Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 127
Látogatók tegnap:256
Összes látogató: 777102

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
12. forduló 2020.10.04. 15:00 / 17:00

Léptünk egy szintet!
Ha nincs időd meccsre menni, de kíváncsi vagy az eredményre, ezentúl csak kattints ide és a forduló mérkőzései élőben frissülnek, nem maradsz le semmiről, nem kell estig az MLSZ adatbankra várni! (F5 vagy frissítés)

2020.10.04. 15:00

Cegléd VSE - Balassagyarmat VSE 0-1(0:1)

Gól:Lami 13'

Kisvárda II - Tiszafüred VSE 1-1 (1:1)

Gól:Atamas 38' ill.Kalmár F.10'

Sajóbábonyi VSE - SBTC 3-2 (1:1)

Gól:Faggyas 6',Molnár M.70',H3egedűs M.G 88' (öngól)ill.Tarlósi M.34',Neme Á.83'

Tiszaújváros - Mezőkövesd II 1-2!!! (0:1)

Gól:Kristófi 57' ill Vajda 5',Laczkó K.78'

DVTK II - Sényő  0-0 (0:0)

Gól:

Jászberényi FC - Putnok FC 2-1(1:1)

Gól:Süttő 9' , Szemere B. 70'ill.Pataki R.52'

Gyöngyösi AK - Tállya KSE 1-4(1:0)

Gól:Bartha 26'ill. Ondó J.46',88',Janó 56',Tóth L.93'

Füzesgyarmati SK - FC Hatvan  4-2 (4:0)

Gól:Vajda 21',Popescu 26',61',Cigan 51'ill. Simon M.72',75'

2020.10.04. 17:00

Tiszakécskei LC - Eger SE 2-0 (1-0) Katona Attila piros lap(2 sárga után)

Gól:21'

 

Nótás Attila:1 liter tüzesvízzel megtoldanám a legközelebbi bulit!

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Stadion felújítás

Sikertelenül zárult a stadion felújítására kiírt
közbeszerzési pályázat.

Részletek hajtás után!

Beharangozó
Sütő Szilárd Eger SE vezetőedző:A csoportunk legjobb csapatához látogatunk a hétvégén. Agresszív támadó focit játszik a Tiszakécske több tudatos mozgás alkalmazásával próbálnak létszámfölényt kialakítani a széleken , illetve területet nyitni a gyors játékosaiknak. Ezeknek a mozgásoknak illetve a beindulásoknak a levédekezése kulcsfontosságú lesz a mérkőzésen. Fontos lesz, hogy labdával meglegyen bennünk a kellő bátorság és vállalkozó kedv. Tudjuk, hogy ellenfelünktől mindenki győzelmet vár a hétvégi mérkőzésen ami extra nyomást jelent majd a játékosaiknak.  Mi tiszta fejjel felszabadultan készülünk a rangadóra. Jó meccset fogunk játszani a Tiszakécske otthonában. 

 

Varsányi pincészet

A Farkas Gedeon által felajánlott 1 palack bort, ezúttal Vizi Péter füzesabonyi szurkolótársunk nyerte. 

Köszönjük a felajánlást és gratulálunk a nyertesnek!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

MLSZ döntés

Az MLSZ 3-0-val a Tiszakécske javára írta jóvá a DVSC II. ellen augusztus 30-án elmaradt bajnoki mérkőzést. Amennyiben a döntés jogerőre emelkedik, úgy a kécskeiek átveszik a vezetést a tabellán az NB3 Keleti csoportjában.

TV Eger összefoglaló
Sütő Szilárd vezetőedző negyedéves értékelése

-A sorsolás tudatában, főleg a már ismert csapatok és a több hazai mérkőzés miatt, mit vártál a csappattól a szezon közepére? 

-A több hazai mérkőzés oka, hogy a Mezőkövesd a vírushelyzet miatt kérte a pályaválasztás felcserélését igy öt hazai és öt idegenbeli mérkőzés helyett, hatszor játszottunk hazai pályán és négyszer idegenben. Egy mérkőzést sajnálok nagyon az pedig a Tállya elleni hazai találkozó ahol most is azt mondom az első félidei teljesítményünk eredményezte, hogy nem tudtunk három pontot szerezni. Eredmény szempontjából egyértelműen az élmezőny stabil tagjai akartunk lenni amit a csapat teljesít is. A felkészülési mérkőzések tanúlságai alapján a kapott gólok számát csökkenteni szerettük volna, mert a felkészülés alatt több olyan gólt kaptunk ami figyelmeztető jel volt a számunkra, és a csapat ezekből tudott is tanulni és fejlődni kapott góljaink száma jelentősen csökkent.  

-Lassan azért csak, csak kialakultak az erőviszonyok. A táblázaton már kezd kirajzolódni, kinek mi lehet a célja a jövőben. Mit vársz a szezon második felétől? 

-Tíz mérkőzés mondhatjuk úgy valahol reális képet mutat de vannak pozitív és negatív meglepetések is. A Tiszakécske szereplése abszolút várható volt Nb2-es körülmények között Nb2-es költségvetéssel dolgoznak, amiben nem csak a játékosok minőségét de a külső körülményeket is értem. Gondolok itt a kiegészítő személyzetre, orvosi egészségügyi háttérre és eszközökre, infrastrukturális lehetőségekere. Kis túlzással ha azt kérnék tőlük minimális átalakítással rövid időn belül Nb1-es körülményeket tudnának teremteni. Szerintem a Jászberény szereplése se meglepő ha megnézzük a keretük összetételét és minőségét abszolút élcsapatról beszélünk, akik az elmúlt években is mindig az élmezőny tagjai voltak két éve a bajnokság végéig versenyben voltak a feljutásért és évek óta szeretnének egyel magasabb osztályba lépni. Minden év kezdetén arról lehet hallani, hogy szétesnek nem lesz meg a megfelelő finanszírozás, de a kezdésre mindig megoldódnak a problémáik. A BVSC kerete is kiemelkedő kifejezetten rutinos és képzett játékosokkal rendelkeznek, még akkor is ha a vezetés megfontoltan azt kommunikálja, hogy a céljuk a közép mezőny elérése. A Füzesgyarmat kerete átalakult, de ahogy mennek a meccsek lehet látni, hogy egyre jobban állnak össze és abszolút az élmezőny várományosai ők is. A Sényő egy jó példa arra, hogy a következetes munka és az állandóság kifizetődő, még akkor is ha az utóbbi mérkőzéseik nem sikerültek a legjobban. Ismeretlenül kerültek fel a harmadik vonalba, de elérték, hogy mindenki úgy beszél róluk mint az osztály meghatározó csapata. A kiemelkedő képességű csapatok táborát erősíti a Cegléd is akik fantasztikus infrastruktúrával rendelkeznek és a csapatuk magját is együtt tudták tartani. Nekik is kimondott céljuk, hogy az első három hely valamelyikét csípjék el a szezon végére egyenlőre hullámzó a teljesítményük de butaság lenne leírni őket. Negatív meglepetés eddig a Balassagyarmat szereplése akik az egyik legmagasabb költségvetéssel dolgoznak és a bajnokság előtt kimondták, hogy mindenképpen az első három hely valamelyikét szeretnék megszerezni jól igazoltak és úgy néz ki kezdik is megtalálni a helyes utat. Mindenképpen meg kell említenem a Tiszafüred csapatát is akik szépen csendben erőssítették meg a keretüket jó kis csapatot raktak össze, annak ellenére, hogy a bajnokság előtt nagyon sokan leírták őket. A bajnokság kiegyensúlyozottságát és erősségi szintjét mutatja, hogy a 4. és a 11. hely között 4 pont választja el a csapatokat egymástól.  

-Rengeteg új ember jött a csapathoz a nyári átigazolási időszakban. Szerinted, mennyire váltak be ezek, illetve, ha újra kezdhetnéd, miben csinálnál mást? 

