Ez a honlap elsősorban az erdélyi Panziók, Apartmanok, Vendégházak és Fogadók részére készült, akiknek nincs weblapjuk, vagy ha van, attól szebbet, jobbat szeretnének. Ide olyan panzió, apartman, vendégház és fogadó tulajdonosainak jelentkezését várjuk, akik szívesen fogadnak Magyarországról is vendégeket. Azt szeretnénk, ha úgy mennének ki pihenni, mint vendég, és úgy mennének haza, mintha mindig is barátok lettek volna.

Az erdélyi magyarok vendégszeretetét ismerve azt hisszük, ez nem jelent nagy gondot az ide jelentkezők számára.

További információk

Sok szeretettel köszöntjük az legelső hirdetőnket: Szatmári Ottó-t és családját, akik Csernakeresztúr-ra  várják vendégházukba pihenni vágyó vendégeiket.

A honlapkészítők csapata

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szívesen látná Ön is panzióját, vendégházát honlapunkon,  érdeklődjön  a megadott email címünkön vagy telefonszámunkon. Az itt megjelenő honlapokat naponta folyamatosan hirdetjük a magyarországi hirdető portálokon! Önöknek ezután már csak a vendégeikkel kell foglalkozniuk, a többit mi elintézzük! Csatlakozzon hozzánk Ön is, és olyan vendégeket közvetítünk ki, akik szeretik Erdélyt, szeretik az igazi magyar vendéglátást! Használja ki lehetőségeit, éljen velük, meglátják, megéri.
Telefon: +3630 523 3046     E-mail: nyaralas1025@freemail.hu