Hozzáadás a kedvencekhez
Beállítás kezdőlapnak
         
 

Az ÉP-TRADE KFT 1995. december 26-án alakult meg.
A KFT 1996-ban vásárolta meg a SZIGMA vállalattól az 1000m 2 -nyi fedett raktárhelységet és a hozzá tartozó földterületet Kiskunfélegyháza külvárosában.

1998 májusában, a városközpontban bemutatótermet nyitottunk a vevők kívánságára, azzal a céllal, hogy ne kelljen minden apróságért kijönniük a városból a raktárhoz, illetve, hogy ott is kiválaszthassák a hidegburkolatot.
2001-ben újabb fedett raktárhelységgel bővült a Kft tulajdona és az árukészlet is növekedett. Egyre több vevő keresett fel bennünket a környező településekről, így szükségessé vált a raktár mellé egy tágas bemutatóterem kialakítása. Hosszas tervezőmunka után 2004 év elején pályázatot adtunk be, amit pozitívan bíráltak el, így az építkezést el is kezdtük az EURÓPA - hitel és a pályázatpénz segítségével.

2005 április 15-én megnyitottuk új 300m 2 -es áruházunkat a raktár mellett. Ugyanebben az évben még tovább bővítettük kínálatunkat fenyő-fűrészárúval a telephelyen. A város másik felén, az ÉPÍTŐK ÁRUHÁZÁBAN lévő üzletünkben, vásárlóink a falicsempéken és padlólapokon túl, laminált lapokat és tapétákat is választhatnak otthonukba.

Így Kiskunfélegyházán három üzletben, 10 segítőkész eladóval várjuk vásárlóinkat, építkezőket, lakásfelújítókat és természetesen a nézelődőket is, hiszen belőlük lesz a vásárló!

 
 
         
Copyright C 2008 ::: Ép-Trade Kft. ::: Minden jog fenntartva.

designed by
Kiskunsági Információs és Reklámmagazin - 12 éve a Kiskunságban 2008