Egri Szurkolói Oldal
Következik
Következik
Szentmarjay stadion
Magyar Kupa

2018.09.23. 15:00

Eger SE
-
Dunaújváros
Tabella
Gólszerzők
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 45
Látogatók tegnap:222
Összes látogató: 564179

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Nem jó napot fogtunk ki

A látottak alapján teljesen megérdemelt a vendégek egy gólos győzelme.

ESE - Füzesgyarmat 1:2 (0:1)

Gól: Lakatos

Nótás Attila

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó
Vígh Ferenc: Olyan sorozat előtt állunk, ami nem lesz egyszerű feladat. Maximális koncentrációra lesz szükségünk ha pontokat akarunk szerezni, márpedig szeretnénk. Az első négy fordulóban érezhettük, hogy itt egy másodpercnyi kihagyás is elég ahhoz, hogy gólt kapjunk. Első állomásként egy masszív, minden szempontból profi, a bajnoki címre is pályázó csapat érkezik hozzánk. Amik nekünk gyengéink a pontrúgások, azok nekik az erősségeik. Gyors embereiknek nem szabad teret adnunk és az elől kínálkozó lehetőségeinket ki kell használnunk megfelelően. A héten több probléma is nehezítette a munkánkat. Galambosi, Gresó betegségére és Molnár sérülésére gondolok. Remélhetőleg rendbe jönnek a hétvégéig. Révész viszont továbbra is sérült még.
TV Eger
A hétvégi Gyöngyös - ESE bajnoki mérkőzés összefoglalóját és az edzői nyilatkozatokat IDE kattintva nézhetitek meg, a TV Eger jóvoltából.
Mestermérleg
Vígh Ferenc: Egy NB 1-es csapat felkérésére nem szabad nemet mondani. Jól döntöttem, hogy elfogadtam a lehetőséget az edzőmérkőzésre, még úgy is, hogy délelőtt edzettünk. Kikaptunk,de hasznosabb volt mint egy edzés, tanulhatunk belőle. Pár játékosom kimondottan jól mozgott, ezért joggal várom majd a bajnoki mérkőzéseken is ezt a teljesítményt.
Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd Zsóry-Eger SE 2:1 (0:0)

MSE: Szappanos – Földi, Hudák, Katanec, Welaud, Szeles, Varjas, Tóth M., Szakály D., Koszta, Alves. Cserék: Egyed – Biates, Sike, Ziegler, Havasi, Egyed

Tajti (Konyecsik 46’)-Farkas Mikolka Kovács D. Busai Rjaskó (Pataki 30’ Lakatos 60’) Vajda (Lőrincz 30’ Debreczeni 60’) Benke Bohus Kacsó (Antal 60’) Kovács G.

Gólszerző: Debreczeni

Varsányi plncészet

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi ESE - Füzesgyarmat mérkőzés számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra. Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert EGER!

Edzőmeccs
Ma 17:30-kor edzőmérkőzést játszik csapatunk Mezőkövesden, a helyi élvonalbeli klub ellen!
Mestermérlegek
Csank János:Semmiképpen nem nevezném reálisnak a döntetlent, ugyanis az Eger részéről egyetlen helyzetet sem tudtam feljegyezni, míg nekünk lehetőségből akadt szép számmal. Ezekből legalább két gólt kellett volna rúgnunk, és akkor most győzelemről beszélhetnénk. Annak örülök, hogy megszereztük az első pontunkat és folyamatosan érződik a fejlődés a csapaton.
Vígh Ferenc: Pontokért utaztunk a megyei rangadóra,de megint adtunk az ellenfelünknek egy félidő előnyt és egy elkerülhető gólt. Persze ebből készültünk szinte az egész héten és ki voltak osztva a párok is. A hiba benne van a játékban,de ha van koncentráció és figyelem akkor ezek könnyen elkerülhetőek lennének. A második félidő a miénk volt,nagyon beszorítottuk a Gyöngyöst a kapujuk elé. Igaz a hazai csapatnak a ,változatosság kedvéért’ volt egy pontrúgás utáni kapufájuk,de ezen kívül igazi gólszerzési lehetőségük nem akadt. Antal Zsolti szépség díjas gólja pontot ért nekünk a mai napon. El kell ismernem ebben a mai napban ennyi volt. Az első félidőben akár több góllal is vezethetett volna ellenfelünk,a másodikban meg mi meg is fordíthattuk volna a találkozót. Eltelt négy forduló ha valaki azt mondja nekem hét pontunk lesz azonnal aláírom,persze minden meccsen szeretnénk nyerni,de ilyen csak a mesében létezik. Borzasztó nehéz négy bajnoki mérkőzés következik,ahol ha pontokat remélünk sokkal bátrabban kell előre játszanunk és koncentráltabbaknak lennünk hátul a kapunk előtt.
Idegenben mindig jó az x

Ellentétes félidők után elhoztunk egy pontot a Csank csapattól!

Gyöngyös - ESE 1:1 (1:0)

Gól: Antal

 

Vígh Ferenc

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központja által meghírdetett szolnoki UEFA A tanfolyam felvételi eljárása során elért eredménye alapján FELVÉTELT NYERT, csapatunk mestere Vígh Ferenc!

GRATULÁLUNK!

Szavazás
ESE - Szolnok

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

NA 
09.18 19:37
Én szóltam!DDDD https://www.gyong... u/hir/edzovaltas/2018-09- 18

Ese 
09.16 17:13
Eredmény?

en 
09.16 16:39
Félidő 0-0

CSAK 
09.16 16:16
OK!!!!!

CSAK 
09.16 16:15
Eredmeny?????

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
09.19 04:48 - EDZŐVÁLTÁS!
Nos........

09.17 09:51 - Mestermérleg
Ez is rendben volt ,nincs baj értékes pontot sz...

09.16 18:51 - Idegenben mindig jó az x
Jól van, gyűjtögessük csak a pontokat. GYAK 90....

09.15 16:55 - Nótás Attila a heti mérkőzésünk sem lesz fáklyásmenet!
Mi van SZAG EMBER? Unatkozol? Nincs honlap tárk...

09.15 12:31 - Nótás Attila a heti mérkőzésünk sem lesz fáklyásmenet!
A tipp jó csak fordítva alakul.

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség