Tájékoztatás
Sziasztok,
Pár perce beszéltem telefonon Szentkirályi apukával - sajnos.
Jelezte, hogy augusztusra "mindenféle táborok" be vannak fizetve a gyereknek...
Említettem neki, hogy nagyon számítanék Kikire, de csak olyanokat vagyok hajlandó foglalkoztatni, akik edzésre járnak és komolyan veszik a programunkat, ahogy azt többször is (szülőin is) megbeszéltük. Sajnos a júliusi hiányzásokat sem tudnám elfogadni, de azt, hogy augusztusban labdarúgó edzések vannak mindenkinek tudnia kellett már nagyon-nagyon rég óta.
Felháborít, ha semmibe veszik a munkámat és/vagy a többször megbeszélteket. Felháborít és elszomorít ha valaki ilyen nemtörődöm módon viszonyul a csapathoz, sokunk munkájához és a saját gyerekéhez is, az pedig különösen felháborít, hogy mindezt nem időben teszi, pedig lett volna rá lehetősége=ideje bőven.
Amennyiben az apuka nem oldja meg a -magának okozott- problémát, akkor sajnos Kiki nem lesz az "A" keret tagja. Sajnos jelenleg ez a helyzet. Akarat nélkül nem megy.
Mégegyszer és remélem utoljára jelzem a Tisztelt Szülők felé, hogy megtisztulást, elhivatottságot és korrektséget várok. A megbeszélt (főleg a többször megbeszélt) dolgokat mindenki tartsa be.
Kérem, ha valakinek még van valami kiváló augusztusi programja gyermeke számára a foci helyett, az most jelezze, ne nekem, hanem a Csapatnak. Merthogy Szentkirályi apuka sem engem hagy cserben elsősorban, hanem a csapatot és szerintem a saját gyerekét, de ezt ő tudja.
Ha elfogyunk, akkor augusztusban még akárki tud lépni, belátása szerint.
Amíg legalább 11-en vagyunk, addig én kitartok!
Srácok! Ne feledjétek az egyéni felkészülési programot!!!!
üdv
PV