Kezdőlap beállítása Internet Explorer -nél

Betű méret növelése: Normál betűméretBetűméret növeléseBetűméret növelése még jobban   

  1. Figyelmünket a böngészőnk menüsorában az "Eszközök" menüpontjára vezessük. Az egér bal gombjával rámutatva és rákattintva válasszuk ki ezt a menüpontot.

  2. A most legördülő menüben kattintsunk rá az "Internetbeállítások..." menüpontra. A menü megnevezése után látható három pont jelképezi azt, hogy párbeszéd ablak következik, tehát biztonsággal választhatjuk.

  3. Megjelenik az "Internet beállítások" párbeszéd ablak. A beállítások közt az "Általános" ablakrészben (ha esetleg nem így jelenik meg, akkor ki kell választani ezt a feliratú ablak-fület) szemünket a "Kezdőlap" csoportra vezessük, majd kattintsunk rá az "Üres lap" gombra. Erre a hosszúkás fehér "Cím" sorban (beviteli mezőben) megjelenik a következő szó: about:blank. Ez üres lapot jelent.

  4. Most keressük meg az ablak alsó részében az "Alkalmaz" gombot, kattintsunk rá.

  5. Következőkben hagyjuk jóvá ezt a változtatást, és az "OK" gombra kattintsunk az egér bal gombjával. Erre az ablak el fog tűnni.

  6. Zárjuk be a böngészőnket (böngésző jobb felső sarkában látható piros X gombra kattintva egyet az egér bal gombjával).

  7. Most már újra indítsuk el a (Internet Explorer-t) böngészőnket, (kattintsunk rá az asztalon lévő ikonra kétszer a mouse bal gombjával).

  8. A böngészőnk nem fog betölteni semmi honlapot, egy üres ablakkal jelenik meg. A "Cím:" sorba begépelhetjük a látogatni kívánt honlap címét (természetesen az "about:blank" szöveget töröljük le).

Vissza!