Sziasztok! Szerencsére fel tudom idézni a tartalmát, úgyhogy felajánlom a hozzászólóknak, hogy itt folytathatják, természetesen regisztráció után!
6 órája
Sanya - FTCSzerintem nem kell a feszkó, mert nincs miért. Az etalonos edző nyilatkozata szerintem normális, sőt az, hogy top20as csapatokat emlegetett még jófej is. Bár mi top10esek vagyunk

. A leírtak szerintem valósak, az etalon ellenetek egyértelműen jobb volt, több helyzete volt, ellenünk kicsit kiegyenlítettebb volt a meccs. Mint, ahogy azt is el kell ismernem, hogy ti elég hamar eldöntöttétek a mieink elleni meccset.
A fairplay tekintetében pedig alap, hogy a vesztes gratulál, még akkor is, ha más véleménye van.
17 órája
DidaHiszen a sorok között is kell olvasni!

2 napja
ManóMelyik sorból lehet kiolvasni, hogy a DVSI ellenség?
2 napja
DidaAz edzőnek tudatában kell lennie, hogy majdnem minden döntésnek, cselekedetének és stratégiai céljának erkölcsi kihatása van. Az ellenfél játékosainak tiszteletben tartása
* A játékos mindenkor tanúsítson megbecsülést az ellenfél iránt, tekintet nélkül a mérkőzés eredményére.
* Ne veszélyeztesse az ellenfél testi épségét, kerülje az erőszakot és durvaságot, segítsen a sérült ellenfélnek.
* Kerülje az ellenfél hátrányára elkövetett csalás különböző formáit, pl. szabálytalanság vagy sérülés tettetése az ellenfél megbüntetésének kiprovokálására.Szerintem nem is kell mást hozzátennem,kedves Prisztai vezetőedző úr!
2 napja
DidaPrisztai Viktor vezetőedző értékelése:
"Tudatos, jó játékkal, a labdákat megbecsülve nem pedig elvagdosva, megérdemelten nyertük meg a tornát. Hazai szinten jó iramban játszottunk, de a salzburgi szintet nem értük el. Véleményem szerint a magunk mögé utasított csapatok közül hárman (FTC, DVSI, Újbuda) bőven a hazai top20-ban vannak - mi is. A DVSI-nek sansza sem volt és jobb helyzetkihasználással 3-4 gólos győzelmet érhettünk volna el, az FTC elleni eredmény reális. Szimpatikus volt a Fradi edzője és csapata, mert nekik nem volt degradáló, hogy gratuláljanak a gyerekeknek, edzőnek, nem úgy mint a vidéki résztvevőnek... A csapat teljesítménye dicséretes, de ami ma elég volt, az holnap kevés lehet, így sok munka vár még ránk. Gratulálok!"
Ezt nevezem! Ö egy edző! Itt a DVSI ellenség,nem ellenfél??? Csak olyan ember nyilatkozik ilyet,aki nincs tisztában a csapata,és saját maga Fair PLay-ben."Az ellenfél játékosainak tiszteletben tartása. " Legyen példakép játékosai számára abban is, hogy előzékenységet, udvariasságot tanúsít az ellenféllel – annak játékosaival és vezetőivel – szemben.
* Tanítsa meg játékosait „az ellenfél nem ellenség” szellemére.
* Tartózkodjon az erőszakos játék taktikájától, az ellenfél megfélemlítésétől.
* Akadályozza meg a mérkőzés elrontását azzal, hogy az ellenfelet vulgáris kifejezésekkel illeti. A hivatalos személyek /játékvezetők és segítőik, tartalék játékvezetők, hivatalos ellenőrök/ tiszteletben tartása." "A labdarúgás etikájának kialakításában az edző személye kulcsfontosságú. Az etikával kapcsolatos felfogásuk és beállítottságuk közvetlenül kihat játékosai magatartására. Viselkedésük morális oldalának ezért különösen nagy a jelentősége.