Menü

¤ Telepítési, crackelési útmutató 

¤ WinRAR letöltése

¤ Vendégkönyv & Segítségkérés

Linkek

¤ Zsikla Autós- és motoros iskola

oldallogo

Üdvözlök mindenkit a KRESZ Egyéni Gyakorló program v2.81-es honlapján!

A program letöltése:

Gyakorló Program Letöltés

Fájl méret: 35MB|Verzió: 2.81|Kép|

Kategóriák:

A, B, C, D, D1, BE, CE, M, T

Letöltés

A program 2004-ben készült, de ez ne tévesszen meg senkit, mert a frissítések számítanak. Tehát jelenleg ez a legújabb verzió.

A kitömörítéshez szükséges program: WinRAR

WinRAR telepítése egyszerű, csak kövessük a telepítő lépését.

Kitömörítés után javasolt elolvasni az OLVASS EL!.txt-t.

Teljes verzió, érvényessége korlátlan, nem csak egy évig érvényes hanem örökké. NINCS aktivációs kód, tehát NEM kell SMS hozzá. Telepítéssel kapcsolatban bővebb információ a Telepítési, crackelési útmutató-ban.

Gépigény: Op. Rendszer: Win98, Win2000, WinXP. WinVista és Win7 esetén a crackes oldal legalját olvassa el mindenki; Hardver: Processzor: P-II 400 MHz; Memória: 64 MB RAM; Videokártya: 32 MB (1024×768-as képernyőfelbontás) Merevlemez szabad kapacitása: 35 MB

Leírás: A KRESZ egyéni gyakorlórogram két lemeze tartalmazza a közúti járművezetők képzésének elméleti tantárgyaihoz kapcsolódó összes hivatalos tesztkérdést. Az "MABT" jelzéssel ellátott CD a leendő segédmotoroskerékpárvezetők (M), motorkerékpárvezetők (A), személygépkocsi- és kistehergépkocsivezetők (B) valamint mezőgazdasági vontató- és lassújárművezetők (T) vizsgakérdéseit tartalmazza. A "CDE" CD a kiképzendő tehergépkocsivezetők (C), buszvezetők (D) és nehéz pótkocsival közlekedő járművezetők (E) elméleti vizsgáján feltehető vizsgakérdéseket tartalmazza.

A gyakorlóprogram "vizsgatárgy-gyakorlás" vizsgaszigorú üzemmódja segítségével a tanulók már jóval az "éles" vizsga előtt kipróbálhatják magukat vizsgahelyzetben, így pontos képet alkothatnak maguknak a tanfolyamon megszerzett tudásukról. A vizsgakérdések ebben az üzemmódban, ugyanúgy mint a vizsgán, időkorlátosan követik egymást (a megoldásra kérdésenként egy perc áll rendelkezésre).

A "kérdéscsoport-gyakorlás" üzemmód lehetőséget ad a tanulóknak arra, hogy a tanfolyamon hallott anyagot átismételjék és elmélyítsék, témakörönként egybegyűjtött kérdések segítségével. A "Magyarázó mód" bejelölésével a tanuló minden kérdés után meggyőződhet róla, hogy jól válaszolt-e, és ha nem, akkor mi lett volna a helyes megoldás. Ilyenkor a program a helyes válaszhoz rövid szöveges indoklást is ad, ezzel segítve a kérdéshez tartozó szabály vagy tudnivaló megértését

A gyakorlóprogram minden próbavizsga vagy kérdéscsoport-gyakorlás után számszerű képet ad a helyesen vagy helytelenül, ill. megoldás nélkül hagyott kérdések számáról. A próbavizsgánál közli azt is a tanulóval, hogy a hivatalos vizsgán ezzel az eredménnyel megfelelne-e vagy nem. A nem megoldott vagy rosszul megoldott kérdések számára kattintva itt megtekinthető az is, hogy mi volt a hiba, és mi lett volna a helyes megoldás.

A gyakorlóprogram naplózza a próbavizsgákat és a kérdéscsoport-gyakorlásokat, azaz rögzíti ezek idejét és eredményét. Az eredménylapok később is bármikor megtekinthetők, így a tanuló vagy az oktató bármikor visszakeresheti, hogy mely kérdéscsoportokban van még szükség ismétlésre, gyakorlásra.