Nótás Attila:ha itt nem győzünk, arra nem lehet majd ésszerű magyarázatot adni
Írta: 666 - Dátum: 2020.11.28 11:22

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!


Teljes hír

Jön a 20.forduló!
Kezd alakulni a tabella is, már csak  4 elmaradt mérkőzés van! Az már biztos, hogy a 3.-9. hely között végzünk! A feljutásért maradt két csapat versenyben, a kiesésért jelenleg hét!
Összességében elmondható, hogy csodák az NBIII-ban sincsenek!

BVSC-SALGÓTARJÁN

A 4. a 14. ellen!
A hazaiak fontos győzelmet arattak a Tiszafüred ellen otthon!(2-1)
Egyrészt versenyben maradtak a dobogóért, másrészt leszakították a középmezőnybe a Tiszafüredet!
Most is esélyesek a győzelemre! Otthon kemények!
A Salgótarján kikapott a „Kiskövesd” vendégeként, ahogy megjósoltam!(3-2) Kellemetlen, de még velünk is előfordulhat! Kiesésért küzd a csapat, minden pont aranyat érne, de azért sokkal jobban kellene futballozni!
Nagy sansz van a hazai győzelemre! Tippem:3-0

SÉNYŐ-TISZAFÜRED

A 6. a 10. ellen!
A hazaiak simán verték otthon a Balassagyarmatot!(3-0) Ezzel versenyben  maradtak ők is a dobogó 3. fokáért, sanszos, hogy most is győznek!
A Tiszafüred alaposan behúzta a kéziféket! Utolsó 5 meccsén 1 azaz egyetlen árva pont!(Persze, hogy mi adtuk nekik!) Alaposan leszakadtak az elejétől, de még nincs vész, pontosan a tabella közepén állnak!
Igaz, sok vereség nem fér bele, 6 pontra vannak a kieső helytől! Tippem:3-1

PUTNOK-BALASSAGYARMAT

A 15. a 9. ellen!
A Putnok még a Tiszafüredet is alul tudta múlni! Nekik az utolsó 6 mérkőzésen sikerült 1 pontot szerezni! Nagyon gyalázatos teljesítmény! Kiesőhelyen is találták magukat! Hétvégén papírforma vereséget szenvedtek otthon a Tiszakécske ellen!(0-3) Fegyelmezetlen és esélytelen játékot produkálva! Mindent elmond, hogy képesek voltak 2 piros lapot kapni 2 perc alatt,otthon az első félóra végén!
A BSE igazolta, hogy elég hebehurgya csapat! Ugye szerdán megvert minket, aránylag stabil játékkal, majd Sényőn egy félidő alatt kaptak egy hármast! Ki érti ezt?(3-0) Most is lehet eső, lehet sár…de érzéseim szerint 1 góllal jobbak! Tippem:1-2 

TÁLLYA-TISZAKÉCSKE

A 16. az 1. ellen!
Hiába váltottak edzőt, meg lett a második vereség is, ráadásul otthon a Cegléd ellen!(0-2)
Most nagy valószínűséggel megjön a 3., majd a záró fordulóban a 4.! Menthetetlen a csapat az őszi tabellán!
Valami okosságot ki kell találni a téli szünetben, mert olykor ez a csapat nem mutatott kieső formát!
A vendégekről nem írnék! Említettem a putnoki győzelmüket…újra nekik segítettek az égiek…tényleg nevetséges….. Tippem:0-4

HATVAN- CEGLÉD

17. a 11. ellen!
A Hatvan nem bírt otthon a Kisvárdával, pedig nem volt messze a pontszerzés!(0-1)
Kellene még pár pont az ősszel! Úgy látszik a 20 pont minimálisan kell, de talán a 21-22 sem lenne ördögtől való annak, hogy esély legyen tavasszal! Ez sem garancia semmire, de legalább a szemnek lenne megnyugtató! (Hogy vannak még bőven mögöttünk!)
A Cegléd gyorsan győzött kétszer és lám, huss…el is ugrott a kieső zónából! Ilyen kávéház ez! Kis szerencsével még nagyobbat ugorhat! Nem esélytelen Hatvanban sem, bár nem fogják könnyen adni a pontot! Tippem:1-2

FÜZESGYARMAT-KISVÁRDA II

A forduló rangadója! 3. a 7. ellen, de mindösszesen 3 pont a különbség!
A hazaiak két sima győzelemmel beelőztek minket, biztosan verték a kiesőjelölteket (amit mi nem tudunk!) és ha most is győznek, valószínű dobogón is telenek! Azért még remélem lesz egy-két jelentkező a helyükre!
A Kisvárda 9 meccs óta veretlen! Nem hiszem, hogy ennyire jó csapat lenne, én már várom a sorozat megszakítását! Azért a Füzesgyarmat, nem egy Hatvan! De ha most sem kapnak ki…kalapemelés! Tippem:2-1

GYÖNGYÖS-SAJÓBÁBONY

A 18. a 19. ellen!
Igazi alsóházi rangadó!(Bár a színvonal nagyon kérdéses lesz!)
A hazaiak ugye kikaptak otthon a Tiszaújvárostól (1-2) Ez Simon mester állásába került!
Az utód, ha nem rendelkezik varázspálcával, akkor nagyon nehéz lesz az ősz! Ha esetleg győznének most, még volna valami halovány remény!
Ugye a vendégeknél is  volt edzőváltás! Semmi haszna! Sima 4-0-ás zakó Füzesgyarmaton! Ha most is vereséget szenved a csapat, lehet pakolni a megyére! Már pedig sanszos! Tippem:2-0

JÁSZBERÉNY-TISZAÚJVÁROS

2. a 8. ellen!
A hazaiak jó nagy baklövést követtek el, hogy nem tudták otthon legyőzni a DVSC II-t! (3-3) Ezáltal elvesztették virtuális előnyüket a feljutásért vívott harcban! A labda már a Tiszakécske kezében van! Elvileg sima győzelemnek kellene lennie, de az előző héten is ezt mondtuk!
A vendégek keservesen győztek Gyöngyösön!(2-1) Itt lényegesebben nehezebb lesz! Papíron még küzdenek a dobogóért, de nem érzem én őket még odavalónak! Ha viszont pontot vagy pontokat szereznének, minden szavam okafogyott lenne! (Történt már pár ilyen!) Tippem:2-1

DVSC II-DVTK II

13. a 12. ellen!
A két tartalékcsapat kéz a kézben áll a tabellán is! Egy győzelemmel a kiesés előtt! Amúgy ez pont elég!
De ha valaki győz, oda a nyugalom a másiknak! Erre a győzelemre nagyobb esélye van a DVSC-nek, mert utóbbi 3 mérkőzésen 2 győzelem 1 x,még a DVTK-nak 2 vereség 1X…De lehet békés döntetlen lesz és minden forma és  elmélet megy a lecsóba! Tippem:0-0

MEZŐKÖVESD II-EGER

Hol van már a tavalyi hó? Én még emlékszem,mikor a bajnokság előtti felkészülési mérkőzésen simán nyertünk 6-0-ra (és még legalább 10 gólt rúghattunk volna) elképzelni nem tudtuk, hogy mit akar keresni majd a „kiskövesd”az NBIII-ban? És most hogy állunk? Lehet meghúzzák az oroszlán bajszát, de hogy 6-0-ra nem nyerünk, az biztos! Talán a hazaiak példáján lehetne értelmét látni az NBI-es fiókcsapatnak! Fényévekkel voltak a fiatalok a bajnokság kezdetén ettől a szinttől, de előző fordulóban is nyertek már hazai pályán az SBTC ellen(3-2) és szinte bárkivel pariban lehetnek már! És ha ne adj Isten minket is megcsúfolnának, már lehet nem is lennének utolsók! De erre ne is gondoljunk!
A mi kis csapatunk győzött itthon 2-0-ra a DVTK II testvérek ellen….le is zárhatnánk, hogy papírforma győzelem stb…De! Aki látta a mérkőzést és annak első félidejét, annak biztosan felrémlik, hogy ilyen játékkal (bocsánat, az pont nem volt) simán megéghetünk Kövesden! És volt már pironkodás pár a bajnokságban, ez mindent alul múlna! Ejjj, de nagyon csúnya volna!
Szedjétek fiúk össze magatokat, mert ha itt nem győzünk, arra nem lehet majd ésszerű magyarázatot adni, rajtunk fog nevetni mindenki!
Amúgy nagyon nem lesz egyszerű!!!! Tippem:1-2