Varga Iván: nehéz meccs vár a gárdára
Írta: 666 - Dátum: 2021.10.16 08:45

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!


Teljes hír

Nem csitulnak a kedélyek az Eger SE háza táján és a csapat körül. Az Eger weboldalán már mindenki elmondta -pro- és kontra- az álláspontját az „üggyel” kapcsolatban, de sajnos megoldások nélkül. Távol áll tőlem még a véleményalkotás is (természetesen van, de azt megtartom magamnak). Mindenki mondja az igazát, a vélt és valós sérelmeit, viszont azt is tudjuk, hogy az IGAZSÁG általában „odaát” van és mindig csak egy van belőle. Az a baj, hogy mind ezeknek a legnagyobb vesztese a csapat és persze a szurkolók. A városban rengeteg pletyka kering ezzel kapcsolatban, csak bízni lehet abban, hogy hamarosan lezárul ez az egész és megszületik egy mindenki számára elfogadható „legjobb” megoldás, ha egyáltalán ebben az esetben létezik ilyen.

 

1. EGER SE – FÜZESGYARMATI SK

A hazaiak az elmúlt fordulóban egy kínos, sima vereséget szenvedtek a Kisvárda tartaléktól (0-3). Abban biztos vagyok, hogy a külső körülmények és a kulcsemberek sérülése és hiánya nehezíti a csapat számára a felkészülést a bajnoki mérkőzésekre, de mostanában plusz feladatként ezt is meg kell oldania a szakmai stábnak. Normális helyzetben biztos hazai győzelem születne az idegenben gyengébben teljesítő vendégcsapat ellen, de sajnos ez most nem áll fenn, ezért nehéz meccs vár a gárdára, én optimista vagyok és amennyiben a két legutóbbi idegenbeli meccsen mutatott hozzáállást és minőségi játékot produkálja a csapat, akkor egy sovány győzelem kikerekedhet ebből az összecsapásból. HAJRÁ EGER SE!!!

Tippem: 2-1

 

2. JÁSZBERÉNYI FC – BÉKÉSCSABA II

A berényiek nem jutottak ki a hullámvölgyből, hiszen az elmúlt 7 fordulóban hat alkalommal hagyták el vesztesen a pályát. A soron következő találkozó sem lesz számukra sétagalopp, a csabai lila-fehérek tartalékcsapatával szemben. A viharsarkiak idegenben kifejezetten eredményesen játszanak, szorgalmasan rugdossák a gólokat és ez a pontgyűjtésben is megmutatkozik.

Tippem: 2-2


3. HIDASNÉMETI VSC – DVSC II

A hazai újoncok az Eger legyőzése óta sorozatban 5. vereségüket könyvelték el és a legtöbb gólt kapták a mezőnyben. Csak akkor tudnak eredményesek lenni és pontot, pontokat szerezni, ha a védekezésben javulnak. A debreceni „loki” fiataljai bármire képesek, de most behúzzák a győzelmet idegenben is.

Tippem: 1-2

 

4. DVTK II – TÁLLYA

 A hétközi fordulót Suljic és Makrai vezetésével 3 ponttal abszolváló diósgyőri fiataloknak nem okozhat gondot a Tállya csapatának legyőzése a hétvégén. Zsinórban három mérkőzést nyerhetnek, amire rég volt példa Miskolcon. A vendégek a tisztes helytállásban reménykedhetnek.

Tippem: 3-1

 

5. BKV ELŐRE – HAJDÚSZOBOSZLÓ

Tovább száguld a budapesti közlekedésiek csapata. Nagyszerű győzelmet arattak a jól szereplő Tiszaújváros ellen, ráadásul idegenben zsebelték be a 3 pontot a két rangadót is elveszítő Vitelki-csapattal szemben. Az újabb felsőházi rangadón is esélyesként lépnek pályára Busaiék a kissé visszaesett fürdővárosiak ellen.

Tippem: 2-0

 

6. TÖRÖKSZENTMIKLÓS FC – ÚJPEST FC II

Nem volt szerencséje a Szolnok-megyei újonc csapatnak az elmúlt két fordulóban. Mindkétszer a 93.percben kapott góllal veszítettek számukra értékes pontokat. A lila-fehér újpestiek pedig már öt meccse nem tudnak nyerni. Az alsóházi találkozón nagy csata várható és megszerezheti első győzelmét a hazai csapat, amennyiben jobban koncentrálnak az utolsó percekben.

Tippem: 2-1

 

7. KISVÁRDA II – TISZAÚJVÁROS FC

A várdai vitézek simán lerendezték egy hete idegenben az Egert (3-0), most nehezebb dolguk lesz a Tiszaújváros ellen, mert ők sem akarnak három egymást követő meccsen vereséget szenvedni. Igazságosan megosztoznak a pontokon.

Tippem: 1-1

 

8. SBTC – SÉNYŐ-CARNIFEX FC

A „stécé” az új edzővel azonnal pontot szerzett, de a következő mérkőzésen miután vezetéshez jutottak elveszítették a kiesési rangadót Tállyán. Döntetlenre hazai környezetben jók lehetnek a kiszámíthatatlan Sényővel szemben.

Tippem: 0-0

 

9. DEAC – KAZINCBARCIKA

Igazi Kelet-magyarországi rangadó lesz Debrecenben az Egyetem-stadionjában.  A két, magasabb osztályból nyáron kiesett gárda küzdelméből a helyzetekkel jobban sáfárkodó csapat jöhet ki győztesen. Hazai győzelem esetén csökken a pontkülönbség a két rivális között és közben több ponttal meglép a listavezető BKV Előre, míg vendég siker után tovább nő az előnye a Kazincbarcikának a debreceniekkel szemben.

Tippem: 1-2


10. PUTNOK FC – TISZAFÜREDI VSE

 A borsodi alakulat meglepetésre győzelmet aratott az addig saját közönsége előtt veretlen békéscsabai fiatalok ellen (1-0). Hazai pályán mindenképpen esélyesek a Tiszafüreddel szemben, bár a Tisza-partiak az utóbbi 5 mérkőzésükön nem szenvedtek vereséget (2gy, 3d a mérlegük).

Tippem: 1-1