Egri Szurkolói Oldal
Következik
Következik
Eger, Szentmarjay stadion
Magyar Kupa, 7. forduló

2017.10.25.

ESE
-
Puskás Akadémia
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 3
Látogatók tegnap:314
Összes látogató: 486004

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Mestermérleg
Vígh Ferenc: Sokadik olyan meccsünk mikor majdhogynem könyörögni kell a srácoknak, hogy felpörögjenek. Ez így nem lesz jó! Egyre csak fogyunk és talán emiatt csökken a figyelem és a koncentráció. Ki kell találnom valamit, mert ez nekem sem tetszik és gondolom a szurkolóinak sem. Változtatni fogunk ígérem, viszont ha úgysem lesz eredmény, akkor drasztikusabb megoldást fogunk alkalmazni.
Sima lett a vége

 Csapatunk magabiztos játékkal megérdemelten aratott nagyarányú győzelmet a lelkes vendégek ellen.

ESE - Energia SC 5:0 (1:0)

Gól: Antal, Farkas, Lakatos, Vígh, Fekete

Tipp

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen a hétvégi forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó
Vígh Ferenc: Az energia az utóbbi két mérkőzését hátrányból fordítva is megnyerte,ami szép teljesítmény tőlük. Nálunk a héten több beteg illetve sérült játékos hagyott ki edzéseket. Bízom a fiúkban,mert az előző héten az első félidőben több ember is csődöt mondott,remélem ha lehetőséget kapnak kettőzött erővel hajtanak majd. Hazai pályán be kell gyűjtenünk mindhárom pontot.
Tipp

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi ESE - Energia SC mérkőzés számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra. Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert EGER!

Mestermérleg
Vígh Ferenc: Az első félidőben érthetetlen módon erőltettük a játékot a pálya közepén ahol a hazaiak nagyon szervezetten és zártan védekeztek. A második félidőben a cserék nagyot lendítettek a csapat teljesítményén,ez már gólokban is megmutatkozott. Így megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.
Ezt is behúztuk

Csapatunk, ma sima két gólos győzelmet aratott az igen agresszíven és durván futbalozó Heréd ellen.

Heréd - ESE 0:2 (0:0)

Beharangozó
Vígh Ferenc: Más ritmusban készültünk a héten, mint ahogy azt megszokhattuk. A szerdai kupa mérkőzés után egy nappal több időnk van regenerálódni a vasárnapi kezdés miatt. A bajnokság előtt megjegyeztem, hogy lesznek meglepetés csapatok, az egyik ilyen együtteshez látogatunk, hiszen remekül szerepel a Heréd,elkapták a rajtot. Igaz váratlan vereséget szenvedtek az előző fordulóban az energiánál, ez semmit nem von le az eddigi kiváló, tiszteletet parancsoló teljesítményükből. Majzik Zoltán személyében egy olyan kiváló, fanatikus szakember kezei alatt készülhetnek, aki képes csapatát bele hajszolni a győzelembe. Remélhetőleg ez csak a jövő héttől sikerül neki, mi szeretnénk tovább folytatni a jó sorozatunkat.
Tipp

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen a hétvégi forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

MK

Csapatunk 2017.10.25.-én a Puskás Akadémia csapatával mérkőzik meg a Magyar Kupa 7. fordulójában!

Gémesi János

Az MK mérkőzésre, Farkas Gedeon által felajánlott 1 palack bort, ezúttal Gémesi János nyerte. 

Köszönjük a felajánlást és gratulálunk a nyertesnek!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Szavazás
Felsőtárkány - ESE

Győz az Eger

Kikap a Felsőtárkány

Hazai vereség

Vendég győzelem

Döntetlen

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

farkas 
10.21 16:14
A mindenkori egri labdarúgás"Hegedűs hadnagya" !!! Őszintén mondom, kár hogy ma már nem lehet úgy ítélkezni mint Dobó egri várában ...

vasutas 
10.18 04:57
Miért nem lepődöm meg! A vér nem válik vízzé. Meg az sem ami a vérében volt. Mondjuk ide ki tud jönni gyalog is. A kupameccset meg nem kell komolyan venni. A hétvégére kell készülni.

hopp 
10.17 22:27
Ugye kitaláljuk ki volt az a kiváló férfi? Aki elmondása szerint mindig Egerért dolgozott! Úgy hívják:lászló istván! Alias pityesz! Lehet neki gratulálni!

hopp 
10.17 22:26
Eger kedden akarta játszani a kupameccset! Ugye így egy nappal több felkészülés jutott volna a tárkány elleni rangadóra. A vezetők felvették a kapcsolatot Felcsúttal, de az NBI-es csapat nem ment bele az időpont változtatásba! Senki nem értette ezt! Majd aztán kiderült, hogy egy fair sportember már megelőzött minket és összeköttetése lévén elrendezte, hogy ne menjenek bele semmi kérésbe!

en 
10.17 13:17
13 ór 30. Igazi szurkolóbarát időpont. Remek, hogy mindenki ki van akadva a nézőszámon. Aztán amikor egy kis csapathoz megy egy nagyobb, ez van. Nehogy má lássa az ember. Gondolom nem itt találták ki, a puskás nem akar a Hotel Egerben megszállni...

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség