Sziasztok,
először: Kedves Csaba! Jobbulást Zizinek, remélem, minden hamarosan rendbe jön, és újra lesz időd írni, mert mélyen legbelül mi is szeretjük, ha Te írsz!
Kedves Betty, nem, nem vagy hülye...Erről többek kérése után sem indítunk szavazást
De próbálkozhatnál, nézd, nem szégyen, ha 3 góllal elírod az eredményt, ha az is góllövő lesz, aki nem is rúgott gólt, de legalább megpróbálod... Mindenki stílusában van valami egyedi, és tök jó más szemszögéből utólag olvasni a meccsről:-))
És az egyetlen embernek, aki valóban kimondta, ami a szívén fekszik: Drága Isi! Én nagyon szerettem az írásaidat, érződött, hogy komoly munka van mögöttük, de a humort is hozzá tudtad tenni! A "kedves" hozzászólásokról csak annyit: Mindenki a saját csemetéje miatt jár ki a meccsre, logikus, hogy legtöbbször őt figyeljük a játék során, akár ha nincs is helyzetben. Mea Culpa: Én is minden beszámolómban megemlítem Norment, mert én akkor is figyelem őt, ha éppen az egész meccs során mást sem tesz, csak előre és hátra lép 10-10 lépést

Ez van. Ha valaki veszi a fáradságot, és fényképez minden meccsen, nem róhatjuk fel, hogy sok képen szerepel az ő fia, aki beszámolót ír, ott is fel fog bukkani az "én fiam", és persze Te még emellett eltalálod a gólok számát és a góllövőket is! Akárcsak Csaba, Jenő, Évik, Magdi, István, Janosz. Volt egy jó kis gárdánk, ne adjuk fel, Te se, Isi! Én nem érztem a megkopást, csak a tüskét sok emberben, és nagyon becsüllek, hogy ezt kimondtad.
A kisajátításról: Van aki szeret írni, írjon, van aki szeret olvani, olvassa, de akinek csak a szemét szúrja,ami itt folyik, az ne is idegesítse magát azzal, hogy rákényszeríti magát a számára idegesítő dolgok olvasásával itt a honlapon...
Bocs a hosszú véleménynyilvánításért
Anikó