Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 30
Látogatók tegnap:244
Összes látogató: 493018

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Beharangozó
Vígh Ferenc: Az az Egerszalók érkezik hozzánk aki nagyon jól kezdte a szezont,de az elmúlt fordulókban egy kissé megtorpant. Ami nem jelenti azt, hogy le kell őket írni, hiszen Horváth Tomi egy fiatal jó csapatot hozott össze akik tudnak meglepetést okozni és látjuk hétről-hétre ellenünk mindenki a maximumot akarja kihozni magából. Bízunk benne, hogy ezt csak a jövő héttől teszik majd, mert nekünk hazai pályán kötelező nyernünk. Szucsik már velünk edz, Dobos továbbra is maródi.
Tipp

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi ESE - Egerszalók mérkőzés számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra. Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert EGER!

Értékelés szurkolói szemmel

Kérésemre, a Besenyőtelek elleni mérkőzést megtekintő T. László szurkolótársunk értékelte a csapatunk teljesítményét.

Kattints a részletekre!

Mestermérleg
Vígh Ferenc: Az első félidőben jól és ötletesen játszottunk. Nagyon jól alkalmazkodtunk az ellenfél olykor durvább játékához és a rosszabb minőségű pálya talajához, ez gólokban is megmutatkozott. A második félidőben is voltak lehetőségeink, amit sokszor lesállás miatt(jogtalanul) megállított a játékvezető asszisztens, sőt egy szabályos gólunkat is elvették, szintén les miatt...Természetesen ami az egyik oldalon les az a másikon nem, egy ilyen szituációból kaptuk az első gólunkat. A második gólhoz annyi lenne csak a hozzáfűzni valóm, hogy hosszú pályafutás van már mögöttem, de ilyen sportszerűtlen dolgot még nem tapasztaltam! A hazaiak játékosa név szerint Jónás, finoman fogalmazva sem tartotta be a Fair play szabályait! Lelke rajta! Kettő dolgot utálok de nagyon, az igazságtalanságot és ha valaki csal! Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni,mert ők is emberek, hibázhatnak. Viszont nem gondolom, hogy Heves megyének szüksége van Jász-Nagykun vagy esetleg Nógrád megyei játékvezetőkre, akik ténykedéseikkel nem emelik a bajnokság színvonalát. Persze tisztelet a kivételnek. Ettől függetlenül sok sikert Szabó Andris (Zsuzsi) csapatának a továbbiakban és kívánom, hogy maradjanak bent a megyei elitben.
T. P. - ESE 2:3

Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el. Hihetetlen játékvezetői bakik sorozata! Azt szokták mondani, hogy az a játékvezető, aki mind két fél részére sokat téved, az egyszerű, mint egy fatányér! Aki csak az egyik felet sújtja állandó téves itéletekkel az CSALÓ!

Besenyőtelek - ESE 2:3 (0:3)

Gól: Fekete (2), Farkas

Tipp

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen a hétvégi forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó
Vígh Ferenc: A sereghajtóhoz látogatunk akik sokkal többre hivatottak mint ahogyan azt a táblázat mutatja. A héten edzőváltás is történt a csapatnál, éppen ezért sem szeretném ha a játékosaim félválról vennék a mérkőzést. Győzni megyünk szombaton, igaz Dobosra és Szucsikra továbbra sem számíthatok. Utóbbi a héten elkezdte a külön edzéseket.
Tipp

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi Besenyőtelek - ESE számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra. Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert EGER!

Molnár Erik

A Farkas Gedeon által felajánlott 1 palack bort, ezúttal Molnár Erik nyerte. 

Köszönjük a felajánlást és gratulálunk a nyertesnek!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Mestermérleg
Vígh Ferenc: Egy szervezett csapatot sikerült megérdemelten legyőznünk. Igaz, tompább második félidővel és el kell ismernem, a cserék beállásával sem tudtunk ezen javítani. Viszont öröm volt számomra látni Balogh Martin jó játékát.
Újabb 3 pont

Csapatunk ma Pétervásárát fogadta a Szentmarjay stadionban és könnyed három gólos győzelmet aratott az igen szimpatikus vendégek ellen.

ESE - Pétervására 4:1 (3:1)

Gól: Busai, Fekete (2), Gresó, illetve Tóth K.

Szavazás
ESE - Füzesabony

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Nevetseges 
11.17 18:40
Nevetséges hogy ezen az oldalon nem lehet véleményt kinyilvánítani meg normális stílusban sem.


11.11 14:24
Eredményt tud valaki mondani?

666  35355
11.11 08:17
Igen

Hmmmm 
11.11 07:56
Sziasztok! Az Eger meccs tényleg Sírokban lesz megrendezve?

Levente68 
11.07 19:36
[Link megnyitása]

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség