Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 104
Látogatók tegnap:449
Összes látogató: 641859

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
Klubhűség, avagy a pénz nem minden

Információim szerint Vitányi Lászlót megkereste egy pesti csapat. A jelenlegi bére sokszorosát kínálták neki és igen komoly szakmai feladatot. Laci nemet mondott a felkérésre, mert ezer szállal kötődik Egerhez és amíg itt számítanak rá, addig itt marad!

Le a kalappal előtte!

Mestermérleg

Klink Zoltán:Amennyiben nem láttam volna a mérkőzést, csak az eredményt látnám, azt gondolnám, ezt a csapatot porrá verték. Szombatra és vasárnapra 2 mérkőzést terveztem, 2 külön csapattal. Rendszeressé válik, hogy az utolsó pillanatban lemondják a találkozókat, így történt most is. Ezért a vasárnapi meccsen így megint külön kellett vennem a srácokat. Nem érdekelt, hogy NB II-es ellenféllel játszunk, ez egy edzőmeccs, semmilyen pontot nem adnak érte, csak tapasztalatot. Beparkoltathattam volna őket 26 m-re a kapunk elé és akkor 0-0-ás meccset játszunk. De az nem én lennék, ugyanolyan taktikával küldtem ki őket, mint amit eddig gyakoroltunk. 32 percig csak egy rögzített helyzetből (szöglet) elért találattal vezettek ellenünk és addig nekünk is volt 2 ajtó-ablak ziccerünk, amit nem értékesítettünk. Ami ezután történt, azzal nem foglalkozok, ez ránk tartozik, Annyit megjegyeznék, a bírók nem álltak a helyzet magaslatán, főleg a partjelzők. A második félidőre beküldtem a fiatalokat is, kell hogy érezzék, mennyivel gyorsabb a játék, mennyivel agresszívabbak egy osztállyal feljebb. Azt ígértem a tél végéig fel fogjuk venni a versenyt a feljebb levő osztályokkal. Ezt most is tartom. Nem hozsannáztam, amikor 3. ligás csapatnak 6-ot rúgtunk és most sem vagyok elkeseredve, hogy 6-ot kaptunk. Nem játszottak le a pályáról minket, nem voltunk alárendelt szerepben. Megnéztem felvételről is a meccset, természetesen vannak hibáink és ezeket ki fogjuk javítani. Akik eddig ellenünk szurkoltak, azok ezután is ezt fogják tenni, akik meg drukkolnak nekünk, azok tudják,hogy jó úton járunk. Pontosan tudom mit csinálok és azt is tudom, hogy el fogjuk érni a céljainkat.

Joao Janeiro: Örülök, hogy az új játékosok is jól játszottak, gólt szereztek. A legfontosabb, hogy a csapategységet tudtuk építeni.A felkészülés utolsó hetének is a legfontosabb feladata az összetartozás erősítése lesz.

Kis újból törtek ketté! 7 és fél percenként kaptunk egy gólt

Régi rögeszmém ami a mai napig is ül. Nincs olyan gyenge ifi csapat aki tíz góllal kap ki a felnőtt gárdától. Na de felnőttcsapatoknál egy osztálykülönbségnél lehet ekkora különbség?

Szeged Grosics Akadémia - ESE 12:0 (6:0) 

Előzmény
Holnap a szeged ellen játszik csapatunk, ahol egyéb elfoglaltság miatt hiányzik majd Titkó K,valamint sérülések miatt Csiki N. Bogdán G. és Kis G. 
Mestermérleg
Klink Zoltán: Előzetesen egy kemény,párharcokra kényszerítő,erőfocit játszó ellenfélre számítottam,erősebbre,mint a múlt heti Fülek csapata. Azonban már a kezdés után nyilvánvalóvá vált, hogy labdabirtoklásunk esetén a megnövelt területű mélységi játékunk ellen nincs ellenszerük a visszatámadással nem tudtak mit kezdeni és bár szlovák csapatról van szó, meglepő módon 4-0 után azt éreztem feladták a meccset, csak a bíró hathatós segítségével tudták megúszni a még nagyobb vereséget. Vitelki Balázs személyében egy fiatal középpályást teszteltem a héten és úgy döntöttem, szerződést ajánlunk neki.Meggyőződésem, hogy sok örömöt fog szerezni az egri szurkolóknak játékával. Kialakult a végleges keret,kezd összeállni a fejekben a követendő taktika és annak elemei. Elég fukar vagyok a dícséretet illetően,de most azt kell mondanom tetszett,amit a srácok a pályán csináltak!
Az összegek zömét ismeretlen célra fordította a volt egri futballvezető

Becsapott a vád szerint vállalkozót, angol üzletembert, megtévesztette az MLSZ-t, az államot.

Sokadik tárgyalásán sem hozott még határozatot az Egri Járásbíróság az Egri Futball Club Kft. volt ügyvezetője, K. Z. P. ügyében. Erről a Heolt dr. Puskás Csilla, az Egri Törvényszék sajtószóvivője tájékoztatta.

Amint azt korábban már többször is megírtuk, az ügyészség hűtlen kezelés bűntettének kísérletével, üzletszerűen elkövetett csalás, költségvetési csalás, sikkasztás, valamint számvitel rendjének megsértése bűntettével és kétrendbeli hamis magánokirat felhasználásának vétségével vádolja a férfit. A vádlott a vádindítvány szerint 2011. július 15. és 2013. február 6. között volt a társaság önálló képviseletre jogosult képviselője. Rendszeres haszonszerzésre törekedve követte el a bűntényeket.

Így például érvényes szerződések ellenére sem fizette ki az általa vezetett kft. az egri stadion villanyvilágításának, energetikai ellátásának tervezéséért járó díjat a munkáját elvégző vállalkozónak. A vádlott az Magyar Labdarúgó-szövetséghez a világításkivitelezési munkák anyagi fedezetéről szóló valótlan tartalmú iratot csatolt. Az abban megjelölt társaságok valójában a kivitelezéshez nem kívántak hozzájárulni. Az MLSZ a sportfejlesztési programot 2012. szeptember 7-én jóváhagyta, s 49,5 millió forint taotámogatást utalt az egri klub számlájára. Utóbbi viszont ebből csak tízmilliót fordított a megadott célra, a többiből tartozásokat egyenlített ki.

K. Z. P. újabb ügyletével rábírt egy angol üzletembert arra, hogy 40 millió forint ellenében vegye meg a társaság 75 százalékos üzletrészét, illetve nyújtson tagi kölcsönt. Ám nem tájékoztatta arról, hogy a cégnek többmilliós tartozásai vannak, s fizetésképtelen.
A vádlott 2012–2013-ban nem valós gazdasági tevékenységről szóló számlákat fogadott be a társaság könyvelésébe. Ezek ellenértékét, csaknem 39,5 milliót, a pénztárból felvette és azt ismeretlen célra fordította, az adóhatóságot megtévesztve 7,9 milliós vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek. Hasonló módon vett fel további 65,5 millió forintot.

A bíróság, mivel revizor megkeresése vált szükségessé, a tárgyalást szeptemberre elnapolta, írja a HEOL.hu

 

Lemondás, lemondás hátán
A hétvégén rendezendő SBTC elleni mérkőzésünk, a vendégek lemondása miatt elmarad!
Jó úton haladunk

MŠK NOVOHRAD Lučenec - ESE (1:6)

Gól:Árvai 2, Vajda 2, Farkas K., Bartusz

TV Eger
A TV Eger jóvoltából IDE kattintva megtekinthetitek az ESE - Lőrinci mérkőzés összefoglalóját.
Mestermérleg
Klink Zoltán: Helyén kell kezelni ezt a sikert. Az osztálykülönbség 3-4 gól minimum, minden szinten. Amennyiben ma játszottunk volna egy NB II-es csapattal, ugyanezt mondanám egy 3 gólos vereség esetén. Tegnap, az eddigi legnagyobb terhelést kapták meg a srácok, nem csodálkoztam azon, hogy 0,5-1 másodperces késésben voltak néha. Viszont amire külön felhívtam a figyelmüket és kértem is, az oldalváltások üteme és gyakorisága, azt becsülettel megcsinálták. Ma három kapust teszteltünk Nacsa Peti mögé, jövő héten még egy utolsó érkező lesz erre a posztra és eldöntöm melyiket szerződtetjük.
Magabiztos siker

Eger SE - Lőrinci 5:0 (2:0)

Eger SE:

Varga H. – Farkas K., Valkay R., Bagdán G., Csiki N., Titkó K., Kis G., Benke N., Lőrincz P., Árvai Á., Stampf A.

Cserék: Málik M., Sándor B., Vajda Á., Kovács D., Révész A., Csorba A., Haász B., Fónagy M., Fodor G., Bartusz D., Pataki V., Debreczeni D.

Gól: Benke Norbert, Titkó Krisztián, Haász T. Bertold, Vajda Ákos, Kovács Dávid 

Szavazás
Füzesgyarmat - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

tenyek. 
08.23 08:24
Kedves ESE vezetők jó volna odafigyelni a Mirkóczki úr véleményére.igazat ir,érdekli az egri foci,ugy is mint Eger város jövendő polgármestere.

gezanak 
08.23 00:35
Neked viszont a helyesírást kellene tanulnod, mert az kimaradt úgy látom! ?

Ismeretlen 
08.22 22:20
Molnár Róbertet figyelmükbe ajánlom! Anno irányította is Egert tudtommal bukott Vojtekovszki úr után, több pontot szerzett a csapattal a csőd szélén fizetés nélküli játékosokkal.

Geza 
08.22 21:25
Nem csak a mágust kell leváltani hanem a segítőjét is ha jól tudom ő hozta ide!Semmi keresni valója nincs egy 20 on x évesnek egy nb3 as csapatot edzeni!A futbalt még neki is tanulnia kellene nem oktatni!

magan.velemeny 
08.22 17:46
Olyan ember váltsa a mágust aki kötődik a megyéhez és a klubhoz, ne megint egy idegen. Mert ugye Bocsi és Vígh a pályán is megmutatták van szívük is a focihoz.

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
08.22 15:07 - Nyíilt levél Harmati Péternek
Egy pozitívum van, hogy jelenleg nb-s csapat va...

08.22 12:00 - Nyíilt levél Harmati Péternek
Támogatom. Mehet szponzorostól (????) játékost...

08.22 06:30 - Nyíilt levél Harmati Péternek
Jó kérés. Azt már mindenki tudja, hogy jelenleg...

08.21 19:13 - De már elmúlt! A vége ösztálykülönbség!
Uraim,igazuk van.

08.21 15:08 - De már elmúlt! A vége ösztálykülönbség!
Minket nem érdekel az edzés program ! Nekünk az...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség