pinába sunába cunába nunába punciba cunciba nuniba pincibe vaginába hüvelybe élvez beleélvez ejakuál ejakulál inszemináció kopuláció megtermékenyít magömlés ondót spriccel fecskendez merev felálló pénisz hímvessző fasz bráner broki merevedés erekció művagina fleshlight szilikon műpina műpunci maszturbál reiszol kiveri beleveri

 

FIGYELEM!


HA MÉG NEM MÚLTÁL EL 18 ÉVES

VAGY ZAVAR A  FÉRFI ÉS NŐI NEMI SZERVEK,

A MASZTURBÁLÁS, EJAKUÁLÁS, KÖZÖSÜLÉS, MEGTERMÉKENYÍTÉS LÁTVÁNYA,


AZONNAL CSUKD BE EZT AZ ABLAKOT!!!

 


Magömlés, avagy a férfi legnagyobb öröme

Természetes körülmények között a férfi orgazmusa akkor következik be ha merev párzószervével sikerül mélyen behatolnia egy nő szülőcsatornájába (vaginájába) és az ivarsejteket tartalmazó ondóváladékot éppen belelövelli, megtermékenyítve ezzel a petesejtet. A férfiakon gyakran eluralkodó, heves szexuális vágy és a sikeres párosodás (közösülés) közben tapasztalt intenzív gyönyörérzés a fajfenntartás és a szaporodás célját szolgálja, ezért érez szinte minden férfi erős, ösztönös késztetést arra, hogy gyakran megmerevedő, duzzadtan bizsergő hímvesszőjével minél több nő vaginájába fecskendezze be folyamatosan, nagy mennyiségben termelődő nemi váladékát, amit kénytelen rendszeresen kiüríteni. A férfiak orgazmusának jóval szembetűnőbb, látványosabb külső jelei vannak mint a Hölgyeknél, az alábbiakban részletesen áttekintjük ezt a folyamatot.

 

A hímvessző működése

A férfi orgazmusának alapvető feltétele a merevedés (erekció), ilyenkor az egyébként petyhüdten lógó hímvesszője megduzzad, megmerevedik és feláll a beletóduló vértől, ernyedt állapotban ugyanis nem lenne képes arra hogy behatoljon a vaginába:

A hímvesszőnek ezt a gyors, átmeneti növekedését az teszi lehetővé, hogy mind a test, mind pedig a makk szöveteit szivacsszerű képződmény alkotja. Nemi izgalom vagy mechanikus ingerlés következtében a péniszbe futó artériák kitágulnak, míg az elvezető vénák összeszűkülnek és egészen a magömlésig zárva tartanak, a beáramló vértől a szivacsos szövet megduzzad és megkeményedik. A merevedés a férfi szexuális izgalmi állapotának csalhatatlan, jól látható külső jele:

A pénisz külső végén a laza bőr redőt képez, ez az un. fityma. Lankadt állapotban a fityma rendszerint befedi és védi a pénisz csúcsát, a makkot. Az erekció során azonban a duzzadt, rendkívül érzékeny makk előbújik a fityma alól és így könnyen ingerelhetővé válik.

A makk rendszerint vastagabb, mint a pénisztest, tulajdonképpen annak meghosszabbodása, s a végén található a húgycső külső nyílása. Feladata hogy közösülés közben érzékelje ha a hímvessző a megtermékenyítéshez szükséges mélységben (a méhszájig) behatolt a vaginába, s ekkor beindítsa az ejakulációs reflexet, vagyis az ondó befecskendezését. Ezért a makk felszíne számtalan idegvégződéssel ellátott s így érintésre nagyon érzékeny, különösen a peremén. Férfiaknál ez a szexuális örömszerzés legfontosabb területe, funkcióját tekintve megegyezik a nők csiklójával:

A pénisz átlagos hossza felnőtt férfinél ernyedten kb. 7 és 10 cm között, merev állapotban pedig 13 és 18 cm között van:

Szexuális izgalmi állapotban a férfi heves, kínzó vágyat érez arra hogy felágaskodó hímvesszőjét bedugja egy Hölgy hüvelyébe (vagy esetleg más testnyílásába) és csípőjével ösztönös párzó (frikciós) mozgást végezve minél mélyebben behatoljon, majd felgyülemlett ondóját kiürítse - ezt nevezzük közösülésnek. Egyes megfigyelések szerint az erekció a vaginában tovább fokozódik és itt éri el maximumát, vagyis a hímvessző közösülés közben még jobban megduzzad, miközben a férfi izgalmi állapota is a tetőfokára hág. Ennek oka hogy a hüvelyizomzat kellemesen szorítja a ki-be csúszkáló hímvesszőt, a hüvelyfal redőzete pedig finoman dörzsöli és masszírozza a férfi duzzadt, érzékeny makkját és szerepet játszik a hüvelyváladék biokémiai összetétele is. A közösülést megelőző izgalmi állapot a behatoláshoz szükséges mértékű merevedést hozza létre:

A kis képekre kattintva rövid szemléltető videókat láthatsz!
A videók mp4 formátumra konvertálása befejeződött, bármilyen html5 kompatibilis böngészővel megtekinthetők.
Az Adobe Flash megszűnéséből adódó átmeneti kellemetlenségekért minden kedves látogatónk elnézését kérjük!

.. .

. . .

Bár a nemi izgalom elsősorban egy sürgető testi szükséglet kissé kényelmetlen megnyilvánulása, ugyanakkor kellemes, szinte eufórikus állapot is a férfi számára. Hímvesszője a beletóduló vértől jelentősen megnő és megmerevedik (ilyenkor a szó szoros értelmében úgy érzi hogy nagyon "tele van" neki), duzzadó makkján az érzékeny bőr kéjesen feszül, teste és lelke a szexuális vágy tüzében ég:

Az erekciót kiválthatják közvetlen szexuális ingerek mint a meztelen női test és a nemi szervek látványa, érintése és illata, a hímvessző simogatása, de előidézheti fantáziálás, álmodozás is ezekről a dolgokról. Közösülés előtt a leghatásosabb előjáték a csókolózás, mert ettől a férfinek megmerevedik a hímvesszője, hölgypartnerének pedig benedvesedik a vaginája, így együtt hangolódnak rá a közelgő nemi aktusra:

Mégtöbb fotó meztelenül csókolózó párokról ;) >>>

Kielégületlen férfiaknál gyors merevedést idéz elő az is ha fotón vagy videón látják más emberek közösülését:

.

Éjszakai, reggeli és spontán merevedések

A legtöbb férfi már egész fiatal korától kénytelen megbarátkozni azzal a (sokszor meglehetősen kínos) helyzettel, hogy reggelenként hatalmasra duzzadt, mereven lüktető fütyivel ébred fel, amit igen nehezen tud csak lecsillapítani. Ezt sokan szégyenletes dolognak tartják és - tévesen - az alvás közben lassan kialakuló vizelési ingerrel magyarázzák, bár valójában a reggeli merevedés egy intenzív szexuális izgalmi állapot ami eléggé megnehezíti, sőt makacs esetben akár meg is hiúsíthatja az első pisilést. A nemi érés során ezek az erekciók egyre hevesebbé, "követelőzőbbé" válnak és a nemi életet nem élő, így a rendszeres szexuális kielégülést nélkülöző fiatal férfiaknál sokszor az elviselhetetlenségig fokozódnak. Lehetséges, hogy ezek az erekciók az elfojtott fajfenntartási ösztön felszínre törésének következményei, s azért ébred a legtöbb férfi "csőre töltve", vagyis teljes szexuális izgalmi állapotban, a megtermékenyítésre azonnal készen álló hímvesszővel hogy frissen, kipihenten ébredve első dolga a közösülés, vagyis az utódok nemzése legyen. (Sokan úgy írják le az ébredés pillanatát mintha egy izgalmas szexuális aktusból zökkennének ki, s kéne azt abbahagyniuk pont a legélvezetesebb pillanatokban, ezért heves erekciójukat ejakuláció nélkül gyakorlatilag képtelenek lecsillapítani.) Mivel az éjszakai alvás ideje alatt általában a húgyhólyag is teljesen megtelik, ébredéskor sok magányos férfi találja magát abban a kellemetlen "patthelyzetben" hogy erős vizelési ingert érez, görcsösen ágaskodó hímvesszőjével azonban nem képes a vizelet kiürítésére:

.

 

A serdülőkor kezdetétől a férfiak hímvesszője mintha önállósítaná magát és bármiféle szexuális inger nélkül, magától is rendszeresen megmerevedik és feláll. Ezt a jelenséget nevezzük spontán erekciónak és fontos hangsúlyozni hogy teljesen normális dolog, nem kell szégyenkezni miatta. Ebben a korban sok férfinél már az alsóruházat levétele, a meztelenre vetkőzés is azonnali, kontrollálhatatlan erekciót idéz elő, ami kellemetlen, félreérthető helyzetek forrása is lehet például orvosi vizsgálaton, vagy közös öltözőben, zuhanyzóban:

 

. . .

Kevéssé közismert tény hogy egy átlagos felnőtt férfinek alvás közben, éjszakánként 4-5-ször van erekciója, jellemzően az alvás REM (gyors szemmozgásos) fázisában amit erős álom-tevékenység és agyi aktivitás jellemez, de a kutatások szerint fiatal, a rendszeres szexuális kielégülést nélkülöző férfiaknál nem ritka egyetlen éjszaka alatt a 20-25 merevedés sem, amit gyakran kísér spontán magömlés.

Az alábbi videón egy meztelenül alvó férfi látható, akinek spontán erekciója és ejakulációja jól megfigyehető. Csípőjének önkéntelen, ritmikus mozgásából nem nehéz kikövetkeztetni hogy vajon miről álmodik ;)

.

 

Bár a spontán merevedés jelenségének pontos magyarázata még nem ismert, tény hogy ennek az éjszakai "tornáztatásnak" köszönhetően a hímvessző szinte új életre kel, felfrissül, a medence környéki erek kitágulnak és nagy mennyiségű, oxigéndús friss vért juttatnak a hímtagba. Mivel az alvás pont a REM-fázisban a legfelületesebb és jellemzően ebben a szakaszban szoktunk felébredni, nem meglepő hogy a legtöbb férfi görcsösen ágaskodó hímvesszővel ébred reggelenként, ami arról is tanúskodik, hogy az erekciós pályák és a párzószerv kitűnően működnek.

. . . .

... .

Elterjedt tévhit hogy "a fiúk kukija azért áll fel alvás közben hogy ne tudjanak bepisilni", ami azonban feltételezné hogy a férfiak hímvesszője az elalvástól az ébredés pillanatáig végig merev állapotban marad. Ezt azonban nem támasztották alá azok a tudományos kutatások, melyek során alvó férfiak nemi szervéről készítettek videofelvételt, amit felgyorsítva elemeztek. Ezeken ugyanis jól megfigyelhető hogy az éjszaka folyamán a hímvessző többször is teljesen lelankad:

. .

A gyakori éjszakai és reggeli merevedések lehetséges okai között szokták még említeni, hogy a nemi mirigyek által folyamatosan termelt nedvek az ondóhólyagban gyűlnek össze ami egy idő után megtelik és feszülni kezd, ilyenkor a hímvessző merevedése jezi hogy ideje kiüríteni a felgyülemlett váladékot - mintegy emlékeztetve ezzel a férfit evolúciós feladatára. Egy másik elmélet szerint tulajdonképpen az tekinthető a férfi normális alaphelyzetének ha erekciója van (amit igazol, hogy - főleg fiatal korban - nyugodt, ellazult lelkiállapotba kerülve sok férfinek feláll a hímvesszője), vagyis az éjszakai merevedés az alvás közbeni mély relaxáció természetes velejárója:

. . . .

. .

Nudista strandokon időnként megfigyelhető egy-egy napozás közben óvatlanul elszúnyókáló férfi spontán merevedése...:

...aki - miközben az igazak álmát alussza - mit sem sejt arról hogy szemérmetlenül duzzadó, vágytól pulzáló kéjszervének öntudatlan közszemlére tételével kaján mosolyt csalogat egy-egy arra járó Hölgy arcára:

Amikor kínos lehet ha feláll, avagy erekció a nudista strandon >>>

 

Egészséges, fiatal férfiaknál a kőkemény erekció néhány másodperc alatt létrejöhet, különösen azoknál akik nem élnek rendszeres nemi életet és ezért szexuálisan kielégületlenek, kiéhezettek:

.

Idősebb vagy kevésbé jó egészségi állapotban lévő férfiak hímvesszője viszont sokszor már hosszabb idő alatt sem tud teljesen megmerevedni:

.

A fitymaszűkület

Fitymaszűkületről akkor beszélünk, ha a makkot védő előbőr nyílása olyan szűk hogy a fityma egyáltalán nem, vagy csak részlegesen húzható hátra:

. .

Normális esetben a makk könnyedén előbújik a fityma alól miközben a hímvessző megmerevedik:

.. . .

A szűk fityma nagyon zavaró lehet a nemi élet során, mivel normális esetben közösülés közben az előbőr előre-hátra csúszkál a makkon, lehetővé téve hogy a makk érzékeny bőre a hüvelyfalhoz dörzsölődjön, sőt maga is részt vesz a makk ingerlésében ami az alábbi animáción is megfigyelhető:

.

Súlyos fitymaszűkület esetén előfordul hogy a makk még a hímvessző teljesen merev állapotában sem tud előbújni a fityma alól. Ez azért okoz gondot, mert egyrészt fájdalmas erekciót eredményez és lehetetlenné teszi a normális szexuális életet, másrészt akadályozza a makk tisztán tartását, ami akár súlyos gyulladás kialakulásához vezethet:


Elhelyeztünk néhány szavazót, melyekkel anonim módon szeretnénk betekintést nyerni az oldal látogatóinak szexuális preferenciáiba, szokásaiba. Szavazz Te is hogy láthasd az eredményt és hogy a szavazatoddal pontosabbá, szélesebb körűvé tedd a kutatást!

Az első kérdésünkre csak Hölgyek válaszát várjuk:

Te mivel szoktál maszturbálni? (Hölgyek!)
A kezemmel
Párnához dörgölöm a nemi szervem
Egyszerü müpénisszel
Vibratoros, csiklóizgatós müpénisszel
Vibratoros csiklóizgatóval
Léghullámos csiklóizgatóval
G-pont és csiklóizgató vibrátorral
Szexbabával / torzóval / matraccal
Egyéb kreatív módszerrel (például elektromos fogkefével)
Created with QuizMaker
A merevedési zavar

A merevedési zavar - erektilis diszfunkció - az az állapot, melyben a férfi képtelen a kielégítő szexuális tevékenységhez szükséges erekció létrehozására, illetve fenntartására. A 40 év fölötti férfiak 52%-nak életét keseríti meg valamilyen szintű (enyhe, közepes vagy súlyos) erekciós probléma. A merevedési zavar egyéb szervi megbetegedés (szívbetegség, cukorbetegség stb.) első jele is lehet, sokszor hormonhiánnyal jár együtt, máskor a hajszolt életmódból, a párkapcsolati problémákból adódóan pszichés eredetű. Az alábbi videókon megfigyelhető hogy a hímvessző még mechanikus ingerlés hatására sem merevedik meg olyan mértékben ami a közösülés sikeres végrehajtásához szükséges lenne:

..

A merevedési zavarok kezelésére ma már kiváló gyógyszerek állnak rendelkezésre, ezek a hímvessző ereinek kitágításával segítik elő a megfelelő minőségű erekció kialakulását. Mellékhatásként azonban előfordulhat hogy a hímvessző akár többszöri orgazmus után sem lankad le, sőt bármiféle ingerlés nélkül is rendszeresen, újra meg újra feláll. Ez több okból is nagyon kellemetlen lehet: merev hímvesszővel gyakorlatilag lehetetlen a vizeletürítés; mivel az érzékeny makk nem tud rendesen visszahúzódni a fityma alá ezért fokozottan ki van téve különböző mechanikai sérüléseknek; állandó erekciója miatt a férfi az utcára sem tud kilépni, stb. Ha ez a probléma néhány órán belül nem rendeződik magától akkor nem marad más hátra mint ruhátlan altesttel várni az orvosi segítséget:

Egy nemrégiben nyilvánosságra hozott kutatás eredményei azt mutatják hogy igen szoros kapcsolat van a pénisz és a szív egészségi állapota között, mely a két szerv izomzata és érhálózata közötti hasonlóságnak köszönhető. Statisztikailag bizonyított hogy az a férfi aki merevedési zavarokkal küzd hamarosan számíthat egy szívrohamra, ezért nagyon fontos lenne hogy az erekciós problémák megjelenésekor a pácienst azonnal egy teljes körű kardiológiai kivizsgálásnak is alávessék. Ha viszont egy férfi párzószerve kifogástalanul működik az biztos jele annak, hogy az illető szíve egészséges. Az alábbi videón jól megfigyelhető ahogy a hímvessző a szívvel együtt lüktetve merevedik meg és a teljes erekció állapotában is a szívverés ritmusára "rezeg" tovább:

Orgazmus és magömlés

Izgalmi állapotban a hímvessző hosszú, merev csővé duzzad, így ugyanis képessé válik arra hogy - hatalmas fecskendőként - mélyen behatoljon a nő szülőcsatornájába és az ondót (a spermiumokat szállító prosztataváladékot) a méhszájig lövellve megtermékenyítse a petesejtet. A duzzadó makkon a bőr megfeszül és rendkívül érzékennyé válik, amit a rugalmas hüvelyfal nedves, forró szorítása, redőzetének finom dörzsölése intenzíven és kellemesen ingerel. Mindez igen nagy élvezetet okoz a férfinak és hamarosan beindítja az ejakulációs reflexet, ekkor - extatikus gyönyörérzés kíséretében - az ondó először pulzálva, erős sugárban spriccel, majd hosszan, bőségesen ömlik a férfi húgycsövéből a Hölgy vaginájába:

Éhes makkal disznókat álmodsz?
Talán meglepő de fiatal, kielégítetlen férfiaknál az orgazmus ingerlés nélkül is bekövetkezhet, ebben korban az éjszakai merevedés gyakran végződik spontán magömléssel. Tudtukon kívül azok a fiatal férfiak is rendszeresen ejakuálnak akiknek nincs szexuális partnerük és önkielégítést sem végeznek, szervezetük ugyanis kénytelen valahogy gondoskodni a folyamatosan, nagy mennyiségben termelődő ondóváladék kiürítéséről. Ezért nekik jellemzően alvás közben, erotikus álmok hatására van magömlésük, de ebből általában semmit sem vesznek észre, legfeljebb reggel csodálkoznak ha nedves és foltos az ágynemű:

. . . .

Az orgazmus kezdetét a néhány másodperces elkerülhetetlenségi szakasz jelzi. Innentől a férfi már képtelen visszatartani magömlését - a gyönyörré fokozódó kéjérzettől szinte eszméletét veszti - és az ejakuáció reflexfolyamata további ingerlés nélkül is végigfut. Az ondóhólyag összehúzódik, felgyülemlett tartalmát a húgycsőbe préseli, a gátizomzat önkéntelen, ritmikus pumpálásba kezd és az ondó a lüktető hímvesszőn át kiürül:

. ..

Közösülés, a férfi leghőbb vágya és fontos testi-lelki szükséglete

Optimális esetben a férfi orgazmusa akkor következik be mikor merev hímvesszője egy Hölgy vaginájában van. Ha ondóját a hüvelybe fecskendezheti az a férfi számára a legcsodálatosabb érzés - maga a mennyország - ilyenkor semmi máshoz nem hasonlítható gyönyört és megkönnyebbülést él át:

. . .

. . .

. . .

Mikor hatalmasra duzzadt párzószerve lüktetve lövell a nedves és forró vagina bársonyosan gyengéd szorításában viszonylag kevés férfi gondolkodik el azon, hogy ilyenkor tulajdonképpen az élet továbbadásának szent és örök rítuáléját gyakorolja, s az ágyékát kéjesen feszítő, bódító gyönyör jutalom az anyatermészettől legfőbb biológiai feladatának sikeres teljesítéséért. Lelkét néhány pillanatra mennyei harmónia és béke tölti el - a védtelenül kitáruló, varázslatos és ellenállhatatlan női nemi szerv totális birtoklásának, csordultig töltésének magasztos áhítata:

. . . .

Kevéssé köztudott hogy az orgazmus szó eredeti jelentése „kis halál" (a franciák a mai napig használják a „la petite mort" kifejezést), Sigmund Freud pedig egyik alapvető elméletében foglalkozik az orgazmus és a halálélmény közötti hasonlóság kifejtésével. Valójában sokkal találóbb lenne "kis újjászületésnek" nevezni, hiszen a testet és lelket egyaránt gyönyörködteti, felüdíti, megfiatalítja e csodás érzés melynek során kedélyjavító, gyógyító hormonok özöne szabadul fel. S talán azért, mert még a legerősebb férfiember is az Anya mellbimbóján öntudatlanul csüngő, magatehetetlen és kiszolgáltatott csecsemőhöz hasonlóan kapaszkodik az ösztönkielégülését biztosító női testbe mikor Hölgypartnere vaginájába ejakuál:

. .

Az első szexuális egyesülés minden férfi számára felkavaró, katartikus élmény. Mikor a végtelennek tűnő, meddő vágyakozás által meggyötört, már-már szétrobbanni készülő hímvesszőjét - életében először - végre bedughatja egy Hölgy hüvelyébe, az első pillanatban villámcsapásként éri és szinte sokkolja a leírhatatlan kéj, amint duzzadt makkja a nedves vagina finom redőzetéhez dörzsölődik. Majd az oly régóta áhított beteljesülés első hullámából felocsúdva - s tudatára ébredve annak, hogy sokáig elfojtott, tomboló nemi vágyát végre szabadjára engedheti - teljesen megrészegül a csodálatos érzéstől, ahogy a nedves és bársonyos vagina illatos balzsamával hűsíti, buja ölelésével csillapítja görcsösen ágaskodó, fájdalmasan izzó férfiasságát. Csípőjével ösztönös, ritmusos mozgásba kezd, s közben merev, hosszú fullánkját újra és újra, egyre mélyebbre döfi partnere odaadón kitárt párzószervébe. Végül a korábban sosem tapasztalt gyönyör tetőfokára érve, kábult önkívületben élvezi ahogy hatalmasra duzzadó, lüktető fütyköséből szilaj gejzírként tör ki és visszatarthatatlanul ömlik az irdatlan mennyiségű ondó kedvese ölének legtitkosabb zugába:
Te melyik korosztályhoz tartozol?
20 év alatt
20 - 30 év között
30 - 40 év között
40 - 50 év között
50 - 60 év között
60 - 70 év között
70 év fölött
Created with PollMaker

 

Ha egy jegyespár komolyan veszik a házasság előtti szex tilalmát, akkor az esküvő utáni nász számukra olyan mint szomjazónak a rég áhított oázis. Nem csoda, ha az első éjszakájukat véget nem érő, szenvedélyes közösüléssel töltik, melynek során a boldog férj szinte kifogyhatatlanul lövellő spermája - odaadó hitvesének bőséges kéjváladékával keveredve - habosan bugyogó forrásként ömlik a szüzességét épp elveszítő vaginából a tiszta lepedőre:

Sőt megesik, hogy az esküvő napján az ifjú férj már olyannyira nem tud uralkodni magán hogy képtelen kivárni az éjszakát, és a szertartás után azonnal - az ünneplő násznéptől kissé félrevonulva - minden lehetséges pózban, egymás után többször is magáévá teszi menyasszonyi díszben pompázó aráját, míg régóta elfojtott, kínzó szexuális vágyai teljesen ki nem elégülnek:

Egy ókori legenda szerint az istenek úgy akartak gondoskodni arról hogy az emberek ne feledkezzenek meg az utódok nemzéséről, hogy a nő ágyékából kitéptek egy darabot és odaragasztották azt a férfi lábai közé. Ez a kis húscafat azóta - hordozójának akaratától függetlenül, sőt sokszor annak ellenére - rendszeresen, igen kellemetlen módon "kardoskodik" azért, hogy visszatérhessen oda ahonnan egykor oly durván kiszakították, mivel csak ott érzi magát békében és biztonságban, hisz valójában oda tartozik. Ezért érez ifjú éveiben minden férfi oly gyakori késztetést, gyötrő vágyat arra, hogy görcsösen ágaskodó, duzzadtan nedvedző, fájdalmasan érzékeny fütyijét bedughassa a hűsítő balzsamával hívogató, hússzínű sebként tátongó női kéjnyílásba:

. . . .

Fiatal, szexuális téren még tapasztalatlan, tájékozatlan Hölgyek körében a nemi élettel kapcsolatos ellenérzések és gátlások gyakori forrása az a tévhit hogy közösülés közben a férfiak "belepisilnek" a vaginába, pedig valójában ez teljesen lehetetlen mert a hímvessző merevedése során a húgycsőben egy szelephez hasonló mechanizmus elzárja a vizelet útját. Úgy is mondhatnánk hogy a férfi nemi szerve ilyenkor átkapcsol "párzó-megtermékenyítő" üzemmódba, és kizárólag ondó ürítésére képes:

. . .

Tapasztaltabb Hölgyek jól tudják hogy a fiatal, szexuális téren kezdő, vagy régóta kielégületlen férfaknál gyakran előfordul, hogy közösülés közben - a túlzottan heves párzó mozgásoknak köszönhetően - a hímvessző "kiugrik" a vaginából, ami mindkét fél számára kellemetlen lehet, sőt akár súlyos következményekkel is járhat. Ilyenkor előfordul hogy a férfi - bár akaratlanul, de mégis durván, nagy erővel - beledöfi hatalmasra duzzadt párzószervét a Hölgy ánuszába, amivel igen nagy fájdalmat és a záróizom repedését, maradandó sérülését okozhatja. A merev hímvessző pedig akár el is törhet a hirtelen fellépő, szélsőséges mechanikai hatásoktól:

. .

Ezért célszerű, ha az első néhány közösülés alkalmával a Hölgy kézzel vezeti be és - szükség esetén - bent is tartja partnere hímvesszőjét a vaginájában. Ezzel ráadásul a férfi kéjérzetét is nagymértékben fokozza és megkönnyíti számára hogy eljusson az orgaznusig:

.

Minél régebben közösült utoljára a férfi, szexuális vágyai annál hevesebbé és sürgetőbbé válnak, és mikor végre lehetősége nyílik arra hogy merev hímvesszőjével behatoljon egy Hölgy hüvelyébe, általában nagyon rövid idő alatt eljut az orgazmusig. Ilyenkor a szokásosnál jóval hosszabb és kéjesebb is a magömlése, mert a legutóbbi kopulálás óta eltelt idővel arányosan egyre nagyobb lesz a felgyülemlett ondó mennyisége, ami nagymértékben fokozza a kilövellés intenzitását, időtartamát és a közben tapasztalt gyönyörérzést. Érdekes módon ugyanez a jelenség a rendszeres nemi életet élő férfiaknál is megfigyelhető a "tavaszi zsongás" idején, illetve új szexuális parnerrel történő első néhány közösülés alkalmával:

. .. .

Az alábbi videókon jól megfigyelhető hogy orgazmus közben a férfi ösztönösen úgy mozgatja csípőjét hogy hímvesszője mindig akkor hatoljon be a legmélyebben a vaginába amikor az ondó kilövell belőle. Ennek oka hogy a férfi élvezetét és kielégülését nagy mértékben fokozza ha ejakuálás közben érzi hogy makkja a méhszájhoz dörzsölődik, evolúciós magyarázata pedig hogy így sokkal nagyobb az esély a sikeres megtermékenyítésre:

. . .

. . .

Hasonlóan nagy az esély a teherbe esésre ha a közösülés hátulról (kutyapózban) történik, ugyanis a férfi így fér hozzá a legjobban Hölgypartnere párzószervéhez, a befecskendezett ondó pedig azonnal lecsorog a hüvely legmélyébe és a méhszájnál gyűlik össze:

. . . .

 

A méret a lényeg?
A férfiak többsége általában elégedetlen a hímvesszője méretével, amit mi sem bizonyít jobban minthogy napjainkra hatalmas üzletté vált a különböző - többnyire teljesen hatástalan - pénisznövelő krémek, kapszulák és egyéb "csodaszerek" árusítása. Pedig a Hölgyek szemszögéből nézve nem elsősorban a méret a lényeg, számukra sokkal fontosabb a gyengéd előjáték és a csikló megfelelő ingerlése. Evolúciós szempontból viszont feltétlenül előnyt élvez az a férfi akinek az átlagosnál hosszabb a hímvesszője, mert nagyobb az esélye arra hogy ondóját a megtermékenyítéshez szükséges mélységben tudja a vaginába befecskendezni:

. . .

Sok Hölgy higiéniai okokból nem kedveli ha partnere mélyen beleejakuál a vaginájába, a férfi azonban - ondójának kiürítése közben - önkéntelenül törekszik arra hogy spriccelő párzószervével a lehető legmélyebben behatoljon, s magját minél közelebb juttassa a petesejthez. Erre a problémára megoldást jelenthet a lovagló pozíció, mert ebben a helyzetben a Hölgy szabályozza a behatolás mélységét és csípője emelésével megakadályozhatja hogy a férfi túl mélyen bedugja hímvesszőjét mikor az ondó kilövell:

. . .

Ondóval a depresszió ellen?
Azok a Hölgyek akik megengedik partnerüknek hogy az közvetlenül a vaginába lövellje ondóját, kevésbé hajlamosak a depresszióra - állítják a New York University kutatói. Egy újonnan közölt kutatási eredmény szerint ugyanis az ondóban található hormonok és más kémiai anyagok a női véráramba kerülve antidepresszánsként viselkedhetnek. Az ondó "hangulatjavító" anyagai az elmélet szerint a hüvely falán keresztül szívódnak fel. Az egyetem pszichológusai 300 Hölgy szexuális aktivitását és hangulatváltozásait vizsgálták. Az eredmény szerint jelentősen kisebb volt a depresszióra való hajlam azoknál a Hölgyeknél, akiknek partnere nem használt óvszert és kéjnedvét rendszeresen a hüvelybe fecskendezte- azokhoz képest, akik ezt nem engedték meg partnerüknek, illetve azoknál is, akik nem éltek rendszeres nemi életet. Ugyanakkor kiderült, hogy az óvszer nélkül közösülő Hölgyek hosszabban tartó depresszióba esnek, ha abbahagyják a szexet.

. . .

Hasonló eredményt hozott egy, a Nyugat-Skóciai Egyetemen elvégzett kutatás, mely szerint az óvszer nélküli közösülés jelentős mértékben javítja a férfiak és nők lelkiállapotát. Megfordítva: az óvszeres szex rosszabb mentális egészséggel társul. A többszáz férfi és nő segítségével elvégzett vizsgálat kimutatta hogy hogy a védekezés nélküli szexet gyakorlók - azon kívül hogy sokkal élvezetesebbnek és kielégítőbbnek tartották szexuális életüket - jobban kezelték a stresszhelyzeteket, könnyebben oldották meg a problémákat, és mentális egészségi állapotuk minden tekintetben jobb volt mint az óvszert használó tesztalanyoké:

. . .

És távolról sem ez az egyetlen pszichés, "tudatmódosító" hatás, amit a szexxel kapcsolatban megfigyelhetünk. Mivel férfiaknál a tesztoszteron szabályozza a szexuális vágyat s ugyanez a hormon felelős az agresszív magatartásért is - vagyis a magas tesztoszteron-szint az ellenkező nemű partnerrel közösülésre, az azonos nemű "konkurrenciával" szemben pedig támadó, erőszakos viselkedésre ösztönöz (gondoljunk csak a természetben a szarvasbőgés jelenségére) - a nemek szigorú szétválasztásával, a normális szexuális kielégülés ellehetetlenítésével a férfiak rendkívül agresszívvé tehetők és ebben a lelkiállapotban szinte bármire fanatizálhatók. Nehéz nem észrevenni hogy a történelem során mennyi pusztító háborút, szenvedést és halált okozott a férfiak nagy tömegeinek szexuális kielégületlensége, frusztrációja, s mennyivel békésebb és boldogabb élet várna az emberiségre ha az erősebbik nem tagjai harc helyett "phallos"-ukat inkább a hüvelyben pihentetnék, s "fegyverük" csak a tokjában sülne el:

. . .

...és vajon mi fejezhetné ki szebben a Föld népeinek megbékélését és barátságát mint az egymástól földrajzilag távol eső, különböző kultúrából származó férfiak és nők önfeledt, gyönyörteljes közösülése?

 

.

 

A legősibb fogamzásgátló módszer a megszakított közösülés, ami rendkívül nagy önfegyelmet kíván a férfitől hiszen pont a legkéjesebb pillanatban kell kihúznia merev párzószervét a vaginából, (sőt arra is ügyelnie kell hogy ne ejakuáljon a hüvelybemenetre) mert ha nem sikerül időben kihúznia hímvesszőjét és az még a vaginában spriccelni kezd akkor szinte biztos hogy a Hölgy teherbe esik.

. .

Ráadásul a hímvesszőből (szexuális izgalmi állapotban) már jóval a férfi orgazmusa előtt spermiumokat tartalmazó "előváladék" szokott csöpögni:

.

A nemkívánt terhesség elkerülhető anális közösüléssel is, ilyenkor a férfi hímvesszőjét a vagina helyett a Hölgy ánuszába dugja. Sok férfi ezt élvezetesebbnek is tartja, mert a szűk záróizom erősebben stimulálja a makkját, a Hölgyek számára viszont fájdalmas lehet és sérülést okozhat. Arra sem árt vigyázni hogy aktus után az ondó ne folyhasson vissza a hüvelybe. Egyes társadalmakban házasságkötés előtt (vallási előírások miatt) a lányok csak análisan közösülhetnek hogy megóvják féltve őrzött szüzességüket:

. . .

. . .

. . .

Bár a nemkívánt terhesség ellen védelmet nyújt, ne feledkezzünk meg arról hogy a nemi betegségek anális érintkezés útján is terjedhetnek. Ezért veszélyes ha több férfi óvszer nélkül egymás után közösül ugyanazzal a Hölggyel:

.

Ha viszont a közösülés célja a megtermékenyítés, akkor a párnak célszerű úgy elhelyezkednie hogy a férfi minél jobban be tudjon hatolni és hosszan, zavartalanul ejakuálva összes ondóját a vaginába fecskendezhesse. A hímvessző kihúzása után pedig a Hölgy próbálja minél tovább a hüvelyében tartani az ondót:

. .. .

Az ondó kifolyása könnyen meggátolható azzal, ha a férfi a magömlés után még sokáig bent tartja hímvesszőjét a vaginában, mintegy bedugaszolva azt. Iyenkor - a hüvely szorításának köszönhetően - a hímvessző nem lankad le, sőt (a folyamatos ingerlés miatt rendszertelenül folytatódó orgazmikus izomösszehúzódások közben) további ondót ürít. Mivel a férfi számára ez egy rendkívül kellemes és izgató állapot, valószínű hogy rövidesen késztetést érez arra hogy újra ejakuáljon, ami nagymértékben növeli a megtermékenyülés valószínűségét:

Fiatal, kielégületlen férfiaknál gyakori panasz a korai magömlés, ami azt jelenti hogy a behatolás után szinte azonnal bekövetkezik az ejakuláció. Sokan ezt betegségnek tartják pedig teljesen normális állapot - oka a túl régóta halmozódó szexuális vágy - ami a rendszeres kielégülést biztosító nemi élet hatására egy idő után magától rendeződik:

. . .

Előfordulhat olyan helyzet amikor a Hölgy siettetni szeretné partnerét az orgazmus elérésében (pl ha olyan helyen szeretkeznek ahol rajtakaphatják őket). Ilyenkor az egyik leghatásosabb praktika, ha a Hölgy közösülés közben elkezd önkielégítést végezni mégpedig oly szemérmetlen módon, hogy a férfi számára ez jól látható legyen. Mivel a legtöbb férfi erotikus vágyálmai között előkelő helyen szerepel az hogy egy önfeledten maszturbáló nő vaginájába ejakuáljon, a feltáruló látvány hatására izgalmi állapota oly mértékben fokozódik hogy - heves gyönyörérzés kíséretében - szinte azonnal lövellni kezdi kéjváladékát:

Közösülés közben a férfinek mindig tekintettel kell lennie arra hogy tulajdonképpen egy hatalmas, vastag dorongot dug partnerének érzékeny testnyílásába. Ha a Hölgy vaginája nagyon szűk akkor számára akár az ejakuáló hímvessző lüktetése is fájdalmat okozhat, ebben az esetben a férfinek ügyelnie kell arra hogy csak a legszükségesebb mértékben dugja be hímvesszőjét miközben ondóját a hüvelybe fecskendezi:

. . .

Mindez fokozottan igaz arra az esetre, ha a férfi a Hölgy rendkívül szűk és érzékeny ánuszába ejakuál:

Szerencsésnek mondhatja magát az a férfi aki a közösülés csúcspontján partnernőjével egyidőben éri el az orgazmust mert a pulzáló vaginába ejakuálni csodálatos érzés. Ilyenkor az orgasztikus mandzsetta erős, ritmikus szorításaival szinte megfeji a lüktető hímvesszőt és a forró sugárban spriccelő ondót a méhszáj irányába pumpálja:

.

Ha eltekintünk a külső nemi szervek eltérő formájától, funkciójától és figyelmünket az ánusz önkéntelen, ritmikus összehúzódásaira összpontosítjuk akkor láthatjuk hogy - bár az előidézéséhez teljesen másfajta ingerlés szükséges - a férfi és a Nő orgazmusa lényegében egy és ugyanaz jelenség:

.

Előfordul hogy egy Hölgy egészségügyi okokból (pl. szülés vagy műtét után) hosszabb ideig nem közösülhet. Párjának azonban ilyenkor sem kell lemondania a szexuális kielégülésről, hiszen egy gyengéd női kéz csodákra képes. Ráadásul sok Hölgy kifejezetten izgatónak tartja ha nézheti partnere ejakuáló hímvesszőjét:

. .

Kevésbé kedvelt módja a férfi kielégítésének mikor a Hölgy a merev hímvessző végét szájába véve a duzzadt makk nyalogatásával, lassú és érzéki szopásával juttatja el partnerét az orgazmusig. Nem teljesen világos, miért vágyik sok férfi oly nagyon arra hogy ondóját a partnernője szájába lövellje, viszont a Hölgyek többsége - érthető módon - undorral viseltetik a nemi aktus eme formája iránt:

Néhány Hölgy azonban kifejezetten szereti a friss ondó ízét és - partnere legnagyobb örömére - igyekszik az utolsó cseppig kiszívni e különös zamatú nedűt a kéjesen lüktető hímvesszőből:

Ha a férfi kettesben szeretkezik egy Hölggyel akkor általában igyekszik minél jobban elhúzni a nemi aktust, egyrészt hogy elegendő időt biztosítson partnere számára a kielégüléshez, másrészt pedig minél jobban ki akarja élvezni, hogy merev hímvesszője bent lehet a vaginában. Azonban csoportos szexuális együttlétek során - mikor több férfi egymás után közösül ugyanazzal a Hölggyel - megfigyelhető hogy a férfiak egyáltalán nem törődnek a Hölgy kielégülésével, sőt szinte versengenek, hogy melyikük tud leggyorsabban beleejakuálni a vaginájába. Biológiai szempontból logikus és érthető a sietség, hiszen minden férfi arra törekszik hogy ő termékenyítse meg a petesejtet. Ezért a későn érkezők ösztönösen próbálják "menteni a menthetőt" vagyis igyekeznek a lehető leghamarabb telefecskendezni a vaginát, hogy bőséges, erős sugárban spriccelő ondójukkal minél jobban felhigítsák, kiöblítsék a "konkurrens hímek" spermáját a Hölgy hüvelyéből. Lelki oka pedig az lehet, hogy a sorára várva minden férfi extrém módon felizgul attól hogy testközelből végig nézheti az előtte sorra kerülők közösülését és mikor végre behatolhat a hüvelybe, hatalmasra duzzadt, lüktetve ágaskodó hímvesszője szinte azonnal lövellni kezd:

Különösen igaz ez mikor a közösülés hátulról, "kutyapózban" történik mert a négykézláb térdeplő, fedetlen ánuszát kihívóan felfelé tartó Hölgy látványa a férfiak szexuális izgalmi állapotát a végletekig fokozza::

 

 

Új, egyenlőre gyógyíthatatlan, nemi úton terjedő fertőzés ütötte fel a fejét Japánban. Az eddig hatásos gyógyszereknek ellenálló betegség lefolyása és tünetei nagyon hasonlóak a gonorrhoea (közismertebb nevén tripper vagy kankó tüneteihez) valószínűleg ennek mutációja révén jött létre. Terjedését nagy mértékben elősegíti hogy a szigetország fiataljai rendkívül szabados nemi életet élnek, divattá vált a szexuális partnerek gyakori váltogatása és az óvszer nélküli közösülés. Az orvosok - akik egyenlőre tehetetlenek a fertőzés ellen - a felelősségteljes nemi élet és a védekezés fontosságát hangsúlyozzák:

A nemi betegségek által legfertőzöttebb gócpontok azokban a - nyugati szexturizmus által leginkább megcélzott - távol-keleti országokban találhatók, ahol a szegénység miatt oly nagy a verseny a jól szituált külföldi vendégekért, hogy a legtöbb prostituált akár felár nélkül is hajlandó az óvszer nélküli közösülésre. Az extrém elvárásokkal érkező, tökéletes kielégülésre vágyó (s e miatt könnyen felelőtlenné váló) kuncsaftok között pedig rendkívül népszerű ez az "extra". Nem nehéz elképzelni milyen nagy fertőzésveszélynek van kitéve s milyen sokféle betegséget terjeszthet minden kéjhölgy, akinek - munkájából adódóan, sokszor a legalapvetőbb higiéniai követelményeket sem teljesítő körülmények között - nap mint nap akár több tucat kiéhezett férfi fecskendez (jellemzően igen nagy mennyiségű) ondót a vaginájába:

 

Tetszettek ezek a videók? Akkor biztos érdekelni fog, hogy:


Punciba élvezés, vaginába ejakuálás, inszemináció, megtermékenyítés videók.
Sunákban lüktető bránerek, pinában spriccelő faszok, csak a lényeg!Partner hiányában

A legtöbb férfinél komoly frusztrációt eredményez ha nem közösülhet olyan gyakorisággal mint azt valójában igényelné. Ilyen esetben semmiképpen sem javasolható az önmegtartóztatás mert a felgyülemlett, pangó váladék sokféle betegség melegágya lehet a gyulladástól egészen a daganatokig, a szexuális vágyak elfojtása és a kielégületlenség pedig neurózist, depressziót okozhat. Mindez elkerülhető rendszeres önkielégítéssel ami egészséges és élvezetes is egyben. Legegyszerűbb módja amikor a férfi megmarkolja merev hímvesszőjét és fitymájának húzogatásával, makkjának dörzsölésével utánozza a női nemi szerv szorítását:

A kézimunkánál sokkal élvezetesebb, az igazi (vaginális) közösüléshez nagyon hasonló élményt nyújthat egy jó minőségű, szilikon művagina. Előmelegítés és síkosítás után azonnal rendelkezésre áll - naponta akár többször is - és sosem panaszkodik fejfájásra (de mosni, főzni és takarítani sem tud). Lágy, zselés alagútja - melynek belső felülete lehet sima, hullámos, bordázott, recés, dudros, vagy akár ezek kombinációja - anatómiai tervezésének köszönhetően oly tökéletes komfortot és ingerlést biztosít az izgalmi állapotban lévő hímvessző számára amely messze felülmúlja a valódi női hüvely által nyújtott kéjérzetet. Nem meglepő, hogy a legtöbb férfi már az első kipróbálásakor elképesztő, korábban sosem tapasztalt intenzitású gyönyörérzésről és szinte azonnali, visszatarthatatlan ejakulációról számol be, mely felülírja addigi elképzeléseit az orgazmusról:

. . .

Néhány férfi később úgy írta le az első élményét, hogy a behatolás pillanatában szinte azonnal az orgazmus állapotába került, gyönyörérzése rendkívüli magasságba emelkedett és szinte az örökkévalóságig tetőzött, extatikus magömlése pedig mintha sosem akart volna véget érni:

.

Az alábbi felvételeken is megfigyelhető hogy a legtöbb felhasználó hímvesszője a behatolást követő fél percen belül lövellni kezd, ami jól mutatja hogy milyen frenetikus élményt nyújtanak ezek az eszközök, lehetővé téve a szexuálisan kiéhezett férfiak számára hogy ösztönös hevességgel, gátlástalanul elégítsék ki vágyaikat. Sokuknak szinte a szenvedélyévé válik ez a kifinomult, tökélyre fejlesztett játékszer, ők egy idő után már egyáltalán nem vágynak arra hogy valódi, hús-vér nőkkel közösüljenek:


Szerinted mikor legszexisebb a hímvesszö?
Lankadtan
Félárbócon
Teljesen merev, erektált állapotban
Az ahogy megmerevedik és feláll
Amikor ondót lövell
Amikor egy nö vaginájában lüktet
Amikor müpunciba spriccel
Sehogy se szexis
Created with SurveyMaker

A mértékletes művagina-használat azonban akár hasznára is válhat a normális nemi életnek, segítségével ugyanis gyakorolható a megszakított közösülés és rendszeres használatával enyhíthetők a korai magömléses panaszok:

Sőt, hosszabb távú, rendszeres használatuk a férfiak büszkeségének akár 10-20 %-os növekedését is előidézheti, mert az élvezetes tornáztatás lassan, fokozatosan tágítja a barlangos testet alkotó érrendszert. Az alábbi videón egy férfi merev párzószerve látható miközben egy vékony, átlátszó művaginába ejakuál. Jól megfigyelhető, hogy az orgazmus pillanataiban a hímvessző hatalmasra duzzad és bíborvörössé válik a bele tóduló, igen nagy mennyiségű vértől:

.

Még élethűbb élményt nyújtanak az úgynevezett ultra-realisztikus művaginák, melyek nem csak a hüvelyt, hanem a női medence környékét is magukban foglalják. Mivel nagy súlyuk miatt hevesebb párzó mozgások hatására sem mozdulnak el, lehetővé teszik hogy a férfi - kezének használata nélkül, valódi közösüléshez hasonló testtartásban - önfeledten élvezze, ahogy merev hímvesszője lüktetve spriccel a szűk alagútban:

. .

Az átlagosnál kisebb párzószervvel megáldott férfiaknak ideális választás a szűk (nagyon kicsi hímvessző esetén az extra szűk) művagina, mert garantálja számukra a legmagasabb fokú gyönyörérzés eléréséhez szükséges stimulációt:

Akár egy zsebben is elfér ez a kis szilikon játékszer, de távolról sem ez az egyetlen előny, melyet kialakítása révén magában rejt. A vastag, rugalmas gyűrűk hatására a férfi úgy érzi mintha hímvesszőjét egy orgazmustól pulzáló vaginában mozgatná, ráadásul a szűkülő alagútnak köszönhetően a behatolás mélységével arányosan a kéjérzet is egyre fokozódik. Az ejakuálást különösen élvezetessé teszi hogy az eszköz - a fitymához hasonlóan - a makkról teljesen hátrahúzható:

Meglepő és tanulságos hogy a Hölgyek számára tervezett mini-vibrátor milyen gyors és intenzív kielégüléshez juttatja az alábbi videón látható találékony férfiút:

Vannak akik házi készítésű művaginával kísérleteznek, és nem is rossz eredménnyel:

A művagina és a vibrátor kombinációjának tekinthető az alábbi - a maga nemében egyedülállónak mondható - eszköz melyet a makkra kell felhúzni. Konstrukciójának köszönhetően akár a lankadt hímvesszőre is könnyen felhelyezhető, különleges működési elve garantálja a gyors és intenzív merevedést, valamint a hosszú, élvezetes orgazmust:

A férfiak számára fejlesztett maszturbáló eszközök Roll-Royce-ai a tehenészeti fejőgépekhez hasonlóan működő vákumos péniszpumpák. Bár az automata, elektromos modellek ára kissé borsos, merevedési problémákkal küzdő férfiak gyakran ruháznak be ilyen készülékbe mert erős, ritmusos szívóhatásukkal kőkemény erekciót és leírhatatlan gyönyörérzést okoznak használójuknak:

Az alábbi elmés szerkezet azonban csekély anyagi ráfordítással, házilag is könnyen elkészíthető, és igen élvezetes kielégülést nyújt a kényelemre vágyó ezermestereknek. Átlátszó falának köszönhetően jól megfigyelhető, hogy a videón látható férfi már a behatolás pillanatában kisebb orgazmussal felérő gyönyört érez, s a lágy szilikon szorításában makkja oly hatalmasra duzzad hogy ejakuálás után alig tudja kihúzni (félig még merev) hímvesszőjét az eszközből:

Prosztatájuk egészségének megőrzése érdekében a férfiak intim higiénéjének alapvető részét kéne hogy képezze az ondó legalább naponként egyszeri, teljes kiürítése. Mivel ez még állandó szexuális partner mellett sem feltétlenül biztosított, célszerű erre a célra egy diszkréten tárolható, kellemes belső textúrájú művaginát beszerezni:

Magányos férfiak egész napját bearanyozhatja, ha reggeli merevedésüket egy jó minőségű segédeszközzel csillapítják:

. . .

 

Az alábbi kérdésre Urak válaszát várjuk:

Te mivel szoktál masztubálni? (Urak!)
A kezemmel
Fleshlight jellegü (sima vagy mechanikus belsö mintázatú) müvaginával
Meiki jellegü (3D ultrarealisztikus belsö mintázatú) müvaginával
Szexbabával / torzóval / matraccal
Prosztatamasszírozóval
Péniszpumpával
Egyéb segédeszközzel
Többféle eszközt használok egyszerre (pl müvagina + prosztatamasszírozó)
Created with QuizMaker

 

Az önmegtartóztatás lehetséges következményei

Egyes férfiak még napjainkban is szégyenletes, bűnös dolognak tartják a maszturbálást, az önmegtartóztatás viszont különböző testi és lelki betegségek, kóros perverziók forrása lehet, valamint állandó szexuális izgalmi állapothoz és szűnni nem akaró, makacs erekcióhoz vezethet. Ez akár a normális napi tevékenységek elvégzésében is akadályt jelenthet, szélsőséges esetben előfordul hogy a férfi már felöltözni sem tud fájdalmasan duzzadó nemi szerve miatt.Végül - akár egy önkéntelen érintés, vagy váratlan erotikus inger hatására - hímvesszőjéből visszatarthatatlanul, forró sugárban kezd ömleni a felgyülemlett, hatalmas mennyiségű ondó:

Ha egy férfi nem gondoskodik rendszeresen nemi váladékainak kiürítéséről akkor annak előbb-utóbb prosztatagyulladás lesz a következménye. Ilyenkor a gyógyszeres kezelés mellett szükség lehet egy különleges, intim masszázsra, amikor a masszőz a férfi ánuszába dugja az ujját és belülről, közvetlenül masszírozza a prosztatát egészen addig míg a pangó váladékok maradéktalanul kiürülnek. Ezt a kezelést jónéhányszor meg kell ismételni a teljes gyógyuláshoz:

.

Állandó, fájdalmas merevedéssel küszködő férfiak számára nagy megkönnyebbülést hozhat a szakszerűen végzett, vibrátoros prosztata-masszázs:

.

Egyes férfiak túl szégyenlősek ahhoz, hogy vállalják ezt a meglehetősen kínos helyzetet. Ők a megfelelő segédeszközökkel - kis gyakorlás után - otthon, saját magukon elvégezhetik az intim masszázst:

. .

A prosztata egészségének megőrzése érdekében az egyik legjobb módszer, ha a férfi heti 1-2 alkalommal egy vibrátort dug az ánuszába (természetesen síkosítva, és a kellő óvatossággal) úgy hogy a vége pont a prosztatáját ingerelje. Ezzel ugyanis egy hosszú percekig tartó, sorozatos - szinte folyamatosnak mondható - orgazmushullámot idéz elő, melynek során az újabb és újabb magömlések addig követik egymást míg a prosztataváladék az utolsó cseppig, teljesen ki nem ürül. Eközben lehetőségünk nyílik arra hogy alaposan megfigyeljük a szexuális izgalom és gyönyörérzés elnyújtott platóján hosszasan időző férfi kéjesen lüktető genitáliáját: jól látható ahogy a ritmikusan pulzáló gátizomzat perisztaltikus pumpálása a merev, fullánkszerű párzószervbe préseli az ondót, ami aztán a húgycső nyílásán át távozik:

.

A prosztatát a férfiak G-pontjaként is szokták emlegetni, mert - a Hölgyekéhez hasonlóan - a megfelelő testnyílásba behatolva meghatározott helyen kitapintható, és masszírozása a férfiaknál azonnali, bőséges magömlést idéz elő, hímvesszőjük vagy makkjuk megérintése nélkül. Azonban az így előidézett orgazmus markánsan különbözik a makk izgatásával kiváltott gyönyörérzéstől, annál sokkal hevesebb, intenzívebb és jóval hosszabb ideig is tart. Ez a módszer ajánlható minden kielégületlen, szexuális téren nélkülöző férfinek, mert a masszírozás hatására a prosztataváladék teljesen kiürül, amit egyébként csak rendszeres, napi többszöri közösüléssel lehetne elérni. A sérülések elkerülése érdekében behatolás előtt fontos az ánusz síkosítása és finom tágítása:

.

Az alábbi videókon jól megfigyelhető hogy míg a hímvessző ingerlésével előidézett orgazmus alatt az erőteljes, ritmikus lövellések jellemzőek, addig a prosztata masszírozása közben az ondóváladék lassan és szinte folyamatosan ürül a hímvesszőből:

. .

 

 

A képek és videók ingyenes oldalakról származnak.
Tetszett? Nézd meg ezeket is:


Csinos nők pinája és seggluka, 500 fotó!A japán női ánusz-kultusz nyomában. Fotók és videók, 100 képes cenzúrázatlan galéria!
A kissé excentrikus de nagymértékben szexcentrikus fotóművésznő és modell rajongói oldalaA legjobb szex, pornó, erotika toplista. The best  sex, porn,  erotic sites of the top sex.


Szex linkek, ingyenes szex oldalak


A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista.


 

 

 

punciba pinába hüvelybe vaginába muffba cunciba cuncusba nuniba popsiba popsilyukba popsilukba segglyukba élvez spriccel elélvez beleélvez ejakuál ejakulál magömlés ejakuláció