-Az átigazolási folyamatokkal kapcsolatban inkább tavaly télig mennék vissza, mert akkor kezdtük el az átalakítási folyamatot Harmati Péterrel közösen. Az ideérkezésem óta 14 játékos távozott az Eger SE- től akik közül két olyan játékos volt aki nem a mi döntésünk alapján hagyták el a klubot. A többiek megpróbálták megtenni a tőlük telhető maximumot a klubért megköszöntük a munkájukat de úgy éreztük mi más típusú játékosokat szeretnénk igazolni az előrelépés érdekében. Hogy sikeresek-e ez a folyamat azt nem egy-egy mérkőzésből kell levonni. Mikor Angliában egy csapat átalakítási folyamatát vizsgálja a klub vezetősége akkor egy időszakot néznek, és azt értékelik, honnan hova jutottak el az adott periódus alatt. Ahogy ők mondjak és alkalmazzák nem egy-egy pontra kell fókuszálni nem egy-egy pillanatnyi eredmény mutatja meg, milyen munkát végzett a klub és milyen úton járnak. A mi esetünkben ha a DVSC elleni első mérkőzésemet vesszük kiindulási pontnak ahol mindenki arról beszélt, hogy egy kiesés ellen küzdő klub az Eger SE, és ha azt megnézzük, hogy jelen pillanatban sikerült eljutnunk odáig, hogy milyen tisztelet övezi a csapatunkat, és mindenki jogosan élcsapatnak tart minket akkor azt mondhatom sikeresen alakítottuk át a csapatot jó úton járunk. Ha csak a nyári időszakot vesszük alapul azt gondolom két igazi egri szívű rutinos játékos érkezett Hegedűs Dávid és Katona Attila személyében akik ha csak az anyagi lehetőségeket nézik most nem itt futballoznának. Mind ketten ízig vérig profi játékosok óriási tapasztalattal, akik a keretünkben lévő sok fiatal játékosnak hatalmas segítséget tudnak nyújtani. Dávid ráadásul az utánpótlás képzésben is munkát vállalt szeretne valamit visszaadni abból amit az Eger SE-től kapott. Attila is elkezdte az edzői licenszek megszerzését, és neki is céljai között van, hogy edzőként is segítse az Eger SE utánpótlását. A klub számára ezek megfizethetetlen dolgok, ha identitásról klubhoz kötődésről beszélünk. Ráadásul mind ketten olyan tapasztalatokkal rendelkeznek amit nem sokan tudnak átadni a gyerekeknek.  Boros Gábor és Pál Szabolcs leigazolása eddig 10 rúgott gólt eredményezett amit szerintem nem kell megmagyarázni egy olyan csapatnál aki a tavalyi évben 19 találatig jutott 18 forduló alatt. Géringer Laci személyében egy sokra hivatott fiatal középpályást igazoltunk aki előtt szép jövő áll és nagyon sokat tud tanulni idén Hegedűs Dávidtól a fejlődése érdekében. A nemzetközi átigazolási statisztikai mutatók alapján európai szinten akkor tartják kiválónak az átigazolási időszakot ha átlagban 10 igazolásból 7 beválik az adott klub lehetőségeinek szigorú figyelembe vétele mellett. Természetesen ezt a félszezon, és a szezon végén lehet reálisan értékelni. Jelenleg eltelt tíz forduló és az edzéseken mutatott teljesítmény alapján azt tudom mondani, hogy jól igazoltunk a nyári időszakban.  

-Kit vagy kiket emelnél ki a csapatból az eddigi teljesítménye alapján. (Ilyenkor az edzők és vezetők előszeretettel válaszolják azt, hogy egyénileg nem emelnék ki senkit, mert ezeket az eredményeket a csapat érte el). Ennek ellenére, ha a kevésbé jól teljesítőket nem is, de a számodra pozitívan kiemelkedő teljesítményekről mondanál pár szót? 

-Minden játékos maximumra törekszik az edzéseken és a mérkőzéseken is, nagyon megtisztelő és felemelő érzés egy ilyen közösséget irányítani. Elhivatott és tiszta fejű játékosok alkotják a csapatunkat. Az emberi kvalitások szerintem a vírus időszakban megmutatkoztak mikor tényleg kilátástalan és kritikus anyagi helyzetben a csapat egyhangúlag megszavazta, hogy a félre tett tartalékokból segítsük megvenni az ÖrEgriek számára az élelmiszer csomagokat. A munkám szempontjából azt kell mondanom a keretünkben lévő rutinosabb játékosok nagyon nagy segítséget jelentenek. Mivel jelen pillanatban a kapusedzővel Bukta Krisztiánnal dolgozunk a csapat mellett ők nagyon komoly segítséget jelentenek a szűk szakmai stáb számára is. A rutin és a kor nem mindig szül őszinteséget és profizmust, de azt gondolom ezek a játékosok egytől-egyig mindent a csapat érdekébe állítanak és mindenben segítik a munkánkat. Sok a fiatal tehetséges játékos van a keretünkben akik nem élték még át milyen heti három mérkőzést lejátszani, vagy milyen mentális felkészültséget jelent folyamatosan nyomás alatt győzelmi elvárás mellett pályára lépni. Ezekben az összetevőkben is sokat segítenek a rutinosabb játékosaink.  

-Eddig sokszor elhangzott, hogy a vezetők a csapatot a dobogóra várják a téli pihenő előtt. Ezzel a célkitűzéssel, nemigen lőtt bakot a klub. Szerinted mely csapatokkal kell megbirkózni az első három hely megszerzésének érdekében? 

-Szerintem a Tiszakécske, Jászberény, Eger, BVSC négyes lesz versenyben az első három helyért, de az interjú korábbi részében kifejtettem, hogy ez nem csak négy csapatos bajnokság. A Tiszakécske kiemelkedik de az élmezőnyért versenyben lévő többi csapat nagyon hasonló szintet képvisel. Apró nüanszok fognak dönteni. Hosszú ez a szezon lesznek még meglepetések.  

-A szurkolói lélektant, talán még senkinek sem sikerült megfejteni. Tapasztalataim, és az elmesélések alapján, ez különösen igaz az egri szurkolókra. Mennyire érződik a pályán, ha egy jól, vagy éppen egy rossz mérkőzés alatt kell ezeket hallania a játékosnak, vezetőknek? 

-A futballban a klub,  a játékos, és a szurkolók a legfontosabbak. A játékos azért edz és dolgozik, hogy a klubot és a szurkolókat képviselje itt is szeretnénk megköszönni a szurkolók jelenlétét a mérkőzéseken és fontos, hogy tudják sokat jelentenek nekünk.  Összességében a  Magyar szurkolói lélektan jellemzően, általában negatív beállítottságú rövid távú dolgok pillanatnyi történések alapján mond sokszor szinte ítéletet.  Sokkal könnyebben mond vagy ír le negatív dolgokat. Mivel általában negatív közegben szocializálódnak a játékosaink (és ez országos problémánk), sajnos főleg a fiatalokra ez nagyon rosszul tud hatni. Sokan azt hiszik hogy a játékosok érzelem mentes katonák akik szinte nem is emberként működnek. Ez viszont nem igaz, azt mondom meg kell tanulni kezelni a szurkolók kritikáját ugyan úgy mint a túlzott pozitív dicséretét is mert csak akkor tudsz kiegyensúlyozott maradni. A szurkoló megveszi a jegyét és szíve joga azt mondani, amit akar, amivel úgy gondolja segíti szeretett csapatát. Van aki úgy érzi azzal segít, hogy azt mondja hajrá Eger, míg van aki úgy gondolja éppen azzal tesz  jót,  hogy azt mondja azt hittük jó csapatunk van de mégse így van, alapvetően mind két szurkoló jót akar a saját csapatát próbálja segíteni. Természetesen az első verzió sokkal hatékonyabban segíti a játékosokat. Ha valaki nehezen tudja kezelni a negatív közeget, az nem fog tudni kiegyensúlyozottan teljesíteni nem lesz rendben az önbecsülése. Erre mondanák sokan, hogy akkor nem való focistának de ez nem igaz. Mindent tanulni kell minden játékos más, miden embernek más a lélektana más a tűréshatára, pont ezért a csapat körül a belső közegnek pozitív töltetűnek kell lennie és ezen mi sokat is dolgozunk.  Ezért is kérem a játékosokat, hogy akik nem tudják kezelni a negatív kommenteket ne olvassák azokat. Mindenkinek szíve joga azt írni és azt mondani amit akar, én például szeretem és elfogadom a negatív véleményeket, ha azok átgondoltak építő jellegűek nem ellentmondásosak és szemtől szembe nem pedig valami nick név mögé megbújva jönnek. Szerintem szemléletes példa Harmati Péter munkája aki kilátástalan helyzetben vette át a klub irányítását, megyei osztályokból indulva jutott el rövid idő alatt oda, hogy most egy MLSZ-es bajnokságban szereplő él csapatot tud kiállítani. A határait feszegetve építi és fejleszti a klubot racionálisan lépésről lépésre.  Mégis sokszor olyan negatív hangok hallatszódnak az irányába amit nem érdemel meg. Olyan mintha sokan elfelejtették volna pár éve mit meg nem adtak volna azért, hogy NB3-ban stabilan szerepeljen szeretet csapatuk. Azért is lehet úgy érezni, hogy sokszor jó az természetes és nem jár érte dicséret míg a rossz az ha pillanatnyi is lerombol minden előtte elért sokkal nagyobb eredményt. Ezért fontos mindenkinek játékosnak, vezetőnek megértenie azt a mondást amit Howard Wilkinson angol mesteredző mondott: ”A több ezer tonnás hajó nem attól a víztől süllyed el ami körül veszi és akár erősen hullámzik  körülötte, hanem attól ami bejut a belsejébe.” 

A megyei rangadó: Forrás:egerse.com
Mestermérleg
Nem kezdtük rosszul a mérkőzést korán sikerült megszereznünk a vezetést. Az első félidő második felében a játékunk nem volt megfelelő, sok hibát követtünk el és a Hatvan ebben az időszakban ezt mezőnyben kihasználta. A második félidőben tudtunk váltani és meggyőző fölénnyel nyertük meg a megyei rangadót. Gratulálok a játékosoknak.
Győzelem a megyei derbin!

Vaskó (TANÁR ÚR) Tamás vezérletével könnyed győzelemmel vagyunk túl a megyei rangadón!

Eger SE - Hatvan 4:0 (1:0)

Gól: Gresó M., TANÁR ÚR, TANÁR ÚR, Deli M.

Szavazás
Tiszafüred - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

en 
10.27 10:33
Senki rajongója nem vagyok. Viszont a rengeteg tartozás nem most keletkezett....

goalkeeper 
10.27 10:28
Kedves en...azaz Te!De nagyon nagy szerepük van benne! Bár úgy látom, nincs mit írnom neked, mert Simon rajongó vagy. Azok az emberek, akik évekig segítették a klubot, azoknak majd te magyarázd el..

en 
10.23 19:35
kedves golkeeper. Kifejtenéd részletesen? A Gyak-ot legkevésbé a mostani vezetes v edző juttatta oda ahol van.

goalkeeper 
10.22 18:57
Remélem a Gyöngyöst elkapjuk! Utána ott majd jöhet a váltás...mert szépen tönkre tette az egyesületet.

Nono 
10.15 14:22
A Balassagyarmat elleni meccs elmarad!

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
10.29 09:45 - Az elátkozott egri foci
Ha igaz,akkor vicc parádé ez az egész. Legyen ...

10.28 16:56 - Kupabúcsú
Szerintem! A mai mérkőzést látva sem a Vasas já...

10.28 10:53 - Az elátkozott egri foci
Miez a hokis ***ság? Elment az eszük? Beszarás

10.28 10:51 - Az elátkozott egri foci
A hokicsarnok üzemeltetését majd K. G. megoldja...

10.28 09:48 - Az elátkozott egri foci
Még az jutott eszembe, hogy azt a hokicsarnokot...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség