Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!
Írta: 666 - Dátum: 2020.07.26 19:48

Találjuk meg együtt az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!

Véget ért a szavazás, már ami az elmúlt 40 év középcsatárát illeti. A szavazatok szerint a  40 év álomcsapatának középcsatára Kiss Tibor lett 156 szavazattal. Második helyen Fodor András, míg a harmadikon Montvai Tibor végzett!

Minden posztra külön lehet szavazni, most folytassuk, és egyben fejezzük be a bal oldali támadókkal. Mielőtt neki állunk szavazni, tisztáznunk kell valamit! Tíz lehetőség közül lehet választani. Természetesen a több mint 20 játékost lehetetlen (a program tízet enged) megmérettetni, így a kiválasztott 10 játékos teljesen szubjektív alapon a mi döntésünk alapján megy. Azaz, biztosan van, ami valakinek nem tetszik, mert mást akarna stb.stb. Ezekből a hozzászólásokból nem kérek, hiszen ezer ember ezer gondolat, mindenkinek megfelelni nem lehet. Aki nem találja ott azt a játékost, akire szavazna, annak ott lesz a 10. lehetőség! Megkérek mindenkit, aki kötözködni szeretne, hogy mi csak egy játékot játszunk, és ha valami nem tetszik, akkor ezt a cikket olvassa el még egyszer! Szavazni a jobb oldalon lévő panelben lehet egy hétig!

Hozzászólásban megemlítjük az elmúlt 40 év egri bal oldali támadóját, amiből szubjektív alapon kiválasztottuk a tíz lehetőséget! 

Keressük meg együtt az elmúlt 40 év legjobb bal oldali támadóját!