II.Voyage Kupa első forduló. Tarnóczy István, ahogy én megéltem
Hosszú meccs nélküli szünet után gyűlt össze a csapatunk a csömöri sportcsarnokban, a 2012-es első megmérettetésre. Fiainkat vendégszurkolók kisérték el. Reggel az 51-es körzet hatásait ecseteltük. Nagyon jó hangulat kerekedett. Leginkább a vendégeink: Lacika és Boti váltotta meg a világot.
Első mérkőzés: Gloriett-Dunakanyar: 4-0.
A bajnokságunkba előkelő helyezésen lévő Dunakanyar csapatával játszottuk idei első mérkőzésünket. Ellentmondás nem tűrő módon támadtuk le ellenfelünket. Rolcsi baloldal, egy egyéni megoldással vitte végig a labdát, cimbalomszögből bepasszolta, és valahogy gólra pattant. Eredményes volt még (gólokat tekintve): Imi 2-szer, Janika 1-szer.
Eredményes volt még (gólnélkül): Patrik, Marci, Lackó, Normen, Tibi, Lehel, Benya, Ticián.
Második mérkőzés: Tabáni Spartacus-Gloriett: 2-3
Öt perc sem telt el az első nyereségünk után, máris új ellenféllel néztünk szembe. Az első 2X15 perces meccs valamelyest kivett a fiainkból, amit a T.S. friss játékosai méltán büntettek. Első félidőben csak? 4-5 ziccert, kapufát nem rúgtunk be, ellenben a másik oldal 2 kapuratöréséből és egy szabadrugás kombinációjából 2 gól született. Én, innentől kicsit kapkodóvá láttam játékunkat. Viktor bá és Zoli bá a szünetben felhívta a figyelmet a sok kihagyott helyzetre, és próbálta nyugtatni a srácokat. Második félidőben Csaba és Boti felváltva kiabálta oldalról: 'Ezt a meccset meg lehet nyerni!'. Egy kis gól kellene! 8-10 perccel a vége előtt kezdtünk szomorkodni, hogy nem lesz meg az első hely (utólag derült ki, hogy ilyen eredménnyel is első helyen jutottunk volna tovább). Már csak öt perc volt hátra, amikor Imike kilőtte a hosszút! Újból csak azt hallottam: 'Gyerünk fiúk, gyerünk fiúk. Ezt a meccset meg lehet nyerni!!!' 2 perc volt hátra. Megint Imike rúgja a szabadot, a sorfal alatt a kapuba bombáz: 2-2. Szinte védelem nélkül, teljesen beszorítva ellenfelünket, (szerintem, mostanra fáradtabbak voltak mint mi) adjuk meg a kegyelemdöfést: Marci, Lacinak passzol, aki kapufás gólt lő. Az eredményjelző táblán: 2-3 és 23 másodperc a végéig. Hát ez igen!! Öt perc alatt fordítunk egy vesztes helyzetből, gratulálok. A szülők a pálya mellett egymásba ölelkezve ujjongottak, örömtáncot jártak.
Délután: a Főnix ver meg mindenkit, így ők is, mint mi azonnal a ?kisdöntőbe? jutottak.
2 hét múlva január 29.-én, szerintem nehezebb dolgunk lesz. Nem fogok haragudni, ha a fiúk nem ennyire izgalmas meccseket fognak hozni.

Én már nagyon várom!
Hajrá Gloriett! Hajrá Etalon '99! Hajrá Fiúk!