Milyen életre vágyik?

"Megmutatni az embernek, hogy az életének értelme van - ez az asztrológia legfontosabb küldetése..."

_____ _______ ____Dane Rudhyar, a humanisztikus asztrológia úttörője

 

 

 

Ön megtalálta már élete értelmét?

 

A általam nyújtott életviteli tanácsadás, amely (a rám igen nagy hatást gyakorló) Stephen Arroyo amerikai pszichológus és asztrológus által kidolgozott humanisztikus vagy pszichológiai asztrológiai irányelvek és gyakorlati tapasztalatok alapjain nyugszik, segít Önnek tudatosítania önmagában azokat az értékeket, amelyek elvezethetik Önt életének legfontosabb állomásaihoz, megvilágíthatják Ön számára az élet értelmét.

A humanisztikus személyiség-elemző módszer és tanácsadás segít Önnek abban, hogy könnyebben, harmonikusabban, ugyanakkor hatékonyabban vegye élete akadályait:

 

  • megfejtse, fejlessze, jobbítsa saját személyiségét,
  • megismerje legbenső késztetéseit, szükségleteit, vágyait,
  • feltérképezze életútját, életfeladatát (karmáját),
  • megtalálja rejtett, vagy éppen kibontakozni készülő tehetségét, irányultságát,
  • megtalálja a harmonikusabb, teljesebb, egészségesebb élet felé vezető ösvényt,
  • megértse nyomasztó gondjait, problémáit, ezzel oldja a mindennapos stresszt,
  • felismerje az értékes emberi kapcsolatokat, a még meg nem talált szerelmet.

___Tehát hogy egy nyugodtabb, teljesebb, elégedettebb életet élhessen! 

 

Stephen Arroyo szerint a humanisztikus asztrológiai tanácsadás (az un. "asztroterápia") a létező leghatékonyabb terápiás módszer az ember lélektani szükségleteinek kielégítésére, az ember megélt élményeinek feldolgozására, életútjának felfedésére, személyiségi fejlődésének támogatására.


Arroyo energia-alapú holisztikus szemléletmódja, amely a négy elem (tűz, levegő, víz, föld) energiatípusainak az emberi személyiségben való megjelenését, azaz a kozmoszhoz, az univerzumhoz való hangolódásunk minőségét vizsgálja, a horoszkóp segítségével a lehető legpontosabb képet tudja adni rejtett erősségeinkről, gyengeségeinkről, karmikus örökségünkről és potenciálunkról az életben.

 

A mindenki által vágyott önmegvalósítás nagyon gyakran csak azért marad el életünkben, mert önismeret híján nem a jó irányba tesszük meg a szükséges (néha nagyon is kimerítő) erőfeszítéseket. A személyes életviteli tanácsadás (personal coaching / counselling) a sorsképlet mutatta igazságokra támaszkodva, de kötetlen beszélgetés keretében találja meg a legjobb, az egyénnek a legmegfelelőbb, személyre szabott módszert élete kiteljesítéséhez, harmonizálásához, jó irányba tereléséhez.

 

Ha úgy érzi, hogy Önben is rejlenek még megfejtésre váró rejtélyek, kiaknázatlan lehetőségek, hívjon!     Kovácsné Kata: 06 20 628 1652