Beharangozó
Írta: 666 - Dátum: 2024.05.03 05:16

Grósz Ákos

Igazi rangadót várok. Remélem, amit a közvetítés alatt végig hallottunk a mestertől, -az önbizalommal teli játékot kérte a csapattól-, megint meg lesz. Hasonló szép, bomba gólokat várok, végre már hazai pályán is. Tippem: 4-1

Farkas Péter

Végre egy élvezetes és eredményes focit láthattunk a neten, a Kisvárda közvetítése jóvoltából. Szép gólok voltak, fegyelmezett, az edző által elképzelt taktikát betartották játékosaink. A hétvégi meccsünk idehaza sem lesz sétagalopp. Nem szabad elbízni magunkat, hogy már minden összecsapásnál az ilyen arányú győzelem lesz. Az egyetemi csapat is jó erökből áll, de nekünk folytatni kell a bevált taktikát és győzni kell itthon is. Tippelnék, és úgy gondolom 2:1-re nyerjük a találkozót! Hajrá ESE!

Vermes Róbert

A Kisvárda II. ellen végre úgy játszott a csapat, ahogy a Cigánd ellen játszott. Ezúton is csak gratulálni tudok és köszönjük! Remélem, nem fogy el a lendület és a DEAC ellen ugyanilyen játékkal rukkolunk elő! Már felszabadultan játszhatnak a fiúk, lepjük meg a debreceni egyetemista alakulatot! Hajrá ESE!

Harmati Péter

Reméljük a csapat a kisvardai arcát mutatja. Jobb csapatok ellen szebb és eredményes játékot szoktunk nyújtani. Ebben bízok most is, s akkor sikeres lesz a hétvége.

Sashalmi Árpád

A DEAC most nem áll olyan jól, mint az előző években, ennek ellenére minőségi csapat. Remélem, nem hiszik a fiúk hogy a bab is hús, és folytatva a remek sorozatot, jó játékkal nyerni fognak. Itt ragadom meg az alkalmat, hogy gratuláljak a srácoknak a bravúrhoz. Tippem 2-1. Hajrá Eger!

T. Lacibácsi

Nagyon sűrű a mezőny. Ahhoz, hogy meg tartsuk ezt az évek óta várt helyezésünket, a hazai meccseket hozni kell. Remélem, a csapat nem kényelmeskedik el, csak mert bajnokok már nem lehetünk, és ki sem eshetünk, mert a nézőknek a győzelem számít. Harcolni kell az utolsó lőszerig. Hajrá  ESE!