E-Marketing
Hogyan keressünk pénzt honlapunkkal?
 

Adsense
Adwords
Partnerprogramok
Vélemények
Gyik
Kifizetés
video hirdetés


  Google linkek


  Google Adsense, az egyik legjobb program internetes pénzkeresésre
"Az AdSense program segítségével még több bevételre tehet szert webhelyén keresztül, és ugyanakkor még teljesebb felhasználói élményt nyújthat látogatói számára. A Google AdSense-szel kontextusba ágyazott hirdetéseket jeleníthet meg tartalommal rendelkező weboldalain, és amennyiben az AdSense keresőmezőt is elhelyezi webhelyén, a rendszer a keresések eredményoldalain is tartalomhoz kapcsolódó hirdetéseket fog megjeleníteni. Az AdSense-szel járulékos költségektől mentesen, több reklámbevételhez juthat, minimális energia ráfordításával."

A Google Adsense az egyik legjobb lehetőség, hogy oldalával bevételhez jusson, az internetes pénzkeresés melegágya, az adsense tulajdonképpen az Adwords fordítottja, melynél a honlap tulajdonosa megengedi, hogy a Google hirdetéseket helyezzen el a weblapján melyekre ha rákattintanak jutalékban részesül.

A kattintásokért járó jutalék a hirdetésektől függ, általában a külföldi hirdetések jobban fizetnek. A hirdetéséket a Google véletlenszerűen generálja be az oldalra tehát nem kell félni attól, hogy a visszatérő látogatók nem kattintanak ugyanoda többször, nagyon sok magyar honlap használja ezt a hirdetési rendszert mind az Adsense mind az Adwords vonalon, így sok lehetőség közül kerül ki az oldalunkra a hirdetés. A hirdetések véletlenszerű elhelyezése függ attól is, hogy a látogató milyen kulcsszóra keresett rá miután az oldalunkra jutott, ezeknek a szavaknak nagy jelentősége van az oldalon való hirdetések megjelenésében. A hirdetés elhelyezési módja sokat lendíthet a bevételen, általános tanács természetesen nincs, minden az adott oldal témájától, kinézetétől függ. Szerintem fontos dolog, hogy a hirdetések számát nem szabad túlzásba vinni, nem szabad, hogy a látogatókat zavarja. Nem szabad, hogy túlságosan kitűnjön a honlap tartalmából, de az sem jó ha teljesen elvegyül.

- A Google Adsense sokkal jobban teljesít, mint bármilyen más elérhető reklámozási program!

A felhasználó többféle hírdetési típus közül választhat melyek közül néhány itt is megtalálható!

Szöveges hírdetési egység: méretet, színt lehet változtatni"Ha egy megjelenítő, aki az Ön hivatkozójával regisztrált a Google AdSense programba, a regisztrációt követő 180 napon belül US$ 5,00 összeget keres, akkor US$ 5,00 összeget írunk jóvá az Ön számára. Ha az adott hirdető a regisztrációt követő 180 napon belül US$ 100,00 összeget keres, és jogosult a fizetésre, akkor további US$ 250,00 összeget írunk jóvá az Ön számára. Ha bármilyen 180 napos időszakon belül az Ön hivatkozójával regisztrált 25 megjelenítő mindegyike US$ 100,00 összegnél többet keres, és jogosult a fizetésre, akkor Ön US$ 2 000,00 jutalmat kap. *"

Ez az idézet természetesen a Google-től származik és ők nem viccelnek!

"Képes" hirdetési egységek:A kifizetés menete....

jolap.hu


  A Google Adsense az internetes marketing egyik legfőbb eleme!

- A Google Adsense sokkal jobban teljesít, mint bármilyen más elérhető rekámozási program!

- A Google AdSense önmagában fut - egyszer kell beállítani, és onnantól kezdve a Google elvégzi a többit!

- A Google AdSense a honlapja témájához illő hirdetéseket jelenít meg!

- A Google AdSense lehetővé teszi, hogy csak szöveges hirdetéseket használjon!

- A Google Adsense az internetes pénzkeresés egyik legjobb változata!