Varga Iván: Abszolút megérdemelt volt a győzelem
Írta: 666 - Dátum: 2021.09.03 14:25

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!


Teljes hír

Hozta a csapat a kötelezőt! Abszolút megérdemelt volt a győzelem, de nem azért mert a „sorminta” ezt kívánta. A hétvégén ismét egy újonc csapat lesz az ellenfél, ezúttal idegenben. Nehéz küzdelemre van kilátás, ezért nagyon fontos, hogy mentálisan és fizikálisan milyen állapotban várja a csapat a mérkőzést. Kérdés még, hogy a sérültek közül ki az, akire már számíthat a szakmai stáb. A Hidasnémeti a hétközi játéknapon nagy meglepetésre a Kisvárda II csapatát győzte le idegenben. Az Egernek van esélye, hogy megnyerje a mérkőzést, de ahhoz mindenkinek a maximumot kell nyújtania kezdve a kapustól a balszélsőig.

 

1. HIDASNÉMETI VSC – EGER SE

Az újonc egy idegenbeli siker tudatában készülhetett a hétvégi hazai mérkőzésére. Mindenki tudja, hogy ez milyen motivációt és energiákat mozgósít. Szoros, küzdelmes mérkőzésen az Eger az esélyes a 3 pont megszerzésére. HAJRÁ EGER SE!!!

Tippem: 1-2

 

2. ÚJPEST FC II – DVSC II

Rossz rajtot követően (2 vereség) 3 meccses veretlenséget produkáltak a fővárosi lila-fehérek: A szerdai fordulóban a vihar-sarokban szerezték meg a győzelmet a Mundi-legények. A hétvégén is esélyesek a Loki - fiatalok ellen.

Tippem: 3-1


3. DEAC – FÜZESGYARMATI SK

Bár még a bajnokság elején vagyunk, de a debreceni egyetemisták fontos rangadót húztak be hazai közönség előtt. Most is egyértelmű esélyesei a mérkőzésnek az „ébredező” Füzesgyarmat ellen, akik megszerezték első győzelmüket.

Tippem: 2-0

 

4. DVTK II – HAJDÚSZOBOSZLÓ
A miskolciak is elkezdték gyűjtögetni a pontokat, idegenben szereztek újabb 1 pontot a Tiszaújváros vendégeként. A hétvégi párharcra elképzelhető, hogy kapnak egy kis „erősítést” a válogatott miatt nem játszó NB.II-es csapattól. Ennek tükrében nehéz dolga lesz a fürdővárosiaknak, akik újonc csapatként remekül kezdték az idényt (3gy – 2d).

Tippem: 2-1

 

5. JÁSZBERÉNYI FC – BKV ELŐRE

A berényiekre ismét egy rangadó vár, ezúttal hazai pályán fogadják az aktuális listavezetőt.  A fővárosi közlekedésiek még hibátlanok az eddig lejátszott fordulók után. Legutóbb is jobbak voltak ellenfelüknél egy Busai Attilával. Nagy esélyesei a bajnokság megnyerésének.

Tippem: 0-2

 

6. TÖRÖKSZENTMIKLÓS FC – TISZAÚJVÁROS FC

A Törökszentmiklósiak nagyon kilógnak eddig a bajnoki mezőnyből (negatív irányba). Az egri vereséget követően az edző (Török L.) is kiemelte, hogy könnyű gólokat adnak az ellenfeleknek, ami miatt elmaradnak a sikerek. A Tiszaújváros ellen sem esélyesként lépnek pályára és továbbra is pont nélküli sereghajtók maradnak.

Tippem: 1-3

 

7. SBTC – KAZINCBARCIKA

A nógrádi fiatalok nem sok sikert értek el az eddigiek során, de Hajdúszoboszlón közel voltak a sikerhez, hiszen a 89. percben kapott góllal vesztettek. Ezen a hazai mérkőzésen inkább esélytelenek a csoport egyik legerősebb csapata ellen. A Kazincbarcika könnyű győzelmet aratott a Sényő felett. Amennyiben koncentráltan játszanak, akkor ezt a mérkőzést is megnyerhetik. Mindenképp ők az esélyesek a három pont megszerzésére még vendégként is.

Tippem: 1-3

 

8. SÉNYŐ-CARNIFEX FC – BÉKÉSCSABA II

A hazai csapat kikapott a hétközi fordulóban, van tehát mit kijavítani. A szabolcsi alakulat még nem állt össze az őszi mérkőzéseken, a békéscsabai fiatalok nagyarányú győzelmet arattak, de nagyon rapszodikus teljesítményt nyújtanak. A hazai pálya előnyét kihasználhatja a Sényő egy szoros meccsen.

Tippem: 2-1

 

9. TÁLLYA – TISZAFÜREDI VSE

Mindkét csapat kikapott a hétközi fordulóban, úgy hogy gólt sem rúgtak. Ez azért meglepő, mert általában sok gólos meccseket játszanak, akár a tavalyi szezonban tették. Akkor kétszer is a Tisza-partiak diadalmaskodtak (4-1; 4-2). Ezek az eredmények most nem várhatóak, de a vendégek esélyesebbek.

Tippem: 1-2


10. PUTNOK FC – KISVÁRDA II

A Putnok idegenben kapott ki minimális különbséggel a BKV-nál (1-0), míg a vendégek otthon szenvedtek meglepő vereséget az újonc Hidasnémeti ellen (4-2). A borsodiak meglephetik ellenfelüket, ha a legjobbjukat hozzák a mérkőzésen.

Tippem: 1-0