Éremátadó PARTY 2011 A és B keret részére

Általános üzeneteknek

Éremátadó PARTY 2011 A és B keret részére

HozzászólásSzerző: janosz » 2011.06.28. 12:51

Sziasztok!
2011.Július 15 péntek 17.00 órától tartanánk meg az A és a B keret közös Éremátadó PARTYját a Thököly úti pályán.
Kérnénk ötletet a programra, a menüre, valamint kérek Mindenkit, hogy szóljon azoknak, akik nem olvassák, vagy akadályoztatva vannak az olvasásban.
A felsorolt játékosoktól, ill. hozzá tartozóiktól kérünk visszajelzést a részvételi szándékról, hiszen az díjkiosztónak akkor van értelme, ha a csapatok tagjai nagy számban vesznek részt az eseményen.
Az 5. A osztályosok elvileg 14-én jönnek haza kéthetes táborukból ezért elképzelhető, hogy többségük 15-én még itthon tartózkodik.
Kérünk mindenkit, hogy jelenlétével tisztelje meg azt a két csapatot,ill. évfolyamot akik az iskola életében példa nélküli módon egy szezon két bajnokságban indulva két aranyat tudtak szerezni!
Várjuk a csapattagokat, edzőket, az iskola vezetését, az osztályfőnököket, tanárokat, családtagokat, osztálytársakat és hozzátartozókat, legyen ez a siker még emlékezetesebb mindenki számára.
A pálya költsége25.000.-
És akkor álljon itt a csapatok tagjainak névsora, és kérünk mindenkit a visszajelzésre!

Benyó Attila OK+1fő
Kovács Krisztián
Czizmazia Gergely OK+2fő
Boros Roland OK+2fő
Kéri Krisztián OK+1fő
Szegő Imre OK+2fő
Urda Márton OK+1fő
Dénesi László
Hoffmann Norman OK+2fő
Pisont Patrik OK
Balogh Tibor
Bihami Bence OK+2fő
Tarnóczy Tícián OK+1fő
Kucsik Erik OK
Gergely Lehel OK+2fő
Kovács János OK+3fő
Csonka András
Kerékgyártó Marcell
Kerékgyártó Zalán
Simon Kevin
Murzsa Norbert
Tokodi Balázs
Gyulai László
Papp Zsolt
Papp Roland
Nagy Norbert
Potornai Levente OK+2fő
Guttmann Alex
Móricz Dominik
Biri László
Östör Martin
Illés Bence
Varga Patrik

Gombos László
Prisztai Viktor
Fekete Gábor
Pannai László

Gombos László, Szegő Imre, és Janosz
szervezők IDŐPONT ÉS HELYSZÍN VÁLTOZÁS!!!
JANOSZ, a http://www.etalon99.atw.hu honlap adminisztrátora
janosz
Adminisztrátor

Re: Éremátadó PARTY 2011 A és B keret részére

HozzászólásSzerző: ISI » 2011.06.28. 13:10

Tici+minimum 1 fő
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: Zetelaka » 2011.06.28. 13:38

Sziasztok....ott leszünk..........Lehelék..
Zetelaka

HozzászólásSzerző: Kriszta » 2011.06.29. 19:36

Sziasztok!

Örömmel olvastam az éremátadó partyról, azonban az örömbe sajnos üröm is vegyült. Mi a Krisszel július 15-én a nyaralásunk kellős közepén leszünk, nem a szomszédban, tehát még azt sem tudom mondani, hogy arra az egy napra hazaugrunk. A Gyerekeknek a 2 és fél hónap nyári szünetből gyakorlatilag 6 szabad hetük van. Ezt kell beosztani a szülők, család, barátok, táborok vonatkozásában, ami nem könnyű, de legalább nehéz.

Tudom, hogy nem egyszerű összehozni egy ilyen mulatságot, köszönet a szervezőknek, de - kisbetűvel - ide merem írni, hogy én személy szerint a jövőben jobb ötletnek tartanám egy az évzáróhoz vagy a nyári edzések kezdési időpontjához közeli napok valamelyikén megtartani az ilyen jellegű ünneplést. Szerintem nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal.

Félreértés ne essék a fenti sorok miatt azért keserű a szám íze, mert tudom, hogy a Fiam is szívesen részt vett volna rajta, ahogy én is.

Mindenkinek további kellemes nyarat, pihenést.

Kriszta
Kriszta
kispadmelegítő

HozzászólásSzerző: Csaba » 2011.06.29. 21:19

Sziasztok!

Bár nekünk a 15-e is megoldható lenne, de egyetértek Krisztával, lehet meg kéne próbálni július 24-e vasárnapot. Azt hiszem néhányan mennek Akaliba.....bár az edző még nem tud róla.

Mi a vélemény?

Pá: Cs

U.I.

Lehetne akár július 29-e vagy július 30-a délután, akkor tuti mindenki itthon lesz...még Akaliból is.
Csaba
góllövő

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.06.30. 08:11

Sziasztok,

Normennek jó a 15.-e. Szentkirályi Krisznek, Balogh Tibinek és Potornai Levinek is megfelelő ez az időpont.
De talán a 29.-e vagy a 30.-a tényleg jobb ötlet lenne.

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: janosz » 2011.06.30. 10:11

Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat, melyekből kiderült, hogy van még egy tábor, és a július 29. mindenkinek jobb lenne!
Akkor maradjunk egyenlőre a 2011. július 29. péntek időpontban, és az eddigi jelentkezéseket törlöm. kérek újra mindenkit, jelezze részvételi szándékát az első hozzászólás névsora szerint!
Kérem figyeljétek a honlapot, ha változás van, itt értesülhettek róla!
A kezdési időpont még alakul, függ az Akaliból való hazaérkezéstől, valamint az A keret edzésének végétől.

Jelentkezzetek!Jelentkezzetek!Jelentkezzetek!Jelentkezzetek!
Janosz
JANOSZ, a http://www.etalon99.atw.hu honlap adminisztrátora
janosz
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Prisztai Viktor » 2011.06.30. 11:13

Sziasztok,

Én is jobbnak tartom, hogy edzésidőben lesz, így én is ott tudok lenni. :D

A Csaba által írt Akali (remélem) csak B kereteseket érint...

Az eredeti kezdés hetére (júli 21. csüt.) néhányan jeleztek programot, de az iskola kérésére ugyebár később kezdünk: júli 25. hétfő, ami elvileg már senkinek nem lehet gond.
Az évvégi egyeztetések során mindenki azt jelezte, hogy komoylan venné a labdarúgást, képzést, így el is várom, hogy kezdésre a teljes keret jelen legyen. Akinek más programja van, mondja le.
Csak így van értelme! Amatőr, diáksport-jellegű dolgokban nem vagyok hajlandó részt venni és a nevemet adni hozzá!

Jó nyarat mindenkinek a továbbiakra is!

üdv
PV

Ps. A nyári szünet alatt email-en vagy a fórumon megtalálható vagyok időnként, ha valakinek kérdése van; telefonon nem vagyok elérhető.
Prisztai Viktor
Labdaszedegető

HozzászólásSzerző: Kriszta » 2011.07.01. 07:03

Sziasztok!

Kedves Janosz, a július 29. tökéletes, szerintem így biztos sokkal többen el tudnak jönni a partyra! A Kéri Krisz és az Anyja itt és most jelentkezik, ott leszünk.

Kriszta
Kriszta
kispadmelegítő

HozzászólásSzerző: levente99 » 2011.07.04. 12:04

Sziasztok ! Ott leszek !!! 8-)
Levente + 2 fő
levente99

Következő

Vissza: Társalgó