Beharangozó
Írta: 666 - Dátum: 2024.03.29 07:18

Lázok János vezetőedző, Eger SE:

A kassai srác, továbbra sem engedi nyilatkozni!

Sebestyén Szilárd vezetőedző, SBTC:

Két vereség után vagyunk, ezért szeretnénk hazai pályán javítani! Tudjuk, hogy at Eger jó erökből áll ezért minden energiánkra és tudásunkra szükség lesz a célunk eléréséhez!

Lénárt Tamás, szurkoló:

Sajnos a rosszabb forgatókönyv valósult meg az elmúlt hétvégén, ez a tippem betalált. Sok 1 pont, bár jobb, mint a vereség, de lassú lecsúszáshoz vezet a tabellán. Küzdelmes mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen, de most a végén nem jött a gól. A szélekre most jobban vigyáztunk, sőt talán most nekünk volt több beadásunk, de sok a pontatlanság, és a kapura lövéseink is sokszor érthetetlenül gyengére sikerülnek. A lelátón viszont most végre valamiféle mérkőzés hangulat volt köszönhetően a vendég drukkereknek is. A játékunk sajnos nem javult, hiányoznak meghatározó játékosaink, és akiket le sem igazoltunk....Lázok mester rövid nyilatkozata most egyezik a nézőtéri véleményekkel, de nem tetszik, hogy hétről-hétre csak a játékosok jövőbeni boldogulását és építését emlegeti, míg a szurkolók kiszolgálását nem említi, pedig ez az egész erről szólna, minden más csak másodlagos. A Salgótarján ellen természetesen csak a győzelem lehet elfogadható, remélem tanultak a srácok a Gyöngyös elleni bakiból. A Tarján jelenleg nem képvisel jelentős játékerőt így minden más eredmény csalódás lenne. A 3 pontra pedig rendkívül nagy szükségünk lenne. Hajrá ESE!

Grósz Ákos, szurkoló:

Mindig melegséggel tölti el szívemet, ha régi Ese mérkőzésekről olvashatok, a Népújság archívumában, sok Salgótarján-Eger rangadó volt, megtörtént, hogy 2000 egri utazott Tarjánba a 80-as években ( az ország egyik legszebb fekvésű stadionjába), a Dolinka es az Acélgyár szomszédságába. Sajnos ezek az idők már elmúltak. Bízom a győzelemben, mint mindig,-fiatal csapatunk újra bizonyíthat.

Vermes Róbert szurkoló:

A Karcag elleni támadójáték sok kivetnivalót hagyott maga után, talán annyi pozitívumot lehet elmondani, hogy legalább veretlenek maradtunk. A kieső helyen álló Stécének az előkelő helyen álló Cigánd is csak egy gólt tudott rúgni. A Stécé valószínűleg most is be fog tömörülni a saját védekező harmadába, a Karcag ellen mutatott támadójáték alkalmatlan lesz a védekezésük feltörésére. Lázok mesternek ki kell találni valamit, ha azt akarja, eredményesek legyünk. Az első félidőben vezetést kell szereznünk, hogy az ellenfelet támadásra és ezáltal a védelem fellazítására kényszerítsük. A két csapat tabellán elfoglalt helye alapján csak a győzelem elfogadható eredmény. Hajrá Eger!

Farkas Péter, szurkoló:

Eléggé hektikus a stécé szereplése. Beleszalad nagyobb vereségekbe, de van olyan is, hogy összeszedik magukat, ezért meglepetésekre is képesek, főleg hazai pályán. Régmúltban is presztizs meccseket játszott a két szomszédvár, ezért a most következő találkozón kemény összecsapást várok. Nagyon döntetlenszagúnak érzem a vasárnapi meccset, ha mégis rácáfolnak a mieink, akkor megemelem a nemlétező kalapomat. Persze titkon reménykedem azért a sikerben! Hajrá Eger, hajrá ESE!

Novák Tamás, szurkoló:

Úgy érzem, mivel hasonló erősségűek a csapatok, remélem, meglehet a győzelem. Talán bízhatunk azonban, hogy egy kicsit felénk billen a mérleg. Az X sem tragédia jelen helyzetben -mivel sajnos valószínűleg hosszú távon lejjebb csúszunk a táblázaton-azzal legalább a tavaszi veretlenségünket megtartanánk.

Csanádi Péter, szurkoló:

Az ilyen mérkőzések mindig nehezek. A hazaiak a kiesés elől menekülnének, amihez nagyon kellene nekik a három pont. Sajnos nálunk továbbra is hiányzik egy kis plusz, valami váratlan. Teszik a dolgukat játékosaink, de kissé sablonos a játékunk, nem sikerül kilépni saját árnyékunkból. Bízom benne, hogy sérültjeink végre visszatérnek, és ha nem is könnyen, de behúzzuk a "kötelezőt". Hajrá ESE!

T. Lacibácsi, szurkoló:

Nem akarok megbántani senki, de jelenleg a Salgótarján egy megyei szintű csapat. Elég már a hátul passzolgatásból. Nekik kell menni és nyerni simán vagy 3 góllal, ahogy azt a Gyöngyös ellen is kellett volna. Azt is észre kellene már venni, hogy a cserék után valahogy mindig jobban megy. Ezen a téren lenne a legkönnyebb változtatni. Kétgólos győzelmet várok.