RUBINT RICHÁRD ÉS CSÁBI JÓZSEF KAPOTT MEGBÍZÁST
Írta: 666 - Dátum: 2019.04.11 19:49

Az NB III Keleti csoportjának második és utolsó helyezettje szerződést bontott trénerével.

Huszonnégy órán belül újabb két edzőváltásra került sor. Az NB III Keleti csoportjának 2. helyén álló Szolnok és a sereghajtó Salgótarján csaknem egyszerre jelentette be a változást.

Részletek a hajtás után!


Teljes hír

A 16. pozícióban szerénykedő Salgótarjáni BTC nyolc fordulóval a vége előtt négy ponttal van lemaradva a bennmaradást érő 13. helytől. Mivel Vágó Attila vezetésével nem látták biztosítottnak a kiesés elkerülését, ezért Rubint Richárd kapott megbízást. Érdekesség, hogy Rubint egy hónapja még játékosként szerepelt a csapatban a DVTK II elleni győztes bajnoki mérkőzésen.

Szolnokon egész más célokért küzdenek. Az NB II-be való visszajutásért harcoló csapat a múlt hétvégén súlyos vereséget szenvedett Füzesgyarmaton, aminek következtében át kellett adnia első helyét a Jászberénynek. Ezután döntöttek a klubvezetők a váltás mellett:

"A mai napon a Szolnoki MÁV FC Kft. közös megegyezéssel szerződést bontott Tóth Tibor vezetőedzővel. Az eddigi szakvezető a Szolnoki MÁV Utánpótlás FC-nél folytatja tovább munkáját. Egyúttal a Szolnoki MÁV FC Kft. Csábi József sportigazgatót kérte fel a vezetőedzői feladatok ellátására a bajnokság végéig."

HLSZ