Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 272
Látogatók tegnap:191
Összes látogató: 435576

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Nótás Attila

Ma ünnepli születésnapját honlapunk állandó tippelője Nótás Attila.

Boldog születésnapot Attila!

Harmati Péter: Még van esély!

Az elmúlt hetek pontvesztései után az ESE ügyvezetőjénél, Harmati Péternél érdeklődtünk, hogyan élte meg a Gyak elleni és az ettől is fájóbb maklári pontvesztést, változtak-e a tervek, hogyan is áll a klub.

Kattints a részletekre!

Értékelés

A mérkőzést megtekintő T. László szurkolótársunk értékelte az egri játékosok teljesítményét, a Maklár elleni bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban.

Kattints a részletekre!

Nehéz helyzetbe kerültünk, de még van remény

Csapatunk 0:1-es félidő (Gresó) után 1:1-es döntetlent ért el a Maklár otthonában, így az esélyünk az osztályváltásra a minimumra csökkent. Ahogy ismerem a csapatot és Józsibát, addig nem adják fel, még van matematikai esély.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Tipp

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen a hétvégi forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Értékelés

A mérkőzést megtekintő T. László szurkolótársunk értékelte az egri játékosok teljesítményét, a Gyöngyösi AK elleni bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban.

Kattints a részletekre!

TV Eger
Az ESE - Gyöngyös AK mérkőzéás összefoglalóját ide kattintva nézhetitek meg!
A szerencse "még" nem állt mellénk
Általános képek: ese.png

Eger SE-Gyöngyösi AK 0-0 

Jó időben, szép számú nézősereg előtt, remek meccsen ért el csapatunk döntetlent a megyei "el classico"-n. Hiába játszottunk fölényben és alakítottunk ki több helyzetet is, a szemmel láthatóan x-ért érkező Gyöngyös kivédekezte...... Egy cseppnyi szerencse kellett volna.  De aki megdolgozik érte, előbb utóbb kiérdemli. Ezzel eldőlt, hogy még nem dőlt el.....

 

Eljött a nap
Gyerünk gyerekek, egy város veletek!
Harmati Péter a rangadóról
Amikor egy ilyen téttel rendelkező párharcról van szó, az a közhely is elhangzik, hogy jól tudják a játékosok a mérkőzés súlyát, fontosságát, vegyünk le a vállukról a terhet. Nos, erre azt mondom, hogy igenis érezni kell a felelősséget valamennyi pályára lépő labdarúgónak. Döntetlen esetén úgy vélem, nem dől el semmi az elsőség sorsát illetően, amennyiben viszont egri vereséggel zárulna a mérkőzés, akkor a lépéshátrány komolynak számítana. Éppen ezért azt kérem a mieinktől, hogy tegyék ki a szívüket, lelküket a győzelem érdekében. Fokozott küzdőszellemet szeretnék viszontlátni a pályán, és azt, hogy a siker érdekében „meghalnak” a játékosok. Fontos hozzátenni, hogy jó lenne a sportszerűség határian belül maradó derbire emlékezni – hívta fel a figyelmet Harmati Péter. (heol.hu)
Tipp

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen a hétvégi forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Szavazás
Gyöngyöshalász - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

fan 
05.18 21:13
BUDAFOK !!! Eger Város vezetése ! Itt a példa hogyan kell kinézni egy NB III -as csapat környezetének ... Hajrá Eger ! Hajrá ESE !

Feri 
05.17 09:45
A héten elkezdték a munkát a salakoson, gondolom a két pályát együtt adják át.

Vasutas 
05.15 18:28
Rázsinak már semmi köze hozzá! Az új alpolgármester asszony felel a sportért. Ha a focit nézzük akkor vajmi kevés sikerrel. Egy plusz pályánk lehetett volna az északin erre mínuszban vagyunk Grin

farkas 
05.15 06:04
Habis úr ! Rázsi úr ! Vegyenek példát a Felsőtárkányi vezetés hozzáállásról a labdarúgással kapcsolatban ! Náluk nem csak a vízilabda a sport... Fedett lelátó, pálya, öltöző,környezet, .... HAJRÁ ESE !!!

baj.van 
05.15 04:11
Nincs kész! Építési terület még mindig. Éppen azt ecseteltem, hogy megígérték tavaly őszre, de nem sikerült. Lassan duplája az elkészítési idő

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség