Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Igazolások
Érkező:
Orosz Donát
(DVTK II)
Kispál Tamás
(DVTK II)
Jónyer Kristóf
(DVTK II)
Varga Máté
(DVTK II)
Banik Dániel
(Ukrajna)
Szalay Alex Miklós
(SBTC)
Simon Attila
(Dunaharaszti)
Kovács Dávid
(Kazincbarcika)
Fényes Szabolcs
(Budaörs)
Burger Botond
(Honvéd)
Mezey Keve
(Vác)
Papp Kristóf
(Budaörs)

Távozó:
Nagy-Kolozsvári D.
(Siófok)
Varga-Huba L.
(Mór)
Antal Zs.
(Füzesabony)
Farkas K.
(Füzesabony)
Vajda Á.
(Füzesabony)
Debreczeni D.
(Füzesabony)
Pál Sz.
(Érd)
Lencsés B.
(?)
Zimányi Á.
(Ózd-Sajóvölgye)
Fejes J.
(Jászberény)
Valkay R.
(Tiszaújváros)
Feddinisinec E.
(Karcag)
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 24
Látogatók tegnap:292
Összes látogató: 1015477

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Kugler Gyula
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Alkotnak, alkotnak és alkotnak!- avagy jön még kutyára úthenger!

Nem sokkal azután, hogy – az eddig nem látott büdzsé ellenére – a köztiszteletben álló törzsszurkoló, Molnár Tibor kedvét vették el attól, hogy több tíz év elteltével ne látogassa az ESE meccseit, most egy másik „legendával” tették meg mindezt.

 Kugler Gyula alias „Kugi” a következő áldozata a Farkas éra ámokfutásának. Kugi már akkor a klub kötelékébe tartozott, mikor ez a ficsúr, nevesen Farkas Balázs tervben sem volt. Aki csak kicsit is közelebb került az egri labdarúgáshoz, tudhatja, őt nem lehetett nem ismerni. Őszinte, szókimondó, ugyanakkor a foci és a mindenkori vezetés iránt elkötelezett szertárosunkat információink szerint emailben (!!!) értesítették arról, eddigi fizetése majd feléért vállalhatja tovább a munkát.

 Farkas Úrnak ismét gratulálunk, további, - lehetőség szerint innen minél távolabbi – munkájához sok sikert kívánunk! Amennyiben mégis marad, szeretnénk megkérni, ne mutatkozzon szurkolók előtt! Sunnyogó, …. alak!

Mestermérleg
Sz. Adrián a megkeresésünkre ismételten nem válaszolt.
az eredmény nem tükrözi a pályán látottakat

A mérkőzésről két mondatban röviden, ami mindent elmond azoknak, akik nem látták azt.

Az első 80 perben öt gólos előnyt szereztünk, viszont nem megbántva senkit, ha én állok a szalóki kapuban, akkor 0:0. A végére kijött az erőnléti különbség (!!!!!!!!!!) és szépíteni tudott a vendégcsapat.

Eger SE – Egerszalók 5:1 (1:0)

Molnár Tibortól reméljük, hogy nem szűnik meg ezzel a legendás szurkolása is

Nem hivatalos információnk szerint újra lecsapott a fantom. Ezúttal Molnár Tibor (csakazeger) öregri törzsszurkolót csinálták ki a vezetők. Szerdán érkezett a hír miszerint az egyik portásunknak közel a felére csökkentették a fizetését, rákényszerítve arra, hogy felmondjon. Hihetetlen, hogy egy 300 milliós költségvetésnél, ahol már számon sem tudjuk, tartani mennyi személyzet van, pont a portás fizetését kell megcsonkítani. Persze benne van a pakliban, hogy valakit kicsinálnak, de lenne három kérdésem. Ha megfelelően végezte a munkáját, akkor miért a felezés. Ha meg nem, akkor miért adnak, egy nem jól elvégzett munkáért, akár csak félpénzt is. Vagy megtartom mert jó, vagy elküldöm, mert nem jó. Csak nem kellett a hely valakinek?

Beharangozó
Sz. Adrián a megkeresésünkre ismételten nem válaszolt.
Ha az edző nem válaszol, majd válaszol valaki más.

Szurkoló szemmel a 6:0-ról, Nótás Attilával: 

Kamikaze vagy teljes közöny? Így megnézve a mérkőzést nehéz megválaszolni, mi is történt! Ugye beugrónak mindig nehéz lenni! De mi értelme, ha tudod, hogy momentumod sem lesz és önbizalmad eddig sem volt? Nagyjából mondhatnánk, hogy papírforma eredmény született! Ugye 1 osztálykülönbség 5-6 gól!(de ha megyei-es csapattal játszunk....soha nincs ennyi!) Szóval kis fiatal csapatunk semmi meglepőt nem produkált! Nem volt egy meglepő húzás, nem volt meglepő cselekedet...úgy szépen mindenki passzolgatott, futogatott....ketyegett, de ez pont a 0-6-ra volt elég! Biz Isten, ha én ott vagyok 17-18 évesen, legalább jól seggberúgtam volna Eppelt vagy Könyvest, hogy legalább ennyi figyelemre méltó dolgot tegyek! Nem vártam én győzelmet, de azért kapura rúghattunk volna, helyzetünk csak lehetett volna stb. Majd edzőnk újra elmondja, hogy jó volt ez, majd még 2 lépcsőzés, egy előrepassz gyakorlás és máris jók leszünk a szezonkezdetre támadásban és visszaadják a fiúk, amit edzésen gyakoroltunk! Mindig az jut eszembe, hogy tiszta mindenki lelkiismerete ezen az alapozáson? Tényleg annyi kell, hogy lemegyek edzésre és közepesen edzegetek...meccsen futogatok....játszogatok? Nekem világ életemben a szürkeség és a középszerűség volt a legelkeserítőbb a futballban! Mert emlékezzünk vissza! Nemrég Füzesabonyba költözött galeriból néha olyan szarul játszottak egyesek, most név nélkül....néhány meccsen, hogy húúúú! De mentek, mint a meszes, a meccs végén összerogytak és ha meccs végén pacsiztunk: Bocs Attibá! Szarul ment ma, de kitettem szívem, lelkem! Legközelebb sokkal jobb lesz! És lett! És nem lehetett egyikre sem haragudni! Sőt! No, itt mutassunk egy ilyet! DDDDD Ilyen sem maradt! Szürkék vagyunk, gyámoltalanok, eredménytelenek! Hogy várja el ez a csapat edzőstől, hogy embereket mozgat meg....hogy várják, hogy ezért új szurkolók jönnek a stadionba? Hogy néznek a tükörbe? És akkor újra megkérdezem! Edzegetünk? Futogatunk? Passzolgatunk? Ez elég? Egy nemrég elbocsájtott edzőfenomént tudnék idézni! -Ez lófasz a hegyen! De ha ezt valaki 17-20 évesen nem fogja fel, akkor az edzőnek, vezetőknek nem kellene tenni valamit? Ezért a csaptért kellene a szurkolóknak tűzbe menni? Utazni? Drukkolni? Stb...

Vagy csak én látom rosszul? Szurkolótársak?

A f...ság netovábbja, avagy mit gondol ez magáról?

Aki rendszeresen olvassa oldalunkat, tudhatja, aki az ESE-vel van, az velünk van! Szerencsére voltak ilyenek az elmúlt időszakban, nem is kevesen, gondoljunk csak Jámbor Jánosra, Vancsa Miklósra, Harmati Péterre, de akár Sütő Szilárdra, Vitelki Zoltánra, Kugira, vagy épp Kovács Mikire. Aki segített, vagy legalább megpróbált, tiszteltük, szerettük, lehetőséget adtunk véleményének megírására, igazának megvédésére.

