Egri Szurkolói Oldal
Igazolások
Érkező:
Csordás Simon (?)
(Viktory FC)
Kaszás Norbert (?)
(ASE)

Távozó:
Konyecsik F.
(?)
Rjaskó V.
(?)
Pataki Zs.
(?)
Czéh M.
(?)
Kovács G.
(?)
Bohus P.
(?)
Kacsó A.
(?)
Lakatos B.
(J.berény)
Tabella
Gólszerzők
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
Ismét alkottak az ESE törzsszurkolói

 

Eger SE is csatlakozik a Szurkolók az állatkínzás ellen mozgalomhoz.

Kattints a részletekre!

 

ESE 2018 ősz
Ankét

Kedves Szurkolók!

Az Eger Labdarúgó Sport Kft. vezetősége ma (kedden) 18,00 órai kezdéssel szurkolói ankétot tart

a Stadion út 8. szám alatti Klub helységben.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Mi nem állunk le

Ugye tudjátok, hogy mi nem állunk le. A játékosok téli pihenőre mennek, de mi nem pihenünk. Látogassatok el ide minden nap, mert igyekszem mindenről beszámolni.

Ez itt az egrifoci.hu!

Játékosmozgások, edzőmeccsek, statisztikák, interjúk, és minden egyéb ami az egrifocival kapcsolatos!

Mestermérleg
Vígh Ferenc: Büszke vagyok a csapatom egész éves teljesítményére. A mai napon is megmutatták, hogy a bajnokság előtt előzetesen sokkal többre taksált hazaiakat a kapujuk elé szögezték, de ilyen passzban vagyunk, hogy nem tudunk a kapuba találni....Egy jól eltalált lövés döntött a három pont sorsáról. Köszönjük szépen a szurkolóknak a támogatást amit nyújtottak a tavaszi és őszi szezonban nekünk. A vezetőknek, hogy megteremtették a nyugodt hátteret a napi munkához. Hosszú és fárasztó éven vagyunk túl ahol a végén hiányzott a koncentráció. Tavasszal ebben kell elsősorban előre lépnünk.
Ez is meg lehetett volna

A meccs képe és a helyzetek alapján ez a meccs is meg lehetett volna. Mindent elmond a mérkőzésről, hogy az addig szimpatikusan játszó hazaiak, már a mérkőzés vége előtt fél órával elkezdték húzni az időt. Győztek a hazaiak és teljesen megérdemelten, mert ők egy helyzet nélkül (!) rúgtak egy gólt, és az egri 3-4 ziccert ki tudták védekezni. Miért írtam, hogy helyzet nélkül? Mert, bár nem megbántva ezzel az újvárosi játékost, de biztos vagyok benne, hogy a közel 25-ről megküldött lövése (ami a felső lécről vágódott iszonyatos erővel a gólvonal mögé), száz alkalomból kilencvenkilencszer kitörte volna a székház valamelyik ablakát. Most a 100. jött be! Pár szót ejtenék a kedvenc játékvezetőnkről is. Fújkált Ő össze - vissza ahogy szokott, tette ezt mind két fél kárára, úgy, hogy döntő hibát nem vétett, csak egyszer. Persze, hogy akkor is  az ESE kárára! Tudom, hogy a játékvezetők (főleg ezen a szinten) dolgoznak is és nem tudnak minden játékvezetői képzésen ott lenni, így fordulhatott elő, hogy a kedvenc játékvezetőnk hiányozhatott arról az órákról, ahol a 11-es szituációk megítélését gyakorolták. A szitu a következő volt: Gresót a 16-oson belül hátulról bokailag földre vitték. A síp is megszólalt, de ha valaki az órákon fordítva tartja a szabálykönyvet, azzal előfordul, hogy a sárga lap a védőnek és a vétlen csapatnak 11-es helyett a földre került játékosnak ad sárgát.

Egy szónak is száz a vége, a múltkor páran lehurrogtak, de én most is azt mondom, ide csatár kell, mert egyébként könnyen a megye I-ben fogjuk találni magunkat. 

Tiszaújváros - ESE 1:0 (1:0)

Nótás Attila: Zárhatnánk szépen ezt az esztendőt

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Játékvezetői küldés
Az MLSZ játékvezető-küldő bizottsága már most átadta nekünk a Mikulás csomagot. Tiszaújvárosban Sándor Csaba fújja majd a sípot (eddig Egernek a Sajóbábony és az ájvékolósok ellen tette ugyanezt) míg az egyik alapvonali asszisztens Kövér Tamás lesz aki az ominózus DVTK II meccsen lengetett össze-vissza, na és jelen volt a kislányok elleni mérkőzésen is. A "Spori" másik segítsége Gavalla-Kulcsár Judit lesz aki szintén jelen volt a Lizike ellen. Remélem összekapják magukat, mert mindkét csapatnak a tét , hogy az első tízben teleljenek. Jó játékvezetés mellett győzzön a jobbik!
Beharangozó
Vígh Ferenc vezetőedző: Az őszi szezonra amit terveztem pontot azt sikerült picit túlszárnyalnunk. Igaz ha jobban koncentrálunk az utóbbi mérkőzéseken az ellenfeleink kapuja előtt akkor bőven előkelőbb helyen állnánk a tabellán. A tavaszi első fordulót előrehozta a szövetség, így Tiszaújvárosba látogatunk az év utolsó tét mérkőzésére. Megsüvegelendő a csapat egész éves teljesítménye. Hosszú, kemény őszt és tavaszt hagytunk magunk mögött, remélem az utolsó fellépésünkön is tud még mindenki kilencven percig megfelelően koncentrálni. Farkasra eltiltás, Bohus és Galambosira sérülés miatt nem számíthatok.
Vitányi László szakmai igazgató: Vígh Ferenccel sokat beszéltünk az elmúlt időben, sajnos gödörben van a csapat. Ez leginkább a helyzet kihasználásban mutatkozik meg és sajnos a második félidőre vissza esik a játékunk is. A tervünk az, hogy ezen a két szegmensen javítsunk a hétvégi mérkőzésig! A viccet félretéve, igyekszünk a játékosoknak új impulzusokat adni, mert mindenképpen győzelemmel szeretnénk befejezni az idei évet. A játékosokat is zavarja, hogy pontokat "hagytunk" a meccsekben, de most arra kell koncentrálnunk, hogy Tiszaújvárosból győztesen térhessünk haza. Nem lesz egyszerű, hiszen ellenfelünk mögöttünk lohol a tabellán és mindösszesen egy vereséget számlál hazai pályán. Ettől függetlenül tudjuk hogyan nyerhetünk, a játékosok is tudják, nagyon remélem, hogy sikerül ezt a pályára is kivinni, majd megvalósítani. Akkor három ponttal gazdagabban térhetünk haza. Szeretném a klub és a játékosok nevében megköszönni a rengeteg támogatást a szurkolóinknak, amit ebben a félévben nyújtottak. Sokszor idegenben is hallottuk a "Hajrá Eger" rigmust, ettől pedig nincs jobb érzés! A játékosok eltökéltek, hogy három pontot hozzanak haza köszönetképpen! HAJRÁ EGER!"
Barta Ervin technikai vezető: Az utóbbi hetek eredménytelen játéka, és egyéb okok miatt, nem a legjobb a hangulat a csapatnál. Viszont mivel remek sportemberek alkotják az együttesünket, remélem az idei év utolsó meccsén olyan bátran, lelkesen és eredményesen MERNEK JÁTSZANI, mint tették az 1. fordulóban az aktuális ellenfél /Tiszaújváros/, ellen aratott remek győzelem alkalmával, hogy megmutassák a még kitartó remek közönségünknek, tulajdonosoknak, ellenfeleknek, igenis él az EGRI FUTBALL!
Eger SE: kong a vészharang

A klubműködtetés súlyos terhe ígérvényekre nem alapozható.

Kattints a részletekre!

egrifoci.hu

 

Edzőmeccs
Következik:

2019.01.19. 15:00

ESE
-
Taksony
Felkészülés
Felkészülési mérkőzések:
01.19. szombat, 15:00
ESE - Taksony (?:?)
01.21.hétfő, 11:00
ESE - Gesztely (?:?)
01.26. szombat, 15:00
ESE - T.füred (?:?)
02.06. szerda, 16:00
SBTC - ESE (?:?)
02.09. szombat 15:00
ESE - Hatvan (?:?)
02.13. szerda, 17:00
M.kövesd - ESE (?:?)
02.16. szombat, 11:00
Putnok - ESE (?:?)
02.23. Szombat, 13:00
ESE - Losonc (?:?)
Szavazás
Te kit igazolnál?

Kapust

Védőt

Középpályást

Csatárt

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

NA 
12.15 21:37
[Link megnyitása]

NA 
12.15 21:37
Biztató cikk! De majd ha megépült a stadionunk, akkor elhiszem! Érdekes,hogy Salgótarján beelőzött! Tavaly volt olyan pont, amikor fel akarták számolni a labdarúgást!Ahhoz képest 2 stadiont is kapnak! Érdekes!DDDD És a cikk: [

es 
12.15 18:55
Hajrá Eger!

bela 
12.15 12:23
Szerintem, amikor elhagyta az Eger táblát a városházán konfetti szórtak tűzijátékoztak hátra szaltó kaja pia, miegymás. Azért csak megspórolnak évi több tíz millát. Persze NA ne hidd, hogy ezt valaki megkapja Egerben. Ez csak idegeneknek jár és csak akkor ha nem tesz le semmit az asztalra. Az egri gyerekek meg le vannak ejtve.

NA 
12.14 18:49
Elköszönt ma Cseh Laci! Megy vissza Pestre! Pár tízmilliót lehúzott,utolsó évben semmit nem nyert! természetesen úgy búcsúztatták, mint ha a köztársasági elnök távozott volna!... A felszabaduló milliókat remélem egy komoly sportágnak adják! (Flórball, ökölvívás, íjász...)

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
12.14 07:27 - Harmati Péter: Őszi értékelés
Kitartást

12.09 19:28 - Hmmm.........
Fingjuk sincs ezeknek semmiről. A lényeg, hogy ...

12.09 11:48 - Hmmm.........
Gondolom a következő csillag az övé lesz, mert ...

12.09 10:34 - Hmmm.........
Ilyen az, amikor milliókat keresel edzőstül.......

12.05 17:36 - Nem indulunk a téli kupán
Miért nem lep meg?

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség