Egri Szurkolói Oldal
Igazolások
Érkező:
Csordás Simon (?)
(Viktory FC)
Kaszás Norbert (?)
(ASE)

Távozó:
Konyecsik F.
(?)
Rjaskó V.
(?)
Pataki Zs.
(?)
Czéh M.
(?)
Kovács G.
(?)
Bohus P.
(?)
Kacsó A.
(?)
Lakatos B.
(J.berény)
Tabella
Gólszerzők
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
egrifoci.hu

 

Farkas Krisztián
Az MLSZ a két sárga utáni szokásos eltiltást alkalmazta, miszerint egy mérkőzést kell kihagyni Krisztiánnak.
Amikor egy kis borsodi városka is előttünk jár

Hogy mi van a következő ellenfelünknél (Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 15 ezres kis városka), ami Egerben nincs? Hát persze, hogy fedett lelátó, amihez egy normális eredményjelző is dukál.

Képekért kattints a részletekre!

Szurkolók nyílt levele Szabó úrnak!

Szabó Tamás ügyvezető úr részére!

Eger Labdarúgó Sport Kft. 3300 Eger, Stadion út 8.


Az egri labdarúgásért aggódó szurkolók nevében engedje meg, hogy néhány kérdést tegyek fel önnek klubunk működésével, működtetésével kapcsolatban.

Két és fél évvel ezelőtti nyilatkozata szerint a DVTK-nak erkölcsi és sportszakmai kötelessége, hogy támogassa azokat a régióbeli egyesületeket, városokat, amelyek Magyarország kormányának törekvéseivel összhangban komolyan gondolják a labdarúgás fejlesztését A város vezetésével folytatott előzetes egyeztetések meggyőzték önöket, hogy Eger egy ilyen sportszerető város, éppen ezért határoztak úgy, hogy az eddigieknél is nagyobb szerepet vállalnak az egri és az egész Heves megyei futball fejlődésének felgyorsításában. Előadott terveik szerint néhány év múlva Egerben egy stabil másodosztályú klubnak kell működnie, amelyik elsősorban a helyi utánpótlásban feltűnő fiatalokra alapoz. Minőségi infrastruktúrát és szakmai stábot akarnak, hogy lehetőség szerint egyetlen fiatalnak se kelljen elhagyni a megyét és a várost, mert itt is a lehető legmagasabb színvonalú labdarúgó képzésben részesül majd. Ígérte, hogy a szülők, a gyermekek és a labdarúgás helyi támogatói néhány hónapon belül látni fogják a pozitív változásokat.

Nos. Ön egy éve ügyvezetője is az Eger Labdarúgó Sport Kft-nek, melyben többségi tulajdonos a cikk és utolsó tudomásunk szerint a Borsodsport-Invest Kft., a cégadatok szerint azonban – igaz, csupán néhány hónapja - a Lend-Ball Beruházó és Szolgáltató Kft. Az említett nyilatkozat óta eltelt 30 hónap és bizony az ígéretekből ezidáig nem sokat tapasztal a helyi nagyérdamű. Egyetlen eredmény, hogy a felnőtt csapat immár nb 3-ban szerepel. A jövőt illetően azonban mindent hallani, csak jó híreket nem. A hosszabb távú cél a fentiek szerint az nb 2. Ehhez képest az idény elején kérdés volt, egyáltalán vállaljuk-e az nb 3-at, anyagi lehetőségek híján minőségi igazolásról pedig álmodni sem mertünk. Azóta eltelt egy újabb fél év, de az elmúlt napok, hetek nyilatkozatai arra engednek következtetni, hogy a fekete leves még csak most jön. 

A labdarúgásért aggódó egri szurkolók kíváncsiak az alábbiakra, melyre tisztelettel kérjük, szíveskedjen válaszolni, hogy végre mi is tisztán lássuk, mi történik a klubnál, és mire számíthatunk:

1 A fenti vállalásokból Ön szerint mit sikerült ezidáig megvalósítani? Mi az, amiben Ön, vagy a többségi tulajdonos ténylegesen segíteni tudott az egri labdarúgásnak, a kisebbségi tulajdonosnak?

2 Mit tett Ön, illetőleg a többségi tulajdonos annak érdekében, hogy gazdaságilag, anyagilag megerősítse a klubot? Ez miként sikerült? Milyen források állnak rendelkezésre a bajnokság befejezéséhez? Biztosított-e az idény befejezése?

3 Tett-e lépéseket támogatók, szponzorok keresése, TAO-s források felkutatása, bevonása végett? Ez milyen eredménnyel járt?

4 Igaz-e az, hogy a klubnak ígért és/vagy juttatott támogatás nem jutott el a címzetthez és amennyiben igen, mi ennek az oka?

5 Milyen a kapcsolat a helyi önkormányzattal, sikerült-e a futball pozícióit erősíteni a városházán? Mit tettek ennek érdekében?

6 Milyen előrelépés történt az utánpótlás terén? 

7 A stadionrekonstrukció elindításán túl mit tett annak tényleges megvalósítása érdekében, mi az oka annak, hogy bár az elkülönített források megérkeztek, a projektnek se híre, se hamva?

8 Igaz-e, hogy a többségi tulajdonos szerepvállalását kizárólag az állami támogatásból megvalósuló fenti projekt motiválta?

9 Mit tettek annak érdekében, hogy a fiatalok elvándorlását megakadályozzák?

10 Mint a Kft. ügyvezetője tervezi-e hogy találkozik a szurkolókkal?

Egyszóval mit nyert az egri foci a Borsodsport Invest, vagy bármilyen más többségi tulajdonos szerepvállalásával? Várható-e az ígért „felemelkedés”, vagy felejtsük el örökre?

Albérletre kellett a bundapénz

Budapest − Ha valaki már viselt címeres mezt, annak utána még inkább sokkoló lehet, hogy a csíkos rabruha aktuális öltözetként szolgálhat. Márpedig a korábbi kétszeres válogatott labdarúgó, N. N. (37) efféle kínos fenyegetéssel kényszerül szembenézni – ő is érintett a hazai bundabotrányban.

Anyagilag nehéz helyzetbe került, s ezért rossz útra tévedt. Ezzel magyarázta tettét tegnap a bíróságon a korábbi NB I-es játékos, aki a vádirat szerint 2013. április 26. és május 25. között akkori csapata, az Egri FC öt élvonalbeli mérkőzésének manipulálásában vett részt. Az egri bundaügyként elhíresült esetben 24 terhelttel szemben emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség még 2015 júliusában, az előbb említett férfi tizedrendű vádlottként szerepel a fogadási csalások ügyében, most az utolsó szó jogán beszélt.

Micsoda kontraszt: amikor a pályán volt, bizonyára leplezte, miben ügyeskedik, hétfőn viszont az arca azt tükrözte, megbánta tettét, szégyelli magát. Mondandójában hangsúlyozta, nem azért vállalt szerepet a csalásban, mert szeretett volna meggazdagodni, nehéz anyagi helyzete motiválta.

– Sajnálom, hogy itt kell lennem, s belekeveredtem ebbe az ügybe. Azóta sikerült új életet kezdenem. El kell mondanom, sohasem az hajtott, hogy luxusban éljek. A megélhetés miatt volt szükségem a pénzre, azért keveredtem bele az egészbe, hogy ki tudjam fizetni az albérletemet – közölte N. N. a bíróságon.

Azért a hallgatóság soraiban is akadtak, akik nem hatódtak meg... Játékosként több mint egy évtizedet lehúzott az élvonalban, légiós is volt, jóval a hazai átlag feletti jövedelemmel. Vagyis, ha akart, tehetett volna félre a szűkösebb időkre.

A vádirat alapján jelen ügyben 13 manipulációval érintett futballmérkőzésről van szó, amelyek között szerepel a 2013. április 13-án lejátszott FTC–Siófok (4-2) NB I-es összecsapás, az Egri FC hét bajnokija a 2012/13-as évadból, négy U19-es bajnoki és egy 2009-es Ligakupa-meccs. A játékosok átlagban fejenként 5000 eurót (1,6 millió forint) kaptak a „megfelelő” eredményért cserébe.

