Beharangozó
Írta: 666 - Dátum: 2024.05.10 05:51

Grósz Ákos

Sényő ellen, szinte a kötelező győzelem terhe alatt lépünk pályára, sajnos a múltheti rangadó nem sikerült, a játék, lehet a helyosztó terhe miatt, döcögött, annyit üzennek csak a játékosoknak, hogy játszanak felszabadultan és önbizalommal és az adandó kontrákat vigyék végig, ne biztonsági játékot játszanak, és akkor biztos lesz a siker. Tippem: 0-2

Sashalmi Árpád

Anyák napján nem sikerült örömet szerezni, ez sajnos elég karcsú teljesítmény volt. Első kapura lövés a 80. percben.... Hát ettől jóval több kell. Nem lesz könnyű dolgunk Sényőn, a legaggasztóbb Juhász Geri eltiltása. Bízom benne hogy - feltehetően - Hege megoldja. Győzni kell, ha a középmezőny elején akarunk végezni.

Csanádi Péter

Lehet, hogy furcsának tűnik, de szerintem az egyik legnehezebb tavaszi meccsnek nézünk elébe. Nem csak azért, mert a házigazdák a bentmaradásért küzdenek, hanem azért is, mert ott az élcsapatok is megszenvednek. Legutóbb pl. a Cigánd a 88. és a 90. percben szerzett gólokkal tudta csak megfordítani a meccset. De mondhatnám a Putnok egy héttel korábbi vendégjátékát, amikoris a 75. percig egál volt az állás. Az biztos, hogy most a végére is nagyon figyelni fognak¡ Kizárólag szervezett védekezéssel és ötletes támadójátékkal lehet esélyünk a győzelemre.

Farkas Péter

Remélem, hogy a vasárnapi meccsen Kapacináék otthon hagyják a góllövő cipőjüket. Mivel a Sényő hazai pályán fogadja az Egert, ezért egy újabb kemény összecsapásra számítok, természetesen egri győzelemmel. Nagyon kellenek a sikerek, hogy legalább az ötödik helyre kerüljünk vissza a táblázaton. Ehhez már a hátralévő három meccsen hozni kell a pontokat. Tippem egy 2:1-es győzelem.

T. Lacibácsi

Az borítékolható, hogy nem lesz sétagalopp! Nekünk amúgy sem fekszik az alsóház. Álltalában az ilyen meccsen a védekezésre összpontosít az ellenfél, mi meg kocogósan, kényelmesen elpasszolgatunk hátul. A labdabírtoklás megvan, de nem érünk vele semmit. Aztán menetrendszerűen jön a kontra. Az első perctől úgy kellene játszani, ahogy a vesztes mérkőzések utolsó negyedórájában. Az is talány számomra, hogy miért játszunk mindig jobban, amikor beállnak a cserejátékosok. A DEAC elleni mérkőzés is bizonyította, hogy amíg hátul untatták a nézőket és megszerezte a vezetést a vendégcsapat, majd emberhátrányba kerültünk, jöttek a cserék taktikát váltottunk és majdnem ledolgoztuk a két gólos hátrányt. Na, valahogy így kellene játszani az első perctől és nem a kapusig visszapasszolgatni a saját szögletünket. Bízom a győzelemben, és remélem, akik a nyáron maradni szeretnének, azok odateszik magukat. Tippem: 1:2