Varga Iván: mindenképp nyerni kell az Egernek
Írta: 666 - Dátum: 2021.12.04 08:08

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!


Teljes hír

„Szóval: vasárnap újra elindul a harmadik vonalban is a bajnokság és közösen bízzunk benne, hogy az egri csapat eléri a kitűzött célját és a méltó helyére kerül a foci Egerben, ahogy az volt korábban, akár az én időmben is, amikor a legmagasabb osztályban, az NB.I-ben szerepelt!” 

Ezzel kezdtem az őszi szezont. Bizony, mint azt sokan tudjuk, a szezon egy hatalmas hullámvasút volt az Eger SE életében. Voltak edzőcserék, volt olyan, amikor nem tudott a csapat a Stadionban edzeni, de még pálya sem volt Egerben és ezért a hazai meccs helyett idegenben kellett játszani, volt rengeteg sérült és eltiltott is. Valami negatív dolog mindig történt, ami hátráltatta a csapat felkészülését az ősz folyamán. Volt itt minden, csak nyugalom nem, ami segíthette volna az egyébként is meggyengült játékosállományt abban, hogy jó eredményt érjen el. Reméljük az új vezetéssel és szakmai stábbal, talán új játékosokkal is a következő szezon sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, s tényleg elindul valami olyan, amire szurkoló, játékos, vezető, szóval mindenki egyaránt büszke lehet itt a városban.

 

1. TÁLLYA – EGER SE

Az utolsó fordulóban mindenképp nyerni kell az Egernek, ha jó szájízzel akar pihenőre menni és újult erővel megkezdeni a téli felkészülést az igencsak nehéznek ígérkező tavaszi folytatásra. Amennyiben nem szerzi meg a csapat a három pontot, akkor nagyon leszakadhat még a középmezőny aljától is. A hazai csapat is hasonló cipőben jár, nekik is égetően szükség van a 3 pontra, így amelyik csapat elveszíti a hétvégén a mérkőzést az óriási lépéshátrányba kerül a többi csapattal szemben. Talán az új impulzus és a motiváció miatt vendég siker születhet.

HAJRÁ EGER SE!!!
Tippem: 1-2

 

2. FÜZESGYARMATI SK – BÉKÉSCSABA II

A békési összecsapáson a hazaiak az esélyesebbek a gödörben lévő lila-fehérek ellen. Az előző körben mindkét gárda remizett (3-3) aktuális ellenfelével szemben, de a szomorúbbak a csabaiak lehetnek, hiszen 3-0-s félidő után az utolsó percben egyenlített ellenük a listavezető Kazincbarcika együttese. A lila-fehér tartalékok már hat meccse nyeretlenek.

Tippem: 2-2


3. TÖRÖKSZENTMIKLÓS FC – JÁSZBERÉNYI FC

A hazaiak négy veretlenül megvívott találkozó után kaptak ki újra, s ezzel „visszavették” az utolsó helyet. A Jászberénynél már túlvannak a krízisen, hiszen a nagy gödör után hét mérkőzésből ötöt behúztak és visszakapaszkodtak a középmezőnyhöz. A téli szünet előtt még összeszedik magukat és nyernek az újonc otthonában.

Tippem: 0-2

 

4. DVSC II – HAJDÚSZOBOSZLÓ
Az már biztos, hogy a „kisloki” nem telel kieső helyen és az is biztos, hogy a fürdővárosiak lemaradnak a dobogóról. Békés mérkőzésen megosztoznak a pontokon.

Tippem: 1-1

 

5. TISZAFÜREDI VSE – KAZINCBARCIKA

 A vendégeknek fontos lenne a három pont, ha pontelőnnyel akarnak téli pihenőre menni. Az előző fordulóban az utolsó percekben tudtak egyenlíteni a viharsarokban, ahol a félidőben már tetemes hátrányban (0-3) voltak. Ebből is látszik, hogy mennyire stabil csapat és méltán esélyes a bajnoki címre. A hazaiaknak is égetően szükségük lenne a pontokra.

Tippem: 1-3

 

6. ÚJPEST FC II – TISZAÚJVÁROS FC

Az újpesti fiatalok az Eger ellen a hosszabbításban szerzett góllal begyűjtötték a három pontot és ezzel megszilárdították a helyüket a középső harmadban. A Tisza-partiak is jól teljesítenek az utóbbi fordulókban. Nagy taktikai csata várható a kiélezett mérkőzésen, vendég győzelemmel.

Tippem: 1-3

 

7. SÉNYŐ-CARNIFEX FC – KISVÁRDA II

A két szabolcsi csapat összecsapásán pontosztozkodás várható. Mindkét gárda vereséggel hangolt az egymás elleni találkozójukra. Ősszel a Kisvárda simán győzött hazai pályán. (3-0)

Tippem: 1-1

 

8. SBTC – BKV ELŐRE

Dávid és Góliát mérkőzésén a nagyobb tudás és a rutin dönthet a fővárosi közlekedésiek javára. Hiába stabilizálódott a csapatjáték az edzőváltás után a „STÉCÉ” gárdájánál, ez kevés lesz a hétvégén Busaiék ellen. A BKV-nak mindenképpen kötelező a győzelem, ha nem akarnak tetemes hátrányt összeszedni a szünetre.

Tippem: 0-3

 

9. DVTK II – DEAC

A végére nagyon elfáradtak a DVTK fiataljai, ami egy ilyen összetételű csapatnál érthető (az utolsó öt mérkőzésükből mindössze egyet sikerült megnyerniük). A debreceni egyetemisták kihasználhatják ezt és megszerezhetik a három pontot.

Tippem: 1-2


10. HIDASNÉMETI VSC – PUTNOK FC

Az újonc csapat az idegenbeli, bravúros pontszerzésével elkerült az utolsó helyről, míg a Putnok gárdája szintén idegenben gyűjtötte be a három bajnoki pontot, s ezzel soha nem látott magasságokba repítette saját magát. A két Borsod-megyei csapat találkozójának egyértelmű esélyese a nagyobb rutint felvonultató Katona B. és Takács P. vezette vendégek.

Tippem: 0-2