Sportszár

Általános üzeneteknek

Sportszár

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.02.22. 18:32

Kedves Anikó!
Találkoztál -e Bence 1 db árva sportszárával, vagy nem a Norman tette el, vagy féllábú a fiam? :? Sajnos nem jutott még mindig el hozzám a megoldás...

KOMOLYRA FORDÍTVA:
Nagyon szépen kérem, jelezze, aki véletlenül elrakta a soroksári edzőmeccs után a plusz 1 db etalonos sportszárat, mert azóta nem találjuk. Köszi előre is!
Betty
Betty
Sepregető

Re: Sportszár

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.02.22. 20:02

Drága Betty,

nagyon fáj, hogy tőlem kell megtudnod: Féllábú a fiad :(
De az legalább a bal, ami van ;)

Viccen kivűl: Van egy felesleges sportszár Normennél, holnap leviszem az edzésre.

Anikó

Ui.: Ismét csatlakoznom kell Isink véleményéhez, csak annyiban tér el a nézetünk, hogy én eleve nem is értem, miért rossz az, amire gondoltam...
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.02.22. 21:28

Kedves Anikó!
Felhívom szíves figyelmed, hogy nem az hangzott el (íródott le), hogy rossz, amire gondoltál, hanem azt írtam, hogy az a rossz, aki rosszra gondol. De az nem Te vagy ugyebár?! Mert akinek nem inge, ... De azért rémes, hogy mik sülnek ki abból, hogy szívesen megnézném a Klitschko fivéreket edzeni...
Na de térjünk a lényegre: mázsás szikla hullott le mellkasomról a hír hallatán, miszerint ténylegesen megkerült a féltve óvott eddigi és mindenkori legminőségibb sportszárunk másik fele. Fellélegezve mondhatom, hogy mégsem ért nagy veszteség minket! Bencét meg elkezdem kiképezni (megelőzendőn az efféle problémákat) arra, hogy legyen gyorsabb, és ő pakolja el a körülötte öltözők felszerelését a közeljövőben, minthogy az övét pakolja el a nála gyorsabb. Inkább legyen egy kapuskesztyűnk, mint eggyel kevesebb sportszárunk! Nemde?! :lol:
Eltűntem. Üdv:
Betty
Betty
Sepregető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.02.22. 22:00

Úristen, akkor most a sportszár helyett kezdjük el Bettyt keresni??? (Vagy szavazzunk: Keressük-e, vagy sem :twisted: ?)

Nincs is ingem....Akkor mit vegyek fel?

Ja, egy rossz hír: Ha Te egy "mindenkori legminőségibb" sportszárat keresel, akkor nálunk nem az van...Kicsit kopott, kicsit tépett, nem biztos, hogy ő a tiétek. (Hú, ez még rímel is..:-) )
Bár az örömmel tölt el, ahogy elképzelem a Norment, mint a leggyorsabbat ;)

Anikó
Anikó
Sepregető

Vissza: Társalgó