Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!
Írta: 666 - Dátum: 2020.06.21 18:26

Véget ért a szavazás, már ami az elmúlt 40 év legjobb védekező középpályását (szűrő) illeti. A szavazatok szerint a  40 év álomcsapatának szűrője Hegedűs Dávid lett 80 szavazattal. Második helyen Fitala Zoltán, míg a harmadikon Csató János és Zováth János végzett holtversenyben!

Minden posztra külön lehet szavazni, most folytassuk a jobboldali középpályásokkal. Mielőtt neki állunk szavazni, tisztáznunk kell valamit! Tíz lehetőség közül lehet választani. Természetesen a közel 20 játékost lehetetlen (a program tízet enged) megmérettetni, így a kiválasztott 10 játékos teljesen szubjektív alapon a mi döntésünk alapján megy. Azaz, biztosan van, ami valakinek nem tetszik, mert mást akarna stb.stb. Ezekből a hozzászólásokból nem kérek, hiszen ezer ember ezer gondolat, mindenkinek megfelelni nem lehet. Aki nem találja ott azt a játékost, akire szavazna, annak ott lesz a 10. lehetőség! Megkérek mindenkit, aki kötözködni szeretne, hogy mi csak egy játékot játszunk, és ha valami nem tetszik, akkor ezt a cikket olvassa el még egyszer! Szavazni a jobb oldalon lévő panelben lehet öt napig!

Hozzászólásban megemlítjük az elmúlt 40 év egri jobboldali középpályásait, amiből szubjektív alapon kiválasztottuk a tíz lehetőséget! 

Keressük meg együtt az elmúlt 40 év legjobb jobboldali középpályását!