Egri Szurkolói Oldal
Következik
Igazolások
Érkező:
Bohus Péter
(Mád)
Lőrincz Patrik
(KBSC)
Kacsó Attila
(DVTK)
Tajti Bence
(Hatvan)
Rjaskó Viktor
(Hatvan)

Távozó:
Szucsik Ádám
(Felsőtárkány)
Bollók Gábor
(T.füred)
Bukta Krisztián
(Besenyőtelek)
Balogh Martin
(?)
Balogh R.
(?)
Dóczi István
(ESE II)
Jakab Richárd
(?)
Vígh Ferenc
(Befejezte)
Tabella
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 129
Látogatók tegnap:202
Összes látogató: 549081

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Lássuk, milyen csoportba kerülhetünk!
Amit most írok csak fikció, de még az is lehet, hogy telitalálat lesz. Utána jártam, ha minden kerek lesz, akkor kik lehetnek az ellenfeleink az NB III Keleti csoportjába. A 2017-18-as csoportból feljutott a Monori SE és kiesett három csapat a Balassagyarmati VSE a Tiszafüredi VSE és a menet közben kizárt Salgótarján. Az egy feljutó, azaz a Monori SE helyére nagy valószínűséggel az NB II-ből kiesett Szolnok kerül majd! A három kiesőt a Sajóbábony, az Eger SE illetve a Sényő helyettesítheti, hiszen területileg ez lenne a legkézenfekvőbb. Így meg is lenne a 16 csapat, mert mint tudjuk az előző idényben is ennyi volt a létszám. Azt is csiripelték már a verebek, elképzelhető, hogy a DVTK már nem indítja el a második számú csapatát. Ebben az esetben az lenne a megoldás, hogy bár a Salgótarjáni BTC elbukta az osztályozóját, mint legjobb mutatóval rendelkező megyei bajnok a tavalyi Balassagyarmati VSE példáját követve felkérhetik az NBIII-ra. Ha így lesz, újra lesz egy Salgótarján a csoportban. Lássuk tehát az NB III Keleti csoport lehetséges résztvevőit: 1.Cigánd 2. Debrecen II 3. DVTK II vagy Salgótarjáni BTC 4. Eger SE 5. ESMTK 6. Füzesgyarmat 7. Gyömgyös 8. Jászberény 9. MTK II 10. Nyírbátor 11. Putnok 12. Sajóbábony 13. Sényő 14. Szolnok 15. Tállya 16. Tiszaújváros. Én is azt szeretném ha csont nélkül jutnánk fel az NB II-be, de lássuk be ez egy nem gyenge csoport, így első évre kiegyeznék egy biztos bennmaradással! Hajrá ESE!
Balatonfüred - ESE 0:1
Beharangozó
Vígh FerencNem szabad,hogy bárkit is a csapatból megnyugtasson a hazai pályán szerzett előnyünk. Maximális koncentrációt várok a mérkőzésen. Az utolsó tétmérkőzésre készülünk a szezonban. Ahhoz,hogy ide eljutottunk rengetek munkára volt szükségünk, nem szeretném éppen ezért sem ha a srácok már azt hinnék sikerült magasabb osztályba kerülnünk. A hazai csapat minden erejüket mozgósítani fogja, hogy ledolgozza hátrányát. Az elmúlt hétvégén a pálya széléről és bentről is egy jó csapat benyomását keltette számomra a Balatonfüred. Nagyon kell figyelnünk és ugyanazt az elszánt megalkuvást nem tűrő játékot várom el a csapattal mint a múlt szombaton és akkor sikerülhet az i-re a pontot feltennünk.
TV Eger
Az odavágó összefoglalóját IDE kattintva nézhetitek meg a TV Eger jóvoltából!
Mestermérleg
Vígh Ferenc: Az első félidőben a vendégek megleptek minket a játékukkal, de így is sikerült úgy bevonulni az öltözőbe, hogy nálunk volt az előny. Olyan gólt kaptunk amire készültünk. Pár játékosom átlagon alul játszott, de a szívét odatette, persze ez a minimum. Viszont négy-öt emberem extra teljesítménnyel rukkolt elő és igy a mérkőzésre kilátogató szép számú közönséget sikerült kiszolgálnunk. Nem vagyok telhetetlen, de a véghajrában a kihagyott ziccer és tizenegyes jó lett volna ha bemegy. Nincs még vége a párharcnak, de komoly lépéselőnybe kerültünk. Jövő héten a hibákat kijavítva és az ellenfélből mégjobban felkészülve megyünk a Balaton partjára. Köszönjük a szurkolóknak a buzdítást! Még egy lépést kell tennünk céljaink eléréséhez!
Az odavágóra nem lehet panasz!

Rajtam nem múlik. Elszívtam egy szál cigit és elindúltam a meccsre! Fülledt meleg, enyhe szél.

