Varga Iván: nincs teljesen rendben minden a klub körül
Írta: 666 - Dátum: 2022.05.14 08:17

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!


Teljes hír

Ez sem most történt, hiszen még március végén nyert utoljára a csapat, ami már nyolc hete volt. Akkor a Jászberény együttesét sikerült legyőznie az Eger SE-nek, egy sovány hazai 1-0-val. Azóta nem tudott három pontot szerezni a csapat. Azt gondolom és talán a szurkolók is megerősítik (a reagálásokból, a kommentekből ez kiderül), hogy nincs teljesen rendben minden a klub körül. Az mindenképp elgondolkodtató, hogy az Eger SE jelen pillanatban még a 15. helyen van, az SBTC pedig kiesik az NB.III-ból, de különösebben nem is akarok én ezzel foglalkozni, hiszen azért vannak a szakemberek, hogy ezeket a problémákat és gondokat megoldják. Reméljük, hogy ez így lesz!

Az elmúlt hét nem azt hozta a csapat számára, amit elterveztek, mert mindössze egy pontot sikerült megszerezni, igaz az egy bravúrpont volt a már bajnokságot nyert Kazincbarcika ellenében a Szentmarjay Stadionban. A bennmaradást már elérte az Eger SE, de a tavasszal felvázolt célkitűzéshez ez nagyon messze van.

 

1. EGER SE – TISZAFÜREDI VSE

Az egriek a vihar-sarokban kaptak ki a lila-fehérektől (1-2) egy olyan mérkőzésen, ahol volt esély a győzelemre is, de a pontszerzésre mindenképp. Ehhez annyi kellett volna, hogy a csapat hozza azt a teljesítményt, amivel sikerült döntetlent játszania a Kazincbarcika ellen. Ez nem jött össze néhány játékos gyenge teljesítménye miatt. A hétvégén egy jó formát mutató Tiszafüred látogat Egerbe, függetlenül attól, hogy ők is vereséget szenvedtek a Kisvárda tartalék csapatától. Őszi összecsapásukon a korábban Egerszalókon játszó Szabó V. találatával nyertek a Tisza-partiak 1-0-ra.

HAJRÁ EGER SE!!!
Tippem: 2-1

 

2. JÁSZBERÉNYI FC – SÉNYŐ-CARNIFEX FC

A Jászberény folytatja a tavaszi „menetelését”, ezúttal a már kiesett Tállya verte meg (1-3). A szabolcsiak is nem várt súlyos vereséget szenvedtek hazai környezetben a Putnok gárdájától (0-5). A Jászberény, ha ismét kikap, még akár ki is eshet. A Sényő behúzta a féket a jó sorozat után, ez talán segíthet Balláéknak, hogy pontot szerezzenek.

Tippem: 2-3


3. TISZAÚJVÁROS FC – BÉKÉSCSABA II

A békésiek nyertek, a borsodiak nem szereztek pontot az elmúlt fordulóban. A Tiszaújváros nagyot botlott Kazincbarcikán (1-5), ettől függetlenül jól szerepelnek. A Békéscsaba javuló formában van, de most inkább a hazaiak az esélyesebbek a győzelemre és ezzel a három pontra.

Tippem: 3-1

 

4. HIDASNÉMETI VSC – DVTK II

 Három mérkőzés van hátra, ha mindhárom nyerhető meccsét hozza az újonc borsodi csapat, akkor akár még bent is maradhatnak. Persze ez nem csak rajtuk múlik. Ha folytatják a jó sorozatukat, három győzelem zsinórban, a miskolciakat is megverhetik Takács Péterék.

Tippem: 2-0

 

5. HAJDÚSZOBOSZLÓ – KAZINCBARCIKA

A bajnoki cím már elkelt, de nagyon jó kis rangadó várható Hajdúszoboszlón. A pontok még kellenének a hazai csapatnak, ha a dobogón akarnak végezni, de erre már nagyon kicsi az esélyük. A vendégek a 100 pontos álomhatárra hajtanak. Ezért mindent megtesznek majd a fürdővárosban.

Tippem: 1-2

 

6. BKV ELŐRE – ÚJPEST FC II

Az előző fordulóban mindkét együttes debreceniekkel találkozott. Az újpesti fiatalok a debreceni egyetemistáktól, a BKV Előre a „kisloki” gárdájától kapott ki. A közlekedésieknek, hogy megszerezzék a harmadik helyet nyerni kellene a lilák ellen. Egyébként is van törleszteni valójuk az őszi 0-7-es vereségért Busaiéknak.

Tippem: 2-1

 

7. KISVÁRDA II –DVSC II

A két fiókcsapat stabilan szerepel a bajnokságban, szervezettek, jó és eredményes játékot játszanak. Hazai pályán a várdai vitézek jól „muzsikálnak” ez segíthet nekik. A hétvégi találkozójukon a szabolcsiak az esélyesek a győzelemre.

Tippem: 3-1

 

8. PUTNOK FC – SBTC

A Putnok nagyot javult a tavaszi szezonban. Nagyon egyben vannak az elmúlt mérkőzéseken. Egymás után győzik le az aktuális ellenfeleiket, ez meglátszik a helyezésükön is. A Salgótarján azzal, hogy hazai pályán képtelen volt nyerni a kiesés szélére került. Hiába verte meg a hétközben „bepótolt” meccsen a Törökszentmiklóst és bármilyen fájó is ez, de már nem tud megkapaszkodni az NB.III-ban.

Tippem: 4-1

 

9. TÖRÖKSZENTMIKLÓS FC – FÜZESGYARMATI SK

A szurkolókat már nem is a hazaiak kiesése foglalkoztatja, hanem az, hogy megtörik e a Füzesgyarmat rossz szériája a sereghajtó ellen. Az utolsó négy meccsükön nem szereztek gólt a békésiek. Szimpatikus gárda a jászsági együttes, még akár egy pontot is begyűjthet a leeresztett vendégek ellen.

Tippem: 1-1

 

10. DEAC – TÁLLYA SK

Papírforma mérkőzés, ahol csak a gólkülönbség az egyetlen kérdés. A hazaiak már megszerezték az ezüstérmet a bajnokságban, a vendégek pedig már kiestek az NB.III-ból.

Tippem: 5-0