Varga Iván: már csak a mérkőzésekre kell koncentrálni.
Írta: 666 - Dátum: 2021.10.09 08:31

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!


Teljes hír

„A szezon talán legnehezebb mérkőzése következik a listavezető BKV Előre ellen…” írtam egy héttel ezelőtt, aztán az edzői értékelésből az derült ki, hogy egyenrangú ellenfelei voltunk a listavezetőnek. Sőt egy „könnyű síppal” befújt 11-esből kapott góllal veszített a csapat, pedig nagy helyzetei az Egernek is voltak (gólvonalról kifejelt labda…stb). Ezeket erősítik meg a hozzászólások is. A hétvégi mérkőzés sem lesz könnyebb, mert a Kisvárda II csapata nagyon egységes, de talán azt ki lehet használni, hogy rossz szériában vannak. Ehhez még hozzájárulhat motivációként, hogy ismét a Stadionban játszhat a csapat, ami megnyugvást adhat arra, hogy már csak a mérkőzésekre kell koncentrálni.

1. EGER SE – KISVÁRDA II

Az Eger minimális különbséggel maradt alul a továbbra is 100%-os BKV ellen (0-1). Közel volt a csapat a bravúrhoz, a játék képe és a helyzetek alapján egy pontot mindenképp megérdemelt volna. Reméljük, hogy ez a harci szellem és a mérkőzéshez való hozzáállás megmarad a kissé visszaesett és három mérkőzés óta nyeretlen szabolcsi fiatalok ellen. Természetesen még az is adhat egy plusz motivációt, hogy újból a Stadionban fogadhatja soros ellenfelét a gárda. HAJRÁ EGER SE!!!

Tippem: 2-1

 

2. TISZAFÜREDI VSE – HIDASNÉMETI VSC

A hazaiaknak az utolsó utáni pillanatban (93.perc) sikerült a pontot menteni a sereghajtó és még pont nélkül álló Törökszentmiklós ellen. Amennyiben folytatják ezt a kiszámíthatatlan teljesítményt, akkor ismét meglepetés érheti őket. Hazai környezetben kevesebb pontot szereztek, mint vendégként. Most itt az alkalom, hogy javítsanak ezen a negatív mérlegen a borsodi újonc csapattal szemben.

Tippem: 2-0


3. BÉKÉSCSABA II – PUTNOK FC

A csabai lila-fehérek remekül szerepelnek a saját pályájukon, valószínű, hogy megszerzik a győzelmet a Putnok ellen, amely csapat képes lehet bravúrt is elérni, akár idegenben is, mint tette azt korábban az Eger gárdájával szemben.

Tippem: 3-1

 

4. TÁLLYA – SBTC
A Lasztóczi-brigádnak sem megy túl jól mostanában. Az elmúlt három fordulóban 2 nagyarányú vereséget szenvedtek, míg a vendégek az új edzővel (Vízteleki János) döntetlent játszottak az újpesti lilákkal és ezzel otthon tartottak egy pontot.

Tippem: 1-0

 

5. KAZINCBARCIKA – JÁSZBERÉNYI FC

A még veretlen hazaiak 7 mérkőzést hoztak le győztesen, addig a vendégek 5 meccs után tudtak ismét nyerni, de nem akárki ellen, hanem az eddig ragyogóan szereplő Hajdúszoboszló együttesét verték meg és vették el a veretlenségüket. A Kazincbarcika folytatja ezt a remek sorozatát, hiszen nem engedheti meg, hogy a BKV több ponttal ellépjen tőlük.

Tippem: 3-1

 

6. DVSC II – TÖRÖKSZENTMIKLÓS FC

A debreceniek egy másik tartalék együttestől (Diósgyőr II) kaptak ki szoros mérkőzésen. A vendégek drámai végjátékban az utolsó pillanatban kapott góllal elvesztettek 2 pontot a Tiszafüred ellen. Igaz megszerezték az első pontjukat és így már nincs pontnélküli csapat a mezőnyben. Az egymás elleni találkozójukon a hazaiak az esélyesek a győzelemre

Tippem: 2-0

 

7. TISZAÚJVÁROS FC – BKV ELŐRE

Az újvárosiak nagy zakóba szaladtak bele Debrecenben az egyetemisták ellen (0-5). A vendég fővárosiak egy véleményes 11-essel tudták kétvállra fektetni a mezőnyben teljesen egyenrangú Egert. A közlekedésiek kihasználhatják ezt a helyzetet és győzhetnek a Tiszaújváros ellen, s ezzel a forduló után is megmarad a hibátlan teljesítményük.

Tippem: 1-2

 

8. DVTK II – ÚJPEST FC II

A DVTK fiataljai legyőzték a debreceni „loki” fiataljait, most ismételhetnek az idegenben remeklő újpesti fiatalokkal szemben. A válogatott szünet miatt mindkét csapat „erősíthet” a keretén erre a találkozóra.

Tippem: 1-1

 

9. FÜZESGYARMATI SK – SÉNYŐ-CARNIFEX FC

A Füzesgyarmat egy idegenbeli döntetlennel szerzett pontot Kisvárdán (0-0), míg mostani ellenfele kiütötte a Tállya csapatát (6-0). Szoros, küzdelmes mérkőzés várható hazai eséllyel.

Tippem: 1-0


10. HAJDÚSZOBOSZLÓ – DEAC

A szezon elején nem sokan gondolták volna, hogy ezt a találkozót a RANGADÓ jelzővel fogjuk illetni. A Szoboszló elvesztette veretlenségét, mert Jászberényben simán kikapott (2-0) a gödörben lévő vendéglátóktól, a DEAC viszont legázolta a Vitelki-csapatot (5-0). A szomszédvári rangadón az egyetemisták ellen kevés esély van arra, hogy a fürdővárosiak javítsanak a mérlegükön.

Tippem: 1-3