Góllövőlista

Általános üzeneteknek

Re: Góllövőlista

HozzászólásSzerző: Betty » 2010.10.24. 20:07

Én sem vitatkozom Isi! A kérdésem a BLSZ listára is vonatkozott, meg úgy globálisan. Nem értem, egy csapatjátékban miért emelnek ki egy embert. Még az ovis bajnokságokon értettem a motiváció végett. Azt is tudom, hogy minden meccs végén kiírják, hogy ki és hanyadik percben lőtte. De itt is miért fontos, hogy ki? Valakik eljuttatták hozzá a labdát, vagy ők nem számítanak? A 3 pontot meg a győzelemért adják, nem a Kis Pistáért, nem?
Na jó, nem sokkollak tovább, nekem tök mindegy! Remélem, nem versz meg, ha legközelebb találkozunk...
Üdv:
Betty
Betty
Sepregető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2010.10.24. 20:27

Sziasztok,

nekem, mint a legtöbb góllövési lehetőséghez jutó gyermek édesanyjának az a véleményem, hogy jó dolog, ha itt fent megtalálják a srácok, hogy ki hány gólt lőtt. Néhányan közülük próbálják keresni a lehetőséget, hogy több közük legyen a "felnőttek" társalgásához, lásd Marci beszámolói, levelezésük a külföldi meccsekről, olvassák a meccsleírásokat, nézik a képeket.

Isinek abban is igaza van, hogy számon tartják azt, hogy ki hány gólos, és ezt már most nem árt szokniuk, hisz aki tovább focizik, ez mindig is egy mérce lesz.

A BLSZ fele meg nem lehetne jelezni, hogy nem stimmel a gólok száma?

Az önzésről: Aki eddig önzőzött, az szerintem nem a lista miatt tette, hanem a régi, rossz beidegződések miatt. Amióta megtanulták a passzolgatós játékot, amióta tudják, hogy a társuk hol áll, hova passzolhatnak, beszélnek egymással, kevés önző megmozdulást láttam.

Aki hátul játszik (leghátul...), higyjétek el, ők is megtalálják az értéket, anélkül is, hogy gólt lőnnének...

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Csaba » 2010.10.25. 07:12

A lista egyébként létezik az eredmények fülecske alatt. Minden meccs után frissítve van. Aki akarja nézi, aki nem az mellőzi.

Pá: cs
Csaba
góllövő

Előző

Vissza: Társalgó