Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 257
Látogatók tegnap:247
Összes látogató: 879143

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Pál Szabolcs

Pál Szabolcsot 5 meccsre elmeszelték!

No comment!

Gólösszefoglaló: egerse.com, kovmik
Női foci EGER! Mestermérleg

Hatvan-Eger 5:1

Gól: Mátyás Patricia

Vitányi László ESE: Sajnos a bajnokság eleje nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, de a sorsolást követően lehetett sejteni, hogy ez a relitás - még!!! Az első fordulóban az NB1-ből mindösszesen osztályozóval kieső és román válogatottakkal erősítő Szeged, míg legutóbb az előző szezon egyik élcsapata volt az ellenfelünk. Úgy gondolom a lányok folyamatosan fejlődnek, akarnak dolgozni. Örülök, hogy ennyire lelkesek, remélem hamarosan eredménye is lesz az NB2-es bajnokságban, mielőt megunnának engem! Köszönjük, hogy a szurkolók a női focit is követik, ez az érdeklődés ismét nagy löket lesz nekik!

Mestermérleg
Labancz Róbert, vezetőedző Eger SE: Érthetetlen számomra hogy egy magabiztos győzelem után miért nem tudunk idegenben is ugyanolyan teljesítményt nyújtani.
Több zavaró körülmény is volt de ez nem lehet magyarázat a mutatott játékra.
Harmati Péter

Ma ünnepli 50. születésnapját leköszönő elnökünk Harmati Péter.

Boldog születésnapot Péter!

Sima vereség

A sorsolás alapján az első hat mérkőzés igérkezett könnyebbnek, ahol minél több pontot kellett volna, azaz lehetett volna gyűjteni. Ezt az etapot 3 győzelemmel és 3 vereséggel zártuk. Most jönnek a nehezebb mérkőzések, amire nagyon össze kell magukat szedni a srácoknak. Hajrá ESE!

Hidasnémeti VSC - Eger SE 4:1 (1:0)

Gól: Zimányi Á.

Kiállítva: Pál Sz. 68. percben

Mirkóczki Ádám Eger első embere: Elég volt!
 

Kedves Egri Szurkolótársaim!

Megint nem attól hangos a közvélemény hogy milyen eredményes az Eger, hanem attól, hogy milyen gondok, problémák húzódnak a háttérben. Szeretnék röviden a céljaimról néhány gondolatot megosztani.

Elérkezett a drasztikus lépések ideje! Két éven át türelmes voltam, két éven át le tudtak arról beszélni, hogy meglépjem azt, amit szívem szerint a polgármesterségem első napján, ha úgy tetszik “nulla-nullánál” megléptem volna. Hittem, bíztam, vártam. Kár volt az elvesztegetett időért. Jó magam, az egri sport- és különösen az egri foci elkötelezett híve vagyok, talán ezt nem kell bizonygatnom. Éppen ezért az elmúlt hetek, hónapok eseményei végleges döntéssé érlelték bennem azt a dilemmát, hogy miként tovább.

Nincs többé Eger SE és DVTK.

Nincs többé “egri alattvalók” és “diósgyőri nagyurak”. Elég volt!

Vagyunk annyira tehetségesek mi is, hogy ne mások mondják meg, mi a jó nekünk. Egriként nem tűrhetjük tovább, hogy a Egerhez semmi közük emberek diktáljanak nekünk!

Lehetett volna ez egy jó együttműködés, lehetett volna ez egy “win-win” helyzet, de nem lett. Nem lett, mert a DVTK vezetésének két év alatt sem sikerült megértenie azt, amit a kezdetektől mondtam: nem vagyunk és nem is leszünk egymás riválisai! Mások a céljaink, mások a realitásaink. Nem bonyolult ez és viszonylag könnyen belátható, de a diósgyőri vezetésnek ezt nem sikerült… sajnálom. Őszintén sajnálom.

Ellenben egri szurkolóként, pláne polgármesterként kinek is tartoznék felelősséggel, ha nem az egrieknek és a 110 éves múlttal rendelkező egri focinak!? Megteszem hát, amit meg kell tennem:

befejeztük a Diósgyőrrel!

