Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Aktiválatlan tagok: 0
Legújabb tag: Hopp

Látogatók ma: 76
Látogatók tegnap:241
Összes látogató: 1203316

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Kugler Gyula
Klub küldetés kontra egri érdek

Klub küldetés: „Az egriek büszke, harcos emberek, akik mindig szembe néztek a nehézséggel és legyőzték őket. Klubunk hasonló identitás mellett működik, hiszen az állandó sikerek lebegnek a szemünk előtt. A klub célja, hogy felnőtt csapata minél magasabb osztályban szerepeljen, míg utánpótlása az országban is elismert maradhasson.” (részlet az ESE weboldaláról).

 A város jelentős összeggel támogatja az ESE működését, mi több – a sportiskolán keresztül – a stadionnal kapcsolatos valamennyi működési költséget, továbbá az északi sportpálya rezsi költségeit is állja. A régóta várt stadionfelújítás híján ugyancsak az önkormányzatnak köszönhetően (Harmati Péter közbenjárására) folyamatban van a Szentmarjay nézőtére egy részének a lefedése és új székek felszerelése. (Előbbi nélkül elméletileg nb 3-as meccs nem is lenne játszható a város stadionjában.) A stadion gyepét folyamatosan kritizáló vezetők segítsége nélkül, Harmati Péter volt az, aki ennek javítása érdekében közvetlenül vette fel a kapcsolatot a szakemberekkel, annak költségeit is állva. De miért is? Hiszen a fejlesztésre is felhasználható TAO-s forrásokkal a klub rendelkezik…..

 Miközben a többségi tulaj egri (távoli) helytartója arra hivatkozva, hogy nehogy a tervezett költségvetést túllépjék, leépítésbe kezdett. Leépítésbe anélkül, hogy megoldást keresett volna, illetőleg annak ellenére, hogy a kisebbségi tulajdonos ígéretet tett arra, amennyiben a tervezett költségvetést túllépik, a különbözetet előteremti. Hát valóban célja a klubnak, hogy minél magasabb osztályban játsszon felnőtt csapata… Ezért mind a létesítmény-fejlesztésben, mind a csapat kapcsán mindent meg is tesz. Szégyelljék hát magukat!

 Reméljük jövő idényre 0 forint önkormányzati támogatás mellett, 0 stadionnal (esetleg 0 északi sportpályával) lepi meg őket a városunk. Aztán tegyenek belátásuk szerint a nagyurak a magasabb osztályért.

 Még egyszer menjünk hát neki: „Az egriek büszke, harcos emberek, akik mindig szembe néztek a nehézséggel és legyőzték őket.”

Mestermérleg

Lázok János, vezetőedző Eger SE:  

A játék képével elégedett voltam és örülök hogy feltudtuk venni az nb2es csapattal a versenyt!

Sajnos Kispál Tomikára hosszú kihagyás vár eltört a kulcsontja.

Nagy veszteség ez nekünk.

X

Megérdemelt döntetlen!

Eger SE - Budafok MTE 1:1 (1:1)

A mérkőzés jól szolgálta a felkészülési időszakot, ahol mindkét csapatban minden hadrafogható játékos szerephez jutott.

A mérkőzésen Kispál súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedet, neki mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Farkas-banda "szaga"

Információink szerint f.b. és csapata nem csak a felnőtt fociban próbál keresztbe tenni az egriek előremutató kezdeményezéseinek. Történt ugyanis, hogy a helyiek – hagyomány-teremtő szándékkal – a megye több klubjának részvételével (Hatvan, Gyöngyös, Heves, ESE) szerettek volna létrehozni egy utánpótlás tornát, melynek anyagi fedezete is rendelkezésre állt volna. Nos, (ezt a szócskát csak azért biggyesztettem ide, nehogy a mondat elején nagybetűvel kelljen kiírnom:) f.b. és barátai ennek is keresztbe tettek. Itt az van, amit a nagyurak akarnak. A helyi érdek mindenek előtt ugye, kedves f.b….

2024.01.09: egerse.com

NB3-as felnőtt csapatunk sportigazgatói pozíciójába 2023 nyarán került kinevezésre Harmati Péter, aki a téli felkészülést megelőzően jelezte távozási szándékát, egyúttal beadta felmondását, melyet a klub vezetősége tudomásul vett.

 Pár észrevétel ezzel az egy mondattal kapcsolatban.

- Nem csak az NB3-as felnőtt csapat igazgatója volt!

- H.P. nem jelezte távozási szándékát, mindössze annyit mondott, hogy ha továbbra is felrúgják a megállapodást, akkor Ő bizony nem csinálja tovább!

- H.P. nem adta be a felmondását!

- H.P. a téli felkészülés kezdete előtt kapott kézhez, egy az Eger SE vezetői által megfogalmazott felmondási papírt, amit alá kellett írnia!

- A klub vezetősége tudomásul vett.

Mi ez az álszent duma? Így megalázni is csak balázsék tudnak. Teszik mindezt a kisebbségi tulajdonossal...

Gratulálunk a cikk írójának!

Fussatok, amíg nem késő!

Minden egyes f.b játékospolitikai döntésének következményeiért, az aktuális edző / edzők itták meg a levét! f.b itt léte alatt, minden edző (nem kevés) megszégyenülve távozott, volt aki  a kertek alatt sunnyogott el! Mind, mind, kivétel nélkül!

Felkészül, Lázok János és Pál András!

Régen volt itt két ilyen jó edző és most magunk ellen beszélek, de MENEKÜLJETEK, amíg ezt dicsőséggel tehetitek!

Én szóltam!

Nagyra becsült vezérünk a "sztár"-vezető!

F.b. (mondatot nem kezdünk kis betűvel) annyira kitűnt remek munkájával, hogy még Kassán is felfigyeltek rá. :D Nem is kellett sokáig várni, mire kiderült, ennek okán kevesebbet tartózkodik majd Egerben (még ettől is? :D). Persze a fizetése ezzel arányosan nő. Igaz ugyan, hogy „vállalásaiból” szinte semmit nem teljesít, amit mégis, abban sincs köszönet, igaz az is, hogy Egerben még körülbelül sem tudta „belőni”, hol végezhet majd a felnőtt csapat, igaz, hogy az ESE „nagy csapata” meccsein sosem láthatjuk, igaz, hogy az NB 3 csak teher neki, igaz, hogy az egri kisebbségi tulajdonost sikeresen kicsinálta, logikus, hogy kevesebb ilyen munkáért több pénz jár. Van, aki mindent megtehet és vannak a többiek….

Nyílt levél

Mindenki előtt ismert, hogy városunk felnőtt labdarúgásáért felelős Harmati Péter és a klub között kenyértörésre került sor. Az okokat firtatva a szurkolók nevében az alábbi könnyen - igennel, vagy nemmel megválaszolható - egyszerű kérdésekre várjuk az ESE vezetésének válaszát:

-Igaz-e, hogy Lázok János vezetőedzőnk sajtóban megjelent nyilatkozatát cenzúrázták, abba beleírtak, átírták?

-Igaz-e az, hogy emiatt a felnőtt csapatért felelős Harmati Péter rosszallását fejezte ki?

-Igaz-e, hogy azt vállalta a klub, hogy amennyiben a város 40 millió Ft-tal támogatja a felnőtt csapatot, az NB III-as együttes költségvetése 100 millió Ft lesz?

- Vállalta-e Harmati Péter, hogy amennyiben ezt meghaladó költség keletkezik, akkor azt állja?

-Volt-e olyan vállalása Harmati Péternek, amit nem teljesített?

Igaz történet a saját farkába vagy mi a f....m folyik itt Egerben?

Vannak olyanok, akik semmiből nem tanulnak, pontosabban nem is akarnak. Tavaly az egyik csatárunkal „játszották el” mindazt, amit most – hivatalosan meg nem erősített információink szerint – Beliczky Gergővel és Vajda Ákossal tesznek. No persze nem csak velük, az egri focival, ezen keresztül a helyi labdarúgást kedvelőkkel is. Élénken él bennem a tavaly lapá tra tett játékos nyilatkozata a két „futball alkatú” vezetőről, edzőjéről és a klub heti néhány órában – jó pénzért – az ESE-vel foglalatoskodó vezetőjéről. A keleti csoport őszi gólkirályát mondvacsinált okokból elküldték. (költségcsökkentés címen) Meg is lett az eredménye, lényegében kiestünk a harmadosztályból. 

Most – költségtakarékosság címszó alatt – Beliczkyvel és Vajdával kívánják ugyanezt megtenni. (Hol van már a terv, hogy 2-3 játékossal erősödhetünk télen.) Persze sokat mondó az is, hogy kiket küldenek el. Beliczky Gergőt épp akkor, amikor felépült, s megmutathatná mit is tud valójában. No meg persze Vajdát, a közönség egyik kedvencét, a csapatért bármit megtenni igyekvő játékost. Természetesen mindkettőjük ide-visszahozatala Harmati Péter nevéhez fűződik. Ősszel, az igazolásokkor még nem volt gond, most már az ország leggazdagabb embere sem tudja őket szponzorálni…. Ha nem velünk történne mindez, még lehet, hogy jót nevetnék is a történteken. Itt senki nem normális? Nem, itt senki! Az sem gond, hogy végre találtunk egy edzőt… Ő most mit gondol? Semmi és senki nem számít. Se játékos, se csapat, se szurkoló, se edző, se polgármester! Már biztosan bent maradunk, nem kell ide a csőcseléknek több. Így gondolkodtak tavaly is, most is. Semmi és senki nem érdekli az egri futball igazi ellenségeit. Mert mondjuk ki bátran, azok. Persona non grata valamennyi olyan személy aki farkast támogatja! Felszólítok minden jóérzésű egri szurkolót az „ellenállásra”. (Ezzel kapcsolatos konkrét elképzeléseimet rövidesen megosztok minden szurkolóval.)

Teszi mindezt a szerencsétlen úgy, hogy egyetlen felnőtt meccset sem volt hajlandó megnézni. Volt itt ilyen vezető már itt, a fedhetetlen Kósa úr. Hát ő is el kellett, hogy kullogjon, miként fog a farkas-kutya is. 

Szégyelld magad farkas balázs!

Már megint a farkas banda!

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az igazi egri szurkolók nincsenek odáig (és akkor még úriasan fogalmaztam) az általam se sokra tartott ügyvezetőért, farkas balázsért. Miért is lennének? Az a néhány szimpatizáns, aki részt vett a „hatalomátvétel” után tartott és nevével fémjelzett szurkolói ankéton, bizonnyal nem zárta őt szívébe. Nehéz lenne azt mondani, hogy nem tűnhetett nagyképűnek, pökhendinek. Ez persze nem minden, szívesen mutogatott hátra, miközben megmondta, hogy márpedig a 0 tapasztalattal bíró edző és a senki által nem ismert, egrieknél semmivel nem jobb fiatalok milyen jól helyt fognak állni…. Hát szakmai nagy urunk vagy nagyon mellé lőtt, vagy (nagyon) mellébeszélt. (Döntse el ki-ki melyik lehet az igaz, vagy melyik a jobb…) A valóság más kávéház volt. A csapat az nb 3-nak is majdnem búcsút intett, hogy aztán a következő szezonban ki is essen onnan, s csak a szerencse mentse meg a papírforma szerint a megyei bajnokságba visszaeső csapatot.

 Aztán visszatért a szurkolói véleményt meghallgató, a helyi érdekeket is szem előtt tartó, és ettől jóval többet akaró és ezért tenni is igyekvő Harmati Péter. A hír hallatán kissé fellélegezhettünk, bár a puskapor szaga benne volt a levegőben. Az egyik oldalon ott az ügyvezető, aki anyagi ráfordítás nélkül nb 3-as, de akár megyei felnőtt csapatot is „elviselne”, melyet amúgy is inkább csak nyűgnek tart, a másikon pedig Harmati Péter, aki (önkormányzati támogatás mellett) ettől jobbat, többet akar. Aztán a szurkolók szimpátiáját sokáig bíró Céró Bálint csapata vérszegény edzőmeccsek és még siralmasabb bajnoki rajt után távozni kényszerült. Jött hát Lázok János és nagyjából vele egyidőben néhány játékos is. És láss csodát, lassan kialakult a csapat arca, lett tartása, látszott mit akarunk játszani. Bár ez egy darabig eredményességgel még nem párosult, de az ősz végére minden szép lett. Jöttek a gólok, az 1. és a 2. helyezett legyőzése….

 Mindenki örül, tervezgeti a jövőt… Bevált edző, egyre jobb csapat….  Esetleg egy kis erősítés és akár a dobogó is cél lehet. A háttérben azonban ott a visszahúzó erő. Nehogy már jobban csinálják, mint én….. Jó magyarként akkor tegyünk keresztbe! Vegyünk vissza! Gratulálunk farkas uracska és segítő társai. A pesti nagyurak azt gondolják, itt lent vidéken mindenki hülye, legalábbis könnyű hülyére venni őket. Itt úgysem látnak a színfalak mögé. Hát üzenjük, mögé látunk, sőt figyelünk is! És nem is hallgatunk. Ígérhetjük hetente érkezünk hasonló írásokkal. Már írtam: mi itt leszünk mikor az ilyen „jöttmentek” máshonnan húzzák a sápot. 

Boldogat kapitány

Ma ünnepli 38. születésnapját, csapatunk kapitánya, Debreczeni Dávid!

Boldog születésnapot Dungesz!

Szavazás
ESE - Gyöngyös

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Tomi 
02.05 16:25
***kalap?

toto 
02.05 15:07
FB??

Karosultak.kozul.egy 
01.09 12:13
F.B.Sportigazgató??....rö hej itt sem tudta megállni a helyét mit kezd majd ott magával? Bunkó, arrogáns, lehúzós ***kalap, aki az alkalmazottait is átbassza és ott károsítja meg ahol tudja. De vele ellentétben nekik van eszük ezért hatóságokhoz fordulnak és fizetnie kell! :-) Képmutató ***, aki próbál megfelelni a rábízott feladatoknak, de pályakarbantartó munkát sem bíznék rá...

Toto 
01.07 04:13
Megy a gyökér Kassara bajt keverni. Szép nagydarab állat, leginkább egy disznóra emlékeztet.

666  6227
11.16 16:42
A válogatott meccse miatt egy meccset pénteken a tőbbit szombaton rendezik.

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
02.26 07:55 - Mestermérleg
A klub kapja be

02.25 18:08 - Mestermérleg
És a klubban?

02.25 16:30 - Mestermérleg
Potenciál van, védő egy kicsit kevesebb....

02.23 12:20 - Megérkeztek a kék és a fehér székek
Kedves BOBO! Természetesen nem kék fehér az ESE...

02.22 18:22 - Megérkeztek a kék és a fehér székek
Már elnézést, de mióta kék-fehér a színünk?

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség
Table 'egrifc.fusion_new_users' doesn't exist