Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 187
Látogatók tegnap:270
Összes látogató: 593978

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
Dáné Szebasztián

-Hogy kerültél kapcsolatba az Eger együttesével?

- Heves megyei sarudi lakosként a komolyabb szintű focit Egerben kezdtem még a 2012/13as szezonban.

- -Sikerült hamar megegyezned?

-A megegyezés az nagyon gyorsan megvolt.

- -Mik a terveid Egerben?

- Hosszú távra tervezek itt és szeretnék minél jobb eredményeket elérni az egri csapattal és amikor játéklehetőséget kapok a tudásom legjavát nyújtani a pályán

- - Hogy tetszik a város?

- Egri születésű vagyok így igazából ez a második otthonom, ezért is vágytam arra hogy újra magamra huzhassam az egri mezt. Gyorsan beilleszkedtem befogadoak voltak a többiek

- -Üzensz valamit a szurkolóknak?

- A csapatnak sokat segítene ha minel több szurkoló látogatna ki a meccseinkre!

Közlemény
Vígh Ferenc: Először is szeretném tisztázni a szurkolóink felé a száraz tényeket, mert itt már álllllllllllllllllllllhírek terjengenek a világhálón. A hét közepén megkeresett a régi csapattársam a Jászságból, hogy van neki egy kis problémája. Az eddigi edzőjüket menesztették és tudok-e neki segíteni edző ügyben. Pénteken már arra kért nyárig segítsek már nekik a szabadidőmben, mivel a bajnoki mérkőzéseink javarészt egyeznek így azt mondtam értelmetlen a dolog, de ő ragaszkodott hozzá, hogy ha csak keveset is, de menjek a csapat és az ő segítségére. Szombaton Harmati Péter engedélyezte nekem, hogy mindez létrejöhessen, így Arany László után én leszek a második olyan ember, aki NB3-as csapat mellett egy megyei első osztályú csapatot is ,irányít. Minden idegszálammal arra fogok tavasszal is koncentrálni, hogy az Egerrel harmadosztályban maradjunk, mert jövőre komolyabb célokat tervezek illetve tervezünk. Annyi, hogy szombaton nem NB1-es meccset nézek majd pár hétig hanem megye 1-est...
Mestermérleg
Vígh Ferenc: Értékelhetetlen játék , ennyi alulmotivalt játékost még nem láttam egyszerre a pályán. Egész mérkőzés alatt megszámlálhatatlan labdát adtunk el, egy hetünk van a bajnoki rajtig, hogy rendezzük a sorokat.
Vereség

Az elég tartalékosan felálló csapatunk 1:0-ás (0:0) vereséget szenvedett a Losonc csapata ellen.

Tajti -Debreczeni Kaszás Nagy Lőrincz Dáné Vajda ( Fónagy 65’ ) Busai Révész Árvai ( Gyetvai 65’)Titkó

Hiányoztak: Fekete, Antal, Galambosi, Farkas, Gresó, Benke, Mikolka.

Nagy Péter

-Hogy kerültél kapcsolatba az Eger együttesével?

-Nyugodtan mondhatom, Vigh Ferenc már régóta a barátom és az átigazolási határidő utolsó előtti napján keresett meg, hogy lenne e kedvem Egerben focizni.

-Sikerült hamar megegyezned?

-Amilyen hírtelen és váratlan volt ez a lehetőség, olyan hamar sikerült megegyezni. Másfél évig voltam Tiszaújvárosban, ahol nagyon jó volt a kapcsolatom a társakkal, az edzővel, az elnökkel és a csapat körül dolgozókkal. Nem Volt könnyű a döntés, de úgy éreztem váltanom kell.

-Mik a terveid Egerben?

-Újonc csapat az Eger, úgy gondolom, az hogy már az első évben egy erős közép csapat lett, az egy jó alapja annak, hogy a következő évben bátrabb céljai legyenek az egyesületnek, aminek szeretnék aktív részese lenni!

- Hogy tetszik a város?

- Mezőkövesden élek a családommal, sokat vagyunk Egerben, én ide jártam középiskolába is, sok barátom van itt, szeretjük a várost. 

-Üzensz valamit a szurkolóknak?

- A szurkolóknak azt üzenem, hogy ha lehetőségük van, jöjjenek minél többen ki a mérkőzésekre, cserébe mi mindent megteszünk azért, hogy elégedetten menjenek el a meccs után!

Vígh Ferenc
Csapatunk kiváló edzője műtéti beavatkozásra szorúl. A miértet elmondja ő maga: A szívizomban van egy születési rendellenesség ami ritkán szívritmuszavart okoz,ezt kiválthatja stressz,túlterheltség, fáradtság. Ez történt velem tegnap a munkahelyemen a kora reggeli órákban. Magas pulzusszámmal jár (170) és komoly megterhelés éri a szervezetet utána, mintha kb húsz, harminc km futna az ember olyan érzése támad. Ennek a zavarnak a megszüntetését úgynevezett katéteres ablatioval (katéteres eltávolítással) oldják meg. Március 4.-re kaptam időpontot a Debreceni klinikára és ott mondják meg a műtét pontos dátumát ami 2-3 nap kórházban tartózkodással jár és utána különösebb pihenőt már nem igényel. Ezt biztosan tudom hiszen csapatunk játékosa Fekete Viktor már pár évvel ezelőtt átesett ugyanezen a beavatkozáson. Közel harminchárom évvel ezelőtt éreztem ezt a rendellenességet először és örülök, hogy most olyan helyzetbe kerültem ami után már konkrét felvétellel (EKG) tudtam bemenni a kardiologiára, ahol a doktor úr azonnali beavatkozást javasolt.
Reméljük lesz is 15 évig focink
Az új lelátó metszeti képe

Általános képek: metszet_stadion.jpg

IDE kattintva nagyobb méretben is megnézheted!

Honlapunk megszerezte
Így fog kinézni a stadion felújított lelátója!

IDE kattintva nagyobb méretben is megnézheted!

 

Lezárult csapatunk játékosmozgása

Távozók: Rjaskó V. Cigánd, Pataki Zs. Tiszaújváros, Czéh M. Gyöngyös, Kovács G. Hatvan, Kacsó A. REAC, Lakatos B. Jászberény, Giák T. Sajóbábony.

Konyecsik F. és Bohus P. új csapatairól nem tudunk, nem hivatalos információnk szerint a foci helyett (vagy mellett) inkább a külföldi munkát választották.

Érkezők: Árvai Á. Ausztria, Kaszás N. Andornaktálya, Giczi B. Balassagyarmat, Dáné Sz. Szolnok, Nagy P. Tiszaújváros.

Putnoki szemmel

 Csakúgy, mint az őszi bajnoki meccseinken, az irányítás ma is a mi kezünkben volt, de a jól megszervezett egri védelem komoly erőpróba elé állította támadóinkat. Nehezen és ritkán találtuk meg a rést a pajzson, de még akkor is akadt egy-egy piros mezes játékos, aki közbe tudott avatkozni. A labdavesztéseinkből, hibáinkból gyors kontrákat vezetett a hevesi alakulat, ami már az első félidőben figyelmeztető jelként mutatkozott számunkra.  A gól nélküli első félidőt követően a másodikat kicsit nagyobb fordulatszámmal kezdtük meg, a cserejátékosok is lehetőséget kaptak, de az áttörés csak nem akart összejönni. Sőt, egy egri ellenakció végén Egyed Balázs hatalmas bravúrjára volt szükség, hogy megússzuk kapott gól nélkül. Húsz perccel a vége előtt a csereként beszálló Timkó Istvánt buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt pedig Vajda Roland higgadtan helyezte Giczi Balázs kapujába. A folytatás azonban nem alakult túl kedvezően, a védelmünk bal oldala egymás után több alkalommal is kapitulált, így egy kontratámadás végén előbb Vajda Ákos egyenlített, majd három perccel a vége előtt Benke Norbert a győztes gólt is megszerezte az Egernek.

 

Szavazás
Füzesgyarmat - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Lui 
03.19 19:36
2020

kesz.lesz? 
03.19 15:52
Az északi sporttelep felújításának befejezési dátuma május 30. Elkezdték már egyáltalán?

szakember 
03.18 18:15
Köszönet a csapatnak ,a szurkolóknak és az edzőnek,így kel bánni egy csapattal.

Kuszu 
03.17 18:36
Hajrá EGER!

Apu 
03.17 18:15
Sanos nem lehetem ott .Gratrálok mindenkinek CSAK AZ EGER!!!!!!!!!

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség