Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!
Írta: 666 - Dátum: 2020.05.24 17:17

Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!

Véget ért a szavazás, már ami az elmúlt 40 év legjobb kapusát illeti. A szavazatok szerint a  40 év álomcsapatának kapuját Molnár Róbert védi 111 szavazattal. Második helyen Bodolai István, míg a harmadikon Illyés Dániel végzett!

Minden posztra külön lehet szavazni, most folytassuk a jobbhátvédekkel. Mielőtt neki állunk szavazni, tisztáznunk kell valamit! Tíz lehetőség közül lehet választani. Természetesen a közel húsz játékost lehetetlen (a program tízet enged) megmérettetni, így a kiválasztott 10 játékos teljesen szubjektív alapon a mi döntésünk alapján megy. Azaz, biztosan van, ami valakinek nem tetszik, mert mást akarna stb.stb. Ezekből a hozzászólásokból nem kérek, hiszen ezer ember ezer gondolat, mindenkinek megfelelni nem lehet. Aki nem találja ott azt a játékost akire szavazna, annak ott lesz a 10. lehetőség! Megkérek mindenkit, aki kötözködni szeretne, hogy mi csak egy játékot játszunk, és ha valami nem tetszik, akkor ezt a cikket olvassa el mégegyszer! Szavazni a jobb oldalon lévő panelben lehet egy hétig!

Hozzászólásban megemlítjük az elmúlt 40 év egri jobbhátvédjeit, amiből szubjektív alapon kiválasztottuk a tíz lehetőséget! Keressük meg együtt az elmúlt 40 év legjobb jobbhátvédjét!