10-11. Raddatz Immobilien-Cup 2009-2010

Általános üzeneteknek

Re: 10-11. Raddatz Immobilien-Cup 2009-2010

HozzászólásSzerző: ISI » 2010.06.10. 18:04

Szeretném folytatni:
CsAPATRÓL: -Én több klasszis focistát bírtam felfedezni, a többiek is mind 100 százalékot nyújtottak-nekem ez már győzelemnek számít.
-Nem vagyunk hozzá szokva ekkora terheléshez mint Hannoverben. 30 fok meleg 5-7 meccs egy nap alatt+bemelegítés összesen 50-60 perc, hát ez sok. Az eredmények is ezt igazolják, négy győzelem v. döntetle, majd négy vereség, majd négy nyereség-döntetlen. Én úgy gondolom nem vagyunk fizikailag-szellemileg felkészülve ilyen nagyon komoly terhelésre, megmérettetésre. MAJD JÖVŐRE!!!
VÉGSZÓ: Örök élmény marad a torna 2 napja, ezért érdemes focizni, focizni vinni gyerekeket! Örülök, hogy nálunk egy negatív felhangja sem volt az egymás utáni négy vesztésnek. Annak örültünk, amit nyújtottunk.
Örülök a torna végi fiestának-másodedzőnk megkergetése, lelocsolása.
Jók voltak az esti sörözések.
Tetszett a hangulat, szivatás kontra-rekontra.
Hívjatok, következőleg megint megyek!!!!!!!!!!!!!
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: janosz » 2010.06.10. 19:29

Igen,igen,igen.
Minden szó fedi a valóságot,
Nagyszerú látni, hogy 10-11 éves gyerekek, hogyan nőnek fel egy feladathoz, onnan milyen mélységeket járnak meg, és ezután ismét képesek odatenni magukat.
Volt siker, kudarc, öröm,bú, de végül mindig az egészséges előrenézés lett az úr
Ismét bebizonyosodott,hogyha egy közösség egyet akar,és azért tesz is, az sikerülhet.
Köszönöm, hogy egyszer sem emlékeztettetek arra, hogy hiányoztam az esti „értekezletekről”, de cserébe igyekeztem hibátlanul hazahozni a rám bízott csapatrészt. /Hozzáteszem ,hogy SOFŐRTÁRSAIM EZT MEGTETTÉK 3 „értekezlettel” a hátuk mögött is/

Hazaérkezésünk másnapján a ferencvárosi csapat az Etalon pályán játszott az Airnergyvel,és ott nyilatkozta edzőjük, hogy az enerváltságuk egyik oka, hogy most jöttek haza Hannoverből,
és 30 órát utaztak.????? Jó időt mentek.
A Budapest Honvéd honlapján a hannoveri torna első napjáról van csak beszámoló…..????

Sajnos a technika megtréfált,és a szokásos fotósorozatom elmaradt,de D. Évitől ígéret van a hiányzó mérkőzések képeinek pótlására.
Itt is szeretném megköszönni a sátrat Évinek, mert anélkül nagy valószínűséggel megégtünk volna valamennyien.
Mindenkinek kívánok még sok ilyen szép napot! Janosz

Ui.: Anikót senki ne merje gátolni beszámolóírás iránti vágyában!!!
JANOSZ, a http://www.etalon99.atw.hu honlap adminisztrátora
janosz
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Csaba » 2010.06.11. 08:30

Hali!

Őszintén örülök Isi csatlakozásának, egy színt (bár a vodka átlátszó :D ) hozott a fórum oldalaira. Nagyon-nagyon tanulságos volt a mostani kirándulás az előttem szólók jól összefoglalták és Viktor bá értékelése is teljesen reális. A Valencia utáni mérkőzésen a gyerekek fejben fáradtak el nagy csalódás volt a számukra, hogy nem mentek tovább. Úgy gondolom, hogyha esteleg bejutnak a 16 közé, akkor rejtett energiák jöttek volna elő és talán begyűjtenek 1-2 győzelmet, döntetlent. A 12-16 hely is reális lehetett volna. Nyilván a torna szervezőinek jobban mutat egy Szpartak Moszkva, Sturm Graz, Milan, Valencia győztes 4-es, mint egy pesti általános iskola 4. osztálya. Nincs ott a helyünk az elsők között, de a német csapatok ellen a bírók is hátráltatták a helyzetünket. Sőt előfordult, hogy a szervezővel ordibálni kellett, hogy a pályán megszerzett eredményt véglegesítsék, ne egy légbőlkapottat....

Hát igen, a szervezés a tavalyihoz képest minősíthetetlen volt...bár a számunkra a Raddatz kupa véget ért (már nem lesz több a korosztályunkban), megpróbálunk hasonló színvonalú tornákon részt venni.

Pá: Cs

U.I. A Fradi oldalán azt olvastam, hogy 31. lettek.
Csaba
góllövő

HozzászólásSzerző: Tamás » 2010.06.11. 10:28

Sziasztok!

Az előző írásokat nem szeretném, és nem is tudom fokozni. A negatívumokot (Isi havi egy napos horkolása, az autók tologatása, rossz pályák stb.) félretéve, egy-két gondolat:

A sok élmény mellett, én a srácok hozzáállását, mentalitását, küzdeni tudását emelném ki, a sofőrök, a főszervezőnk (elsősorban Milán edzőmeccs...), edző bák, odaadó munkáját.
Ami még nagy pozitívum volt és említésre méltó, hogy a srácok a mérkőzéseken, már próbálták alkalmazni a tanultakat, és sok esetben látványos játékot mutattak. Igaz ez a két nap ismét felnyitotta a szemünket, hogy mennyit kell még dolgoznia a csapatnak, és mennyire van előttünk a "nyugati" foci.

Egy nagy köszönettel tartozunk, kinek?, kinek?, hát persze: Ákos. Köszönjük Ákos!
Tamás

HozzászólásSzerző: Anikó » 2010.06.11. 10:33

Sziasztok,

Kedves Tamás,

ha tippelnem kellett volna, ki lesz az, aki elsőként megköszöni Ákosnak a "nemistudommit":-), akkor te lettél volna az utolsó...Dehát, utolsókból lesznek az elsők ...

Ügyelek rá, hogy a beszámolómból ne maradjon ki semmi lényeges :twisted:

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: janosz » 2010.06.12. 07:39

Sziasztok!
Dénesi Évi Jóvoltából tovább nőtt a Hannoverben készült képek száma.
Jó böngészést! Janosz
JANOSZ, a http://www.etalon99.atw.hu honlap adminisztrátora
janosz
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Prisztai Viktor » 2010.06.13. 18:55

Sziasztok,

Anikó beszámolóját várom, annyi ideje készül, hogy azt vélelmezem könyv terjedelmű lesz, pedig mint megtudtam, más szokott könyvet írni... :D

üdv
Prisztai Viktor
Labdaszedegető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2010.06.13. 20:09

Sziasztok:-)

Kedves Viktor,

várakozásoddal nem állsz teljesen egyedül,de pár diszkrécióra biztató telefon miatt még nem mertem előállni a "művemmel". Lehet, hogy vissza akarják állítani a cenzúra intézményét :shock:

Természetesen ne egy extrém magas ;) színvonalú beszámolót képzelj el, lehet, hogy a befejezéshez segítséget kell kérnem Bihami "kollegámtól", a póker-, és egyéb könyvek koronázatlan írójától :lol:

Amennyiben sikerrel csattogtatom a billentyűket, még szerdáig elkészülök vele;)

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Prisztai Viktor » 2010.06.16. 18:37

Kedves Anikó,

Látom győzött a korrupció... nincs beszámoló :(
(Pedig egy extrém magas infó-tartalmú beszámoló elfért volna :D )

üdv
Prisztai Viktor
Labdaszedegető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2010.06.16. 18:59

Kedves Viktor,

egy sportember ne adja fel ilyen könnyen :!:

Hosszú még a szerda...

Anikó
Anikó
Sepregető

ElőzőKövetkező