Debrecen

Általános üzeneteknek

Re: Debrecen

HozzászólásSzerző: mano1015 » 2010.08.13. 18:13

Hali!

Kulacsokat vigyük? Éva
mano1015
szertáros

HozzászólásSzerző: Csaba » 2010.08.15. 19:36

Sziasztok!

Gratulálok a srácok teljesítményéhez, parádés pillanatokkal ajándékoztak meg minket. Állítom, hogy toronymagasan a legszebb focit játszottuk a tornán és nagyon büszke vagyok az egész csapatra! Megvertünk egy Lokit, Kolozsvárt, Aradot (sajnos a Fradit legalább 4-el kell megverni, hogy 1-el nyerjünk, de leiskoláztuk őket-0-2 után, ha a Tíci vagy a Marci lerántása után villan a piros és a kiállítás, akkor más lett volna), a Fradit még csak-csak megvertük volna 2 góllal, de a spori már sok volt nekünk úgy érzem, hogy legalább egy érmet érdemelt volna a csapat, akár még fényesebbet is, mint a bronz! Nagyon jó nemzetközi ellenfelekkel játszottunk, akiket több száz, esetleg ezer gyermek közül válogatnak ki és már kimerem jelenteni-de még az út elején járunk-, hogy egyáltalán nincs lemaradásunk velük szemben, sőt a passzos játékot időnként parádésan űzték a srácok (a lelátón a fradi, a loki és az olasz focisulis szülők is elképedtek 1-1 gólunk után (lásd Bence fejese a Kolozsvár ellen). Kiemelkedőt nyújtott a csapat jó előjel a folytatáshoz!

Csak így tovább!

Köszönjük Viktor bá, sok kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok!

Cs

U.I. A későbbi győztes vert ki minket a döntőbe jutástól...
Csaba
góllövő

HozzászólásSzerző: ISI » 2010.08.16. 04:53

Sziasztok!

Köszönet a gyerekeknek és a szülőknek a feljthetetlen hétvégéért.
Ma reggel felkeltem fél ötkor és nem tudtam visszaaludni, eszembe jutott a tegnapi játékvezetés. Egyszer nem tudták a Ticit szabályosan megállítani, a Marcit meg egyszerűen lekönyökölték a 16-os vonalában. A spori nem fújta le egyiket sem.
Szinte minte labdát Ticián gólra tudott válltani vagy így vagy úgy. Nem akarom végig golndolni, mi lehetett volna belőle ha Lackó a 16-os vonaláról 3 szabadot lőhet........
Ellenünk azonnal fújtak egy sárgát, plussz szabadrugást.
JA, és a bíró 18.44 nél lefújta a meccset./ MArci: a rövidítés nem a TENISZBEN van?????????/ Úgy látom soha nem fogunk kilépni a kiscsapat-nagycsapat bírói játékvezetés szemléletéből. Sajna.
Hétvégi összegzés: Sztem nagyon jók voltunk, én csodálatosan éreztem magam. Az összes kötelező meccset hoztuk, sőt többet is.

Mindenkit puszil Isi
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: etalon13 » 2010.08.16. 08:39

Gratulálok én is a csapatnak a tornán való szerepléséért. A DVSC, Arad és Kolozsvár elleni meccseken szép focit játszottunk, ami eredményes is volt. Olyan támadásokat vezettünk és olyan gólokat lőttünk amelynek tudatosságát nehéz lenne elvitatni. A fradi egy jó csapat. DE ha 2-0-ás vezetésünknél csak az egyik utolsó emberként elkövetett szabálytalanságnál kiállítja a középhátvédet a bíró, és rúghattunk volna két a szabit a 16-os közeléből, nem biztos, hogy fordítani tudtak volna. Örömmel töltött el, hogy ellenfeleink jó párszor csak keresgélték a labdát, ami végre nálunk volt. Azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a tornán 12 - nem akármilyen - gólt lőttünk, amelyre nagyon régen volt példa!!

Én úgy gondolom, hogy egy 9 csapatos nemzetközi tornán a 4 között lenni nem akármilyen teljesítmény!!

Gratulálok a csapatnak és a mesternek!!

BJ
etalon13
cserepadkoptató

HozzászólásSzerző: Csaba » 2010.08.16. 14:34

Ezúton tájékoztatlak benneteket, hogy az alábbi levelet küldtem el a szervező bizottságnak:

Kedves Andrea!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a kíváló nemzetközi torna megszervezéséhez! Remek volt a szállás, jók a körülmények, de engedje meg hogy legyen egy észerevételem.

A döntőbe jutásért játszott a csapatunk, ahol a döntetlen is elég lett volna ahoz, hogy a helyi csapattal küzdjünk az aranyéremért. Vezető nem lévén a pályán a bíró két asszisztense kávézgatott és nem a vonal mellett végezte a feladatát. Kaptunk egy lesgyanús gólt, ami megpecsételte a játék képét (ki kellett támadnunk). Nem állítom, hogy döntetlent játszottunk volna, de nem lennénk most kételyek között, ha két sporttárs a helyén lett volna....

A Fradi kikapott a hazai csapattól ugyancsak a döntőbe kerülésnél. Hatalmas botrányt csaptak, játékvezetőre panaszkodtak még a Hegedűs Gábort is odahívták. Velük játszottuk a bronz meccset, ahol vezettünk 2-0-ra majd kétszer is gólhelyzetbe kerültünk és lerántották utolsóként a csatárunkat a bíró sípja néma maradt, se szabadrúgás, se kiállítás. Természetesen a Fradi kapott egy ajándék bűntetőt, ami felhozta őket és folyamatosan nyomás alatt tartották a bírót.

Nagyon szerencsétlennek tartom, hogy a fenti módon lehet mérkőzéseket befolyásolni. Egy kiscsapatnak nincs meg az esélye, hogy nyerjen, hacsak 4-5 góllal nem jobb az ellenfelénél. Ezek a gyerekek becsületesen küzdöttek, dolgoztak és a jutalmuktól (érem) igazságtalanul lettek megfosztva.

Kérném, hogy a jövőben fokozottabban ügyeljenek a játékvezetők kiválogatására, mert nagyban ronthatja és veszélyeztetheti a torna komolyságát.

Még egyszer gratulálok a szervezéshez!

Köszönettel és üdvözlettel:

Urda Csaba
Csaba
góllövő

HozzászólásSzerző: etalon13 » 2010.08.16. 14:43

korrekt

BJ
etalon13
cserepadkoptató

HozzászólásSzerző: ISI » 2010.08.16. 15:41

Szia CSaba!

Feltétlen megirtam volna, hogy bronzmeccsen nem illik rövidíteni a félidőt.
Gondolom ez nem jutott eszedbe a felháborodottságtól.
Egyébként korrekt.

Üdv. Isi
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: Csaba » 2010.08.16. 16:13

Igazad van tényleg nem jutott eszembe, sajnos...bár úgy gondolom, hogy semmilyen reakcióra nem számíthatunk. Ugyanis arra sem fognak méltatni minket...

Cs
Csaba
góllövő

HozzászólásSzerző: janosz » 2010.08.16. 17:48

A Ferencváros tudósítója így panaszkodik saját honlapjuk olvasói előtt:
"A mérkőzés végére a pálya szép lassan földrajzi átalakuláson is keresztül ment, lejtős lett."
Naná, hogy nem az ellenünk játszott mérkőzésről írta ezt! Janosz
JANOSZ, a http://www.etalon99.atw.hu honlap adminisztrátora
janosz
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Csaba » 2010.08.16. 21:11

Természetesen mindenki azt ír a saját honlapjára, amit akar, még akkor is, ha messze áll a valóságtól. Nálunk legalább meg van a lehetőség mindenki számára reagálni, leírni a véleményét. A Fradi oldalán olvasható kommentár egyoldalú és nem is kíváncsiak mások véleményére. Jól reklamáltak, mert ők adták a torna legjobb játékosát is....

Mi meg ott voltunk és láttuk, hogy mi történt.

Cs
Csaba
góllövő

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó