kurzust az A licenszen az idei évben. Kíváncsian várom mit tud kihozni magából a labdarúgó pályán mint vezető edző. A mi csapatunk szinte teljesen kicserélődött a másodosztályhoz képest. Idő kell még mire összeáll a fiatal csapatunk. Szeretnénk a tabella első feléhez tartozni, ezért is lenne fontos a jó rajt számunkra.
Vitányi László UP vezető):Izgalmas szezon elé nézünk, én magam is izgatott vagyok. A Klink-Szakál páros más edzés módszerrel dolgozik, mint az edzők nagy része. A télig kiderül, hogy ez sikeres lehet-e, én bízom benne, hogy igen. Bár csak egy merkőzést tekintettem meg, tudom hogy sokat melóznak a fiúk, de ez a minimum, ha az 1-3 helyre valóban oda akarnak érni. Az első fordulóban az NB2ből kieső Cegléd lesz az ellenfél, akik jelentősen átalakultak és nem is tesznek hangzatos kijelentéseket a visszajutásról. Ettől függetlenül nem becsülhetjük le őket! Azonban a szegedi pofon reményeim szerint időben jött, dacossá tette a játékosokat és a legjobb formájukat hozva begyűjtik a három pontot. Egy dobogóra törő gáda nem ragadhat be az első 4-5 fordulóban, én pedig bízom abban, hogy ezt nem is fogjuk megtenni, nyomatékosítani fogjuk céljainkat! A ceglédi siker és a jó játék, a második fordulóra sok egri nézőt is kicsalogatna a lelátóra! Szóval, hajrá ESE!!!
Kugler Gyula (szertáros): Minden első meccs nehéz, ráadásul új csapat új edző! Szoros meccs lesz, remélem legalább az x meglesz.
Bódi Csaba (újságíró, HEOL):Nyolc évvel ezelőtt az NB II, Keleti csoportjának 11. fordulójában az akkor Egri FC néven szerepelt megyeszékhelyi gárda 1–0-ás vereséget szenvedett Cegléden. Persze azóta minden megváltozott, az viszont nem, hogy kikapni sehol sem jó. Az NB II-nek idén búcsút intett hazaiak nyilván szeretnék elkapni a rajtot, és ugyanez a célja az ESE-nek is. Közhely, de a tavaszhoz képest átalakított gárdák meccsén bármilyen eredmény előfordulhat. A 0–1 nagyon szép lenne.
Molnár Róbert volt játékos, edző, szurkoló):Az előjelekből sok mindent nem lehet levonni. Egy erősebb csapattól vereség, a gyengébbek ellen győzelem. Jön egy NB2- ből kiesett csapat. Lépcsőzetesen kell felépíteni a bajnokságot, de sajnos pesszimista vagyok. Hátha tévedek...
Dr. Sashalmi Árpád (szurkoló):Az enyhén szólva hektikus eredményeket hozó felkészülési meccsek alapján nem könnyű jósolni. Sok múlik a Szeged elleni meccset kihagyók felépülésén. Magas belső védők hiányában attól tartok, továbbra is sok gólt kapunk majd beívelésből. Cegléd fordított utat járt be mint a Szeged, nem tudom, milyen erőt képviselnek. Az x bravúr lenne, de tartok tőle, hogy vereséggel nyitunk. Azért, bármi lesz is, hajrá Eger!
Szavazás
Füzesgyarmat - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

tenyek. 
08.23 08:24
Kedves ESE vezetők jó volna odafigyelni a Mirkóczki úr véleményére.igazat ir,érdekli az egri foci,ugy is mint Eger város jövendő polgármestere.

gezanak 
08.23 00:35
Neked viszont a helyesírást kellene tanulnod, mert az kimaradt úgy látom! ?

Ismeretlen 
08.22 22:20
Molnár Róbertet figyelmükbe ajánlom! Anno irányította is Egert tudtommal bukott Vojtekovszki úr után, több pontot szerzett a csapattal a csőd szélén fizetés nélküli játékosokkal.

Geza 
08.22 21:25
Nem csak a mágust kell leváltani hanem a segítőjét is ha jól tudom ő hozta ide!Semmi keresni valója nincs egy 20 on x évesnek egy nb3 as csapatot edzeni!A futbalt még neki is tanulnia kellene nem oktatni!

magan.velemeny 
08.22 17:46
Olyan ember váltsa a mágust aki kötődik a megyéhez és a klubhoz, ne megint egy idegen. Mert ugye Bocsi és Vígh a pályán is megmutatták van szívük is a focihoz.

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
08.22 15:07 - Nyíilt levél Harmati Péternek
Egy pozitívum van, hogy jelenleg nb-s csapat va...

08.22 12:00 - Nyíilt levél Harmati Péternek
Támogatom. Mehet szponzorostól (????) játékost...

08.22 06:30 - Nyíilt levél Harmati Péternek
Jó kérés. Azt már mindenki tudja, hogy jelenleg...

08.21 19:13 - De már elmúlt! A vége ösztálykülönbség!
Uraim,igazuk van.

08.21 15:08 - De már elmúlt! A vége ösztálykülönbség!
Minket nem érdekel az edzés program ! Nekünk az...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség