Most kell mindent megtenni!
Írta: 666 - Dátum: 2017.12.17 12:03

Tavaly ilyenkor kisértetiesen hasonló volt a tabella, azzal a különbséggel, hogy akkor csak két csapatnak volt esélye a bajnoki címre. Most, az első három csapat szinte azonos eséllyel pályázik az elsőségre. Honlapunk igyekszik feltérképezni az ellenfeleket is, ki mennyire veszi komolyan a feljutás kérdését.

Kattints a részletekre!


Teljes hír

Az nem kérdés, hogy csapatunkon kívül a Felsőtárkány és a Hatvan eggyüttese is komolyan harcba száll a bajnoki címért.

Bár a téli játékosmozgás ezen szakaszában még nem szoktak, nem is lehetnek konkrétumok, de azért a pletykák már vannak. Mint tudjuk, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél! Álltalában az ilyen jellegű infórmációk 70 -80%-a a végére mindíg realizálódik.

Lássuk, mit csiripelnek a verebek ez idáig

Eger SE érkező: Jakab Richárd (Cegléd)

Felsőtárkány érkező: Radnai György? Fehér Balázs (?) (Putnok), Bakos Bence? (Kaposvár), valamint két volt NB2-s játékos igazolását tervezik.

Hatvan érkező: Információnk szerint a Hatvan csapata, már megegyezett három játékossal és még további két játékost szeretnének igazolni, hogy egy év kihagyás után, visszakerüljenek az NB-s vérkeringésbe.

Lényegében még nagyon sok idő van hátra, de ha nem akarunk a tavalyihoz hasonlóan ismét hoppon maradni, akkor erre a tavaszi idényre mindent egy lapra kell feltenni! Azaz lapot kell kérni a 19-re!