Egri Szurkolói Oldal
Igazolások
Érkező:
Hegedűs Dávid
(Kaposvár)
Katona Attila (?)
(Komárom)
Pál Szabolcs
(Érd)
Boros Gábor
(DVTK II)
Orosz Marcell (?)
(DVTK II)

Távozó:
Vitelki Balázs
(Tiszaújváros)
Lőrincz Patrik
(Tiszaújváros)
Gajda Márkó (?)
(?)
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 216
Látogatók tegnap:364
Összes látogató: 737943

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
Amikor egy polgármester nem csak hablatyol!

Mirkóczki Ádám: „A városi stadion egyre több része válik használhatatlanná a folyamatosan romló állapota miatt, ennek kezelése nem várathat tovább magára. Az egriek és az egri sport is megérdemel egy korszerű, minden előírásnak megfelelő stadiont, aminek érdekében ma megtettük az első felmérést és megkezdődhet a tervezés”.

Hajrá Eger, Hajrá Polgármester Úr!

 

Lehet, hogy marad a három?
Információink szerint, az MLSZ mégiscsak a három csoport mellett teszi le a voksát, már ami az NBIII-at illeti. A csoportok létszámában még nincs egyezség, amely szerrint lehet 16-18-vagy akár 20 csapat is. Mivel az elsőszámú szempont az NBI, majd az NBII, így várhatóan ez ügyben majd csak Július közepe felé várható döntés!
Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!

Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!

Véget ért a szavazás, már ami az elmúlt 40 év legjobb kapusát illeti. A szavazatok szerint a  40 év álomcsapatának kapuját Molnár Róbert védi 111 szavazattal. Második helyen Bodolai István, míg a harmadikon Illyés Dániel végzett!

Minden posztra külön lehet szavazni, most folytassuk a jobbhátvédekkel. Mielőtt neki állunk szavazni, tisztáznunk kell valamit! Tíz lehetőség közül lehet választani. Természetesen a közel húsz játékost lehetetlen (a program tízet enged) megmérettetni, így a kiválasztott 10 játékos teljesen szubjektív alapon a mi döntésünk alapján megy. Azaz, biztosan van, ami valakinek nem tetszik, mert mást akarna stb.stb. Ezekből a hozzászólásokból nem kérek, hiszen ezer ember ezer gondolat, mindenkinek megfelelni nem lehet. Aki nem találja ott azt a játékost akire szavazna, annak ott lesz a 10. lehetőség! Megkérek mindenkit, aki kötözködni szeretne, hogy mi csak egy játékot játszunk, és ha valami nem tetszik, akkor ezt a cikket olvassa el mégegyszer! Szavazni a jobb oldalon lévő panelben lehet egy hétig!

Hozzászólásban megemlítjük az elmúlt 40 év egri jobbhátvédjeit, amiből szubjektív alapon kiválasztottuk a tíz lehetőséget! Keressük meg együtt az elmúlt 40 év legjobb jobbhátvédjét! 

Megvan

Az MLSZ, az ESE sportszervezete részére a 2020 - 2021 bajnoki évre szóló NB III osztályú Amatőr Licencet megadta!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!

Új szavazás indul!

Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!

Minden posztra külön lehet szavazni és természetesen a kapusokkal kezdjük. Mielőtt neki állunk szavazni, tisztáznunk kell valamit! Tíz lehetőség közül lehet választani. Természetesen a közel negyven kapust lehetetlen (a program tízet enged) megmérettetni, így a kiválasztott 10 játékos teljesen szubjektív alapon a mi döntésünk alapján megy. Azaz, biztosan van, ami valakinek nem tetszik, mert mást akarna stb.stb. Ezekből a hozzászólásokból nem kérek, hiszen ezer ember ezer gondolat, mindenkinek megfelelni nem lehet. Aki nem találja ott azt a játékost akire szavazna, annak ott lesz a 10. lehetőség! Megkérek mindenkit, aki kötözködni szeretne, hogy mi csak egy játékot játszunk, és ha valami nem tetszik, akkor ezt a cikket olvassa el mégegyszer! 

Szavazni a jobb oldalon lévő panelben lehet egy hétig! Hozzászólásban megemlítjük az elmúlt 40 év egri kapusait, amiből szubjektív alapon kiválasztottuk a tíz lehetőséget! 

Keressük meg együtt az elmúlt 40 év legjobb kapusát! 

Mrs. Ildikó, part two!

Az előző cikkben írtak után megdöbbenve tapasztaltam, hogy képviselőnk és volt alpolgármesterünk tovább próbálkozik: A sajtón keresztül felhívták a figyelmet arra, hogy tudomásuk szerint a vízilabda klub az elszámolás kapcsán a hiánypótlást teljesítette, így a sporttámogatás kiutalásának semmi akadálya. Nem tudjuk, mi az igazság ebből, azonban valamit mi is megtudtunk. Méghozzá azt, hogy a fenti személyek néha rosszul emlékeznek. A tavalyi támogatást pl. állításukkal ellentétben nem áprilisban, hanem csak valamikor június közepén utalták. Legalábbis az ESE részére bizonnyal. Persze jelen helyzetben - az ismert nehézségek mellett - szerintük városunk első emberének ezt már meg kellett volna tennie.... Nem emlékeztek a nagyrabecsült személyek arra sem, hogy korábban az utánpótlásra hivatkozva nyújtották CSAK a sporttámogatásokat. Fogalmazzunk úgy, hogy a többi sportág képviselőinek, VÉLETLENÜL azt mondták! Most persze jó lenne a felnőtt csapat megmentésére is..

Hihetetlen!

Hisztike az uszoda előtt!

Elöljáróban leszögezem, sosem tagadtam a labdarúgás iránti elkötelezettségemet, írásom azonban nem a „zászlóshajóként” emlegetett vízilabda ellen szól. Egyszerűen nem értek itt mindent. A napokban nagy visszhangot kavart az egri póló körül kialakult helyzet. Lényegében egy nagy politikai adok-kapok lett a vége. Volt alpolgármester-asszonyunk (a drága) és egy ifjú önkormányzati képviselő karakán módon kiállt a póló klub mellett, követelve annak megmentését, melyet a megszavazott 68 millió ft-os városi támogatás átutalásában látnak megvalósulni. Ezt ugyanis az önkormányzat eleddig elmulasztotta teljesíteni. Hát ezt a szemfényvesztést!

Kis városunkban már több hónapja, de inkább éve lépten-nyomon azt hallani, valami nincs rendben a vízilabda körül. Nem tudjuk ennek valóságtartamát, mi halandók csak az eredmények „hanyatlását látjuk”. Ugyanakkor a klub elnökének nyilatkozata szerint is jelentős adótartozásról szóló határozatot kaptak, lényegében ez vezetett oda, hogy minden sportolónak, alkalmazottnak fel kellett mondani. Önmagában ez is felveti: megfelelő lehetett-e a gazdálkodás az egyesületnél. Valószínűleg nem. És milyen egyesületről is van szó? A város zászlóshajójáról, amely évente a sportra szánt támogatás több mint felét elvitte. Sokan több tízmilliós önkormányzati kölcsönönről is beszélnek… Az egylet elnökségében mindeközben az előző városvezetés alpolgármestere, illetőleg a város korábbi vezetéséhez ezer szállal kötődő további személyek ülnek. A jelentős anyagi, erkölcsi támogatást élvező klub nem az elmúlt néhány hónapban került ebbe a helyzetbe, tehát azt nehezen lehetne az új városvezetés nyakába varrni, sőt…. És akkor jön a két megmentő, aki megmondja: a rossz, és a csúf egy személyben jelenlegi polgármesterünk, aki nem utalja a zsáknyi pénzt... Nem gond, hogy a járvány miatt kialakult amúgy is nehéz helyzetben a bevételek jelentős részétől „megszabadított” városnak ezer más gondja is van, a pólóért mindent! Mindeközben nem tudni, mi van a kölcsönnel, az elszámolásokkal, azzal, hogy a követelt támogatás mire is lenne elegendő, mert lássuk be, ha az adótartozás rendezésére, akkor az lényegében ablakon kidobott pénz. Mások szabályszegését (szándékosan nem írtam ettől bántóbbat) álljon helyt az önkormányzat. Ez lenne ám a felelős döntés.

De nézzük más oldalról a dolgot. Hol voltak ezek a megmondó emberek amikor az önkormányzati tulajdonban lévő városi stadion villany világításához néhány tízmillióra lett volna szükség, úgy, hogy a beruházás (mellyel a város gazdagodott volna, nem a klub)70 %-át állta volna az állam. Mert mindenki tudja, hogy lényegében ennyi kellett volna ahhoz, hogy az Egri FC annak idején megmeneküljön. Ott és akkor szándékosan kinyírták az akkor elsőosztályú Egri FC-t. Hiába volt minden szó az akkori vezetőktől, edzőktől, szurkolóktól. Hiába kértük később is az alpolgármester asszonyt, vagy országgyűlési képviselőnket, segítsenek az egyleten. Fülük bojtját sem mozdították! És ha már fül: eredménytelenül súgta korábbi városvezetőnk fülébe maga a miniszterelnökünk, a focira is figyeljetek, ne csak a vízilabdára! Semmi! (Közben a jelek szerint a pólóra is jól figyeltek..) Az utánpótlást felkarolta Harmati Péter, aki azonban semmilyen érdemi segítséget nem kapott a várostól! Persze a felnőtt csapat is elindult (nem városi ösztönzésnek és pénznek köszönhetően), de a kárt, amit egyesek okoztak, nem orvosolta. Egy megye 2-es egylet nem olyan vonzó, mint egy szomszédos első osztályú…. Azóta önerőből lépdelt előre a foci. Képviselőinket, alpolgármesterünket, polgármesterünket ez mit sem érdekelte. Hivatkozik itt most a nagyérdemű a sok gyerek "megmentesere" is. Egy első osztalyú labdarúgó csapat ennek sokszoros utánpótlása bezzeg senkit nem érdekelt!!!! Kedves uram, és hölgyem! Lehet, hogy visszanyalt a fagyi???? Mert a labdarúgó klub sosem kért olyan támogatást, mint a süllyedő zászlóshajó, ami ezzel az összeggel is lehet, hogy a víz alá kerül!

Elszámolták magukat. Pedig lehet, hogy ősszel jól jött volna az a néhány tíz-száz szavazat, amit a labdarúgást kedvelőktől kaptak volna. Soha, senkit nem szabad lebecsülni, mondja a jó sportoló!

Reméljük, polgármesterünk ezt a kettős mércét nem alkalmazza majd. Bízunk abban, a foci is a megfelelő polcra kerül. És nem a póló vagy más sportág hátrányára. Egyszerűen az ész érvek és az arányosság szem előtt tartásával. Mi szurkolunk Ádámnak és csak remélni tudjuk, megkereséseink a jövőben nem maradnak megválaszolatlanul. 

Hajrá ESE! Miért? Azért mert Eger!

Más szemszög

Sajnálattal olvastam, hogy az egri vízilabdaszurkolóktól elvették azokat a hétvégéket, amire érdemes volt egész héten várni. A járványhelyzet, nekünk focit kedvelőknek is megmutatta, hogy milyen érzés, ha sport és szurkolás nélkül marad az ember! Mérkőzésre járni és szurkolni egy különleges felemelő érzés, ami egyfajta kábítószer nekünk! Bár, még focimérkőzést sem lehet látogatni, de reméljük, hamarosan eljön az idő, amit már alig várunk! Ezúttal szeretném megkérni azon vízilabda szurkolókat, egyfajta kárpótlásként, hogy aki teheti, csatlakozzon hozzánk, szurkoljunk együtt az egri labdarúgásnak és bár szerény költségvetésünkből, nem tudjuk azt a nívót biztosítani, mint amit megszoktak, de mégis csak egy egri csapat támogatásával telik el az a fránya hétvége! Együtt erősebbek vagyunk, szurkoljunk együtt! Mindenkit szeretettel várunk, hajrá EGER!

TV Eger: ESE, Sütő, Vitányi

A TV Eger videóját IDE kattintva nézhetitek meg.

Hajrá ESE! Miért? Azért mert Eger!

Csak azért írom le, mert egy év múlva már lehet minket is érint
Jövőre az NBI-ben és az NBII-ben is 33 fordulót akar rendezni az MLSZ. Ez pedig azt jelenti szerintem, hogy az NBII, 2X12 csapatos lesz és az NBI-hez hasonlóan 3 körös!!
4x16?

Van olyan forgatókönyv az MLSZ-nél, hogy az NB III-at esetleg felduzzasztják 4x16 csapatosra!

Nézzük, hogyan jöhet össze ez a 64 csapat.

Ha érdekel, kattints a részletekre!

Felkészülés
Felkészülési mérkőzések:
07.02. csütörtök (18:00)
Gyöngyös - ESE (2:2)
07.08. szerda (??:??)
ESE - Tiszafüred (?:?)
07.11.. szombat (??:??)
ESE - FC Dabas (?:?)
07.15.. szerda (??:??)
ESE - M.kövesd II (?:?)
07.25.. szombat (??:??)
ESE - III.Ker. TVE (?:?)
Szavazás
Az álomcsapat baloldali középpályása

Horváth (Róka) János

Mirkóczki István

Telek Zoltán

Krén Péter

Béres Mihály

Bojtor László

Nagy Szilárd

Kebele Jiri

Fürjes Ádám

Valaki más

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

farkas 
07.02 06:36
Isten hozott Dávid !

Cs..Csaba 
06.16 08:42
Mindent nagyon köszönünk Mogyi, örülünk, hogy megismertünk és további sok sikert kívánunk mind az életben mind a sport területén!

Zolihooligan 
06.02 17:21
"Fegyi" 30-ról! szép idők

Toto 
05.30 05:19
Totojazas

Erdeklodo 
05.29 07:40
Akkor a korábbi tervek mennek a kukába, kezdődik minden előröl?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
07.05 16:16 - Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!
40 év álomcsapata: Molnár Róbert - Méhesi Fere...

07.05 16:15 - Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!
Horváth János/róka/ Béres Mihály Telek Zoltán...

07.02 21:38 - Felkészülési mérkőzés
Ez most erősen idény eleji volt. Reméljük, lesz...

07.01 08:27 - NB I-es csapatból tért haza a védő az Eger SE-be
Isten hozott Dávid!

06.28 11:43 - Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!
40 év álomcsapata: Molnár Róbert - Méhesi Fere...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség