Beszámolók,értékelések

Általános üzeneteknek

Re: Beszámolók,értékelések

HozzászólásSzerző: ISI » 2011.09.27. 06:23

Hát igen, még egyszer, és utoljára megtettem a felajánlásomat. Mivel a DVSI összesen egyet rúgott a budaörsnek, ezt felduplázva sztem nehéz feladat elé állítottam a csapatunkat. Milyen oddsot adsz erre, IMI? :D
Egyébként mégcsak megfogalmazódni látszott bennem az ötlet. Anikó már tényként közölte a honlapon, köszönöm. :shock:
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.09.27. 07:49

Jó reggelt Isi,

Javítok: Tegnap este velem már tényként közölted a 2 gól esetén történő flitteres frizuraváltást...Bár nem emlékszem, mindez az üveg pezsgő elfogyasztása előtt vagy után történt, és hogy tanuk voltak-e erre ;)

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Csaba » 2011.09.27. 08:06

Dunakanyar beszámoló már elérhető. Köszi Janosz!

Pá: Cs
Csaba
góllövő

HozzászólásSzerző: ISI » 2011.09.27. 17:14

Gratulálok a beszámolókhoz, nagyon olvasmányosok voltak.

ISI
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.09.27. 20:18

Isi!
Ne kéresd magad! Irány a fodrász, és lepj meg minket! Úgyis tudjuk, hogy fiatalodni akarsz, csak nem mersz belevágni... :lol:
Üdv:
Betty
Betty
Sepregető

HozzászólásSzerző: mano1015 » 2011.10.10. 15:26

Hali!
Ismét jelentkezem, nehogy szó érje a női oldal hallgatását.
Vasárnap 9 órakor kissé álmosan , fázva gyülekeztünk. A mérkőzés jónak ígérkezett, hisz két veretlen csapat találkozott. A bemelegítés még normális keretek között lezajlott,/csak a szél fújt/, de az első félidő felénél elkezdett esni az eső. Egyre jobban esett, így felkészületlen szülők a pálya és az autók között szaladgáltak esernyő után kutatva. A mérkőzés végén több ernyő a szemetes kukában landolt.
Az első félidő a pályán sok pontatlanságot hozott, a jól megtermett pilisvörösvári fiúk jól tartották magukat. A hajrában Imi egy egyéni szóló végén szerzett vezetést. A második félidőben az eső még jobban esett. A fiúk talán egy kicsit magukra találtak, mert sikerült egy-két szép támadást vezetni, melynek végén Andris,Krisz és Imi volt eredményes. Így a vége 4:0 lett.
Szinte mindenki menekült befelé az öltözőfolyosóra melegedni. Csak fiaink áztak még egy kicsit a pálya közepén, mert Viktor bá még melegében elmondta nem túl hízelgő értékelését.
Fel a fejjel fiúk és Viktor bá .A három pont megvan, majd javul a játék is. Hajrá Gloriett! Éva
mano1015
szertáros

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.10.11. 08:39

Sziasztok,

szia Évi!

Örülök, hogy Téged is újra a beszámolóírók között látlak! :)
Gratulálok!

Annyit tennék még hozzá, ami nekem nagy örömet okozott, hogy amíg fiaink a pályán nem éppen a legjobb formájukat nyújtották,
addig a szurkolói közösség kemény magja végre szakított eddigi "pályaszéli" stílusával, és a spori, gyerekek kritizálása helyett végre a
szurkolásba fektette nem kevés energiáját!
Újra jó volt Etalonos, bocs...Gloriettes szülőnek lenni!

Csak így tovább: Hajrá Gloriett! ;)

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.10.12. 10:34

Anikó!
Te melyik meccsen voltál? :oops:
VAGY: Kérem szépen kölcsön a szépeket látó szemüvegedet!
Bár igazad van, a játékvezetők ezúttal talán tényleg kimaradtak... Minden esetre, amikor egymással szemben vörös fejjel ordított a két szülői gárda egy-egy része, kihagyható pillanat lett volna... Irigyellek, ha Te lemaradtál pl. erről is!
Azt gondolom, néhány évvel ezelőtt sokkal szimpatikusabb csapat voltunk.
Üdv:
Betty
Betty
Sepregető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.10.12. 14:42

Szia Betty,

hát, szépeket látó szemüvegem nincs, és igazad van, tényleg nem láttam, nem hallottam az ordítozást, de visszaemlékezésem szerint
ez inkább a jó helyezkedésemnek köszönhető :D
Minden meccsen igyekszem a lehető legtávolabbi helyet megtalálni a balhék lehetséges helyszínétől...

De sajnálom, hogy összetörted a rózsaszín álomképem :cry:

Nem baj, majd a mai mérkőzésen :roll:

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.10.12. 21:04

Kedves Anikó!
Szívből sajnálom, hogy szertefújtam körülötted a rózsaszín ködöt. Azt hiszem, Te gyorsan újra fogod termelni... Szerencsére a mai szülői hozzáállás a régi, békebeli időket idézte, de ne felejtsük, kicsit sem voltunk szorított helyzetben. Minden esetre reménykedjünk, hogy tartós marad ez a nyugalom!
Üdv:
Betty
Betty
Sepregető

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó