Egy pár hozzászólás a különböző fórumokon. Raktam volna ki pozitívat is, de olyat nem találtam.
Írta: 666 - Dátum: 2022.08.04 18:37

-        ??? Mi folyik itt Egerben?? valamit nagyon el számítottak!!!!

-        Katasztrófa!!!!

-        Most látom megdöbbenve az eredményt, jó, hogy erről lemaradtam...Ez elég rémisztő szezonrajt, 0-9-es gólaránnyal 2 meccsen. Így kiesés lesz...

-        Jól belehúztak a fiúk.

-        ez gombfoci vagy mi?!?

-        Ha így megy tovább nem lesz jó vége! 

-        Ez az új vezetés csapata, ők hozták össze a galerit, hordának nevezve a korábbi csapatot. No komment. Hajrá Eger, de máshogy, mással.

-        Nekem 20 percig tartott ez a mérkőzés....Jóbol is megárt a sok, hátmég a rosszból!...

-        Az új koncepció meghozza gyümölcsét! És ezek a nagy szakértők! Nevetséges!

-        Gyenge kezdés után erős visszaesés 

-        Hol van a csapat??????!!!!!óriási blama!!!èbredjünk!

-        A sok bla-blából elég legyen!

-        Megye 1-es szintű csapat ellen nem meglepő az ekkora különbségű győzelem!

-        Az egyetlen elfogadható reakció most az ESE-nél a menesztések és lemondások sora.

-        Ez nem maradhat így. Egyszerűen vérlázító

-        Diósgyőr, Farkas Balázs és Szekeres Adrián, továbbá az egész slepp, távozzatok Egerből, hogy irmagotok sem maradjon!

-        Az lehet, hogy Simon ott volt, de labdába nem ért az tuti. Szekeres barátja ő csalta ide!

-        Most hallgattam a mestert a heol-on. Nos, ha ezt a csapatot most kell a mester szerint megtanítani arra, hogy megfelelő szituációban jó döntést hozzanak, üzenem, hogy azt egy nb3-as szintű játékosnak rég tudnia kellene. Ha nem megy, úgy a játékos nem érett az nb-s szintre! Ahogy Hofi mondta: "ha a kupleráj nem megy, nem a bútorokat kell kicserélni, hanem a kurv@kat! Értem én, hogy nevelő egyesület lennénk, no de ennyire az alapoktól?

-        Most komolyan. Én a 80-as évekig emlékszem vissza, de nem rémlik két első ilyen meccs. 0-9. Emlékeztek ettől rosszabbra?

-        Egy biztos, a rutintalan vezetőedzőnek ezzel a csikócsapattal nagy falat a bennmaradás reális esélyének a megteremtése. Le kellene vonnia a konzekvenciát, mielőtt menesztik..

-        Ugyanaz a menetrend, mint Klink után. Egy rutinos, karizmatikus edző, mint Sütő Szilárd, majd télen megerősíteni a csapatot annyira, hogy bennmaradjunk!

-        Hihetetlen, hogy technikai fejlesztésről beszél az edző, meg hogy nincs meccs rutin. A jó istenit már csakugyan. Ki válogatta ezeket a játékosokat? KI hangoztatta hogy nem szereti az edzőmeccseket? Lehet hogy nagy tudás birtokában van a mester, de inkább máshol próbálgattam szárnyait.

-        régi szabály, hogy rutintalan, fiatal játékosok élére sokat látott edzőt kell helyezni. Elhiszem, hogy Adrián elméletben mindent tud, ami ehhez a szakmához kell és igen, annak idején jó focista volt, de, és itt jön az a bizonyos de. Képtelen kezelni a helyzetet, buzgón ismételgeti, amit tanult, de ez ide nem elég. Egy olyan csapat élén bizonyíthatna, ahol a rutinos játékosok képesek lefordítani az elképzeléseit a futball nyelvére és azt alkalmazni a gyakorlatban, korrigálva a hibás elképzeléseket. De ez a csapat nem a mostani ESE.

-        Hmmm ,elég nehéz szòhoz jutni. Nem kell kirúgni a mestert , mostmár egye meg amit főzött. Le kell venni a fizetését neki is a felére és be kell rakni portásnak a Farkas Balázzsal együtt. Végül is azt mondták jobb csapatunk lesz mint előző szezonban.Gratuĺálok a diósgyőrnek sikerül az egri focit eltiporni. Kizsákmányolók.

-        Gondoltam hogy bukógála lesz, de hogy ennyire...

-        Egy valamirevaló edző tudja mi a dolga két ilyen meccs után. Nem a jövő tervezése, az biztos. Ezt nem kell, de nem is lehet megmagyarázni. A vezetés jobban tette volna, ha legalább a tavalyi csapatot nem "hordázza" le. Hogy néz ez most ki? Kíváncsian várom., mi lesz a Klink 2 korszakkal.

-        Ezt a fost derekt módszeresen sem lehetett volna jobban csinálni. Ha az volt a cél, hogy egy valamire való csapatot, várost tönkrebasszanak, ez bizony *** rövid idő alatt sikerült. Szerintem világcsúcs gyanús

-        Nincs itt semmi meglepő. Aki egri(szurkoló) és beszélt a távozókkal,az (szinte)pontosan tisztában volt/van a jövőképpel. Ez van.C'est la vie!!!

-        Ar eredmény tragikus.0:5 van egy nyugdíjas játékosunk aki akart de...és sok falábú,Az edző 94 percet áldogált egy helyben a pálya szélén,mint a néma Levente.Ez volt a szakmai munkája.A védelem mint a vihar által szétszórt szalma,és adtunk 4 gólpaszt ellenfélnek

-        0-5 Szégyen

-        Úgy tűnik a dvtk itt is megteremtette a feltételeket a jó szerepléshez. Ja, nem!

-        Áll profik

-        Ez a gyerek a Kiss Tibiék idejében vizhordó se lehetett volna nem még edző

-        Pancser coach

-        Believe - hinni akarom, hogy ez volt az utolsó nyilatkozatod Eger edzőként.

-        Az Eger edzője annyit nem mondott hogy gratulálok a 60-nak! Pedig öt nulla után ennyit megérdemelt volna a csapat mondjuk szerintem nem is lesz ott sokáig az edző

-        Nem semmi eredmény! Jövőre megye

-     Hegedűst meg Nagy Gergelyt megtartani a tübbit hazazavarni