english
Üdvözlünk Benneteket az ENZO 24 Órás Vegyesröplabda Torna hivatalos honlapján! Ez az oldal azzal a céllal jött létre, hogy aki már egyszer (vagy többször) részt vett ezen a programon, folyamatosan tájékozódhasson a rendezvénnyel kapcsolatos híreinkről, illetve egyéb röplabdás programokról; akik pedig még nem vettek részt, azok kedvet kapjanak ehhez a nem mindennapi kihíváshoz. Az érdeklődésre való tekintettel a 2007-es évtől bővítettük a kereteinket, tehát már nemcsak a középiskolás korosztály számára tesszük lehetővé a nevezést, hanem amatőr, baráti társaságok részére is, egészen 25 éves korig. Kellemes böngészést és jó szórakozást kívánunk a weblapunkhoz!

Gyenes Adrienn és Domján Tünde
szervezők
Kedves röplabdások, szurkolók és röplabda kedvelők! Ez a rendezvény értetek amatőr (és profi) sportolókért van, minden évben egy nap, ami CSAK a tiétek, röplabdásoké. Segítsetek bennünket, hogy az elkövetkezendő években is biztosíthassuk számotokra ezt az egy napot! Kérnénk Benneteket, hogy ha tehetitek akkor ti, esetleg a szüleitek támogassák meg a rendezvényt Adójuk 1%-val! Adószámunk: 19272777-2-20

Köszönjük!
NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: MÁRCIUS 4.
KÉRNÉNK MINDEN JÖVENDŐBELI RÉSZTVEVŐT, HOGY FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ INFORMÁCIÓKAT VALAMINT AZ ÁLTALÁNOS- ÉS VERSENYSZABÁLYZATOT!!! HA BÁRMI KÉRDÉS FELMERÜLNE MÉG A RENDEZVÉNNYEL KAPCSOLATBAN FORDULJANAK BIZALOMMAL A SZERVEZŐKHÖZ!

Támogatóink
 

 

kezdőoldal