 Voltak viszont Kocsis Zoltánok, Kósa Sándorok, akik más utat választottak. Meg is kapták tőlünk érdemeik szerint…. Hangsúlyozzuk, nem mi keressük az ellenségeket, időről időre ők találják meg klubunkat, ezen keresztül viszont minket… Mi ugyanis az ESE érdekeit tartjuk szem előtt, bárkivel szemben is. Nos, sajnos újabb hal akadt a horgunkra. „Szeretett” ügyvezetőnk, indián nevén ” láthatatlan” Balázs, aki a hírek szerint hetente egy alkalommal jár Egerben, hogy – feltesszük nem aprópénzért – irányítsa a klubot. Mi ezt sem tettük eddig szóvá, miként azt sem, miért van az, hogy a korábbiaknál jóval nagyobb büdzséből sem sikerül a játékoskeretet ténylegesen erősíteni. Még csak azt sem (bár begyemben van!), ugyan mi az oka annak, hogy minden egri, vagy egri kötődésű embert eltávolítanak az egyesülettől. Ma viszont betelt a pohár!

 Az ok prózai: a Megye III-ban szereplő Egri Sportcentrum SE évek óta az Északi Sporttelepen játssza bajnoki mérkőzéseit, ami eleddig senkinek sem fájt. Nem is gondolta a csapat vezetése, hogy idén, újra lehetőséget kérve az üzemeltető ESE-től, ilyen választ kap egy pesti ficsúrtól: nem, nem és nem! Határozott nem. Játssz ahol akarsz, de nem itt! Hogy erre miért került sor, azt döntse el mindenki maga, de egy kis segítséget azért nyújtunk:

 A Sportcentrum Harmati Péter érdekeltsége, emellett ő az ESE 10 %-os tulajdonosa is. És ki is a „kedves” Balázsunk? Egy Egerhez semmilyen módon nem kötődő ügyvezető (az eddigi eredményeit elnézve nem is túl jó, persze ha nem az eredményeket nézzük, lehet hogy mégiscsak). És mit mond az ügyvezető a résztulajdonosnak? Elmégy te innen a csapatoddal, ahová akarsz! Hát „barátom”, f…a gyerek vagy, gratulálok! Leülhetsz, 1-es!

 Aki nem látja át, mi és miért folyik itt, az vak. Nagyon remélem, ha más nem, polgármesterünk a sarkára lép az ügyben. Ha nem, mi bizonnyal. Ha harc, hát legyen harc! Csupán megjegyezzük, Kocsis, Kósa „barátainkat” nem csak mi vettük elő!

 U.i.: Halkan, csendben jegyezük meg, hogy nálunk egyébként is minden fordítva működik. Miután a „kicsi”, „ócsó”, játékosokat foglalkoztató NB III-as csapat mellett működő második számú csapatba fiatal nem jut, így a megye I-es gárda a számára jogosan előírt szabályokat nem tudja betartani. Reméljük, a HELASZ nem enged majd. Itt mindenki hülye? Itt? …..

Mestermérleg
Szekeres Adrián, a megkeresésünkre ismét nem válaszolt.
Bejött a papírforma

Felkészülési mérkőzésen

DVTK - Eger SE 6:0 (2:0)

Eger SE: Szalay - Fényes, Juhász, Rébék, Dobler, Hegedűs, Jónyer, Mezey, Kovács, Simon, Berki

Kispad: Sz.Varga, Jancsó, Kispál, Burger, Hadnagy, Banik, Batta, Révész, Nagy, Medveczki

Egy kicsit másfajta interjú Mirkóczki Ádám, Eger polgármesterével

Mire emlékszel legszívesebben az az ESE-vel kapcsolatban?  -Nagyon sok szép és kevésbé szép emlékem van NB 1-ből, NB 2-ből, NB 1/B-ből, de leginkább az egykori dohánygyár által szponzorált Marlboro kupákra emlékszem vissza! Különleges hétvégék voltak csupa jó csapattal, rengeteg vendég szurkolóval és mindig teltház volt. Készült külön műsorfüzet hozzá, szombaton volt a két elődöntő és vasárnap a bronz meccs és a döntő. Fantasztikus hangulatú kupák voltak, ma már el sem hinnék a fiatalok, hogy ilyen minden évben volt Egerben és csapatunk is nagyon jól teljesített rendre. Jó lenne valami hasonlót újra éleszteni…

Jártál-e már korábban vagy mióta élsz Egerben? -Itt születtem, itt jártam bölcsődébe, óvodába, itt kezdtem az általános iskolát, amíg 3.osztályos koromban családi okok miatt kiköltöztünk Feldebrőre. Később ide jártam gimibe, előbb két év “katkó”, aztán a Gárdonyi, ahol érettségiztem. Ezt követően Egerben laktam és dolgoztam mindenfélét: nagykernél raktárosként, az akkori erdőtervezési irodánál, voltam pultos és konyhai munkát is végeztem a Vadászkürtben, majd a Dobó István Vármúzeumba kerültem a restaurátorok mellé kisegítőnek. Ezután jött az ELTE és 5 év egyetemi élet Budapesten, majd visszatértem a városba előbb a Rádió Egerhez, aztán a Szent István Rádióban dolgoztam hírszerkesztő, műsorvezetőként. Aztán “beszippantott” a politika és jött egy évtized parlament, majd az egri városvezetés… Szóval azt hiszem a társadalom minden szintjét megjárva, elég jól ismerem a várost is és az egrieket is.

Milyen városnak ismerted meg Egert? -Mivel az igazi kisgyermekkori emlékeim a Tetemvár utcai lakhelyünkhöz kötődnek, azt hiszem nem meglepetés, ha azt mondom, hogy már gyermekkoromban magával ragadott a vár, az Egri Csillagok, az egri történelem, így a büszke “egriség” is. Ez mai napig meghatározó számomra, bár 2019 óta, nekem Eger városa a munkámat jelenti, ami egy egészen új helyzet a számomra, hiszen most már mindenben a megoldandó problémát keresem és szinte figyelmen kívül hagyom azt, ami rendben van. Egy szóval Eger? Szeretem. Otthonom, családom és életem kitörölhetetlen része, identitásom alapja.

Ajánlanád-e másoknak is a városunkat? -Csak ajánlani tudom. Magyarországon a legjobb hely.

Melyik vendéglátó egység a kedvenc helyed? -Rengeteg kedvenc van. De az én jelenlegi státuszomban, azt hiszem az a bölcs, ha erre nem válaszolok.

Hol töltődsz fel könnyebben? A természetben vagy Egerben? -Most nagyon speciális a helyzet. Egész életemben nekem Eger a feltöltődés színtere volt. Amióta polgármester vagyok, azóta nekem Eger hivatás, küldetés, fejlesztendő cél. A város most nekem 0-24 órás küldetéstudat, munka. A feltöltődést most leginkább a szabadtéri hússütés, főzés jelenti, olykor a horgászat vagy ha néha kikapcsolhatnám a telefonom, de azt ugye nem lehet…

Eger melyik városrészén laksz? -Almagyar-domb.

Kedvenc válogatottad? -Magyar! Ez nem kérdés. Ha nincs magyar válogatott, akkor a lengyeleknek szurkolok érzelmi alapon! De a jó focit nagyon szeretem, bárki is játssza! Alapvetően azt szeretem, amikor a technika és minden egyéb eltörpül az akarat mellett! Aki akar, az győz! És nekem ez a legszimpatikusabb. Láttam ilyet régen az angoloktól, németektől, írektől stb és a dél-szláv csapatok is rendre megmutatják ezt a mentalitást és rendkívül boldog vagyok, hogy a Rossi-legénységtől ugyanezt látom.

Kedvenc magyar csapatod? -Eger SE. Nem kérdés. Ha nem Eger, akkor Fradi, de Eger ellen nem tudnék még nekik sem szurkolni. Külföldi csapatok közül pedig a Legia Varsó. Aki volt már Légia meccsen az érti hogy miért, ha nem, akkor keressen rá a neten a Legia ultrákra. Szerintem a világ legjobbjai, de top 3-asok az biztos. Sok meccset végig szurkoltam velük Varsóban, azok is feledhetetlen élmények. Tehát nem elsősorban a foci miatt szeretem a Legiát, hanem a lengyel-magyar érzelmi szál és a páratlan atmoszféra miatt, Ja! És a Légia színe: piros-fehér-zöld

Kedvenc külföldi játékosod? -Sok volt. Most Robert Lewandwski. Korábban Miroslaw Klose. Soha nem az olyan igazi nagy sztároktól voltam elájulva, mint Messi vagy Cristiano Ronaldo… ők különleges, Isten adta tehetségek, talán akkor sem tudnának rosszul játszani, ha akarnának. De azok, akik a másoknak is megadatott tehetség mellett a szorgalma és alázata emeli ki a többi közül, nálam favoritok, az alázatot és a soha nem adom fel mentalitást rendkívül tisztelem.

Kedvenc magyar játékosod? -Nehéz kérdés. Sok van és mindenki más-más erény miatt. Most egyértelműen Szalai Ádám. Az ő mentalitását és alázatát kellene belenevelni már most a gyerekekbe.

Kedvenc ételed? -A húsleves alap. De ezen kívül szinte minden ami grill, szabadtűzön készült vagy barbecue! Ha valamit ki kell mégis emelni, akkor az érlelt bélszín steak zöldbors mártással, a hagyományos magyar konyhából pedig a sertéspörkölt nokedlivel és kovászos uborkával.

Kedvenc italod? -Jó egri és Eger környéki borok, fröccsök, alkoholmentesben pedig a házi paradicsomlé és a házi limonádék.

Kedvenc zenéd? -Depeche Mode és azon kívül a rock/metál/punk mindegy csak torzító legyen benne.

Van-e kedvenc állatod? -Szeretem az állatokat alapvetően, de klasszikus kedvenc nincs, talán mindig az, ami otthon van: most épp két törpe malac, 3 kutya, egy macska és egy nyúl. A gyerekek háziállatai.

Kedvenc színed? -Kék! Egy kis pirossal…

Család? Gyerek? -Feleségem magyar-történelem szakos tanárnő, 2005-ben házasodtunk, három 3 gyerkőcünk van, a két fiú Nimród és Csanád 10 és 12 évesek, a kislányom Zselyke 6 éves.

Korod? -44.

Hol születtél? -Eger.

Nem úszod meg ESE kérdés nélkül. Mit vársz a csapattól a 2022- 23-as idényben? Mindenképp 1-6 valamelyike! Beszélgetek Szekeres Adriánnal, értem hogy mit miért tesz és bízom benne. Azt vallja, amit én is: az elvégzett munkának mindig meg lesz az eredménye. Tavaly örökölt egy keretet, nem volt mozgástere így nem is lett volna igazságos a csodát várni. Ez most már azonban az ő csapata, most már övé a siker is és a kudarc is. Bevallom sokat várok az őszi szezontól!

Valkay Richárd a távozásának okáról
Mint azt a lapunkat rendszeresen olvasók tudhatják, a távozókat, legyen az vezető vagy játékos, mindig megkérdezzük annak okáról. Van, aki él vele, van, aki nem. Az alábbiakban Valkay Richárd mondja el véleményét.

Kedves szurkolók!

Mint azt halottátok eligazolok. Három évvel ezelőtt csatlakoztam az egri egyesülethez és ez idő alatt nagyon sok jó mindent átéltem és sok jó embert ismertem meg! Aki ismer, az tudja mennyire szerettem itt lenni és mennyire szerettem ezt a várost, és a klubbot! Nagyon sok változás történt az utóbbi egy évben, elment egy olyan ember, aki felépítette az egri focit és elmentek olyan játékosok, akik több éve meghatározó játékosai voltak az egyesületnek! Nyilván ezek a dolgok is valamennyire befolyásolták a döntésemet! Szeretném megköszönni az itt töltött éveim alatt az edzői stábok munkáját. Közülük szeretném kiemelni: Harmati Pétert, Sütő Szilárdot és Vitelki Zoltánt! De ezen kívül megismertem még jó sok fantasztikus embert, akik miatt nehéz elhagyni ezt a klubbot legyen az csapattárs, edző az utánpótlásban, szertáros (Kugler úr), szurkoló, takarító, irodai munkás, pályamunkás vagy esetleg a tartalék csapat játékosa! Emellett szeretném megköszönni a Polgármester Úrnak, hogy segített Magyar állampolgárrá válni! Eger köszönöm ezt a csodálatos 3 évet! Még találkozunk!

Szavazás
Békéscsaba II - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Partnerek
Kattints a logóra!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség