Beszámolók,értékelések

Általános üzeneteknek

Re: Beszámolók,értékelések

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.03.06. 20:53

Anikó!
Neked tényleg nagyon útban lehetett a karosszéria, szerintem István nagyon is precízen kommentálja a meccset! Majd szerzek egy listát, amin mi is rajta vagyunk, és akkor nem lesz korlátozva a látásunk... :lol:
Üdv:
Betty
Betty
Sepregető

HozzászólásSzerző: ISI » 2011.03.06. 20:57

GrATULÁLOK István. Hosszú-hosszú kihagyás után örömmel jelentem, hogy nem kopott semmit, (ide van egy jó szavam, de akkor meggyulladna a honlapunk :oops: ) irói vénád.

Drága Anikó!
Ugye, azért abbol a páholyból is győztünk. Onnan látva mennyit védett Normi? :?

Egy apró nüansz a mai játékunkhoz: Már nem először írom, hogy mindig annyit játszunk amennyi kell egy győzelemhez. A mai csapat meglepően kevés ellenállást fejtett ki. Gyakorlatilag meg lehetett volna tenni, hogy 3-5 percen keresztül még labdába se ér az RKSK csapata. Minket leront, ha ellenfelünk így játszik. :idea: :geek:

cs Isi
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ISI 2011.03.06. 21:02-kor.
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: ISI » 2011.03.06. 20:59

D. Betty!

Jól hallottam, hogy Jenő éppen venni készül neked egy kabriót? Onnan jobb a kilátás! :lol:
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.03.06. 21:34

Ha nem olvasnák gyermekek is a honlapot, 2 szóban le tudnám írni a véleményemet :twisted:

Normi nem védett egyet sem, de ez a hátvédek és az egész csapat, sőt még az ellenfél "hibája" is:-))) Végig is unatkozta a meccset, azonkívül dermedtre fagyott a mozdulatlanságtól...Talán ritmikus gimnasztikázhatna közben:-)

Félreértettetek, nem István írására írtam, hogy nekem más jött le. Bocs, ha nem fogalmaztam pontosan, kimerítően, hosszan :oops:
Bár örülnék, ha emiatt kapna Betty egy kabriót :D

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: István » 2011.03.07. 11:56

Kedves Anikó!
Ha "hibának" véled a védelem munkáját,Normi unatkozásába szerintem Eriknél
elintézhetem néha nézze a madarakat meccs közbe,had védjen már Norman is
egy kicsit! :twisted:

István.
István

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.03.07. 12:10

Kedves Isi!
Nem hallottad jól, mert nem lesz cabrióm. Mellesleg nekem nem is kéne. Okai lentebb.
Kedves Anikó!
Ne forszírozd a cabriót, mert belefagytak volna a csontjaid, a szél gombolyagba tupírozta volna a csodálatos joico frizurád, a szezonvégi meccseken meg napszúrást kapnál benne, a melegről nem is beszélve. Ha meg visszacsukod a tetőt, hogy működjön a légkondi, akkor meg minek cabrio???
Kedves István!
Ne biztasd semmi ilyesmire Eriket, Lepkét már kergetett egy meccsen, nem jött be... :D
Üdv mindenkinek:
Betty
Betty
Sepregető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.03.07. 13:44

Sziasztok,

1. István beszámolója pontos és jó volt.

2. Az idézőjelet azért használtam a hibánál, mert annyira jó volt a csapat, hogy amennyiben át is jött a
félpályán a labda, az Normen közelébe nem jutott el. Örülök, hogy Erik újra a pályán lehet, dehogy nézegessen madarakat, lepkéket:-)

3. És akkor jöjjön a lényeg: A más nézőpont. A meccs után a kocsiban mind Normen, mind Tibi mondta, hogy ma nagyon gyengék, vacakok, stb. voltak. Akkor lazán visszaszóltam nekik, hogy 9:0-ra nyertetek, az ellenfél át se jutott a félpályán, szerintem jók voltatok. Este olvasom kispadmelegítőnk, Viktor bá írását, és megerősítve látom a gyerekek szavait. Erre írtam, hogy laikus véleményem szerint én csak a jót láttam a "megszépítő messzeségből", igaz, nem néztük folyamatosan a pályát, playstationost játszottunk a kormánnyal, voltak amúgy is beláthatatlan szakaszai a pályának, és néha elénk álltak, általában akkor figyeltünk fel, ha nálunk volt a labda, és gólt szereztünk...
Levontam a tanulságot a félreértések elkerülése érdekében:
Legközelebb, ha nem szánok kellő figyelmet a mérkőzésre, nem írok hozzá véleményt.

Már csak a hamut keresem, amit a "csodás joico frizurámra" szórhatnék:-)
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.03.07. 14:21

Anikó!
Ne keseredj el, nekem tetszett a hozzászólásod! :P
Üdv:
Betty
Betty
Sepregető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.03.07. 15:06

Kedves Betty,

Köszönöm, ez jól esett!!!!

(Gondolom a kabrió-témás hozzászólásokra gondolsz:-)

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.03.07. 15:07

Úristen, Betty, most nézem, Te már LABDASZEDEGETŐ vagy !!!!

Gratulálok :D

A.
Anikó
Sepregető

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó