Varga Iván: A vendég Tisza-partiak idegenben gyengén teljesítenek
Írta: 666 - Dátum: 2022.09.10 17:10

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!


Teljes hír

Nem készítek statisztikát arról, hogy a heti forduló 10 mérkőzéséből mennyit találok el (általában nem az eredményt, hanem a győztes kilétét többször is sikerült már), de az elmúlt fordulóban nem kevés meglepetés született. Mindössze a BVSC hozta a kötelezőt és simán győzött Sényőn. Ha már meglepetés, akkor ide kívánkozik az Eger SE sikere is a Diósgyőr ellen. A mérkőzésben még az is benne volt, hogy egy nagyarányú vendég győzelem születik, de 4:1-es állásnál a kimaradt tizenegyes (Simon Attila rontott), ami igazi fordulópont volt. Ezúttal nem került sokba ez a hiba, mert végül sikerült megtartani az előnyt és ezzel megszerezni a nagyon fontos három pontot. A hétvégi mérkőzés után (reméljük, hogy győztes) lesz kettő hét szünet a csapat számára, amikor fel lehet tölteni az akkumulátorokat, rendezni a sorokat, emelni a fizikális és mentális formát.

 

1. EGER SE – TISZAFÜREDI VSE

Nagyarányú győzelmi lehetőséget szalasztott el az egri csapat a diósgyőri fiatalok ellen. A kimaradt 11-es negatív irányba fordította a mérkőzést, mert ha Simon értékesíti azt, akkor 5-1 az állás és akkor valószínű, hogy padlón marad a DVTK. Nyilván a győzelem fontosabb volt, mint a gólkülönbségen javítani, de jól jött volna a végén az elszámolásnál. A vendég Tisza-partiak idegenben gyengén teljesítenek, bízzunk benne, hogy ez nem most Egerben fog megváltozni.

HAJRÁ EGER SE!!!
Tippem: 2-1

 

2. BÉKÉSCSABA II – PUTNOK FC

Mindkét csapat óriási meglepetéssel rukkolt elő az előző fordulóban. Amíg a békési fiatalok simán legyőzték a Hatvan gárdáját, addig a Putnok hazai pályán szenvedett minimális vereséget az eddig rendkívül gyenge Jászberény csapatától. Ennek ellenére kettejük összecsapásán a borsodiak az esélyesebbek.

Tippem: 1-3


3. HAJDÚSZOBOSZLÓ – SÉNYŐ-CARNIFEX FC

A fürdővárosik az idén először nem rúgtak gólt, és mint tudjuk, rúgott gól nélkül nem lehet meccset nyerni. A hazai összecsapáson megszerezhetik a 3 pontot a gyengélkedő szabolcsiakkal szemben. Ez azért is valószínű, mert még nem vesztettek pontot saját pályájukon.

Tippem: 3-1

 

4. PÉNZÜGYŐR SE – DVTK II

 A Pasarétiek simán kikaptak a Vasastól (0-3), most ez egy ragyogó alkalom arra, hogy javítsanak a miskolciak ellen. A DVTK II fiataljai hetek óta képtelenek pontot szerezni, bár legutóbb közel jártak ehhez, de végül alulmaradtak a „fiókcsapat” ellen.

Tippem: 3-1

 

5. HATVAN – FÜZESGYARMATI SK

A heves-megyei gárdának még mindig nem sikerült kijönnie a gödörből, legutóbb a viharsarokban kaptak ki az addig pont nélkül álló lila-fehérektől. A gyarmatiak kicsit összekapták magukat, már 3 meccse veretlenek. Idegenben is van esélyük ennek megtartására.

Tippem: 1-2

 

6. BVSC-ZUGLÓ – KARCAGI VSE

Otthon több gólt kapott a BVSC, mint idegenben. Lelkes hazai közönségük előtt most is begyűjtik a három pontot a nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt produkáló karcagiakkal szemben.

 Tippem: 3-0

 

7. DEAC – BKV ELŐRE FC

A tavalyi szezonban ez a két csapat ott volt a táblázat elején, most csak a középmezőnyben vannak. Az egyetemisták idegenbeli győzelemmel, a fővárosi közlekedésiek hazai vereséggel „hangoltak” az egymás elleni összecsapásukra.

Tippem: 2-1

 

8. KISVÁRDA II – DVSC II

A hazaiak a Putnoktól elszenvedett vereség óta ismét meggyőző játékot mutatnak, ezt folytatni akarják a Loki ellen is. A debreceniek is jól szerepeltek az elmúlt fordulókban, de most megszakad ez a sikeres széria.

Tippem: 2-0

 

9. FC TISZAÚJVÁROS – VASAS FC II

A Vitelki-csapat nem várt vereséggel zárta a debreceni kirándulást (1-2). Most ismét egy tartalék-csapat ellen kellene javítani, de ez nem lesz egyszerű az éledező angyalföldiekkel szemben. A Vasas II megszerezte 2. győzelmét a fővárosi összecsapáson, az eddig kitűnően szereplő pasarétiek ellen (3-0).

Tippem: 1-1


10. KŐRÖSLADÁNYI MSK – JÁSZBERÉNYI FC

Az elmúlt fordulóban mind a két csapat idegenben aratott bravúr kategóriába illő győzelmet az aktuális ellenfelükkel szemben. Mivel egymás elleni meccsükön két győztes nem lehet, a hazai pálya előnye dönthet a békési újonc javára.

Tippem: 2-1