Sziasztok!
Íme néhány infó:
Ideje: Augusztus 1 (reggel 10 órától)- augusztus 6 este 19 óráig
Helye: Károly Róbert Diákhotel, 3200 Gyöngyös, Bene u. 69. http://www.krhotel.hu
Költsége: 28.000 Ft/gyermek
Tartalmazza: teljes ellátást, elhelyezést 2-3 ágyas szobákban, nagypályabérletet
Tervezet: 19 edzés, 3 edzőmérkőzés (ebből 2 a Gyöngyössel a harmadik meccs ellenfele még ismeretlen)
Edzők: Viktor és Gábor bák
Utazás: elméletileg egyénileg, gyakorlatban kérnék rajtam kívül még 3 válalkozó apukát, aki lehozza a gyereket/edzőket.
Találkozó: Reggel 7 óra Tövishát utca, augusztus 1.
Edzőink szeretettel várják a lelkes szülőket legyen az kíséret, bulizás, pihenés, bármi.
A tartózkodás felnőtt részére 27.500 FT+ 1925 FT idegnorgalmi adó/ teljes időtartam. Teljes ellátással
Természetesen lehetőség nyílik 1-1 napra is meglátogatni a gyerekeket, kérek majd árat 1 napra is.
Kérlek a felnőtt szállásigénnyel kapcsolatban keressetek meg telefonon, vagy itt a fórumon legkésőbb július 15-ig.
A teljes részvételi összeget legkésőbb július 26-ig be lehet fizetni nálam, vagy az alapítvány Budapest Bankos számlájára (a Rólunk fülecske/alapítványunk alatt megtaláljátok a számlaszámot). Ha ez utóbbit választjátok, kérlek jelezzétek a befizetés tényét!
Én valószínű az első és az utolsó éjszakákra megyek le.
Ha egyéb kérdés felmerül, azt akár itt, akár telefonon keresztül feltehetitek.
Pá: Cs
U.I. akinek van esetleg tagdíj lemaradása az kérem rendezze.