Még van 10 perc kezdésig, de már most dupla annyian vagyunk a megszokotthoz képest! A mérkőzést a volt szövetségi kapitány Csank János is megtekinti.

Pár perc és kezdünk. Kb. 400 - 500 néző!

Csapatunk piros - kékben, a Balatonfüred kék - feketében.

Az rlső és ráadásul szép támadást az ESE vezette, a labda végűl a vendégek kapusának kezében halt el.

3. perc kb és már Vajda góljával vezetünk is!

A vendégek átlővéssel próbálkoztak, de magasan fölé lőtték a lasztit.

Oda - vissza megy, most mi lőttünk Antal révén, ami kaput is fogott, de a kapus védett.

Egy húsz méteres szabit kapkodtunk el így maradt az 1:0

Jó a meccs, bánhatja aki nem jött ki. 

Hatalmas hazai helyzet, Fekete 5 méterről rúgta fölé!

A nézőszám, már több mint 500 felett van!

Akár tudatos is lehet, mert már a vendégeknek sűrgősebb, így pár perce inkább ők próbálkoznak, ami remek alkalmakat teremthet a kontrákra!

A kezdeti egymásnak esés, kicsit alább hagyott!

Most volt egy ütés váltás, előbbit Bollók ütötte ki, majd mi veszélyeztettünk!

A mérkőzés első szögletét mi rúgjuk.

Vajda egy remek beadást, hatalmas helyzetben mellé tüzelt!

Újabb ESE helyzet, amiből szöglet lett.

Hatalmas Benke gól vagy húszról a jobb felsőbe!  2:0 

Remek a meccs, sajnos az ellenfelünk nem adja fel így szépítettek. Kár volt ezért a gólért mert a végelszámolásnál sokat számíthat. 2:1

Egy remek első félidőt láthattunk, reméljük nem a szokásos másodikfélidős teljesítményét veszi elő a csapatunk. Félidő: 2:1

Vérszemet kaptak a tengerpartiak és kezdésnek gyorsan nekünk estek, aminek meg is itták a levét, mert egy kontrából Benke megint bevarrt egyet! 3:1

A nézőkre sem lehet panasz, hatalmas a szurkolás. Nem tudom a város részéről van-e kint valaki, de ha igen hétfőn elmesélhetné az irodában, hogy igenis kell ez a sport Egernek!

Ajjaj! A kétgólos Benkénk megsérült!!! Reméljük nem kell lecserélni, egyenlőre folyik az ápolása.

Az még a történethez hozzá tartozik, hogy a félidőben cserélt csapatunk. Mikolka helyére a MESTER érkezett!

Újabb egri szöginekünk, amiből nem lett semmi.

Kb 24-ről egy szabi nekünk, amit Fogarasi fog.

Újra Fogarasi nevét kell említenem, mert Gresó 5 méteres fejesét hatalmas bravúrral védte!

A mester is megmutatta magát, ha pár centivel is de mellé puffantot!

Mit ad isten! Egy átlővés kb 25-ről és a mi Antalunk olyan gólt ragasztott, amiről Fogarasi nemigen fog mesélni az unokájának.  4:1

A második félidőben (és nem az elején) a tengerpartiak is elvégezhették az első sarokrúgást.

Csere a hazaiaknál Benkét Titkó váltja.

Közben a szögletből vezettünk egy szép kontrát, de Fogarasi megint hatalmasat védett.

A szögletből Béla felé bólint.

Ellentámadás, vendég szabi, mellé.

Feketét elnyomták a büntetőterületen belül, tizi. Gresó bevarja! 5:1

A mester újabb csere mellett döntött. Antal helyett Balogh a pályán.

Támadunk, de a balatonfüred sem adta fel. Oda - vissza mennek a dolgok.

Amíg egy hatalmas helyzetünk kmaradt egy kontrából, addig a sporik jelezték, hogy 3 perc hosszabbítás lesz.

Újabb tizi! feketét egyszerűen nem tudják tartani! A büntető kimaradt, de ne legyen kétsége afelől senkinek, hogy ennek a párharcnak a továbbjutója az ESE lesz!

Vége a mérkőzésnek.

ESE - Balatonfüred 5:1

Beharangozó
Vígh Ferenc: Amikor megtudtam, hogy a Balatonfüred csapatát kaptuk, nem voltam túl boldog, mert lehetett volna jobb, de az is igaz,hogy akár rosszabb is számunkra a sorsolás eredménye. Az elért eredményük mindenképpen tiszteletre méltó. Fiatalokkal vannak tele, akiket néhány rutinosabb játékossal egészítettek ki, masszív csapatnak tünnek. Rövid időm volt információkat gyűjteni róluk, hogy milyen stílust képviselnek, milyen játékosaik vannak. Próbálunk a lehető legjobban felkészülni belőlük. Természetesen nagyon jó lenne, ha minél többen jönnének ki a szurkolók szombaton a Szentmarjay Tibor stadionba és támogatnának minket. A hiba benne van a játékban, így fontos,hogy inkább segítsék a játékosokat egy-egy pontatlanság után a lelátóról. Számunkra lényeges ha hibázunk is, akkor ne lógassuk a fejünket, hanem minél előbb találjunk rá a jó megoldásokra. Minden egyes pozitív megmozdulás megerősítése a lelátóról előre viheti a csapatot, óriási mentális energiák szabadulhatnak így fel. A játékosok biztosan mindent meg fognak tenni azért, hogy megnyerjük a meccset, ehhez a játéktudás mellett megfelelő akaraterőre és mentális felkészültségre lesz szükségünk. Eddig egész héten koncentráltak voltak a srácok, nem szeretnénk görcsösségbe átmenni, de ezen a két meccsen tudjuk megmutatni azt, hogy miként is dolgoztunk egész évben.
Ott a helyed!

A csapat mindent megtett, hogy valóra vátsák álmainkat. Most ők kérnek segítséget! Nem kérnek sokat, csak annyit, hogy gyere el és szurkolj!Segítsd őket, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy az odavágón milyen eredmény születik!

Az ESE tulajdonosa úgy döntött, hogy mindenki inygen tekintheti meg a mérkőzést! 

Hozz magaddal még egy embert!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Kedves szomszéd falu lakói!
Ti, akik végig kiabáltátok a Szentmarjay stadionban a mérkőzés elejétől, hogy mi nem győzhetünk, mert  -leszóltak a szövetségből, hogy Egernek kell feljutni! - Viktor építi nektek a stadiont! -Vojti azt is elintézte, hogy osztályozót sem kell játszanotok! Akkor lehet, hogy ezek nem is voltak igazak? Persze mi tudtuk, de ti csak fröcsögtetek! De talán az fájt a legjobban, amikor azt mondtátok, hogy ez nem csapat! Nincs is csapatotok! Mi megnyertük a bajnokságot, (veretlenül) ti a végén végig botladoztatok! És állandóan süketeltek, állandóan szítjátok a feszültséget! És csodálkoztok, hogy titeket senki nem szeret? Én csak arra kérlek benneteket, ismerjétek el az elvégzett munkát! (Bár nektek Vígh Feri sem volt jó edző!) Még talán annyi! Ha ti játszanátok osztályozót, mi tisztelnénk benneteket annyira (meg a megyét), hogy ki tudnánk mondani, hogy: Hajrá Ti!
Megvan az ESE ellenfele!

Sorsoltak a Magyar Labdarúgó Szövetségben kedden, kiderült, kivel kell megküzdenie csapatunknak az NB III-ba kerülésért.

Eger (Heves megye)–Balatonfüred (Veszprém megye)

A párharcok első mérkőzéseit június 9-én, a visszavágókat június 16-án rendezik meg.

Itt izgulhatnak
Ami biztos, hogy a Csongrád Megyei Algyőnek nincs NB3-as licence, így ők biztosan nem lesznek NB3-ok. A többi csapatról nem tudjuk, hogy melyek vállalnák a magasabb osztályt, van olyan első helyezett, akinek vezetősége korábban akként nyilatkozott, hogy az osztályozót lejátszák, aztán majd kiderül.
Edzőmeccs
Következik:

2018.07.18. 18:00

Eger, Szentmarjay
ESE
-
Bükkzsérc
Szavazás
Szerinted milyen poszton kellene megerősíteni a csapatot?

Kapus

Hátvéd

Középpálya

Csatár

Mindegyik

Egyik sem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

en 
07.12 21:47
Ja és hahahaha-nak. Ha 11-12 -t kaptak volna nélküle, akkor meg elég szar helyre ment..

Hahahah 
07.12 21:33
Ha nem Darocki véd akkor a Gyak 11-12t kap.. rosszindulatú kutya banda!

Hahaha 
07.12 20:56
Darócszi csak hetet!!!!! kapott! Isten nem ver bottal! Az igazmondó Júdás!

en 
07.11 19:57
Ese-Tiszafüred 3-3 (1-2)

levente68  604906
07.09 18:42
Aki élt még a szocializmusban az tudja, hogy mit jelent: érdemei elismerése mellett más fontos megbízatással a satöbbi satöbbi

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
07.15 15:01 - Válasz "Varg" nevű szurkolótársunknak
Úgy tudom szakaszosan megoldják. De, ez szerint...

07.15 14:58 - Válasz "Varg" nevű szurkolótársunknak
Köszönöm a választ. Egy stabil kapus kellene. B...

07.15 10:30 - Válasz "Varg" nevű szurkolótársunknak
Nem új stadion!!!!!! Csak állagmegóvó felújítás...

07.15 09:28 - Válasz "Varg" nevű szurkolótársunknak
Ilyen igazolásokkal jo lesz a megye 1-be az új ...

07.14 18:01 - Mestermérleg
Minden tiszteletem a mesteré, de az a kifogás, ...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség