Sziasztok! Eddig jelentkezett: István, Ati, Isi, Janosz. Ákos, Imre, Tibor, D.Laci, G.Laci-aGeri részéről. Várjuk a következő Apukák visszajelzését: Gergely, Szentkirályi. Kéri Krisztián Anyukája a golyókkal kimentheti magát. Urda és Boros Családfenntartók már felmentést kaptak egyéb elfoglaltságaik miatt. Janosz "Bihami nem 100%". Nem én találtam ki. Lehet, hogy nem ér ide.
A golyókról jut eszembe: Amennyiben Normen lenne a gyerkőcöknél a kapus, kérlek, ügyeljetek rá, hogy ne legyen újra 3 mandulája, mint Laci lövése után:-)
Örömmel tapasztaltam, hogy gondolatolvasó lettem, ugyanis a kókuszgolyók már a hűtőben figyelnek és csak arra várnak, hogy ma délután felnyaláboljam őket és meginduljak vele a focis évzáró irányába. Türelem, egyszer csak megérkezem.
Kedves Kovács (K)! Ne aggódj, szerintem Janosz úgy vette, hogy minden Kovács nevet változtat, hogy Ő maradhasson az egyedüli...
Janosz! Bihami apukára ne számítsatok 100 %-ban, mert délután értekezlete lesz, valószínű, hogy nem ér vissza csak az évzáró végére... A Csizmazia apukával összefutottam reggel a suliban, azt mondta, hogy jön. Sziasztok, üdv mindenkinek! Betty