Értékelés szurkolói szemmel
Írta: 666 - Dátum: 2021.09.15 23:43

Megkértem T. Lacibácsit, hogy értékelje a játékosok teljesítményét az SBTC elleni mérkőzés kapcsán.

Kattints a részletekre!


Teljes hír

Ivicsevic Márk: Eddig őt „megkíméltem”, mert ami a kapusnál a legfontosabb, kapott góljainkról általában nemigen tehetett. No, most ez nem így volt. Az első putnoki gól egyértelműen az övé. Rossz volt nézni, ahogy dadogott a labda a kezében, majd valahogy bevánszorog a kapuba… Emellett is voltak hajmeresztő megoldásai, ez a meccs nem az övé volt. (Bár volt ezzel még így néhány játékosunk.) Osztályzata: 3.

Farkas Krisztián: Nagyon hullámzó a teljesítménye. Sajnos tegnap a hullámvölgy alján volt. Cselei nem sikerültek, átadásai pontatlanok voltak és az akarat sem látszott igazán rajta. Több van benne, de az csak ritkán jön ki belőle.. Osztályzata (jóindulattal): 4.

Antal Zsolt: Hosszú idő után kapott ismét bizalmat a kezdőben, bár ez valószínűleg abból ered, hogy nagyon elfogytunk. Ettől függetlenül az egyik legjobbunk volt, de ez a többiek kritikája is. Gólja szép volt, igyekezett, de gyorsabb ő sem lesz már.. Osztályzata: 5.

Pölöskei Péter: Nem szeretném megbántani, de gyakran az az érzésem, ha nem játszana, az sem tűnne fel. Néha-néha bejön egy-egy hosszabb indítása, de összjátékban, hasznosságban, akaratban igen gyenge. Sokszor lézeng a pályán. Osztályzata: 3.

Nagy-Kolozsvári Dániel: Az akarat, az alázat nála látszott talán a leginkább, azonban ez most jó játékkal nem párosult. Fiatal, ügyes srác, de mint korábban írtam, korából is adódóan tapasztalatlan és hullámzó a teljesítménye. Osztályzata: 5.

Debreczeni Dávid: A legnagyobb baj, ha ő is hitehagyott, már pedig az… Ment, tette a dolgát, de nem túl nagy meggyőződéssel. Osztályzata: 4.

Csifó István: Tudjuk mire képes, azt hozta is, de ez ha nem is bundesliga, nb 3, kérem. Nem nb 3-as játékos és kész. (Mentségére legyen mondva, vannak még hasonló játékosok nem kis számmal a keretben. Támadónk pl. egyetlen sincs aki megütné ezt a szintet.) Osztályzata: 3.

Juhász Gergő: Eddig jórészt dicsértem. Most ezt nem tudom megtenni, sok bizonytalanság, rossz megoldás jellemezte őt is. Persze koránál fogva ez nála is benne van, de mivel eddig hozott egy jó átlagot, inkább mentális probléma lehet. (A kialakult katyvasz helyzetben ez sem csoda.) Osztályzata: 3.

Hegedűs Dávid: Eltűnik a mezőnyben, ami azért szomorú, mert mégiscsak egy volt nb 1- es játékosról beszélünk. Nem volt rosszabb az átlagnál, de jobb sem. Sajnálom, hogy nem tud olyan példakép lenni és nem tud olyan hatással lenni társaira, mint pl. Vaskó Tamás volt. Osztályzata: 4.

Zimányi Ádám: Ha jól láttam, a heol szerint tőlünk egyedül ő volt kiemelhető, mint jó. Hát nem tudom, de ha ez a jó, akkor az ingerküszöb sem túl magas. Átlagos, szürke, nem hibátlan játék volt jellemző rá. Osztályzata: 4.

Tóth Ákos: Lehet, hogy egyszer jó játékos lesz belőle, de még bizonnyal nem az. Talán ha szed fel vagy 15 kilót és erősődik. Talán. Addig elnyomják, lenyomják, nem hagyják élni. Osztályzata: 4.

Katona Attila, Olasz Dénes, Valkay Richárd, Fejes János, Pál Szabolcs. Biztos, hogy mind olyan játékosok akik akár a kezdőben is helyet kaphatnának, ha egészségesek lennének, vagy egyéb technikai probléma, elitltás nem hátráltatná játékukat. No de valljuk meg őszintén: velük sem a dobogóért harcolnánk, esetleg a 10-12 helyért. Nélkülük a bentmaradásért és még az sem biztos, hogy ez a harc sikeres lesz. Aki ennek a keretnek a kialakításában közreműködött, az nem akart élcsapatot, az biztos. Rá is fázott, mert néhány ember kiesése után könnyen jöhet a megye 1. Ha lesz egyáltalán jövőre csapat. Vagy anélkül is lesz felújított stadion? Ki tudja. Bármi megtörténhet.