Ha most külföldön lennénk kérnék én is egy "slukkot" a szerből, hogy átérezzem a feelinget!
Nyilván viccelek, de nagyon jól esik az írásod. Ziziék talán (remélem!) hosszú kórház után végre itthon élvezhetik az unalmat és a gyógyulást.
A Világbéke hangulat nagyon tetszik és támogatom is, de az igazi jelentést Te adtad meg! Legyen béke a saját országomban=játszon a gyerekem, ne kövessen el hibát!
Most jön a "Világbéke": követhetnek el hibát, játszhatnak rosszul, kaphatnak több lehetőséget és kevesebbet. Egyet nem szabad elfeledni, hogy az országban ilyen lehetőséget, mint ezek a srácok kapnak (nincs szerződés, koordinácós edzés, UEFA "A" illetve "B" licenszes edzők segítik a munkát, szép pálya, suli környezetében mindez stb...) kevesen részesülnek, vagy talán senki. Mindig hallok elégedtleneket, ami nem biztos, hogy segít a jövő építésében.
Megjegyzés, nem Neked (hanem az esetleges olvasóknak):
Értékeinket őrizzük meg, gondolkozzunk el, hogy hol van valójában a helyünk. Melyik magyar klub vinné ki a gyermekünket Németországba, Belgiumba, kik játszottak 11-12 évesen a Milannal, a Leverkusennel, a Lokerennel, a Valensiaval, a Helsinkivel, a Nurnberggel, a Kölnnel, az Austria Wiennel, a Herthaval stb...Ha ki is viszi esetleg a Vasas, a Fradi, a Főnix stb., akkor a saját gyermekünk oda férne-e, hogy kiutazzon egyáltalán (minden költség vállalása mellett, holott nálunk az alapítvány a teljes összeg helyett a töredékét kéri) és esetleg játszon is!
Szerintem fel sem fogjuk azt, hogy magyar viszonylatban milyen jó dolgunk van és talán a csapat nem minden tagja értékeli, hogy sokan nemet mondtak egy Fradinak, Újpestnek, Hovédnak, Vasasnak csak azért, hogy együtt maradjon a CSAPAT!!!! Így lehetősége van mindenkinek fejlődni.
Mi különlegesek vagyunk!!!! Nem azért, mert ultra-tehetséges labdarúgóink vannak (bár egy jelenleg tüdőgyuszkós srácot odasorolok), hanem azért, mert együtt maradtunk minden nehézség ellenére! Vannak pazar edzőink, van jövőképünk!
Sőt, van honlapunk is 60.618 látogatottsággal! Büszke vagyok rá! A csapatra is! A károgók meg szálljanak magukba és értékeljék a lehetőséget!
Beszámolót bárki írhat, olyan jó olvasni.
Köszi Anikó, hogy kifejthettem a véleményem!
Pá: Cs