Üdvözlünk a fórumon Vendég!
Témák | Felhasználó név: Jelszó: JELSZÓ SEGÍTSÉG :: REGISZTRÁCIÓ
Untitled Document
Film
Minden ami az Eragon filmekkel kapcsolatos

Hozzászólás: # 2232 db
Indította: Valinas
Dátum: 2006.08.29. 08:25:34

Első oldal | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 | 110 | 112 | 113 | 114 | <115> | 116 | 117 | 118 | Utolsó oldal

2006.11.06. - 17:11:22 VÁLASZ | E-MAIL | #398. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Bűvölo

Hát igen, sajna. Akkor is dühös lettem, mikor azt írták egyszer, hogy a Harry Potter le akarja tromfolni a Titanicot. Mondjuk már rég megtette
Minden játékban benne foglaltatik a halál gondolata.

2006.11.06. - 16:58:36 VÁLASZ | E-MAIL | #397. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Hát ez télleg undorító h. le GYU-zzák az Eragont....
Ha nem tudják milyen,miért kritizálják?((.
Olyan rossz ez,néhány szó,és mégis h. meg tudja bántani az embert
"Gyere hozzám Eragon,mert nekem van válaszom minden kérdésedre"

2006.11.06. - 15:42:45 VÁLASZ | E-MAIL | #396. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Bűvölo

Ja, azt én is remélem. Ezekben a cikkekben az a legrosszabb, hogy fogalmuk sincs a sztoriról, el se olvasták, és úgy kritizálják. De akkor kapok frászt, mikor rosszul írják a neveket.
Minden játékban benne foglaltatik a halál gondolata.

2006.11.05. - 21:10:54 VÁLASZ | E-MAIL | #395. hsz
Moderátor
Tünde nő
Sárkánylovas

Amikor könyvesboltban dolgoztam, szemeztem erőteljesen a könyvvel. Bele-beleolvastam. Aztán azt kértem karira. És azóta fan vagyok. Imádom!!! Igazándiból azért is érdekelt a könyv, mert tudtam, hogy Magyarországon forgatják az egyes jeleneteit!! Juppii!! Már most kiráz a hideg, hogy milyen lesz a film. Remélem csinálnak díszletet a bemutatóra a mozikban.
"Reményt adtam neki. Te pedig jövőt." *Saphira*

2006.11.05. - 21:07:41 VÁLASZ | E-MAIL | #394. hsz
Fórumozó
Tünde Bölcs
Sárkánylovas

Ugye, ráadásul sztem nem is olyan figyelemfelkeltő, ha nem láttam volna mellette az Eragonos képet, tán el sem olvasom!!!
Atra esterní ono theldium, Mor'ranr lífa unin hjarta onr, Un du everínya ono varda.

2006.11.05. - 21:02:33 VÁLASZ | E-MAIL | #393. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Valóban felháborító(
"Kell,hogy az Úr lássa mi igaz! S tettét megbocsássa!"

2006.11.05. - 20:22:44 VÁLASZ | E-MAIL | #392. hsz
Fórumozó
Tünde Bölcs
Sárkánylovas

Na jó, belátom, van benne vmi amit mondasz, egyébként én is örültem, mikor meghallottam, h megfilmesítik!
Tudjátok milyen címet adtak egy cikknek az Eragonnal kapcsolatban, a köv írták: "Újabb Gyűrűk Ura utánzat?", már nem ton hol olvastam, a neten vhol, de ez sztem kicsit sértő, eggyáltalán nem lehet összehasonlítani a kettőt!!!!!
Atra esterní ono theldium, Mor'ranr lífa unin hjarta onr, Un du everínya ono varda.

2006.11.05. - 20:00:53 VÁLASZ | E-MAIL | #391. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Köszi,h. vki egyetért velem.

2006.11.05. - 19:31:02 VÁLASZ | E-MAIL | #390. hsz
Moderátor
Fekete köpenyes mágus

Asszem igazad van...
"Solembum?" "Magától értetődik." "Sé onr sverdar sitja hvass!"

2006.11.05. - 18:58:56 VÁLASZ | E-MAIL | #389. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Upsz,nem magam ragsztottam tele rajzokkal.
Bocsi,hanem a falat.
Bocsika.

2006.11.05. - 18:58:10 VÁLASZ | E-MAIL | #388. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

De végülis(ezt már leírtam)sztem annak is örüljünk,h. megfimesítették a könvyet,mer én komcsin mondom,amikor meghallotam h. film lesz belőle,én azon nyomban kinyomtattam vagy 6 Eragon képet,teleragasztotta magam alkotta Eragonos betűkkel,és midnen éjjel az Eragonnal álmodtam,szal sztem nekem tök mind1,h. hasonlít-e a filmhez,vagy nem,én az egész filmnek örülök,és szte maz se jó,ha uoan, mint a könyv,mer abban semmi sztem az élvezet
Cáfoljatok meg ha tévedek.

2006.11.05. - 15:13:48 VÁLASZ | E-MAIL | #387. hsz
Moderátor
Fekete köpenyes mágus

Viszont ha szabad: Ez a Találkozós rész NEM ebbe a topicba való! És már annyiszor megbeszltük...

Ez a póló nagyon jó ötlet. Viszont azt nem értem, hogy hogyan csinálnánk? Vki megcsinálja, vagy mindenki magának????

A filmet szerintem úgy kell nézni, hogy totál nem olyan lesz, mint a könyv, mert akkor tuti kellemesen csalódsz.:-)))))))
"Solembum?" "Magától értetődik." "Sé onr sverdar sitja hvass!"

2006.11.05. - 13:37:40 VÁLASZ | E-MAIL | #386. hsz
Alkotó
Sárkány

Szerintem nyugodtan leülhetünk utána... de azt akár ott is ráér eldönteni...
Ne hagyd, hogy a mások rosszallása határozza meg a tetteidet! /Saphira/

2006.11.05. - 12:29:24 VÁLASZ | E-MAIL | #385. hsz
Fórumozó
Tünde Bölcs
Sárkánylovas

Hát, vhogy úgy lenne jó tervezni, meg úgy lenne érdemes is! De ezzel még ráérünk sztem!

2006.11.05. - 12:13:03 VÁLASZ | E-MAIL | #384. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Tényleg, és mozizás után nem ülünk be valahova megbeszélni a filmet?
"pöttyös kis ruhádban forogsz-forogsz..."

2006.11.05. - 11:27:46 VÁLASZ | E-MAIL | #383. hsz
Fórumozó
Ember férfi
Tanonc

Én meg úgy fogom nézni h élvezetes film lesz vagy nem. Ha élvezhető lesz akor szemet hunyok a forgatókönyvírónka. A látvánnyal a trailerek alapján nem lesz gond. A színészi játék és a történet még ami csak akkor derül ki ha megnézzük.

Mingyárt ittvan Dec. 15!!!
Egy ideig nem jöttem az oldalra mer elfoglalt voltam, és eltelt egy hónap. Még egy kicsit nemfigyelek és le is maradok róla.
Jobb hősnek lenni egyetlen pillanatig, mint rabként élni egy életen át.

2006.11.04. - 22:55:44 VÁLASZ | E-MAIL | #382. hsz
Moderátor
Tünde nő
Sárkánylovas

Fundor_1! Ne írj három külön hsz-t, amit ugye egybe is írhattál volna...köszi.

2006.11.04. - 22:49:59 VÁLASZ | E-MAIL | #381. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Növendék

Jaj, nem azért írtam ám!

2006.11.04. - 22:49:15 VÁLASZ | E-MAIL | #380. hsz
Moderátor
Tünde nő
Sárkánylovas

Én már úgy készülök, hogy csalódni fogok. Mindig így van. Csak kíváncsiságból nézem meg hátha...

2006.11.04. - 22:48:31 VÁLASZ | E-MAIL | #379. hsz
Fórumozó
Tünde Bölcs
Sárkánylovas

Aha, én is ettől tartok!Hát semmi sem lehet tökéletes!

2006.11.04. - 22:46:40 VÁLASZ | E-MAIL | #378. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Növendék

Szerintem sokan fognak csalódni a filmben ha nagyon a könyv szerint várják.

2006.11.04. - 22:36:06 VÁLASZ | E-MAIL | #375. hsz
Fórumozó
Tünde Bölcs
Sárkánylovas

Azta, most néztem, egy pár képet Shapiráról, és ha jobban megfigyeli az ember, olyan madarasra sikerült, a szárnyain mintha tollak lennének, és arra nem emlékszem, h a könyv írta volna, h van szarva! A kis Shapira, pedig télleg cuki, de kissé idétlen is, asszem tévedtem, jobb Drake!
Azok a bepólyált izék, egyébként a Ra'zokok akartak lenni, mert tökre nem így néznek ki, ja és tom most naon szidom a filmet, de felhúzott a gépem, és most mindent kritikus szemmel, nézek, vagyis most csak a képeket!
Ja télleg, és ráadásul az msn-en van egy olyan animációm, amin Durza varázslattal köveket hajít Eragon felé, aki szintén varázslattal védi ki, szal a varázspárbaj szabályairól ennyit, bár ez érthető, mert akkor nem lenne látványos, hát igen vmit vmiért!

2006.11.04. - 22:16:48 VÁLASZ | E-MAIL | #374. hsz
Moderátor
Tünde nő
Sárkánylovas

Jajj meg lehet oldani! Annyi hogy a felsődre veszed fel a pólót. Kit érdekel mit szólnak? Nem is megszólnak, hanem felfigyelnek rád-ránk.

2006.11.04. - 22:11:12 VÁLASZ | E-MAIL | #373. hsz
Fórumozó
Tünde Bölcs
Sárkánylovas

Láttam egy képet, amikor egy réten van Shapira, Eragon rajta ül, és velük szemben Arya ül egy fehér lovon, nem tom ti, h vagytok vele, de én nem emlékszem erre a részre, hisz még Tromheijbe érnek Arya végig eszméletlen, és előtte nem naon taliznak, csak eragon látja álmában, utána meg csak a gyakorlóteremnél van füves rész, de ott nem haszn lovat, hanem fut!Szal ez számomra egy nagy talány.
A pólókhoz meg csak annyit, h jó ötlet, csak az a baj, h télen meünk, és nagykabát meg pulcsi min lesz mindenkin, így nemlátjuk a feliratot,, bár végülis le lehet öltözni! :S

2006.11.03. - 11:21:11 VÁLASZ | E-MAIL | #372. hsz
Moderátor
Tünde nő
Sárkánylovas

Na hát kérem szépen! Nem bírtam ki hogy ne nézzem meg az angol bemutatót! Váháhááá!! A zene olyan félelmetes, tuti hogy lesznek olyan részek, amikor be fogok kakkantani. Bizti megijedek majd. Annyira felspanolt a bemutató, hogy elkezdem gyorsan olvasni a könyvet. Remélem lesz időm rá, és még a hónap végén kiolvasom. Mivel nem decemberben fog kijönni a könyv hanem nov. végén. Ezt titkos forrásból...
Jó ez a pólós dolog!! Mikor lehet mán letőőteni? Így megismernénk egymást!! Ha bejön a film, abban a pólóban fogok megjelenni a moziban! Jipiájééé. Majd megkérem a b.nőmet, hogy csináltasson Eragonos pólót születésnapomra. Ugyanis nekem is decemberben lesz. :-)(-:

2006.11.02. - 15:21:10 VÁLASZ | E-MAIL | #371. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Hajrá!
Veil eïnradhin iet ai Shur'tugal. Murtagh forever!!

2006.11.02. - 15:20:10 VÁLASZ | E-MAIL | #370. hsz
Fórumozó
Tünde Bölcs
Sárkánylovas

ok sok szerencsét

2006.11.02. - 15:07:17 VÁLASZ | E-MAIL | #367. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Sárkánylovas

Huhh az biztos.
Hát én még őszintén nem kérdeztem meg,de tutti h. a tesóm ismeg akarja nézni,szal eggyütes erővel rávehetjük anyuékat,h. engedjenek el.

2006.11.02. - 15:00:31 VÁLASZ | E-MAIL | #366. hsz
Fórumozó
Tünde nő
Növendék

Válasz Hrothgar87 üzenetére (#359)
Ez tök jó ötlet!
Szóval lesz közös mozizás? És a 14-i éjféli előadáson, vagy mikor?
Viktória

2006.11.02. - 14:54:34 VÁLASZ | E-MAIL | #365. hsz
Fórumozó
Tünde Bölcs
Sárkánylovas

Én is, ez télleg jó ötlet, végül is mi vunk Mo legnagyobb eragon rajonói! És ezt bitosan állíthatom!

Első oldal | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 | 110 | 112 | 113 | 114 | <115> | 116 | 117 | 118 | Utolsó oldal