Ma 2024. szeptember 25., szerda, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.
tavlat.jpg
English Croatian French German Italian Serbian Slovenian Hungarian
Összes látogatotó : 9987
Belépés







Címlap Hírek Év végi gondolatok 2013

Hírek

Sokat olvasott

Év végi gondolatok 2013

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

 

Lassan véget ér a 2013-as év. Ideje visszatekinteni éves munkánkra. A havonta megtartott különböző témájú előadások mellett, két hagyományteremtő rendezvényünk volt.

Tavasszal Nárcisz Napot tartottunk a Színház téren. Prof. Dr. Bódis József rektor megnyitó beszéde után versmondás, zenés, táncos műsorszámok következtek. A klub elnöke Dr. Szilágyi Károly előadást tartott az emlőrákról. Kiemelte a korai felismerés fontosságát, a megfelelő kezelési módokat, a kontroll jelentőségét. Ezután az Eszéki társklub elnöke dr. Szántó Tibor köszöntötte a résztvevőket. Egy szál nárciszt és az emlődaganattal foglalkozó tájékoztatókat osztogattunk a hölgyeknek. Lehetőség volt a tagok által készített apró ajándéktárgyak és nárciszok megvásárlására, névleges összegért. Így némi anyagi támogatáshoz jutott a klub.

Júniusban két napos kiránduláson vettünk részt. A programban szerepelt Esztergom, Párkány, Visegrád, Szentendre nevezetességeinek megtekintése.

A nyári szünet után tovább folytatódott a klubélet.

Október hónap az egész világon az emlőrák elleni küzdelemről szól. Hónap végén megrendeztük a Rózsaszín Szalag Napját, szintén a Színház téren. A tájékoztatón felhívtuk a figyelmet arra, milyen fontos a korai felismerés, és ezért minden nőnek részt kellene venni a szűrővizsgálatokon. Nem csak ismertetőt, hanem rózsaszín szalagot is adtunk mindenkinek és kértük, ha támogatja, kampányunkat tűzze fel.

Annak ellenére, hogy először mentünk ki az utcára, azt hiszem sikeresek voltunk. A következő években reméljük, egyre több ember figyelmét hívhatjuk fel az egészségtudatos életmód fontosságára, és arra hogy saját egészségünk megóvásáért nagyon sokat tehetünk.

Decemberben hagyományos karácsonyi ünnepséget tartunk.

Továbbra is mindenkit várunk, nem csak a rendezvényeinken, hanem a klubfoglalkozásokon is.

Mille Bertalanné Kati

 

 
Címlap Hírek Év végi gondolatok 2013
PEE1.jpg
egyutt_mellrak_ellen-vagott180X180.jpg
szalag180X248.gif
Hirdetés