ÜDVÖZÖLJÜK WEBOLDALUNKON!

 

Autó átírás ügyintézés

Az eredetiségvizsgálat és a kötelező gépjármű felelőségbiztosítás megkötését követően már csak egy lépés választja el Önt a frissen vásárolt járműve hivatalos birtoklásától: az átírás ügyintézés az okmányirodán.

Az átírás talán az egyik legnyűgösebb része a közigazgatási folyamatnak: az okmányirodákban mindíg sokan vannak, sokat kell várakozni, sorban állni, sorszámot húzni, a szükséges dokumentumok, okmányok, elvárások folyamatosan változnak, az ügyfélfogadási idők szintén változnak, az ügyfelek szakszerű tájékoztatása ritkán történik meg. Ha használt autót vásárolt és nem tudja mi a teendője, hogy az Ön nevére kerüljön az autó? Nem akar sok időt fordítani az ügyintézésre, sorban állni az okmányirodán?

Mi levesszük a válláról a terhet!
Hívjon MOST!

Elvégezzük az eredetiségvizsgálatot, megkötjük járműve biztosítását, átíratjuk nevére új autóját az okmányirodán. Önnek nincs más dolga, mint felhívni a 06-30-339-0018-as mobiltelefonszámot, ahol teljeskörű tájékoztatást kap az ilyenkor szükséges feladatokról. Megrendelése esetén csak annyi a dolga, hogy várjon amíg elkészül az eredetiségvizsgálat, és átírjuk járművét a nevére. Nem kell csekkeket töltögetnie, postán sorban állnia. Mi ezt megtesszük Ön helyett.

Hívja az alábbi képen látható telefonszámot MOST!

Nagyon fontos az időpont egyeztetés telefonon, mert eredetiségvizsgálatot és autó átírás ügyintézést időpontokhoz kötve végezzük és ügyfeleinket előre bejelentkezés alapján tudjuk fogadni!

Elérhetőségeink:

 • 1103 Budapest, Sibrik Miklós út 30/D
 • 1182 Budapest, Üllői út 465.
 • Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00
 • Tel: 0630/339-00-18

 

Letöltések:
 1. Meghatalmazás átíráshoz
 2. Meghatalmazás eredetvizsgálathoz
 3. Adás-vételi szerződés minta
 4. Üzembentartói nyilatkozat
 5. Eredetvizsga árlista
 6. Átírási költégek
 7. Állapotfelmérő lap
 8. Gépjármű kölcsönadási szerződés
 9. Foglaló minta
 10. Biztosítást felmondó nyilatkozat
 11. Baleseti bejelentőlap
 12. Nyilatkozat késedelmes átíráshoz (15 napon túl)
 13. Üzembentartói jog lemondó

Website templatesBusiness directory UKYellow pages USWebsite design companyWeb design directoryWeb design directory AustraliaWeb design directory CanadaFree cars / automotive web templates