Egy kicsit másfajta interjú Szekeres Adriánnal
Írta: 666 - Dátum: 2022.06.02 17:26

Hogyan kerültél képbe az ESE-nél? Bajúsz Endre keresett meg, hogy elvállanám-e a csapat irányítását, később találkoztam Farkas Balázzsal, beszélgettünk, majd néhány nap múlva kaptam egy ajánlatott.

Jártál-e már korábban Egerben? Igen, többször is.

Milyen városnak ismerted meg Egert? Nagyon szeretek Egerben élni, hangulatos város és az emberek is kedvesek. Bár a közlekedés a sok útfelújítás mostanában megnehezíti az életem.

Ajánlanád-e másoknak is a városunkat? Igen, olyannyira, hogy a Spíler TV-s szezonzárót is Egerben tartottuk, megnézték a kollégák az Újpest elleni meccsünket, majd borkóstolás és vacsora volt a program.

Melyik vendéglátó egység a kedvenc helyed? Több is van: Kis sziget kávézó, Macok, Brumbrum pizzéria, HBH, Bíboros.

Hol töltetsz több időt? Pesten vagy Egerben? Az Északi sporttelepen, természetesen Egerben.

Eger melyik városrészén laksz? Kis sziget kávézóhoz közel, nem is tudom melyik az a városrész.

Kedvenc válogatottad? Természetesen a mindenkori magyar válogatott, de 8 éves korom óta szeretem a franciákat, akkor voltam először Párizsban már akkor nagy volt a készülődés a 98-as VB-re, magával ragadott.

Kedvenc magyar csapatod? Nincsen, talán az MTK az a foci jött be legjobban mikor ott játszottam.

Kedvenc külföldi játékosod? Kimondottan nincsen, rengeted jó játékost láthatok a Premier Leagueben fordulóról fordulóra a televíziós munkámnak köszönhetően.

Kedvenc magyar játékosod? Gulácsi Péter, szerencsémre testközelből láthattam az Ő fejlődését, majd végig követhettem a karrierjét, nagyon szép pályafutás, nagyon sok munkával és lemondással együtt, tökéletes helyen van.

Kedvenc ételed? Volt idő, mikor minden étteremben csak cigánypecsenyét kértem rizzsel és tejfölös uborkasalátával pirospaprikával meghintve a tetején. Mára már ez annyira nem jellemző.

Kedvenc italod? Citromos víz

Kedvenc zenéd? Kowalsky meg a Vega, Bagossy Brothers.

Van-e kedvenc állatod? Van több is, de ki fogtok nevetni..Bölény, szarvas, zsiráf, sündisznó és természetesen a kutyák korábban többször jártam menhelyre kutyákat sétáltatni.

Kedvenc színed? Változó mostanában a sötétzöld.

Család? Gyerek? Nincsen.

Korod? 33

Hol születtél? Budapesten.

Nem úszod meg ESE kérdés nélkül. Milyen tervekkel vágsz neki az Őszi felkészülésnek? Azt már most hivatalos, hogy vannak távozók, bízom benne, hogy a kiszemelt játékosok igent mondanak a megkeresésünkre. A fiatalítás nem változik, melléjük keresünk olyan tapasztalt játékosokat aki beleállnak ebbe a feladatba. Legfőbb cél, hogy a játékosok fejlődjenek és persze eredményesebbek legyünk a helyzetkihasználásoknak, ha ez a kettő megtörténik akkor egy sikeresebb időszakunk lesz.