edzőmeccsek

Általános üzeneteknek

Re: edzőmeccsek

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.02.28. 20:35

Felemelő érzés volt végre úgy végignézni egy meccset - még ha csak edzőmérkőzés is volt "csak" -, hogy a Bíró pártatlan tudott végig maradni, s ha tényleg egy apuka volt a hazai csapatból, akkor külön gratula a profizmusához! Egy-két sporit elküldhetnénk hozzá továbbképzésre...
Üdv:
Betty
Betty
Sepregető

HozzászólásSzerző: ISI » 2011.02.28. 20:39

KÖSZÖNÖM JANOSZ ;) A KÉP FELTÖLTÉST!

Aranyos, hogy ilyen magasságkülönbséggel is le tudta futni Tici a ráállított hátvédet. :roll:

Ha megnézitek a képet, akkor látszik, hogy a fiú még így is 1-1,5 méterrel hátrébb áll.
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: janosz » 2011.02.28. 21:07

Szia Isi!
Nincs mit. Janosz
JANOSZ, a http://www.etalon99.atw.hu honlap adminisztrátora
janosz
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Csaba » 2011.03.01. 17:26

Szia Isi!

Köszi a dícséretet, elnézést, ha rosszul írtam le a Tici nevét, bár őszintén mondom nem tudom mit rontottam el.

Szerintem a többieket vagy nem érdekli, vagy gyávák írni, de ami a legrosszabb lehet, hogy nincs véleményük, közömbösek (bár ezt kétlem).

Pá: cs.
Csaba
góllövő

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.03.01. 21:19

Szia Csaba,

remélem, csak pillanatnyi pesszimizmus íratta Veled ezt a 3 lehetőséget. Én akkor a 4. csoportba sorolnám magam.

Nem igaz, hogy nem érdekel, nem vagyok gyáva, sem közömbös. Csak elkényeztetett. Ti ketten kényeztettetek el engem Isivel -és lehet, hogy másokat is- a beszámolóitokkal. Sokszor, mire hazaérek a meccsről, már vár a megírt beszámoló. Mind a kettőtöknek jó a humora, és nem utolsó sorban emlékeztek minden fontos megmozdulásra. (Akár a pályán, akár mellette:-)

Azt hittem, örömmel készítitek ezeket, fel sem merült bennem, hogy ez esetleg teher lehet, vagy okot adhat arra, hogy azt gondold, a vakvilágba írtok.

Sajnálnám, ha emiatt bármelyikőtök leállna a tudósítással.

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Csaba » 2011.03.02. 07:59

Hali Anikó!

Dehogy, nem a beszálolókról van szó! Azt nagyon szívesen készítem/készítjük el! (Bár jó lenne más -új- szemszögből is olvasni a látottakat). Az döbbent meg, hogy senki nem veszi a fáradságot (lelkesedést), hogy írjon egy-egy sort, véleményt a tornákról, meccsekről. Remélhetőleg a srácok is olvassák, nekik is jól esne egy-egy buzdítás nemcsak Isitől, Tőled, Évitől, Tőlem.

Aztán lehet, hogy a csapat sorsa, alakulása minket egy kicsit jobban izgat, mint másokat. Azt is tiszteletben kell tartani, ha valaki nem akar -akácsak a véleményével is- hozzájárulni a közös fejlődéshez. Így erről a viselkedésről is le lehet vonni a következményeket. ;)

Pá: Cs
Csaba
góllövő

HozzászólásSzerző: ISI » 2011.03.02. 08:59

Nézzétek meg összes '99-es honlapot. Mindenkinél látogatottabb a mienk. Valószínűleg ez azért is van, mert ez a legnaprakészebb, és leglazább, szókimondóbb. Itt nem csak az általános hírek szerepelnek, hanem sok egyéb dolog is.
Én úgy tekintem a honlapot mint egy közös gyerek, csak kevés szülő hízlalja. :cry: Minden bántás nélkül, sok olyan szülő van aki sokkal jobban ért a focihoz mint én (csak olyan van), egy-egy reagálást én is szívesen olvasnék. Látjátok, én mindig próbálom viccesre fogni a figurát, mert nem értek a focihoz. Jó lenne látni szakmaibb hozzászólásokat is. :?
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.03.02. 09:57

Isi!
Ne zavarjon, hogy nem értesz annyit a focihoz, mint esetleg más a csapatban, a pálya melletti futásban - mind sebességben, mind mennyiségben - Tied a pálma! :lol:
Üdv:
Betty
Betty
Sepregető

HozzászólásSzerző: ISI » 2011.03.02. 11:49

Köszönöm! Csak tudatni szeretném, hogy múlt héten elkezdtem otthon megint futni, hogy a BLsz meccsekre megint formába legyek. :D
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.03.02. 14:36

Nagyon helyes! Kapsz érte délután egy jutalompéldányt a Helyi Témából!
Üdv:
Betty
Betty
Sepregető

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó