Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 352
Látogatók tegnap:359
Összes látogató: 886960

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Mestermérleg
Labancz Róbert, vezetőedző Eger SE: Érthetetlen számomra hogy egy magabiztos győzelem után miért nem tudunk idegenben is ugyanolyan teljesítményt nyújtani.
Több zavaró körülmény is volt de ez nem lehet magyarázat a mutatott játékra.
Harmati Péter

Ma ünnepli 50. születésnapját leköszönő elnökünk Harmati Péter.

Boldog születésnapot Péter!

Sima vereség

A sorsolás alapján az első hat mérkőzés igérkezett könnyebbnek, ahol minél több pontot kellett volna, azaz lehetett volna gyűjteni. Ezt az etapot 3 győzelemmel és 3 vereséggel zártuk. Most jönnek a nehezebb mérkőzések, amire nagyon össze kell magukat szedni a srácoknak. Hajrá ESE!

Hidasnémeti VSC - Eger SE 4:1 (1:0)

Gól: Zimányi Á.

Kiállítva: Pál Sz. 68. percben

Mirkóczki Ádám Eger első embere: Elég volt!
 

Kedves Egri Szurkolótársaim!

Megint nem attól hangos a közvélemény hogy milyen eredményes az Eger, hanem attól, hogy milyen gondok, problémák húzódnak a háttérben. Szeretnék röviden a céljaimról néhány gondolatot megosztani.

Elérkezett a drasztikus lépések ideje! Két éven át türelmes voltam, két éven át le tudtak arról beszélni, hogy meglépjem azt, amit szívem szerint a polgármesterségem első napján, ha úgy tetszik “nulla-nullánál” megléptem volna. Hittem, bíztam, vártam. Kár volt az elvesztegetett időért. Jó magam, az egri sport- és különösen az egri foci elkötelezett híve vagyok, talán ezt nem kell bizonygatnom. Éppen ezért az elmúlt hetek, hónapok eseményei végleges döntéssé érlelték bennem azt a dilemmát, hogy miként tovább.

Nincs többé Eger SE és DVTK.

Nincs többé “egri alattvalók” és “diósgyőri nagyurak”. Elég volt!

Vagyunk annyira tehetségesek mi is, hogy ne mások mondják meg, mi a jó nekünk. Egriként nem tűrhetjük tovább, hogy a Egerhez semmi közük emberek diktáljanak nekünk!

Lehetett volna ez egy jó együttműködés, lehetett volna ez egy “win-win” helyzet, de nem lett. Nem lett, mert a DVTK vezetésének két év alatt sem sikerült megértenie azt, amit a kezdetektől mondtam: nem vagyunk és nem is leszünk egymás riválisai! Mások a céljaink, mások a realitásaink. Nem bonyolult ez és viszonylag könnyen belátható, de a diósgyőri vezetésnek ezt nem sikerült… sajnálom. Őszintén sajnálom.

Ellenben egri szurkolóként, pláne polgármesterként kinek is tartoznék felelősséggel, ha nem az egrieknek és a 110 éves múlttal rendelkező egri focinak!? Megteszem hát, amit meg kell tennem:

befejeztük a Diósgyőrrel!

Szívből kívánok nekik sok sikert, eredményes bajnokságot, büszke szurkolóiknak egy jó csapatot, de Eger rovására Egerben nem nyerészkedhetnek tovább! Azt szeretném és azt akarom, azért dolgozom, hogy Egerben az egriek döntsenek! A fociban is. S ha az az ára a középtávú előrelépésünknek, hogy most vissza kell lépnünk kettőt, akkor ezt fogjuk tenni!

Nekem Eger az első!

Az egri gyerekek, az egri edzők, az egri játékosok! Lehet hogy nem fogja mindenki támogatni és megérteni. Nem baj. Idővel be fogja látni mindenki, hogy Eger nem szorul ígérgető, de ígéreteit be nem tartó mentorra!

A gyerekek edzéséről, játékáról, edzőkről, stábtagokról a jövőben is gondoskodunk. A csapatunk remélem mellénk áll és róluk is gondoskodni tudunk!

Csakazértis hajrá Eger! Csak az Eger!

A részletekről később… Tisztelettel: Mirkóczki Ádám Egri szurkoló, Eger MJV polgármestere

 
Szakítás

Harmati Péter operatív igazgatónk elköszönt. Sajnálattal vettük tudomásul, hogy nem igazán jött ki a vezetőkkel. Egész konkrétan juhász gáborral van szó (de sorolhatnánk az összes nevet sánthától benczésig). Szinte semmiben nem egyeztek, és ha már segíteni nem tudtak legalább rengeteget ártottak az Eger SE-nek. Ezt nem tűrte tovább Péter és lépett! Mint mondja, nem akar sárdobálásba kezdeni, de aki a honlapunkat követi az láthatta amit kellett! Személy szerint tisztelem Pétert a nehéz döntése miatt és a DVTK vezetőire gondolva hiszek abban, hogy jön még kutyára vonat! Továbbá hiszem, hogy Péter fog még az egri színekért dolgozni.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Beharangozó
Labancz Róbert, vezetőedző Eger SE: Borsodi csapathoz utazunk ahol sosem egyszerű futballozni. Felkészülünk becsülettel és reményeink szerint elkezdjük idegenben is gyüjteni a pontokat.
Varga Iván: Abszolút megérdemelt volt a győzelem

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Labancz Róbert

Ma ünnepli 50. születésnapját, csapatunk kiváló vezetőedzője Labancz Róbert!

Boldog születésnapot Robi!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Gólösszefoglaló egrifocitv
Változás a vezetésben?

 


Nem hivatalos információnk szerint Harmati Péter operatív vezető elköszönt a klubtól. Amennyiben a váltásról, annak okáról és utódjáról megtudunk valamit, természetesen megírjuk. 
Mestermérleg az egrifocitv engedélyével
Szavazás
ESE - Hajdúszoboszló

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Jucika 
10.20 19:09
A B kozpontot meg is kell tartani ami a jelenlegi szakmai stabbal eleg erdekes lesz.DVTK takarodj Juhasz Gabor takarodj.

Nono 
10.20 17:14
Szuper!

Cs.P. 
10.20 15:02
5-2 ide. Nagy-nagy gratula!

bela 
10.20 09:35
Ezt a b központ dumát hagyjuk egyenlőre. Semmi köze ahhoz, hogy a felnőtt csapat melyik osztályban játszik. Ahhoz sincs köze, hogy ki a tulaj, milyen az összetétel.a b központi státuszt megkaptuk egy évre. Még a tinta sem száradt meg. Felülvizsgálat jövő év őszén.

Varg 
10.19 14:08
Szerintem a B központot bukja a klub, ha nincs pálya a kitiltás folytán, és nem tudja az előírt tornákat szervezni. Bár a DVTK megoldhatja esetleg máshol is, ha elfogadják az MLSZ nél. Akkor tudnánk többet, ha mindenki nyílt lapokkal játszana, vagyis közzé tennék az összes releváns szerződést, megállapodást. Ilyen úgysem lesz

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
10.21 07:28 - Hopp, egy tockos Tiszaújvárosnak
Huhhh ! Mi történt ? Ez igen ! HAJRÁ ESE !!!

10.20 20:00 - Hopp, egy tockos Tiszaújvárosnak
Gratulálok a Csapatnak és a Mesternek!

10.20 18:22 - Hopp, egy tockos Tiszaújvárosnak
Fijúk ! Ez hogy...? Emelem kalapom, megérdemelt...

10.20 17:49 - Hopp, egy tockos Tiszaújvárosnak
wow

10.18 07:50 - Majdnem
ühüm .. dicsérnék ,de nem megy.

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség