Üdvözlünk a fórumon Vendég!
Témák | Felhasználó név: Jelszó: JELSZÓ SEGÍTSÉG :: REGISZTRÁCIÓ
Untitled Document
Chat
Újra tölthető.. :P

Hozzászólás: # 2247 db
Indította: Drake
Dátum: 2007.04.14. 19:17:31

Első oldal | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 | 104 | 105 | 106 | <107> | 108 | Utolsó oldal

2007.07.02. - 21:22:08 VÁLASZ | E-MAIL | #70. hsz
Fórumozó
Rózsaszín

Válasz Nati üzenetére (#69)
Tudom, nekem is mondta...Liza, meg a pasik...kár, hogy nem beszél franciául...
Blöh.^^

2007.07.02. - 21:19:39 VÁLASZ | E-MAIL | #69. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Őrszem

Na jó elmesélem! Lizás a dolog! Szóval bepasizott a kicsike, vagy mi! Egy FRANCIA csávó jönn be neki a golftáborból, akit MAXnek hívnak. A családfán gondolkozz el! Szegény Roranbá'.

A másik:
Tudom, ki lesz a 3. kötet sárkánya! Láttam Pete Wentzről (Fall Out Boyból) egy képet, amin egy zöld sárkányjelmezben van. Ez lehet megint egy kis családfa variálásra fog okot adni!

2007.07.02. - 21:15:30 VÁLASZ | E-MAIL | #68. hsz
Fórumozó
Rózsaszín

Válasz Nati üzenetére (#66)
Itt vagyok mondd csak!
Blöh.^^

2007.07.02. - 21:05:05 VÁLASZ | E-MAIL | #67. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Őrszem

Sziasztok!!Gondoltam még egyszer benézek indulás előtt... Reggel már úgyse lesz időm...
A hibák, amelyeket az emberekben látunk, többnyire a sajátunk."(L)Nauru(L)Holdban Izzó(L)"

2007.07.02. - 20:50:54 VÁLASZ | E-MAIL | #66. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Őrszem

Bocsánat, de máshol nem tudok neki elmesélni dolgokat, mert lusta feltelepíteni az msn-t...

2007.07.02. - 20:41:23 VÁLASZ | E-MAIL | #65. hsz
Alkotó
Sárkány

Persze csak ha közérdekű, ugyeee?
Ne hagyd, hogy a mások rosszallása határozza meg a tetteidet! /Saphira/

2007.07.02. - 19:51:04 VÁLASZ | E-MAIL | #64. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Őrszem

Mary nevű édes, kedves, aranyos, imádni való barátném itt van?? Mesélnék neki egy jó kis sztorit, amelyet egy barátnőnkkel történt...

2007.07.02. - 16:07:35 VÁLASZ | E-MAIL | #63. hsz
Fórumozó
Ember férfi
Varázsló

Válasz Niara üzenetére (#61)
Akkor további szép és "szabad" napot!
"Pain is an illusion of the senses, despair an illusion of the mind."

2007.07.02. - 16:07:28 VÁLASZ | E-MAIL | #62. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Őrszem

Nah emberek én lépek lassan, még be kell csomagolnom, :S holnap megyünk anyámmal Szilvásváradra...:S Ami am jó... Biztos naon szép lesz a környék... kérdés, hogy meggyit fogok veszekedni anyámmal... nah mind, so egy hétig tuti nem leszek... rem megvan a három sor, de ha nem, még mesélhetek anyámmal való kapcsolatomról. Az szép hosszú mese... De életrajzot is írhatok, nah jóvan, abbahagytam.
Akkor egy hét múlva...
Sziasztok!!
A hibák, amelyeket az emberekben látunk, többnyire a sajátunk."(L)Nauru(L)Holdban Izzó(L)"

2007.07.02. - 16:06:26 VÁLASZ | E-MAIL | #61. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Válasz Rotkiv üzenetére (#60)
Ez nagyon jól hangzik, szeretem a CQB-t. Megyek, megjött a felmentősereg a kiszabadításomra...
Legyen szép napotok!
"Nem szamit milyen a vilag korulotted. Az szamit milyen a vilag benned."

2007.07.02. - 16:05:11 VÁLASZ | E-MAIL | #60. hsz
Fórumozó
Ember férfi
Varázsló

Válasz Niara üzenetére (#58)
Hello!
Okés, ha jösz, akkor szívesen várunk.
Drake-kel megbeszéltem már a találkozási helyet (ami nálam lenne, majd sztem Drake idevezet) és az idő pontot (12:00). Egy régi laktanyában lenne a játék. Van némi növényzet és a romok pedig lehetőséget adnak épület harcászatra is.
Remélem szerdáig megoldódik a masádlagos fegyver vásárlásom is és akkor már tudok a fegyvert adni azoknak, akik jelenleg nem rendelkeznek azzal.

2007.07.02. - 16:00:54 VÁLASZ | E-MAIL | #59. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Őrszem

Válasz Drake üzenetére (#55)
Az tök jó lenne! Én tuti vevő leszek rá.

2007.07.02. - 15:58:10 VÁLASZ | E-MAIL | #58. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Válasz Rotkiv üzenetére (#57)
Szió!

Akkor bár nem ígérek biztosat, de nekem a hétvége talán jobb lenne(az is elképzelhető, hogy Balatonon kötök ki ismét...).
Köszi a lehetőséget, elképzelhető, hogy szerdán mégis megyek, bár kardot nem viszek...

2007.07.02. - 15:55:06 VÁLASZ | E-MAIL | #57. hsz
Fórumozó
Ember férfi
Varázsló

Válasz Niara üzenetére (#44)
Most szerdán mindenképp tartunk egy játékot.
De akkor szerintem csinálunk egyet pénteken is, ha lesz rá elég ember. (bár vasárnap 3-an mentünk ki egy fegyvert kipróbálni, aztán végül 4 és fél óráig "próbáltuk", mert olyan jól éreztük magunkat)
Egyébként ezen a héten vasárnap pedig egy nagyobb játék lenne, ott lennénk 10-15 -en legalább, oda is lehet jönni (azt nem én szervezem).

2007.07.02. - 15:53:22 VÁLASZ | E-MAIL | #56. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Úgy néz ki, megoldódott a "lakásbólkimenekítés-kérdése": Dani elhozza lakótársamtól a kulcsot, aztán visszavisszük, szóval a rabság percei meg vannak számlálva. De hosszú lesz az út Bajáig, szóval belekezdek... (Ugye megvan a három sor? )

2007.07.02. - 15:48:34 VÁLASZ | E-MAIL | #55. hsz
Alkotó
Sárkány

Megbeszélem már a kollégákkal, hogy dobjunk össze egy közös élménybeszámolót, amit aztán a honlapra is feltehetek! Nia: úgyis sok időd van, bele is kezdhetnél; írj le mindent, amire emlékszel, és ha mindenki így tesz, akkor majd összerakjuk a végén!

2007.07.02. - 15:37:49 VÁLASZ | E-MAIL | #54. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Őrszem

Látom, sokan hiányoltak, de sebaj. Am kapok valakitől egy jó részletes élménybeszámolót? Ez az egy hét engem is naon érdekel!

2007.07.02. - 15:07:58 VÁLASZ | E-MAIL | #52. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Nem külső nyomot hagyott a kocsiból való óvatos "kisegítés"(= mátrixos, neós mozdulat), hanem amikor visszagondolok rá, legyek bárhol, bárkivel elkezdek röhögni...
Domi, ezt jól megírtad, de megvan a három sor, megküzdöttél érte.

2007.07.02. - 15:06:05 VÁLASZ | E-MAIL | #51. hsz
Fórumozó
Pengelovag

Válasz Niara üzenetére (#49)
Bezzeg nekem nem engedted, hogy beírjam a Poéngyár topicba! Jól van! Ez nem fair! (Azért nem azt írtam, hogy "nem fer", mert a "fair" hosszabb szó, mint a "fer", tehát így tutira megvan a három sor...ja és azért írtam azt, hogy : "Azért nem azt írtam, hogy "nem fer", mert a "fair" hosszabb szó, mint a "fer", tehát így tutira megvan a három sor", mert így még biztosabb, hogy megvan a három sor...ja és azért írtam...)
"Emberek... Ők gyengék. Az emberi faj hanyatlik."

2007.07.02. - 15:05:27 VÁLASZ | E-MAIL | #50. hsz
Alkotó
Sárkány

Héé, a "kocsibólkidobás" alatt a kocsiból való kiszállás óvatos rásegítését érted? Annak nem lett volna szabad maradandó nyomot hagynia militarista lelkedben...

Üdv Angliának!

2007.07.02. - 15:02:32 VÁLASZ | E-MAIL | #49. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Szia Húgica!
Csak arról van szó, hogy bezártak a lakásba, és egyáltalán nem tudok kimenni. Szerettem volna ma hazautazni Bajára, de nem tudok moccanni, amíg valaki haza nem jön, és nem enged ki, vagy nem kerül elő a kulcsom,ami valószínüleg Krisznél martadt a tegnap esti futás után...

2007.07.02. - 15:01:21 VÁLASZ | E-MAIL | #48. hsz
Fórumozó
Pengelovag

Válasz solembum üzenetére (#47)
Én viszont már megszoktam az ilyen dolgokat.
Minden jót Angliának! Tényleg...nem azt mondtad, hogy Wimbledonba vagy? Én is mindjárt megyek...
"Emberek... Ők gyengék. Az emberi faj hanyatlik."

2007.07.02. - 14:57:18 VÁLASZ | E-MAIL | #47. hsz
Moderátor
Fekete köpenyes mágus

Egyébkent sorry mindenkitől, főleg Domgoldtol, lehet, hogy néha elgépelek vmit, mert még nem szoktam meg ezt a billentyűzetet.:S
"Solembum?" "Magától értetődik." "Sé onr sverdar sitja hvass!"

2007.07.02. - 14:52:51 VÁLASZ | E-MAIL | #46. hsz
Moderátor
Fekete köpenyes mágus

Haliho! Üdvözletem küldöm Angolhonbol Mindenkinek! Mi újsag Veletek?

Hova kene menned Nia?
"Solembum?" "Magától értetődik." "Sé onr sverdar sitja hvass!"

2007.07.02. - 14:44:31 VÁLASZ | E-MAIL | #45. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Jah, és az előbb sikerült átlépnem a három soros limitet, ezért talán van esélyem, hogy Drake ne harapja le a fejemet...
Még mindig látszanak rajtam a vívás nyomai, és a "kocsibólkidobás" nyomai is....

2007.07.02. - 14:42:32 VÁLASZ | E-MAIL | #44. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Válasz Drake üzenetére (#29)
Halihó!!!
Most látom, hogy militarista, "egyik kezében autómata fegyver masikban kard " csajként emlegettek, és hogy őszinte legyek, nem harapok, hanem jót mosolygok, mert talán van benne némi igazság...
Szívesen mennék, de mivel ma este utazok haza(feltéve, ha kijutok , mert lakótársam elvitte a kulcsomat és kívülről bezártak), vagy holnap reggel, és nem biztos, hogy szerda reggel visszajövök.
Esetleg csütörtök vagy péntek?

2007.07.02. - 11:08:37 VÁLASZ | E-MAIL | #43. hsz
Fórumozó
Ember férfi
Varázsló

Jó ez a Drake mutassunk példát.
Egy pillanatra megyek csak el a gép elől erre ír msn-en öt sort amiben el is búcsúzik. Nekem meg arra sem marad lehetőségem, hogy visszaírjak.

2007.07.02. - 11:04:30 VÁLASZ | E-MAIL | #42. hsz
Fórumozó
Rózsaszín

Válasz Drake üzenetére (#41)
Kösz mások is mondták már...
Írnék latinul, de nem tudok...
És ez sincs 3 sor... vagy van?...na jó abbahagytam....
Blöh.^^

2007.07.02. - 11:01:33 VÁLASZ | E-MAIL | #41. hsz
Alkotó
Sárkány

Reménytelen vagy. Ha nincs mit írnod, fejezd ki barokk körmondatokban, latin szavakkal teletűzdelve, hátha nem veszik észre... /Vektor/

Lehet az írjak-ot rövid i-vel írod, de ellensúlyozod legalább a hosszú í-vel írt mindig-gel!

2007.07.02. - 11:00:05 VÁLASZ | E-MAIL | #39. hsz
Fórumozó
Rózsaszín

Válasz Angel4492 üzenetére (#37)
Szia!
Jó jó tudom
...tartalom
...de mit írjak?

Blöh.^^

Első oldal | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 | 104 | 105 | 106 | <107> | 108 | Utolsó oldal