Szívből kívánok nekik sok sikert, eredményes bajnokságot, büszke szurkolóiknak egy jó csapatot, de Eger rovására Egerben nem nyerészkedhetnek tovább! Azt szeretném és azt akarom, azért dolgozom, hogy Egerben az egriek döntsenek! A fociban is. S ha az az ára a középtávú előrelépésünknek, hogy most vissza kell lépnünk kettőt, akkor ezt fogjuk tenni!

Nekem Eger az első!

Az egri gyerekek, az egri edzők, az egri játékosok! Lehet hogy nem fogja mindenki támogatni és megérteni. Nem baj. Idővel be fogja látni mindenki, hogy Eger nem szorul ígérgető, de ígéreteit be nem tartó mentorra!

A gyerekek edzéséről, játékáról, edzőkről, stábtagokról a jövőben is gondoskodunk. A csapatunk remélem mellénk áll és róluk is gondoskodni tudunk!

Csakazértis hajrá Eger! Csak az Eger!

A részletekről később… Tisztelettel: Mirkóczki Ádám Egri szurkoló, Eger MJV polgármestere

 
Szakítás

Harmati Péter operatív igazgatónk elköszönt. Sajnálattal vettük tudomásul, hogy nem igazán jött ki a vezetőkkel. Egész konkrétan juhász gáborral van szó (de sorolhatnánk az összes nevet sánthától benczésig). Szinte semmiben nem egyeztek, és ha már segíteni nem tudtak legalább rengeteget ártottak az Eger SE-nek. Ezt nem tűrte tovább Péter és lépett! Mint mondja, nem akar sárdobálásba kezdeni, de aki a honlapunkat követi az láthatta amit kellett! Személy szerint tisztelem Pétert a nehéz döntése miatt és a DVTK vezetőire gondolva hiszek abban, hogy jön még kutyára vonat! Továbbá hiszem, hogy Péter fog még az egri színekért dolgozni.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Beharangozó
Labancz Róbert, vezetőedző Eger SE: Borsodi csapathoz utazunk ahol sosem egyszerű futballozni. Felkészülünk becsülettel és reményeink szerint elkezdjük idegenben is gyüjteni a pontokat.
Varga Iván: Abszolút megérdemelt volt a győzelem

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Labancz Róbert

Ma ünnepli 50. születésnapját, csapatunk kiváló vezetőedzője Labancz Róbert!

Boldog születésnapot Robi!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Szavazás
DEAC - Eger SE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Toto 
09.26 11:39
Bode egy csel, Bode még egy csel! Bodeeee !!! Góooooolllllhelyzeeettt!! !!! ......................... ......................... ....khmmmm. Bedobás! Csere Bode!

vasutas 
09.26 08:08
Bode! Ennek mi köze a kialakult helyzethez? Grin Ha nagyon aggódok akkor kimegyek egy UP meccsre? Mi is oldódik meg ezzel? Grin

Bode 
09.25 12:27
Közben azok számára akik szeretik az egri focit,az Északin most megy az Eger SE-DEAC U13-as bajnoki,várják szeretettel oda is a nézőket! Majd 13.00-tól ugyanitt játszik női NB II-es csapatunk, 14.00-tól U12-eseink bajnokija következik,végül pedig lány U16-os bajnoki lesz 16.00-tól. Ha annyira aggódunk az ügyért,akkor legyünk ott... (mert állítólag sokan aggódnak az egri fociért...)

toto 
09.25 05:57
pitty ütés a DEAC-nak ,ha kérhetném . Csak az ESE!

Varg 
09.24 23:14
Így van. Nyilván azért hozta létre a DVTK ezt a céghálót, hogy minél több pénzt ki tudjon szipkázni

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
09.26 18:44 - Ezúttal nem tudtunk csodát tenni
Sajnos ez a realitás. A 4. helyezett ennyivel j...

09.25 10:34 - Összeállt az új stáb
Ez elég vicces felállás. Leírná valaki az igazi...

09.22 20:00 - A nehéz helyzet összehozta a csapatot
Gratulálok! Szép volt Kobra! Jó lenne valahogy...

09.20 19:21 - Összeállt az új stáb
Öreg vitézek. Szép múlt ,semmi jövő. Más kell...

09.20 17:27 - Összeállt az új stáb
Balogh úr! Igen ő az

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség