Varga Iván: Gratuláció jár újfent a csapatnak
Írta: 666 - Dátum: 2022.11.12 07:59

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!


Teljes hír

Gratuláció jár újfent a csapatnak, hiszen egy „sima” mérkőzésen múlták felül az élcsapatnak számító Hajdúszoboszló gárdáját. A fürdővárosiaknak esélyt sem adva hozták le a Szentmarjayban a mérkőzést, úgy, hogy még gólt sem kapott a csapat. Nagyon jól indult a mérkőzés, hiszen az elején értékesített egy jogos büntetőt, majd egy gyönyörű góllal biztosította be a három pontot, amellyel kis lélegzethez jutott a csapat, de természetesen a hátralévő mérkőzéseken is hasonló teljesítmény kell, hogy megmaradjon a gárda a középmezőny alján, esetleg feljebb is és nyugodtan mehessen a téli pihenőre. A hétvégén, Putnokon nagyon nehéz feladat vár az Eger SE csapatára, mert a hazaiak remekül szerepelnek ősszel és stabilan tartják a jól megérdemelt dobogós helyezésüket, de az egriek az elmúlt hetekben mutatott hozzáállással és játékkal meglepetést okozhatnak, mint a tavalyi szezonban, amikor sikerült egy pontot elhozni a borsodiaktól.

1. PUTNOK FC – EGER SE

 A borsodiak masszív csapattá váltak, amit mutat a helyezésük is. Hazai pályán eddig csak a Jászberény tudta megverni őket (0-1), ami hatalmas meglepetés volt. Az egriek idegenben nem annyira vitézkednek, a fiatal csapat nem rendelkezik még kellő rutinnal, hogy azt lehessen mondani, az ilyen mérkőzéseken egyértelmű esélyesek lennének.

HAJRÁ EGER SE!!!
Tippem: 2-1

 

2. DEAC – KISVÁRDA II

Az egyetemisták ismét a győzelmek útjára léptek, miután az előző hetekben négy meccsen még csak gólt sem rúgtak és ezáltal nyerni sem tudtak. A hétvégén a teljesen formán kívüli Kisvárdát látják vendégül és nem lehet kérdés, hogy otthon tartják-e a bajnoki pontokat.

Tippem: 3-0


3. SÉNYŐ-CARNIFEX FC – VASAS FC II

Mindkét gárda őszi szereplése váratlan és meglepő, hiszen a táblázat alsó régiójában tanyáznak. Egymás elleni mérkőzésükön a napi forma dönthet.

Tippem: 1-1

 

4. KŐRÖSLADÁNYI MSK – FC HATVAN
A mezőnyben már csak a listavezető BVSC, a fürdővárosiak és az újonc békésiek veretlenek hazai környezetben. A szintén újonc heves-megyeiek az utóbbi hetekben kapták el a fonalat (8meccs = 19 pont) és lettek erős középcsapat. A hazai pálya előny lehet az eredmény kialakulásában.

Tippem: 2-1

 

5. BKV ELŐRE – FÜZESGYARMATI SK

A budapesti kék-sárgák szereplése nagyon hektikus, bárkit legyőzhetnek, de bárkitől vereséget is szenvedhetnek. A helyezésük mindenképpen ezt bizonyítja, mert attól sokkal jobb csapat. A hétvégén szintén hasonló teljesítményt nyújtó csapattal találkoznak, talán a hazai pálya előnyét kihasználva behúzhatják a meccset Csanálosiék.

Tippem: 1-0

 

6. BVSC-ZUGLÓ – FC TISZAÚJVÁROS

A vasutasok papíron talán a legkönnyebb meccsük előtt vannak. A két csapat teljesítménye és a tabellán elfoglalt helyezések alapján nyugodtan elmondható, hogy sima hazai győzelem várható, de tudjuk, hogy a „labda gömbölyű” és a fociban nincsenek csodák, de bármikor megtörténhet egy váratlan fordulat. Urbán Flóri a garancia arra, hogy ez a csoda most elmarad a BVSC stadionjában.

Tippem: 4-0

 

7. HAJDÚSZOBOSZLÓ – PÉNZÜGYŐR SE

A hajdúságiak is és a „nav-osok” is régen érezhették a győzelem ízét, hiszen négy nyeretlen fordulón vannak túl. A kezdeti lendületük kicsit alábbhagyott és visszaesés tapasztalható a két gárdánál. A hajdúságiak ősszel még veretlenek hazai pályán. Ezt megőrizni mindenképp van esélyük.

Tippem: 2-1

 

8. TISZAFÜREDI VSE – DVTK II

A Tiszafüred hosszú idő után végre tudott nyerni, nem is akárhol sikerült ez, hisz a Vasas fiataljait gyűrték le a második felidőben mutatott eredményes játékkal. A DVTK hetek óta jó formában van, Szűcs Kornélék már negyedik hete nem kaptak ki. Az otthon játszó Tisza-partiak meglephetik Vincze Ricsi csapatát.

Tippem: 2-0

 

9. KARCAGI VSE – DVSC II

Mindkét csapatról elmondható, hogy jó formában vannak, az újonc karcagiak az egri vereség óta nagyon összekapták magukat és meglepetésre már a dobogó közelében vannak. A debreceni piros-fehér fiatalok is már hat meccses kitűnő szériában vannak, csak a DVTK II tudott nyerni Debrecenben. Döntetlenre most is jó lehet a kis Loki.

Tippem: 1-1


10. JÁSZBERÉNYI FC – BÉKÉSCSABA II

A hazaiak egy ötmeccses kitűnő szériát zártak le egy Hatvanban elszenvedett vereséggel. Hétvégén ismét nyerhetnek a sereghajtó viharsarki tartalék-csapat ellen, akik rendre gólokban gazdag meccseket játszanak az aktuális ellenfelükkel, de nem tudják a maguk javára fordítani ezeket. A hétvégén sem sikerül feloldani ezt a helyzetet.

Tippem: 3-1