Idén nem lesz ítélet

Az egri bundaügyben a bíró egyéb tárgyalási kötelezettségei miatt idén biztosan nem születik ítélet, a 24 vádlott így továbbra sem tudja, milyen retorzió vár rá. Ítélet a következő tárgyalás során várható, amelyre január végén kerül sor a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. (Blikk.hu)

Emlékeztető
2015.04.10. Orbán Viktor: Egerben ne feledkezzenek meg a futballról és az utánpótlás nevelésről sem.
Annak idején ezt írtuk meg: Megalakult az Eger Labdarúgó Sport KFT

2016.05.04 19:26

Két évvel ez előtt kötött együttműködési megállapodást az Egri Sportcentrum SE és a DVTK. A megállapodás értelmében a DVTK szakmai és anyagi segítséget nyújtott az Egri Sportcentrum utánpótlás-képzéséhez. Az elmúlt időszak pozitív tapasztalatainak köszönhetően a mai nappal az együttműködést a felek szorosabbra fűzik.

Kattints a részletekre!

Szurkolói levél: Nótás Attila

Egerben megint baj van!

Harmati Péter nyilatkozata után, újra úgy érzi az ember, hogy megint…sokadjára is összeomlik az egri futball! Jópáran hozzászóltak a cikk alatt, én egy kicsit bővebb lére engedném a dolgokat! Egy kicsit más oldalról közelíteném meg! Teljesen mindegy, hogyan fejezzük be a tavaszt!(Mondjuk ki lehet logikázni…..!) Sőt! Nekem az is mindegy, hogy bennmaradunk e vagy sem! Nálam az a kérdés, MEGINT hogyan jutottunk ide? Miért kötöttünk szerződést (vagy mit?) a DVTK –val és abból mi lenne(lett volna) az EGER előnye? Gondolom van publikus része, amire lehet nem csak én lennék kíváncsi! Hogyan lehet az, hogy a DVTK semmit nem teljesít? VAgy egyáltalán mi volt a szerződésben, vagy mit kellett volna? Akkor van jogi út! Vagy felelős…. (Bár elnézve a DVTK tulajdonosi pókhálóját és viszonyait, valamint lassan milliárdos adósságát…..szinte értelmetlen mert még a perköltséget sem tudná lassan egyik fél sem fizetni, nem még, hogy érdemben lenne ítélet!) VAgy megint csak a TAO-s mutyi, kézfogás és ígéret?Erre lehetett volna egy NB III-as csapat jövőjét alapozni? Orbán Viktor ittjártakor kiemelte, hogy megyeszékhelyen NB II-es foci lenne az elvárás! Akkor hirtelen beindult a stadion rekonstrukciós terv, sőt összegek és időpontok is elhangzottak! Szóba került az Északi sporttelep fejlesztése…… majd hopp! Mára már mindenki mossa kezeit! Nincs egy olyan felelős emberünk, aki felmenne a "hivatalba" és elmondaná, hogy itt bizony semmi nem történt és úgy néz ki nem NB II lesz, hanem megye I vagy II!! Itt mindenki csak igérget...stb.stb. Az önkormányzat semmilyen forgatókönyvében nem szerepel az egri labdarúgás megmentése, átszervezése, irányítása? Harmati Péterrel nem ment…nélküle fog? És csak további kérdések fogalmazódnak meg a fejemben! Amúgy a megye I hez is kell pénz! Az honnan lesz? Szabó Béci tudott névadó szponzort szerezni! Akkor két megyei csapatunk lesz? Az nem nevetség? És ha az NB III alig érdekelte az embereket, akkor a megye I fogja? Egy megyeszékhelyen a 100 -200 néző normális? Érdemes itt egyáltalán a fociért küzdeni valakinek? Most csak a felnőtt foci borul vagy az utánpótlás is? Az edzők megint átmentik az egri fiatalokat valahová? Ez így normális? Soroljam még? Akaratlanul is csak az Üvegtigrisből tudnék idézni! Emberek! „-Itt mindenki hülye? -Itt?.....Mindenki!”

Hát, ez nem mindenkinek fog tetszeni

Eltel az idény fele. Vége az őszi szezonnak és ez még akkor is igaz, ha van még hátra egy előrehozott mérkőzés a Tiszaújváros ellen.

Feltettünk egy pár, ilyenkor aktuális kérdést Harmati Péter elnök úrnak.

Kattints a részletekre!

Mestermérleg
Vígh  Ferenc: Az ellenfelünk nagyon jó ,erőkből’ áll anyagilag,de főleg játékos minőségben. Ezt a különbséget az első félidőben sikerült eltüntetnünk, de a kínálkozó lehetőségeinket megint elpuskáztuk. A második félidőben elintéztük magunkat bő tíz perc alatt! Helyzet nélkül kikaptunk egy olyan mérkőzésen ahol a nagyobb lehetőségek előttünk adódtak. Tehetetlennek érzem magam, nem tudok kintről mit csinálni. Nincs támadónk aki képes gólt lőni! Mindent megtettem úgy érzem annak érdekében, hogy a komfortzónából kizökkentsem a srácokat és levegyem a nyomást róluk, mert nem jönnek a gólok.
Nem sikerült a csorba köszörülés!

Személyesen néztem meg a mérkőzést, amitől azt vártam, hogy a srácok kiköszörülik a Salgótarján elleni csorbát. Hát nem. Ezt a játékot nem lehet rúgott gól nélül játszani. Letelt az őszi szezon, és tisztán látni, hogy a télen szerezni kell legalább 2, de inkább 3 csatárt!

Putnok - ESE 2:0 (0:0)

Edzőmeccs
Következik:

2019.01.19. 15:00

ESE
-
Taksony
Felkészülés
Felkészülési mérkőzések:
01.19. szombat, 15:00
ESE - Taksony (?:?)
01.21.hétfő, 11:00
ESE - Gesztely (?:?)
01.26. szombat, 15:00
ESE - T.füred (?:?)
02.06. szerda, 16:00
SBTC - ESE (?:?)
02.09. szombat 15:00
ESE - Hatvan (?:?)
02.13. szerda, 17:00
M.kövesd - ESE (?:?)
02.16. szombat, 11:00
Putnok - ESE (?:?)
02.23. Szombat, 13:00
ESE - Losonc (?:?)
Szavazás
Te kit igazolnál?

Kapust

Védőt

Középpályást

Csatárt

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

NA 
12.15 21:37
[Link megnyitása]

NA 
12.15 21:37
Biztató cikk! De majd ha megépült a stadionunk, akkor elhiszem! Érdekes,hogy Salgótarján beelőzött! Tavaly volt olyan pont, amikor fel akarták számolni a labdarúgást!Ahhoz képest 2 stadiont is kapnak! Érdekes!DDDD És a cikk: [

es 
12.15 18:55
Hajrá Eger!

bela 
12.15 12:23
Szerintem, amikor elhagyta az Eger táblát a városházán konfetti szórtak tűzijátékoztak hátra szaltó kaja pia, miegymás. Azért csak megspórolnak évi több tíz millát. Persze NA ne hidd, hogy ezt valaki megkapja Egerben. Ez csak idegeneknek jár és csak akkor ha nem tesz le semmit az asztalra. Az egri gyerekek meg le vannak ejtve.

NA 
12.14 18:49
Elköszönt ma Cseh Laci! Megy vissza Pestre! Pár tízmilliót lehúzott,utolsó évben semmit nem nyert! természetesen úgy búcsúztatták, mint ha a köztársasági elnök távozott volna!... A felszabaduló milliókat remélem egy komoly sportágnak adják! (Flórball, ökölvívás, íjász...)

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
12.16 09:46 - Jó hír Mátéról!
Nos, ez tényleg jó hír

12.14 07:27 - Harmati Péter: Őszi értékelés
Kitartást

12.09 19:28 - Hmmm.........
Fingjuk sincs ezeknek semmiről. A lényeg, hogy ...

12.09 11:48 - Hmmm.........
Gondolom a következő csillag az övé lesz, mert ...

12.09 10:34 - Hmmm.........
Ilyen az, amikor milliókat keresel edzőstül.......

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség